- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.201
Ne yaptiniz gerilmeli mi gülmelimi geçti köy gezinizGunaydin canlaarrrr
Aksam okudum ama yazmaya mecalim kalmadi. Menumu yazip alintilara donecegim ins.
iyiyim teşekkür ederim. sen nasılsın. bugün tartıldım 62,5 kiloHoşgeldin canım, nasılsın, inşallah çok fazla kilo almamışsındır
hoş bulduk. bugün tartıldım 62,5 kiloHayırlı cumalar canım hoş geldin hadi tartını bildir de görelim ne durumdasın bacım
hoş bulduk. bugün tartıldım 62,5 kilohosgeldin canim
bildirim yaptinmi kacsin simdi
Gecmis olsun canim.Dün akşam 37.5 ateşim
Baş göz ağrısı boğaz öksürükyeniden duş alıp kahvaltılık atıştırdım ilac içtim...
Öyle uyumuşum
Sabah 7:30da uyandım
Buzdolabi çalışmıyor motor devralıp çalışmıyor ışığı yanıp sönüyor
Eşimi uyandırdım servis aradı gün içinde geliriz dediler kahvaltı sonrası dondurucudakileri posetleyip anneme gönderdim
Onun büyük dondurucusunda yer varmis çok şükür yoksa bozulacaktı...
Ilacimi içip geri yattim
Gecmis olsun. Normal usutmedir belkide havalardan dolayi herkes grip ,oksuruk canimAz önce kızkardeşim aradı
Eşi hasta yatıyormuş, tüm vücudu ağrıyormuş.
"Muhtemelen onada bulaştı, sizde dikkat edin" diyor.
Sayıda epey tırmanmış.
Bizim öğrencilerden de pozitif olanların haberleri gelmeye başladı, bakalım ne olacak
Ah niran. Kiz seni taniyana kadar ben kendimi deli bilirdim. Sen benden delüsün.Sabah 5' te minnoşum kalk, kalk diye uyandırmasıyla mutfağa girdim, kahvaltı yemek, mutfak temizliği derken öğlen oldu
Yemeği de yapayım mutfakla işim bitsin dedim.
Akşam yemeğini ayarladım.
Banyoyu yıkayayım dedim.
Kızacaksınız biliyorum ama söylemesem olmaz :))
Küçük bir halı yıkadım banyoda, sıcak su ile tabi.
Yine de hafiften böbreklerim hafiften ağrımaya başladı.
Sıcak su torbasına su koydum, biraz dinlenirsem kendime gelirim İnşallah
Evet katiliyorum canim. İlk gun kalkar dik bir sekilde yurursen tama kolay geciyor.Doğrulmak bi süre zorluyor öksürmek de. Ama ilk gün yürüdüysen sen de nispeten kolay atlatmışsındır. İlk gün o korkunç ağrıyla baş edip yürümek işin en önemli kısmı zaten. Yürümeyeler çok zor iyileşiyor
Ay yaaa cok iyi biliyorum o duyguyu. Kendimi toplayana kadar ne cektim.Günaydın kizlarrr.
Bu aralar bi yoğunluk bi yorgunluk isteksizlik bıkkınlık var üzerimde, umarim bir an önce geçer.
Valla ne gulmeli ne gerilmeli oldu.Ne yaptiniz gerilmeli mi gülmelimi geçti köy geziniz
Kolay gelsin canim.Kızım gece 1 de uyudu 5 de kalktı bende bir daha uyumadım eşimi işe büyük kızı okula gönderdim evi temizliyorum ibşallah kalkmaz. Şimdi kahve molası verdim sonra işe devam
Hosgeldin canim.herkese günaydın iyi haftalar dilerim kızlar.
i<ne ayrılırken 58,8 kiloydum. bugün tartıldım 62,5 kiloyum. 3,7 kilo aldımkilo verip listeye yeniden girmeye çalışacağım.
hoşbulduk. ya ben bu grupların nasıl işlediğini bilmediğim için hedef kilomu çok verdim. bilseydim daha gerçekçi söylerdim. o kiloya kesin ulaşmalıyız diye düşünmemiştim. 50 kilo yazmıştım hedefi ama 55 olsam çok çok iyi. yani asıl istediğim 55 kilo.Hosgeldin canim.
Fazla kilo almamissin yine cabul verirsin.
