Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Insallah iyi olur senin icin cnm
Kızım gece 1 de uyudu 5 de kalktı bende bir daha uyumadım eşimi işe büyük kızı okula gönderdim evi temizliyorum ibşallah kalkmaz. Şimdi kahve molası verdim sonra işe devam
Kolay gelsn yorma kendini fazla dinlen biraz
Hedef kilo 55
55*5/100=2.75
En az 57.75 üstünde bi kiloda olması lazım izin kilosu zaten 58.8 güncel kilosu 62.5 her iki koşulda da %5i sağlıyor revize edebilebilir bence
Aynen bende hesapladiydm nedn alintiladm bunuda bilmem
Kızlar bugün tavuklu domatet çorbası yapmayı düşünüyorum.
İçine pirinç yada şehriye yerine bulgur koymak istiyorum ama nasıl olur bilemedim ya
Siz nasıl yapıyorsunuz domates çorbasını
Ben genelde domates corbasi yaptigmda blendirdan geciriyorm. Konservelerle yapiyorm az tereyaginda sarimsak sogan kavuruyorm yazdan domates konserve ekliyorm bazen biraz da un ekliyorm domatesm azsa yoksa eklicegm kadr domates onlarida biraz kavurup kaynar su dokup pisiyor biraz tuz karabiber kekik ekliyorm sonra hepsni blendirdan geciriyorm. 1 caybardagi sut ekliyorm sonunda. Tavuksuyuyla yapmadm hic anladigm kadariyla sen ezmiceksin ozmn bulgur yakismaz bence sehriyeylr guzel olur
insallah elimden geleni yapicam
yarin benim icin tehlikeli bi gun

kizimin hastanede randevusu var aksam ustu hastaneye girip ertesi gun cikicaz
uyku abnesi varmi diye bakacaklar
kizim gece uyurken 4 5 saniye nefesini tutuyo
Iyi gecer umarm cnm cok gecmis olsun
100+100=200 ip atlandi şimdiye kadar ipe basmadan kaça kadar atliyorsunz kızlar siz ben max. 20-25 atlıyorum sonra ipe takiliyom yeniden başlıyorum
Supersin. Ben ipsiz atliyorm 100 durmadan ama tabi ip olmadigi icin takilma olmuyor o yuzd3n daha kolay atlamasi.

Bunlara gerek var mi ki halıları yıkamaya vermek daha mantıklı değil mi
Ben çocukken annemin vardı halı koltuk yıkama makinesi perişan olurduk yıkayana kadar. Yorucuydu yani
Ben halıda koltukta leke görünce dayanamıyorum örtü kullanmayı çok sevmiyorum bi oturma odasında kullanıyorum lekeli gördüğüm yerleri silerim elimin altında böyle bir makinem olursa daha kolay olurmuş gibi geliyor benim için arkadaşımın var yataktan çıkan kir ve ölü derilerden bahsedince alma hevesim iyice arttı
Sen , ben ve eloda var bi mod düşüklüğü kendimize gelmemiz lazım kızlar
Muazzam bir tattan mahrum kalmışsınız o zaman
Bilmem sevmemiştim ilk yediğimde kendim yapmayı da hiç denemedim

Canım ya ben senın tarifi kaçırdım galıba, tekrar yazarsan cokkkk mutlu olurum, odem attırıcı su tarifini emziren annelere özel

kilo almaya basladi cok sukur
boyu 117
24 kg ya yaklasti
ama bi kac senedir var
beraber yatmaya basladigimiz. zaman farkettim
etrafimda apnesi olan kisiden biliyorum maskayle yatiyo
ama kizimin nedenini bilmiyorum
bakalim ne cikicak
Bunlara gerek var mi ki halıları yıkamaya vermek daha mantıklı değil mi
Ben çocukken annemin vardı halı koltuk yıkama makinesi perişan olurduk yıkayana kadar. Yorucuydu yani
bende daha cok koltuk ve yatak icin istiyorum
halilari zaten kuyumuz var
yerimiz musait disarda yikiyoru
gecenlerde koltugu kiraladigimiz makineyle yikadi
aman allahimmm okadar pismi cikar suyu
2 kere yikadim yinede arindiramadim

elimle siliyorum hep ama sonucta suyu kaliyodu
makine koltukta kalan suyuda cektigi icin daha temiz oluyo

bide benim esim insaat isinde calisiyo bezen ustunun pisligiyle gelip oturuyo
ben yemegimi yaptim ev isinide hallettim
kizimi okula birakincada sporumu yapicam

