Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok canım kızım daha üç aylık,başımı kapatınca bir yere gideceğimi bilmez

İhlas değil de karcher diye bir Alman markası var, tüm temizlik şirketleri onu kullanıyor.
Ondan almayı düşünüyorum, hatta ev silme makinasını da almayı düşünüyorum
Yazın halılarını kaldırdığın için kullanışlı olur senin için canım
Domatesi sevmiyorsunuz diye mi hiç yapmadın
Domatesi severiz de çorbasını sevmiyoruz
Silme olarak bunu çok beğendim

Güzel senin kızlar bile yapar bununla halı da olmayınca
ben sadece koltuklari halilari silmek icin istiyorum
Aynen benim De derdim halı koltuk yatak

bildigime gore gece oksijenle uyyo abnesi olanlar
kizimda cok zor oksijen maskesi felan takmaz
onun disinda hic bilmiyorum tedavisini
Tanı koyulurken vücuda birkaç kaç aparat yerleştiriyor, gece de kaç defa, kaç saniye uyku apnesi yaşadığı tesbit ediliyor.
Bilinen bir tedavisi yoktu, hastaya sadece önerilerde bulunuluyordu (7-8 yıl önceki bilgilerim)
Senin kızın zayıftı sanki, genelde kilolu bireylerde gözüküyor bu hastalık

Bunlara gerek var mi ki halıları yıkamaya vermek daha mantıklı değil mi
Ben çocukken annemin vardı halı koltuk yıkama makinesi perişan olurduk yıkayana kadar. Yorucuydu yani
Halı yıkama makinası erkek gücü istiyor zaten canım, eşim yapar diye alacam, daha önce de kullandım, memnundum.

Kızlar ya bugn bi modum dusuk spor bile yapasm gelmedi oglan uyuyor bende dus aldm biraz tv izledm yesilcay kahve ictm smdi yanina uzandm. Yemek dahi yapasm yok niye boyle oldm şu diyet modundanda bunaldm. Ist3digini yiyememek vs patlicanim var aman o yagli olur bu byle vs zaten hergun yemek bulmak zor insallah gecer bu halimi hic sevmedim

Bu canım, zeminleeri siliyorsun

Valla benim annem de manyaklık derecesinde temizlik yapardı. Hele bayram temizliklerinde canımız çıkardı. Ben de temiz ev seviyorum ancak temizlik yapıp günü bitirdiğim günler ömrümden ve bebeğimden çalıyormuşum gibi geliyor. Kızım doğduktan sonra düzenli yardımcı alıyordum detaylı temizlik için. Koronadan dolayı bıraktım
Ama bitsin yine alıcam inşallah. Zaten dışarda çalışıyorum evde çocuk ev işi bitmiyor bir de üste halıdır koltuktur yüklenmek istemiyorum sanırım
Temizlik yapan insanlara gelir bana da iş kolaylığı oluyor gözüyle bakıyorum açıkçası.
Hayatım eşyalara hizmet ederek geçsin istemiyorum. Zaten günlük ev işi bir sürü.

Ben de haftasonu o moda girdim. Bunaldım yedikçe yedim tabi zararı yine kendineI nedenle bir an önce bu süreci tamamlamaya uğraşmalıyız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…