Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hedef kilo 55
55*5/100=2.75
En az 57.75 üstünde bi kiloda olması lazım izin kilosu zaten 58.8 güncel kilosu 62.5 her iki koşulda da %5i sağlıyor revize edebilebilir bence
55 'i kabul ediyor musun zumazuma

Hedefini en fazla 59.3 'e revize edebiliriz

Tmm işte, gelde kendini bul diyoruz
Şimdi çocuklara patladim aglamaya başladılar . Eşim uyuyordu oda bi sinirle kalktı hayirdir ne oluyor diye. Ev savaş alanı.. Sanırım regl gerginliği ve uykusuzluk. Uykusuzluk beni bitiriyor yaa. Neysee diyet anlaminda listeme uyacagim kesin. Bu hafta en az eksi 1 olur insallah

14 kadım menü
Kahvaltı 10.00
3 çatal sucuklu yumurta
Bir dilim ekmek
Peynir
Domates
3 adet zeytin

Akşam yemeği 18.00
3 adet kaburga
Salata
Çeyrek lavaş

su:2 litre
Spor: yok
Sucuk dışında çok güzel canım,afiyet olsun.
Afiyet olsun canjm,güzel menü,turşuyu hafta sonu tercih etmen iyi olmuş,hafta içi şişlik yapabilir.
14 kasim cumartesi
10.00
2 yumurta 4dlm sucuklu
2 tb ekmek

13.30
1galeta
1 mandalin
2 kare bitter

18.30
3 ksk et kavurma
4ksk bulgur pilavi
1 kepce kuru fasulye
2 yk patlican oturma
Salata bolca

Su 2 litre falandir
Aksam kalabalık olmuş ama miktarları az olduğu için rahatsız etmedi,sucuk dışında iyi diyebilirim.
Cumartesi makarna olmamış,pazar günü için de sucuk miktarı fazla geldi,afiyet olsun canm

Bir öğünde çok fazla meyve yemişsin,bir tanesini tercih etmen yanına bir bardak süt eklemen yeterli olabilirdi bence,onun dışında menun güzel canım afiyet olsun.
Bitmedi mi dolmalarafiyet olsun menun güzel gorunuyor.
Diyette patates pek tercih edilmiyor,sen de hem kahvaltı da hem de aksam yemeğinde olmuş,biraz fazla geldi.
Patates günü olmus sanki,her menü de patates varafiyet olsun canım iyi görünüyor menun.
Sizin oralarda da mı pestil var?çok severim ben.Pestil ve kek dışında güzel canım,afiyet olsun.
Kola ve gofret olmamış,keşke sporla eritmeye calissaydin.
15 kasim pazar

10.30
1 wasa
1dlm ekmek
2dlm peynir
2 yumurtadan omlet
domates,yesillik

14.30
1elma
yarimdan da az nar

18.00
1yk kuskus pilavi
yarim kepce sebzeli turlu
1 avuc findik

su 2lt
spor yok
Kuskus miktarı az olduğu için rahatsi etmedi,afiyet olsun canım

Çocuklara bağırmak ne kolay
Evde 2 küçük çocuk olduğu halde eşinin bu saate kadar uyumasına izin vererek çocuklara zulmediyorsun.
Git ona bağır, senin yüzünden çocuklara bağırıyorum diye

Kesin eşofmanşarıyla gudıyodur her yere, eşimi goruyorum birazcık:))
O konuda değişik biraz. Sürekli kıyafet alır. Bana almaya diye çıkar ona bi sürü şey alır döneriz ben denemeye üşeniyorum diye alış veriş yapmaya bayılır alış beri merkezine gideriz mağaza mağaza dolaşır ben söylenirim sıkıldım yeter gidelim diye diyorum ki bi yere de gitmiyorsun niye alıyorsun bu kadar kıyafeti Eşofmanla gitse bile uyumludur her şeyi anlayacağın adla paspal çıkmaz bi yere. Tüm paspallığı evde bana karşı

Kızlar ben tartilmayi unuttm ya 6bucukta uyaninca nevrim donmus bugunun pazartesi oldgnu bile hatirlamadm, su ve kahve de ictm tabi smdi tartilsam kesin artı cıkar o yuzdn yarn sbah tartilip bildireym artk.
Tamam canım, yarın tartıl o zaman

Bu arada Pembe Lotus söyleyince hatırladım tartıldım unutmuşum tartılmayı evde olunca
Artı 600 üm kızlar. Ama şaşırmadım üzülmedim de Cuma’ya hal ederim inşallah merak etmeyin. Haftasonu özellikle cuma cmt korkunç beslendim. Kaçamak değildi yani.Resmen çöp kutusu muamelesi yaptım vücuduma.
Üst üste 4 tane çikolatalı gofret yedim mesela gerisini tahmin edersiniz Bilenler bilir artık ayarım yok yeme konusunda. Çok bunaldım ondan attım dün kendimi dışarı. Oluyor arada böyle. Tuhaf bi şekilde yemekle bastırmaya çalışıyorum o anlarda iç sıkıntımı
Neyse Cuma’ya hedefime ulaşmak için elimden geleni yapıcam merak etmeyin

Kolay gelsin canim.

Evinizde hayirli ugurlu olsun canim. Agiz tadiyla oturun ins
Sağol canım allah razı olsun daha iyisi sizin olsun
Bende öğlen uyursa biraz dinlenirim artık

Canım zaten hepimizin sorunu da bence duygusal yeme burda en azından bir birimizi motive ediyoruz ve bunun için varız.Ben de haftaya okula başlayacağım inşallah,simdiden bunun stresini yaşıyorum burasi olmasa kendimi yemeğe vermiştim

Kızlar ben de malesef +500 deyim,ama çok fazla ödem var,bugün ödem atıcı su yaotim emziren anneler icin,inşallah işe yarar.

Bu hafta seminer uzaktan oldigu icjn rapor almadım,haftaya başlıyorum zaten inşallah tabi.Haftasinu kayınvalidem gelecek,bu ara nedense çok stresliyim kızlar,hem okula başlıyor olmam,hem kayınvalide ile uzun bir süre birlikte kalmak zorunda olmam hepsi üst üste geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…