Hadef kilon kacti canim
Baslangic kilona gire belki degistirebiliyordur canim. Kaptanimiz bakar.hoşbulduk. ya ben bu grupların nasıl işlediğini bilmediğim için hedef kilomu çok verdim. bilseydim daha gerçekçi söylerdim. o kiloya kesin ulaşmalıyız diye düşünmemiştim. 50 kilo yazmıştım hedefi ama 55 olsam çok çok iyi. yani asıl istediğim 55 kilo.
Cumartesi menun az gorundu gozume ama pazar menun guzel canim.14.11.2020
11:30
1 muz
16:30
6 7 kasık salcalı makarna
salata
su 1,5lt
15:11.2020
11:00
6-7 tane sucuk
2 dılım cavdar ekmegı
4 zeytın
bıraz labne
16:30
2 kucuk boy buyarda pişmiş tavu pirzola
5 kaşık pilav
1 kase yogurt
2 lt su
Menun gayet guzel canim. Meyvenin 1 porsiyonu fazla sanki15 Kasım Pazar
10:00 >>> 1 adet küçük muz
1 adet küçük Trabzon hurması
1 adet nar
11:00 >>> Yarım biberli ekmek
4-5 adet biber turşusu
1 yk lor peyniri
Domates, salatalık
16:00 >>> 1 adet baget
2 kase salata
1 közlenmiş patates
4 tane közlenmiş soğan
Su >>> 2 lt
Spor >>> yok
Guzel menu canim15 kasım pazar
09.00 1 haslanmıs yumurta, 1 tb dilim ekmek,1 dilim peynir
11.00 2 cevız 2 hurma
13.00 kucul tava menemen
18.00 etli türlü,2 dolma,yogurt
21.00 kahve ıcerım
Spor yok, tüm gun temızlık yaptım
Su:3 litre
Patates senligi olmus.15 Kasım Pazar
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış patates
3 zeytin
2 kaşık yoğurt
1 tk bal
Ara 16:00
1 mandalina
7 Antep fıstığı
Akşam 19:00
2 orta boy fırında patates soğan
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
4 zeytin
Su 3 lt geçer
Spor 150 ip atlama şimdilik eve gidince yediklerimi eritmek için ya ip atlarım ya Leslie ama ip daha zevkli geliyor şu sıra bklm puanı toplu yazarim artık
Guzel bence canimMENUM:
Ac karnına 1 bardak limonlu su
9:00 2 cavdar ekmek, 1 yumurtla ile menemen, 7zeytin, 2 cecil peynir, 1tk labne, 2cherry domates
11:30 kahve 1 avuc kuru uzum
14:00 1 caybardak süt, 3yk yogurt, 1yk chia, 3yk yulaf, yarım muz, tarcın
16:00 kahve, 1 kare bitter
18:00 6 kanat fırın, 3 dilim patates, 1 kase Salata
2lt su
Spor 20dk leslie 60p
600 hoplama 60p
200 mekik 40p =toplam 160p
Aksam ogunune kadar guzelmis canim.15 kasım pazar
09.00
Biraz yumurta
1 avuç kuruyemiş
13.00
12.30
1 kaşarlı yumurta
1 dilim ekmek
Biraz çorba
Domates
Salatalık
17.00
ızgara başık
1 kase salata
2 dilim ekmek
Zeytin yağı ve zeytinle yedim
20.30
1 dilim ıslak kek ( kv misafirlikteydik)
1 parça pestil
su 1 lt
spor yapıcam inşallah
umarım değişiyordur yoksa 50 kilo olmak müthiş zor mezun olamam :) 50 kilo heralde en son orta okul ya da lise bir felandı :)Baslangic kilona gire belki degistirebiliyordur canim. Kaptanimiz bakar.
Oooo hedefin 55 se cok rahat en kisa surede verirsin ins
Kek dışında güzel canım afiyet olsun15 kasım pazar
09.00
Biraz yumurta
1 avuç kuruyemiş
13.00
12.30
1 kaşarlı yumurta
1 dilim ekmek
Biraz çorba
Domates
Salatalık
17.00
ızgara başık
1 kase salata
2 dilim ekmek
Zeytin yağı ve zeytinle yedim
20.30
1 dilim ıslak kek ( kv misafirlikteydik)
1 parça pestil
su 1 lt
spor yapıcam inşallah
Bilmıyordum canım , okudum şimdi sagol
Günaydın canımGünaydın herkese
Günaydın canım Allah kolaylık versinGünaydın kızlar bugunde 6bucukta uyandık tabi gece milyonkez kalkmamizi saymazsak
Günaydın canım insAllah geçerGünaydın kizlarrr.
