- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.281
insallah elimden geleni yapicamSenden %2 bile gelir o zaman canım.
Hedefi yuksket tut :))
Ay bende çok istiyorum hatta Ankara’da çok gezdim dolaştım. Hepsi iş yerme çok çok uzak. Hem onu gözüm yemedi hemde ısınma problemi çok fazla gaz çok yakıyormuş. Öyle olunca vazgeçtim. İnşallah ilerde hobi bahçesi düşünüyorum güzel bi yer denk gelirse o zaman yazın orda durabiliriz. İnşallah sizin orda güzel bi ev sana denk gelir. Hayırlısı ileGüle güle oturun canım , benim de bahceli bir ev hayalim
Esimin uzaktan bir akrabası canım,iyi bir kadın,yakın zamana kadar kendi torunlarini da buyutmus.Benim eşim bir gün calisiyor bir gün calismiyor evde,evde olduğu günler eşim bakacak,yani haftada iki gün öğleye kadar bakacak inşallah.Bende bugğn bakıcıyı ayarlıcam inşallah. Bizim durumda tırnağın varsa kaşırsın. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah. Senin tanıdık mı canım
msj lara baktım. 7 eylülde ayrılmışım. o haftanın cuması 11 eylül oluyor.İzne ne zaman ayrılmıştın canım
Aynen duygusal yeme. Açlıkla alakası yok. Bir anda bastıryor kendini sürekli bi şeyler yerken buluyorsunCanım zaten hepimizin sorunu da bence duygusal yemeburda en azından bir birimizi motive ediyoruz ve bunun için varız.Ben de haftaya okula başlayacağım inşallah,simdiden bunun stresini yaşıyorum burasi olmasa kendimi yemeğe vermiştim
60 _ 70 kadar ipe takılmadan atlayabiliyorum. Nefesim kesiliyor ipe basıyorum.100+100=200 ip atlandi şimdiye kadar ipe basmadan kaça kadar atliyorsunz kızlar sizben max. 20-25 atlıyorum sonra ipe takiliyom yeniden başlıyorum
Süpermiş bende o kadar atlatabilirim insAllah60 _ 70 kadar ipe takılmadan atlayabiliyorum. Nefesim kesiliyor ipe basıyorum.
Atladikca sayı da artıtıyor cnm
Biz sevmiyoruz domates çorbasını hiç bilmiyorumKızlar bugün tavuklu domatet çorbası yapmayı düşünüyorum.
İçine pirinç yada şehriye yerine bulgur koymak istiyorum ama nasıl olur bilemedim ya
Siz nasıl yapıyorsunuz domates çorbasını
Hadi güzel haberlerle dönün inşallah canım uyku apnesi ise tedavisi var mı ?insallah elimden geleni yapicam
yarin benim icin tehlikeli bi gun
kizimin hastanede randevusu var aksam ustu hastaneye girip ertesi gun cikicaz
uyku abnesi varmi diye bakacaklar
kizim gece uyurken 4 5 saniye nefesini tutuyo
Gideceğini mi sandı acaba ? Benimki de görünce direkt anne nere gidiyon diyorMüdür bey bugün toplantı olacak dedi online,bir saattir basortumu taktım bekliyorum,benim kızda yüzüme bakıp bakıp ağlıyor,kapalı görmedi daha önce
Süpersin canım yorulduysam çok sık takılıyorum sonlara doğru başlarda takılmadan epey atlıyorum100+100=200 ip atlandi şimdiye kadar ipe basmadan kaça kadar atliyorsunz kızlar sizben max. 20-25 atlıyorum sonra ipe takiliyom yeniden başlıyorum
Ne bileyim canım, Hafizenin dediği üzerine düşündüm, ev hanımı olan annemin bizim çalıştığımızı unutup yaptığımız işi yetersiz görüp beğenmeyip kaynana gibi sürekli eleştirmesi üzerine kendimizi geliştirdik galiba.Ah niran. Kiz seni taniyana kadar ben kendimi deli bilirdim. Sen benden delüsün.
Bu havada halimi yikanir.
Bide hasta olacagini bile bile.
Bobreklerine mi kastin var.
Senin bu yonunu torpulememiz lazim .
Hali yikamacilara da para lazim bacim.
Hem hadi gectim kendini dusunmuyon, takimi dusun bebem. Senin bobreklerinin hasta olmasi odem tutman demek. Bu hafta guzel yuzdeyle gelecektin unutma(Sana kendi caninin kiymetini anlatamadik bari burdan acitasyon yapiyim )
hosgeldin canim cok almamissin bence 2 hafta da gider en fazla:)cogu odemdir zatenherkese günaydın iyi haftalar dilerim kızlar.
i<ne ayrılırken 58,8 kiloydum. bugün tartıldım 62,5 kiloyum. 3,7 kilo aldımkilo verip listeye yeniden girmeye çalışacağım.
allah jabul etsin canimMerhabalar
Bugün kaza orucumu tutuyorum. Tartım artı da gece sahur yaptım. belirsiz dün +300 Du.
ilk baslarken 30 40 da takiliyorum100+100=200 ip atlandi şimdiye kadar ipe basmadan kaça kadar atliyorsunz kızlar sizben max. 20-25 atlıyorum sonra ipe takiliyom yeniden başlıyorum
Hiç yapmadın mıBiz sevmiyoruz domates çorbasını hiç bilmiyorum
Ben de düşünüyorum almayı canım özellikle Halı koltuklar yatak vs için de ihlasın makinesini çok methediyorlar ücretsiz izne ayrılırsam hayal olur tabiNe bileyim canım, Hafizenin dediği üzerine düşündüm, ev hanımı olan annemin bizim çalıştığımızı unutup yaptığımız işi yetersiz görüp beğenmeyip kaynana gibi sürekli eleştirmesi üzerine kendimizi geliştirdik galiba.
Kızkardeşimin biri de benim gibi..
Diğeri sinirli ve eleştiriye kapalı, o nedenle annem onun bilinçaltının bozamadı, (canımdan kıymetli değil der, umursamaz)
Benim ki de cimrilik değil kendini ispat etme çabası herhalde, birde kimsenin yaptığını beğenmemek.
7-8 yıl öncesine kadar ben de yıkamaya verirdim.
Aslında mutfak dışında birşey yiyip içmediğimiz için halılarım kirlenmiyor, sadece toz oluyor diye de zaten temiz ben bi sudan geçiririm diye düşünüyorum herhalde.
Bu yıl halı yıkama makinası alacağım ama, artık kendimi bu kadar yormaya niyetim yok.
Hayır canım hiç yapmadımHiç yapmadın mı
İhlas değil de karcher diye bir Alman markası var, tüm temizlik şirketleri onu kullanıyor.Ben de düşünüyorum almayı canım özellikle Halı koltuklar yatak vs için de ihlasın makinesini çok methediyorlar ücretsiz izne ayrılırsam hayal olur tabi
Domatesi sevmiyorsunuz diye mi hiç yapmadınHayır canım hiç yapmadım
Ben 3 bazen şanslıysam 10100+100=200 ip atlandi şimdiye kadar ipe basmadan kaça kadar atliyorsunz kızlar sizben max. 20-25 atlıyorum sonra ipe takiliyom yeniden başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?