- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.341
Canım tatlı falan mı yedin ki iştahın açıldı , regl etkısı de olabılır gerciSelam kızlar
ben bu hafta izinliyim kızlarla vakit geçiriyorum
Gün nasıl geçiyor vallahi şaşıyorum
Dün gece de regl oldum karnım davul gibi
Ve sürekli aç hissediyorum kendimi diyet öncesi Halime döndüm resmen, doymuyorum bi türlü
Başa sarmak istemiyorum bu sefer de ya
Valla yetişemiyorsun hiç bir şeye, bunaliyorsun çıldırıyor sun ama 2 yil 3 yil sonra rahatliyorsun canim. Yaş geçtikçe daha da zorlaşır.Zor eloş ben kendimi hayal ettim öyle sen söyleyince yine soğudum ikinci çocuktan
Aminnn canimm sağol. Bizim şu an ki evimiz baya büyük ama ben sevmiyorum burayi. Başka bir eve geçelim diyoruz göze de alamiyoruz. Bu aldığımız ev de cok küçük muhtemelen bitince satariz. Şöyle büyük bahçeli bir ev bende istiyorum bakalim.Hayırlı uğurlu olsun kuzum allah güle güle oturmayı nasip etsin. Yatırımın büyüğü küçüğü olmaz. Aslın ben kendim inşaat işi yapıyorum benimkilerde büyük site değil daha küçük. Arkadaşım güzel bi site yapıyor o yüzden oraya geçtim. İnşallah Mayıs gibi oturucaz gibi görünüyor eşyaşarı felan komple değiştiricem çocuklara oda yapıcam derken yine Temmuz bulur gibime geliyor. Allah ev sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin
Insallah iyi olur canim yaa. Sizde arada kaliyorsunuz . Illa bir tarafin adim atmasi gerekiyor o siz olmussunuz.Gecmis olsun canim.
Bugun naslsin
Gecmis olsun. Normal usutmedir belkide havalardan dolayi herkes grip ,oksuruk canim
Ah niran. Kiz seni taniyana kadar ben kendimi deli bilirdim. Sen benden delüsün.
Bu havada halimi yikanir.
Bide hasta olacagini bile bile.
Bobreklerine mi kastin var.
Senin bu yonunu torpulememiz lazim .
Hali yikamacilara da para lazim bacim.
Hem hadi gectim kendini dusunmuyon, takimi dusun bebem. Senin bobreklerinin hasta olmasi odem tutman demek. Bu hafta guzel yuzdeyle gelecektin unutma(Sana kendi caninin kiymetini anlatamadik bari burdan acitasyon yapiyim )
Evet katiliyorum canim. İlk gun kalkar dik bir sekilde yurursen tama kolay geciyor.
Bende 3 gun normal duzenime donmustum. Evimide supurdum kizlar okula gidiyordu. Her isimi yaptim.
Ay yaaa cok iyi biliyorum o duyguyu. Kendimi toplayana kadar ne cektim.
Cabuk atlatirsin kuzum. Buraya sik sik gel
Valla ne gulmeli ne gerilmeli oldu.
Yengemiz surat asikligi yapmadi. Hal hatir sorduk muhabbet ettik. Ama annemle mesafelilerdi biraz. Zaten sorun kv ve yengem arasindaydi. Biz gunahimizi doktuk, bir adim attim. Gerisi onlarda arar sorar girusurlerse uzamaz ins. Ama hala karsi taraftan bir atak olmazsada kv iyice kuser sanki bilmiyorum. Zor ikna edip giturduk zaten. Kv buyuk dayimdan olsun buyujluk sende kalsin diye. Zor isler yaaa.
Ama gunumuz guzeldi bir kac akarabaya daha ugradik. Hep bahceli ev zaten bahcelerinde gorusup hal hatir sirup geldik. Acik havada mangal yaktilar bide cicuklarda eglendi guzeldi.