Supersin

Ben de haftasonu o moda girdim. Bunaldım yedikçe yedim tabi zararı yine kendineI nedenle bir an önce bu süreci tamamlamaya uğraşmalıyız canım
Aynen bendede suan duygusal bi aclık var ne yesem gecmiycek biliyorm kendmi tutuyorm :/
Aynen cnm cok haklisin

Cimrilik olarak demedim zaten canim.
Seni ikna edebilmek icindi

Kime neyi ispat edeceksin canim. Hali yikama makinesi de bir ihtimal tabimi. Zaten cok kirlenmiyorsa tozu gider makineyle.

Canim bobrek hastaligini arastirmissin az cok ve kendini de tanidin. Yazin ne kadar sikinti cektiginide biliyoruz. Kendini dusunme vaktin geldi geciyor bile saglik gittimi geri gelmiyor tedavisi cok zor oluyor canim.

Seviliyorsun ve dusunuluyorsun canim

Bende senin gibi yapıyorum,un eklenmiyorum, şehriye ve haşlanmış tavuk ekliyorum.
Şehriye sağlıklı olmadığı için bulgur ile yapmak istedim aslında.
Risk almamak adına küçük bir tavada bulgurlu deniyorum, ev halkına şehriyeli

Ödem attırıcılar, sporlar, :))
Sen ne yapcaksın kaptanım sanırım sen de artıdasın
Sen yenisin diye bilmiyorsun tatlım.
Benim böbrekler arızalı.
Tartıya 3 gün kala ödem çayları içmesem artı gelirim (geçen hafta içemedim tüm gün okulda olunca, artı geldim haliyle)
Ödem çaylarını sürekli içip vücudumu alıştırmak istemediğim için hergün içmiyorum, haliyle tartı günü hariç genelde artıyım.
Cumaya fazlasıyla gidecek inşallah

Bilek ve kol kuvveti ile silmektense al canım.
Kirli su bildiğin simsiyah çıkıyor, kovanın dibinde biriken tozları görsen şaşırırsın zaten

Teşekkür ederim canım
Kalp kalbe karşı derler, görmeden sevdiklerimdensin

Selam kızlar
ben bu hafta izinliyim kızlarla vakit geçiriyorum
Gün nasıl geçiyor vallahi şaşıyorum
Dün gece de regl oldum karnım davul gibi
Ve sürekli aç hissediyorum kendimi diyet öncesi Halime döndüm resmen, doymuyorum bi türlü
Başa sarmak istemiyorum bu sefer de ya

Öğretmenlikten önce her hafta düzenli yardımcı alıyordum, kızlar da küçüktü iyi gelmişti o dönem.
Hasta olduğum dönemde hergün gelip yemeğime kadar yapıp, dolap içlerine kadar düzenleyen birini almıştım, o dönemde epey rahat ettim.
4-5 yıldır eşimin ve çocukların temizlik günü dışarda mağdur olmasıyla temizliği kendimiz yapmaya karar verdik, eşimle iş bölümü yaptık.
Kızlarda artık büyüdüğü için onlara kirletmeden yaşamayı öğretmeye çalıştık.
Yılda 1-2 kere isyan etsekte şimdilik hep birlikte yürütüyoruz.
Daha büyük bir eve geçersem yine hergün gelip her işe bakan bir yardımcı almayı düşünüyorum.

Lütfen dikkat et canım ya..
Her seferinde emeklerin boşa gidiyor.
U UcanSupurge sana bıraktım Yasemini
Tarçınlı kahve içsen günde birkaç kere iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…