- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.321
Insallah iyi olur senin icin cnmKızlar ben ketojenik diyete başlamaya karar verdim birisi yapıyordu ama hatırlayamadım. Sabah inşallah besmele çekip başlıcam. Online diyetisyenle görüştüm ilk hafta spor yapma dedi. Bakalım sonuç nasıl olacak haydi hayırlısı
Kolay gelsn yorma kendini fazla dinlen birazKızım gece 1 de uyudu 5 de kalktı bende bir daha uyumadım eşimi işe büyük kızı okula gönderdim evi temizliyorum ibşallah kalkmaz. Şimdi kahve molası verdim sonra işe devam
Aynen bende hesapladiydm nedn alintiladm bunuda bilmemHedef kilo 55
55*5/100=2.75
En az 57.75 üstünde bi kiloda olması lazım izin kilosu zaten 58.8 güncel kilosu 62.5 her iki koşulda da %5i sağlıyor revize edebilebilir bence
Ben genelde domates corbasi yaptigmda blendirdan geciriyorm. Konservelerle yapiyorm az tereyaginda sarimsak sogan kavuruyorm yazdan domates konserve ekliyorm bazen biraz da un ekliyorm domatesm azsa yoksa eklicegm kadr domates onlarida biraz kavurup kaynar su dokup pisiyor biraz tuz karabiber kekik ekliyorm sonra hepsni blendirdan geciriyorm. 1 caybardagi sut ekliyorm sonunda. Tavuksuyuyla yapmadm hic anladigm kadariyla sen ezmiceksin ozmn bulgur yakismaz bence sehriyeylr guzel olurKızlar bugün tavuklu domatet çorbası yapmayı düşünüyorum.
İçine pirinç yada şehriye yerine bulgur koymak istiyorum ama nasıl olur bilemedim ya
Siz nasıl yapıyorsunuz domates çorbasını
Iyi gecer umarm cnm cok gecmis olsuninsallah elimden geleni yapicam
yarin benim icin tehlikeli bi gun
kizimin hastanede randevusu var aksam ustu hastaneye girip ertesi gun cikicaz
uyku abnesi varmi diye bakacaklar
kizim gece uyurken 4 5 saniye nefesini tutuyo
Supersin. Ben ipsiz atliyorm 100 durmadan ama tabi ip olmadigi icin takilma olmuyor o yuzd3n daha kolay atlamasi.100+100=200 ip atlandi şimdiye kadar ipe basmadan kaça kadar atliyorsunz kızlar sizben max. 20-25 atlıyorum sonra ipe takiliyom yeniden başlıyorum
Hımm benimki zaten yapmazHalı yıkama makinası erkek gücü istiyor zaten canım, eşim yapar diye alacam, daha önce de kullandım, memnundum.
Ben halıda koltukta leke görünce dayanamıyorum örtü kullanmayı çok sevmiyorum bi oturma odasında kullanıyorum lekeli gördüğüm yerleri silerim elimin altında böyle bir makinem olursa daha kolay olurmuş gibi geliyor benim için arkadaşımın var yataktan çıkan kir ve ölü derilerden bahsedince alma hevesim iyice arttıBunlara gerek var mi kihalıları yıkamaya vermek daha mantıklı değil mi
Ben çocukken annemin vardı halı koltuk yıkama makinesi perişan olurduk yıkayana kadar. Yorucuydu yani
Sen , ben ve eloda var bi mod düşüklüğü kendimize gelmemiz lazım kızlarKızlar ya bugn bi modum dusuk spor bile yapasm gelmedi oglan uyuyor bende dus aldm biraz tv izledm yesilcay kahve ictm smdi yanina uzandm. Yemek dahi yapasm yok niye boyle oldmşu diyet modundanda bunaldm. Ist3digini yiyememek vs patlicanim var aman o yagli olur bu byle vs zaten hergun yemek bulmak zor insallah gecer bu halimi hic sevmedim
Bilmem sevmemiştim ilk yediğimde kendim yapmayı da hiç denemedimMuazzam bir tattan mahrum kalmışsınız o zaman
Ödem attırıcılar, sporlar, :))Ne yapacaksın toparlamak için
Canım ya ben senın tarifi kaçırdım galıba, tekrar yazarsan cokkkk mutlu olurum, odem attırıcı su tarifini emziren annelere özelKızlar ben de malesef +500 deyim,ama çok fazla ödem var,bugün ödem atıcı su yaotim emziren anneler icin,inşallah işe yarar.
