Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaaaa kaptan ben unuttum büyük bardak su ve duble kahve içtim sonra bide üstümü çıkartmadan öyle bi çıktım tartıya sadece +200 didi sanırım eksi ama ben unuttum ama yemek yemedim daha
Üstünü çıkarmadan tartıldığına göre kesin eksisin.
Cuma günleri soyunup tartılılıyon değil mi

Neden bakıcı bulmak yerine kayınvalideni çağırıyorsun ki :))
Hayatınızdan bir bölümü kesip atmış oluyorsunuz böyle yaparak

Yarın sabit olmak için elinden geleni yap canım.
Kalan 3 günde eksi olmak için çabalarsın

İns bugun sporla gider
insAllah canım
Günaydınlar güzel bir hafta olur hepimiz için inş ❤❤❤
Tartılmadım her yerim şiş hissediyorum cumaya süpriz olsun
Günaydın canım insAllah
Günaydın kızlar güzel bir haftanız olsun inşallah
Günaydın canım insAllah
Afiyet olsun canjm,güzel menü,turşuyu hafta sonu tercih etmen iyi olmuş,hafta içi şişlik yapabilir.
Turşu genel olarak tüketmedgm için sıkıntı olmaz insAllah
Diyette patates pek tercih edilmiyor,sen de hem kahvaltı da hem de aksam yemeğinde olmuş,biraz fazla geldi.
Evet dün kötü oldu canım biliyorum
Cuma 75.5
Pazartesi 75.7
Dunden dolayi normal ama halledecegim
Çok değil halledersn canım
Kızlar bugün tavuklu domatet çorbası yapmayı düşünüyorum.
İçine pirinç yada şehriye yerine bulgur koymak istiyorum ama nasıl olur bilemedim ya
Siz nasıl yapıyorsunuz domates çorbasını
Ben hiç yapmıyorum canım ya bı kez denedim sevemedik nette tarife göre yapmıştım
Yarın sabit olmak için elinden geleni yap canım.
Kalan 3 günde eksi olmak için çabalarsın
Kesinlikle insAllah canım bende onun için ugrasicam

Neden bakıcı bulmak yerine kayınvalideni çağırıyorsun ki :))
Hayatınızdan bir bölümü kesip atmış oluyorsunuz böyle yaparak
Canım kizim daha üç buçuk aylık,kayimvalide doğuma gelemedi,o Malatya da biz Bursa'dayiz,ilk defa gelecek,gelmisken de bir buçuk ay kadar kıza bakacak,sonrası için bakıcı ayarladım zaten.

Canım kizim daha üç buçuk aylık,kayimvalide doğuma gelemedi,o Malatya da biz Bursa'dayiz,ilk defa gelecek,gelmisken de bir buçuk ay kadar kıza bakacak,sonrası için bakıcı ayarladım zaten.
Bende sürekli bakacak sandım canım ya
1.5 ay birşey olmaz.
2-3 yıl olsaydı kayıp yıllar olurdu

Üstünü çıkarmadan tartıldığına göre kesin eksisin.
Cuma günleri soyunup tartılılıyon değil mi
Hahaha vallaha cumaları çıkartıyorum aslında pazarteside çıkartıyordum ama bugğn çok erken kalktım bi anda işlere giriştim derken daldım unuttum bencede eksiyim ta cumaya daha çpk belli olur hatta yarın sabah bakarım

papatya_2014 canım ketojenik diyeti hedefine son 4-5 kilo kala dene istersen.

Ketojenik diyette ilk haftalar çok hızlı veriliyor ama sonra haftada 100 Gr 100 Gr verirsin.

Kendine has menülerinle zaten kilo verebiliyorsun..

Geçen yıl yapmış 3 haftada 8 kilo verip sonrasında hiç verememiş sabit kalmış denek olarak yazıyorum

Bende bugğn bakıcıyı ayarlıcam inşallah. Bizim durumda tırnağın varsa kaşırsın. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah. Senin tanıdık mı canım

Kuzum aslında tam ketajonik değil. Bi online diyetisyene başladık arkadaşımla onun diyetine uyucam. Bugğn malzeme eksikti eksik yaptım kahvaltıyı ama yarına tamamlarım. Hatırlıyorsan kendime has uskubünle ilk 40 günde 8 kg verdim sonra 3 hafta durakladı. Muhtemelen bundada olur. Şuan ilk hedefim Yıl sonuna kadar 10 kg vermek bakalım be kadar gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…