Bendeee yaaa,,, niye böyle olduk biz yaAynen bendede suan duygusal bi aclık var ne yesem gecmiycek biliyorm kendmi tutuyorm :/
Aynen cnm cok haklisin
Sanki makine ne gücü ile olacak niranBilek ve kol kuvveti ile silmektense al canım.
Kirli su bildiğin simsiyah çıkıyor, kovanın dibinde biriken tozları görsen şaşırırsın zaten
Eşinin evde olduğu zamanlarda çocukları paylaşın canım ya, snaa da yazık.Valla yetişemiyorsun hiç bir şeye, bunaliyorsun çıldırıyor sun ama 2 yil 3 yil sonra rahatliyorsun canim. Yaş geçtikçe daha da zorlaşır.
Canim bakiyor arada sağolsun. Gece de uyaniyor uyanik kalıyor.Eşinin evde olduğu zamanlarda çocukları paylaşın canım ya, snaa da yazık.
Çalışmıyorsun diye çocukların hep sende olması gerekmiyor ki.
Nerde kaldı babalık o zaman.
Birgün sen erken kalk çocuklara bak, bir gün o kalksın baksın
En azından haftasonlarını paylaşın
Senin enerjin modun sık sık düşüyor canımCanim bakiyor arada sağolsun. Gece de uyaniyor uyanik kalıyor.
Ama annede ki sorumluluk cok fazla. Bu aralar enerjim de düşük
Eline koluna sağlık canımHayırlı akşamlar kızlar
Oku oku anca geldim
Bu gün 3gundur temizleyemedigim evi supurdum sildim
Buzdolabinin anakarti bozulmuş yenisini getirip takacaklardi bugün bu saat oldu daha gelecekler dün akşam 9da gelmislerdi
Menümü yazıp geliyorum
Tarçınlı kahveyi bi ben sevemedim canım yaLütfen dikkat et canım ya..
Her seferinde emeklerin boşa gidiyor.
U UcanSupurge sana bıraktım Yasemini
Tarçınlı kahve içsen günde birkaç kere iyi gelir
Yok kuzum tatlı değil regl olunca acayip karbonhidrata düşüyorum boş boş ekmek yiyorumCanım tatlı falan mı yedin ki iştahın açıldı , regl etkısı de olabılır gerci
Yok niran 14 senelik profilo markaEline koluna sağlık canım
Garantisi var mıydı dolabın :))
Evde olmak sana yaramıyor ev = dilediğince yemek yemek hızlı kilo aldığın sıra da evdeydin temaslı olmanızdan kaynaklı karantinadaydın sürekli bir şeylerle oyalanmak sana iyi gelecektirSelam kızlar
ben bu hafta izinliyim kızlarla vakit geçiriyorum
Gün nasıl geçiyor vallahi şaşıyorum
Dün gece de regl oldum karnım davul gibi
Ve sürekli aç hissediyorum kendimi diyet öncesi Halime döndüm resmen, doymuyorum bi türlü
Başa sarmak istemiyorum bu sefer de ya
Çok kesiyor iştahımı bi de sade maden suyu içime bi dilim limon sıkıyorum sıktığım limonu kabuğuyla birlikte yiyorum o da iştah kesiyorLütfen dikkat et canım ya..
Her seferinde emeklerin boşa gidiyor.
U UcanSupurge sana bıraktım Yasemini
Tarçınlı kahve içsen günde birkaç kere iyi gelir
İnşallah istediğiniz bi ev denk gelir canım. Benim biraz geniş ev istiyorumValla yetişemiyorsun hiç bir şeye, bunaliyorsun çıldırıyor sun ama 2 yil 3 yil sonra rahatliyorsun canim. Yaş geçtikçe daha da zorlaşır.
Aminnn canimm sağol. Bizim şu an ki evimiz baya büyük ama ben sevmiyorum burayi. Başka bir eve geçelim diyoruz göze de alamiyoruz. Bu aldığımız ev de cok küçük muhtemelen bitince satariz. Şöyle büyük bahçeli bir ev bende istiyorum bakalim.