Bu hafta seminer uzaktan oldigu icjn rapor almadım,haftaya başlıyorum zaten inşallah tabi.Haftasinu kayınvalidem gelecek,bu ara nedense çok stresliyim kızlar,hem okula başlıyor olmam,hem kayınvalide ile uzun bir süre birlikte kalmak zorunda olmam hepsi üst üste geldi
kilo almaya basladi cok sukurTanı koyulurken vücuda birkaç kaç aparat yerleştiriyor, gece de kaç defa, kaç saniye uyku apnesi yaşadığı tesbit ediliyor.
Bilinen bir tedavisi yoktu, hastaya sadece önerilerde bulunuluyordu (7-8 yıl önceki bilgilerim)
Senin kızın zayıftı sanki, genelde kilolu bireylerde gözüküyor bu hastalık
bende daha cok koltuk ve yatak icin istiyorumBunlara gerek var mi kihalıları yıkamaya vermek daha mantıklı değil mi
Ben çocukken annemin vardı halı koltuk yıkama makinesi perişan olurduk yıkayana kadar. Yorucuydu yani
ben yemegimi yaptim ev isinide hallettimKızlar ya bugn bi modum dusuk spor bile yapasm gelmedi oglan uyuyor bende dus aldm biraz tv izledm yesilcay kahve ictm smdi yanina uzandm. Yemek dahi yapasm yok niye boyle oldmşu diyet modundanda bunaldm. Ist3digini yiyememek vs patlicanim var aman o yagli olur bu byle vs zaten hergun yemek bulmak zor insallah gecer bu halimi hic sevmedim
sagol canim insllhgecer umarm cnm cok gecmis olsun
Yazdım canım özeldeCanım ya ben senın tarifi kaçırdım galıba, tekrar yazarsan cokkkk mutlu olurum, odem attırıcı su tarifini emziren annelere özel
hoşbulduk. hahahahhosgeldin canim cok almamissin bence 2 hafta da gider en fazla:)cogu odemdir zaten
Supersinkilo almaya basladi cok sukur
boyu 117
24 kg ya yaklasti
ama bi kac senedir var
beraber yatmaya basladigimiz. zaman farkettim
etrafimda apnesi olan kisiden biliyorum maskayle yatiyo
ama kizimin nedenini bilmiyorum
bakalim ne cikicak
bende daha cok koltuk ve yatak icin istiyorum
halilari zaten kuyumuz var
yerimiz musait disarda yikiyoru
gecenlerde koltugu kiraladigimiz makineyle yikadi
aman allahimmm okadar pismi cikar suyu
2 kere yikadim yinede arindiramadim
elimle siliyorum hep ama sonucta suyu kaliyodu
makine koltukta kalan suyuda cektigi icin daha temiz oluyo
bide benim esim insaat isinde calisiyo bezen ustunun pisligiyle gelip oturuyo
ben yemegimi yaptim ev isinide hallettim
kizimi okula birakincada sporumu yapicam
Aynen bendede suan duygusal bi aclık var ne yesem gecmiycek biliyorm kendmi tutuyorm :/Ben de haftasonu o moda girdim. Bunaldım yedikçe yedim tabi zararı yine kendineI nedenle bir an önce bu süreci tamamlamaya uğraşmalıyız canım
Aynen cnm cok haklisinBen halıda koltukta leke görünce dayanamıyorum örtü kullanmayı çok sevmiyorum bi oturma odasında kullanıyorum lekeli gördüğüm yerleri silerim elimin altında böyle bir makinem olursa daha kolay olurmuş gibi geliyor benim için arkadaşımın var yataktan çıkan kir ve ölü derilerden bahsedince alma hevesim iyice arttı
Sen , ben ve eloda var bi mod düşüklüğü kendimize gelmemiz lazım kızlar
Bilmem sevmemiştim ilk yediğimde kendim yapmayı da hiç denemedim
Cimrilik olarak demedim zaten canim.Ne bileyim canım, Hafizenin dediği üzerine düşündüm, ev hanımı olan annemin bizim çalıştığımızı unutup yaptığımız işi yetersiz görüp beğenmeyip kaynana gibi sürekli eleştirmesi üzerine kendimizi geliştirdik galiba.