Bu aralar bi yoğunluk bi yorgunluk isteksizlik bıkkınlık var üzerimde, umarim bir an önce geçer.
Çok almamışsn canım çabucak verirsin geri insAllahherkese günaydın iyi haftalar dilerim kızlar.
i<ne ayrılırken 58,8 kiloydum. bugün tartıldım 62,5 kiloyum. 3,7 kilo aldımkilo verip listeye yeniden girmeye çalışacağım.
Kolay gelsin canım ben yatakta miskinlik yaoiorumKızım gece 1 de uyudu 5 de kalktı bende bir daha uyumadım eşimi işe büyük kızı okula gönderdim evi temizliyorum ibşallah kalkmaz. Şimdi kahve molası verdim sonra işe devam
Kola olmamış hadi gofret gün içinde Yakmissndr15 kasim pazar
7.40
1dlm peynir
2 tb ekmek
1 kase yogurt
15.00
1 tane cikilatali gofret(arabada gezerken almilar millet yerken duramadim)
16 30
Mangalda 1 tane tavuk pirzola
2 kanat derisiz
Ceyrek beyaz ekmek
1 bardak ayran
1 bardak kola
su hic olcemedim ama 2 olmistur.
spor yok
Aynen öyle ama maalesef bugünü kurtarayım insAllahPatates senligi olmus.
Aksam ogununde patatesle ekmek olmasaymis bol yesillikle belki hallederdin
İşte can alıcı nokta evet üşenmediAfiyet olsun, ıslakkek hariç güzel , kayınvalide darılırdı yemesen:)) iyi bari eşin annesine gitmeye üşenmemiş
Günaydın öksürük var canımGecmis olsun canim.
Bugun naslsin
Gecmis olsun. Normal usutmedir belkide havalardan dolayi herkes grip ,oksuruk canim
Ah niran. Kiz seni taniyana kadar ben kendimi deli bilirdim. Sen benden delüsün.
Bu havada halimi yikanir.
Bide hasta olacagini bile bile.
Bobreklerine mi kastin var.
Senin bu yonunu torpulememiz lazim .
Hali yikamacilara da para lazim bacim.
Hem hadi gectim kendini dusunmuyon, takimi dusun bebem. Senin bobreklerinin hasta olmasi odem tutman demek. Bu hafta guzel yuzdeyle gelecektin unutma(Sana kendi caninin kiymetini anlatamadik bari burdan acitasyon yapiyim )
Evet katiliyorum canim. İlk gun kalkar dik bir sekilde yurursen tama kolay geciyor.
Bende 3 gun normal duzenime donmustum. Evimide supurdum kizlar okula gidiyordu. Her isimi yaptim.
Ay yaaa cok iyi biliyorum o duyguyu. Kendimi toplayana kadar ne cektim.
Cabuk atlatirsin kuzum. Buraya sik sik gel
Valla ne gulmeli ne gerilmeli oldu.
Yengemiz surat asikligi yapmadi. Hal hatir sorduk muhabbet ettik. Ama annemle mesafelilerdi biraz. Zaten sorun kv ve yengem arasindaydi. Biz gunahimizi doktuk, bir adim attim. Gerisi onlarda arar sorar girusurlerse uzamaz ins. Ama hala karsi taraftan bir atak olmazsada kv iyice kuser sanki bilmiyorum. Zor ikna edip giturduk zaten. Kv buyuk dayimdan olsun buyujluk sende kalsin diye. Zor isler yaaa.
Ama gunumuz guzeldi bir kac akarabaya daha ugradik. Hep bahceli ev zaten bahcelerinde gorusup hal hatir sirup geldik. Acik havada mangal yaktilar bide cicuklarda eglendi guzeldi.
İns bugun sporla giderKola olmamış hadi gofret gün içinde Yakmissndr
Sifa olsun ins.Günaydın öksürük var canım
Dün akşam kekik çayı iyi geldi içtim baya hafifletti oksurugumu kahvaltida yine içeceğim
Erken saatte içmişsin ama bugünden itibaren daha dikkatli ol seni listeye alalımİns bugun sporla gider
Bayadir icmiyordum canim.Erken saatte içmişsin ama bugünden itibaren daha dikkatli ol seni listeye alalım
Küçük gorumcemler hafif atlatiyorlar onlarla görüşmüştük tesleri pozitif çıkmadan bi hafta önce...Sifa olsun ins.
Temasli oldugunuz testi pozitif cikanlar nasillar canim.
Esinde de belirti varmi sadece sendemi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?