- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.261
Cumaya kesin eksiyim kaptanimKız artık artmadan eksik de seni de listeye alalım.
Birkaç haftaya 2-3 mezun veririz, kendini motive et liste için
Cuma: 72.8@strontium
Fit mutlu anne
papatya_2014
I Ilyusa
masal3487
M Manolya15
Pazartesi tartı bildiklerinizi merakla bekliyorum kızlar
Güle güle oturun canım , benim de bahceli bir ev hayalimSağol canım allah razı olsun daha iyisi sizin olsun
Bende öğlen uyursa biraz dinlenirim artık
Üstünü çıkarmadan tartıldığına göre kesin eksisin.Yaaaa kaptan ben unuttum büyük bardak su ve duble kahve içtim sonra bide üstümü çıkartmadan öyle bi çıktım tartıya sadece +200 didi sanırım eksi ama ben unuttum ama yemek yemedim daha
Ne yapacaksın toparlamak içinCuma: 72.8
Pztsi :73.5
Cumaya toparlarım
Neden bakıcı bulmak yerine kayınvalideni çağırıyorsun ki :))Kızlar ben de malesef +500 deyim,ama çok fazla ödem var,bugün ödem atıcı su yaotim emziren anneler icin,inşallah işe yarar.
Bu hafta seminer uzaktan oldigu icjn rapor almadım,haftaya başlıyorum zaten inşallah tabi.Haftasinu kayınvalidem gelecek,bu ara nedense çok stresliyim kızlar,hem okula başlıyor olmam,hem kayınvalide ile uzun bir süre birlikte kalmak zorunda olmam hepsi üst üste geldi
Yarın sabit olmak için elinden geleni yap canım.Pazartesi bildirimi dünden kaynaklı olduğunu düşünüyorum wc çıkamadım daha ama acıktım daha fazla öğünü geciktrmek istemiyorum artidayim ama cumaya kadar eksiye gecicem insAllah
Cuma: 88.2
Pazartesi: 89
Fark: +800
insAllah canımİns bugun sporla gider
Günaydın canım insAllahGünaydınlar güzel bir hafta olur hepimiz için inş ❤❤❤
Tartılmadım her yerim şiş hissediyorum cumaya süpriz olsun
Günaydın canım insAllahGünaydın kızlar güzel bir haftanız olsun inşallah
Turşu genel olarak tüketmedgm için sıkıntı olmaz insAllahAfiyet olsun canjm,güzel menü,turşuyu hafta sonu tercih etmen iyi olmuş,hafta içi şişlik yapabilir.
Evet dün kötü oldu canım biliyorumDiyette patates pek tercih edilmiyor,sen de hem kahvaltı da hem de aksam yemeğinde olmuş,biraz fazla geldi.
Çok değil halledersn canımCuma 75.5
Pazartesi 75.7
Dunden dolayi normal ama halledecegim
Ben hiç yapmıyorum canım ya bı kez denedim sevemedik nette tarife göre yapmıştımKızlar bugün tavuklu domatet çorbası yapmayı düşünüyorum.
İçine pirinç yada şehriye yerine bulgur koymak istiyorum ama nasıl olur bilemedim ya
Siz nasıl yapıyorsunuz domates çorbasını
Kesinlikle insAllah canım bende onun için ugrasicamYarın sabit olmak için elinden geleni yap canım.
Kalan 3 günde eksi olmak için çabalarsın
Canım kizim daha üç buçuk aylık,kayimvalide doğuma gelemedi,o Malatya da biz Bursa'dayiz,ilk defa gelecek,gelmisken de bir buçuk ay kadar kıza bakacak,sonrası için bakıcı ayarladım zaten.Neden bakıcı bulmak yerine kayınvalideni çağırıyorsun ki :))
Hayatınızdan bir bölümü kesip atmış oluyorsunuz böyle yaparak
Bende sürekli bakacak sandım canım yaCanım kizim daha üç buçuk aylık,kayimvalide doğuma gelemedi,o Malatya da biz Bursa'dayiz,ilk defa gelecek,gelmisken de bir buçuk ay kadar kıza bakacak,sonrası için bakıcı ayarladım zaten.
Hahaha vallaha cumaları çıkartıyorum aslında pazarteside çıkartıyordum ama bugğn çok erken kalktım bi anda işlere giriştim derken daldım unuttum bencede eksiyim ta cumaya daha çpk belli olur hatta yarın sabah bakarımÜstünü çıkarmadan tartıldığına göre kesin eksisin.
Cuma günleri soyunup tartılılıyon değil mi
Bende bugğn bakıcıyı ayarlıcam inşallah. Bizim durumda tırnağın varsa kaşırsın. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah. Senin tanıdık mı canımCanım kizim daha üç buçuk aylık,kayimvalide doğuma gelemedi,o Malatya da biz Bursa'dayiz,ilk defa gelecek,gelmisken de bir buçuk ay kadar kıza bakacak,sonrası için bakıcı ayarladım zaten.
Senden %2 bile gelir o zaman canım.cuma 60.7
pazartesi 60.6
ekdi 100
wc felan cikmadim erkenden oyle ttartild belki dahada eksiyimdir
ama hedefim yuzde 1 yapicam insllh
Kuzum aslında tam ketajonik değil. Bi online diyetisyene başladık arkadaşımla onun diyetine uyucam. Bugğn malzeme eksikti eksik yaptım kahvaltıyı ama yarına tamamlarım. Hatırlıyorsan kendime has uskubünlepapatya_2014 canım ketojenik diyeti hedefine son 4-5 kilo kala dene istersen.
Ketojenik diyette ilk haftalar çok hızlı veriliyor ama sonra haftada 100 Gr 100 Gr verirsin.
Kendine has menülerinle zaten kilo verebiliyorsun..
Geçen yıl yapmış 3 haftada 8 kilo verip sonrasında hiç verememiş sabit kalmış denek olarak yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?