Kızkardeşimin biri de benim gibi..
Diğeri sinirli ve eleştiriye kapalı, o nedenle annem onun bilinçaltının bozamadı, (canımdan kıymetli değil der, umursamaz)
Benim ki de cimrilik değil kendini ispat etme çabası herhalde, birde kimsenin yaptığını beğenmemek.
7-8 yıl öncesine kadar ben de yıkamaya verirdim.
Aslında mutfak dışında birşey yiyip içmediğimiz için halılarım kirlenmiyor, sadece toz oluyor diye de zaten temiz ben bi sudan geçiririm diye düşünüyorum herhalde.
Bu yıl halı yıkama makinası alacağım ama, artık kendimi bu kadar yormaya niyetim yok.
Bende senin gibi yapıyorum,un eklenmiyorum, şehriye ve haşlanmış tavuk ekliyorum.Ben genelde domates corbasi yaptigmda blendirdan geciriyorm. Konservelerle yapiyorm az tereyaginda sarimsak sogan kavuruyorm yazdan domates konserve ekliyorm bazen biraz da un ekliyorm domatesm azsa yoksa eklicegm kadr domates onlarida biraz kavurup kaynar su dokup pisiyor biraz tuz karabiber kekik ekliyorm sonra hepsni blendirdan geciriyorm. 1 caybardagi sut ekliyorm sonunda. Tavuksuyuyla yapmadm hic anladigm kadariyla sen ezmiceksin ozmn bulgur yakismaz bence sehriyeylr guzel olur
Sen yenisin diye bilmiyorsun tatlım.Ödem attırıcılar, sporlar, :))
Sen ne yapcaksın kaptanım sanırım sen de artıdasın
Bilek ve kol kuvveti ile silmektense al canım.Ben halıda koltukta leke görünce dayanamıyorum örtü kullanmayı çok sevmiyorum bi oturma odasında kullanıyorum lekeli gördüğüm yerleri silerim elimin altında böyle bir makinem olursa daha kolay olurmuş gibi geliyor benim için arkadaşımın var yataktan çıkan kir ve ölü derilerden bahsedince alma hevesim iyice arttı
Teşekkür ederim canımCimrilik olarak demedim zaten canim.
Seni ikna edebilmek icindi
Kime neyi ispat edeceksin canim. Hali yikama makinesi de bir ihtimal tabimi. Zaten cok kirlenmiyorsa tozu gider makineyle.
Canim bobrek hastaligini arastirmissin az cok ve kendini de tanidin. Yazin ne kadar sikinti cektiginide biliyoruz. Kendini dusunme vaktin geldi geciyor bile saglik gittimi geri gelmiyor tedavisi cok zor oluyor canim.
Seviliyorsun ve dusunuluyorsun canim
Öğretmenlikten önce her hafta düzenli yardımcı alıyordum, kızlar da küçüktü iyi gelmişti o dönem.Valla benim annem de manyaklık derecesinde temizlik yapardı. Hele bayram temizliklerinde canımız çıkardı. Ben de temiz ev seviyorum ancak temizlik yapıp günü bitirdiğim günler ömrümden ve bebeğimden çalıyormuşum gibi geliyor. Kızım doğduktan sonra düzenli yardımcı alıyordum detaylı temizlik için. Koronadan dolayı bıraktım
Ama bitsin yine alıcam inşallah. Zaten dışarda çalışıyorum evde çocuk ev işi bitmiyor bir de üste halıdır koltuktur yüklenmek istemiyorum sanırım
Temizlik yapan insanlara gelir bana da iş kolaylığı oluyor gözüyle bakıyorum açıkçası.
Hayatım eşyalara hizmet ederek geçsin istemiyorum. Zaten günlük ev işi bir sürü.
Lütfen dikkat et canım ya..Selam kızlar
ben bu hafta izinliyim kızlarla vakit geçiriyorum
Gün nasıl geçiyor vallahi şaşıyorum
Dün gece de regl oldum karnım davul gibi
Ve sürekli aç hissediyorum kendimi diyet öncesi Halime döndüm resmen, doymuyorum bi türlü
Başa sarmak istemiyorum bu sefer de ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?