Insallah iyi olur canim yaa. Sizde arada kaliyorsunuz . Illa bir tarafin adim atmasi gerekiyor o siz olmussunuz.
Bendeee yaaa,,, niye böyle olduk biz ya
Sanki makine ne gücü ile olacak niran
Yine kola bileğe kuvvet.
Bacim madem yikamacilarda bu mak. Kullaniyor gönder yıkasınlar işte be ugrasiyon. Yikamasi suzmesi kurutmasi hepsi ayri dert. Ben sık sık gonderiyorum. Hatta şu an da da yıkamada gelecek yarin
İlk içtiğim de hiç sevemedim, sonrasında 2-3 kere zorla içtim.Tarçınlı kahveyi bi ben sevemedim canım ya
Haklısın vallahi her seferinde başa dönüyorum sinir oluyorum kendime
Limon kabuğu bir mucize zaten, limonun suyunu içip kabuğunu yiyerek zayıflayanlar varÇok kesiyor iştahımı bi de sade maden suyu içime bi dilim limon sıkıyorum sıktığım limonu kabuğuyla birlikte yiyorum o da iştah kesiyor
Bende sabah ictigim limonlu suyun limonunu yedigimde bagirsaklari mi calistiriyor. Yemedigimde çalışmıyorEvde olmak sana yaramıyor ev = dilediğince yemek yemek hızlı kilo aldığın sıra da evdeydin temaslı olmanızdan kaynaklı karantinadaydın sürekli bir şeylerle oyalanmak sana iyi gelecektir
Çok kesiyor iştahımı bi de sade maden suyu içime bi dilim limon sıkıyorum sıktığım limonu kabuğuyla birlikte yiyorum o da iştah kesiyor
Aldığın ev kaç MT2 canımİnşallah istediğiniz bi ev denk gelir canım. Benim biraz geniş ev istiyorum
İnşallah sorun yaşamazsınız canım Ulupamir köyünü kesin biliyordur senin bakıcıBugün bakıcı yardımcı abla ile anlaştık yarın sabah gelecek. 2 ay felan beraber olucaz tanıcam iyice daha sonra yavaş yavaş tek bırakmaya başlarım. Evinizin iki sokak aşağısında oturuyor yürüyerek gelip gidecek. Kırgız kökenli diğer dili Rusça büyük kızıma da Rusça öğretecek. İnşallah iyi birisidir. Bi şekilde güvenip bırakmam gerekiyor bakacak kimsem yok çünkü. Sabah geliyor ilk günümüz
Bi faydası dahaBende sabah ictigim limonlu suyun limonunu yedigimde bagirsaklari mi calistiriyor. Yemedigimde çalışmıyor
Inşallah canim. Herkesin gönlündeki ni nasip etsin Allahhİnşallah istediğiniz bi ev denk gelir canım. Benim biraz geniş ev istiyorum
Aynen öyle canım ne zaman evde olsam kendimi yemeye veriyorumEvde olmak sana yaramıyor ev = dilediğince yemek yemek hızlı kilo aldığın sıra da evdeydin temaslı olmanızdan kaynaklı karantinadaydın sürekli bir şeylerle oyalanmak sana iyi gelecektir
Çok kesiyor iştahımı bi de sade maden suyu içime bi dilim limon sıkıyorum sıktığım limonu kabuğuyla birlikte yiyorum o da iştah kesiyor
Tamam canım haklısın kilo verme yolunda bazı şeylere katlanacağımİlk içtiğim de hiç sevemedim, sonrasında 2-3 kere zorla içtim.
Baktım ki içtiğim gün kendimi tok hissediyorum, içmeye devam ettim ve alıştım canım.
Bazen zorlamak gerekiyor diye düşünüyorum
Kilo kontrol sürecinde de epey ihtiyacımız olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?