Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin canım, nasılsın, inşallah çok fazla kilo almamışsındır
iyiyim teşekkür ederim. sen nasılsın. bugün tartıldım 62,5 kilo

Hayırlı cumalar canım hoş geldin hadi tartını bildir de görelim ne durumdasın bacım
hoş bulduk. bugün tartıldım 62,5 kilo
hosgeldin canim
bildirim yaptinmi kacsin simdi
hoş bulduk. bugün tartıldım 62,5 kilo
bugün bismillah diyorum hadi bakalım :)

Gecmis olsun canim.
Bugun naslsin
Gecmis olsun. Normal usutmedir belkide havalardan dolayi herkes grip ,oksuruk canim
Ah niran. Kiz seni taniyana kadar ben kendimi deli bilirdim. Sen benden delüsün.
Bu havada halimi yikanir.
Bide hasta olacagini bile bile.
Bobreklerine mi kastin var.
Senin bu yonunu torpulememiz lazim .
Hali yikamacilara da para lazim bacim.

Hem hadi gectim kendini dusunmuyon, takimi dusun bebem. Senin bobreklerinin hasta olmasi odem tutman demek. Bu hafta guzel yuzdeyle gelecektin unutma(Sana kendi caninin kiymetini anlatamadik bari burdan acitasyon yapiyim)
Evet katiliyorum canim. İlk gun kalkar dik bir sekilde yurursen tama kolay geciyor.
Bende 3 gun normal duzenime donmustum. Evimide supurdum kizlar okula gidiyordu. Her isimi yaptim.
Günaydın kizlarrr.
Bu aralar bi yoğunluk bi yorgunluk isteksizlik bıkkınlık var üzerimde, umarim bir an önce geçer.
Ay yaaa cok iyi biliyorum o duyguyu. Kendimi toplayana kadar ne cektim.
Cabuk atlatirsin kuzum. Buraya sik sik gel
Ne yaptiniz gerilmeli mi gülmelimi geçti köy geziniz
Valla ne gulmeli ne gerilmeli oldu.

Yengemiz surat asikligi yapmadi. Hal hatir sorduk muhabbet ettik. Ama annemle mesafelilerdi biraz. Zaten sorun kv ve yengem arasindaydi. Biz gunahimizi doktuk, bir adim attim. Gerisi onlarda arar sorar girusurlerse uzamaz ins. Ama hala karsi taraftan bir atak olmazsada kv iyice kuser sanki bilmiyorum. Zor ikna edip giturduk zaten. Kv buyuk dayimdan olsun buyujluk sende kalsin diye. Zor isler yaaa.

Ama gunumuz guzeldi bir kac akarabaya daha ugradik. Hep bahceli ev zaten bahcelerinde gorusup hal hatir sirup geldik. Acik havada mangal yaktilar bide cicuklarda eglendi guzeldi.

Kızım gece 1 de uyudu 5 de kalktı bende bir daha uyumadım eşimi işe büyük kızı okula gönderdim evi temizliyorum ibşallah kalkmaz. Şimdi kahve molası verdim sonra işe devam
Kolay gelsin canim.

Evinizde hayirli ugurlu olsun canim. Agiz tadiyla oturun ins

herkese günaydın iyi haftalar dilerim kızlar.
i<ne ayrılırken 58,8 kiloydum. bugün tartıldım 62,5 kiloyum. 3,7 kilo aldım kilo verip listeye yeniden girmeye çalışacağım.
Hosgeldin canim.
Fazla kilo almamissin yine cabul verirsin.
Hadef kilon kacti canim

Hosgeldin canim.
Fazla kilo almamissin yine cabul verirsin.
Hadef kilon kacti canim
hoşbulduk. ya ben bu grupların nasıl işlediğini bilmediğim için hedef kilomu çok verdim. bilseydim daha gerçekçi söylerdim. o kiloya kesin ulaşmalıyız diye düşünmemiştim. 50 kilo yazmıştım hedefi ama 55 olsam çok çok iyi. yani asıl istediğim 55 kilo.

Baslangic kilona gire belki degistirebiliyordur canim. Kaptanimiz bakar.

Oooo hedefin 55 se cok rahat en kisa surede verirsin ins

Cumartesi menun az gorundu gozume ama pazar menun guzel canim.
Menun gayet guzel canim. Meyvenin 1 porsiyonu fazla sanki
Guzel menu canim
Patates senligi olmus.
Aksam ogununde patatesle ekmek olmasaymis bol yesillikle belki hallederdin
Guzel bence canim
Aksam ogunune kadar guzelmis canim.
Neyse kv kusmemis tir

Baslangic kilona gire belki degistirebiliyordur canim. Kaptanimiz bakar.

Oooo hedefin 55 se cok rahat en kisa surede verirsin ins
umarım değişiyordur yoksa 50 kilo olmak müthiş zor mezun olamam :) 50 kilo heralde en son orta okul ya da lise bir felandı :)
55 olur muyum ya.. inşallah olurum. lise sonda bile 60 kiloydum :)

Kek dışında güzel canım afiyet olsun
Bilmıyordum canım , okudum şimdi sagol

Günaydın herkese
Günaydın canım
Günaydın kızlar bugunde 6bucukta uyandık tabi gece milyonkez kalkmamizi saymazsak
Günaydın canım Allah kolaylık versin
Günaydın kizlarrr.
Bu aralar bi yoğunluk bi yorgunluk isteksizlik bıkkınlık var üzerimde, umarim bir an önce geçer.
Günaydın canım insAllah geçer
herkese günaydın iyi haftalar dilerim kızlar.
i<ne ayrılırken 58,8 kiloydum. bugün tartıldım 62,5 kiloyum. 3,7 kilo aldım kilo verip listeye yeniden girmeye çalışacağım.
Çok almamışsn canım çabucak verirsin geri insAllah
Kızım gece 1 de uyudu 5 de kalktı bende bir daha uyumadım eşimi işe büyük kızı okula gönderdim evi temizliyorum ibşallah kalkmaz. Şimdi kahve molası verdim sonra işe devam
Kolay gelsin canım ben yatakta miskinlik yaoiorum
Kola olmamış hadi gofret gün içinde Yakmissndr
Patates senligi olmus.
Aksam ogununde patatesle ekmek olmasaymis bol yesillikle belki hallederdin
Aynen öyle ama maalesef bugünü kurtarayım insAllah

Günaydın öksürük var canım
Dün akşam kekik çayı iyi geldi içtim baya hafifletti oksurugumu kahvaltida yine içeceğim

Günaydın öksürük var canım
Dün akşam kekik çayı iyi geldi içtim baya hafifletti oksurugumu kahvaltida yine içeceğim
Sifa olsun ins.

Temasli oldugunuz testi pozitif cikanlar nasillar canim.
Esinde de belirti varmi sadece sendemi var

Sifa olsun ins.

Temasli oldugunuz testi pozitif cikanlar nasillar canim.
Esinde de belirti varmi sadece sendemi var
Küçük gorumcemler hafif atlatiyorlar onlarla görüşmüştük tesleri pozitif çıkmadan bi hafta önce...
Eşimde bi belirti yok kızımda iyi çok şükür

Büyük gorumcemle 3_4 ay önce görüşmüştük oğlu oksijene bağlıymış kendide evde ağır geciriyor astımı,şekeri,tansiyonu olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…