Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım tatlı falan mı yedin ki iştahın açıldı , regl etkısı de olabılır gerci

Zor eloş ben kendimi hayal ettim öyle sen söyleyince yine soğudum ikinci çocuktan
Valla yetişemiyorsun hiç bir şeye, bunaliyorsun çıldırıyor sun ama 2 yil 3 yil sonra rahatliyorsun canim. Yaş geçtikçe daha da zorlaşır.
Aminnn canimm sağol. Bizim şu an ki evimiz baya büyük ama ben sevmiyorum burayi. Başka bir eve geçelim diyoruz göze de alamiyoruz. Bu aldığımız ev de cok küçük muhtemelen bitince satariz. Şöyle büyük bahçeli bir ev bende istiyorum bakalim.
Insallah iyi olur canim yaa. Sizde arada kaliyorsunuz . Illa bir tarafin adim atmasi gerekiyor o siz olmussunuz.
Aynen bendede suan duygusal bi aclık var ne yesem gecmiycek biliyorm kendmi tutuyorm :/

Aynen cnm cok haklisin
Bendeee yaaa,,, niye böyle olduk biz ya
Bilek ve kol kuvveti ile silmektense al canım.
Kirli su bildiğin simsiyah çıkıyor, kovanın dibinde biriken tozları görsen şaşırırsın zaten
Sanki makine ne gücü ile olacak niran
Yine kola bileğe kuvvet.
Bacim madem yikamacilarda bu mak. Kullaniyor gönder yıkasınlar işte be ugrasiyon. Yikamasi suzmesi kurutmasi hepsi ayri dert. Ben sık sık gonderiyorum. Hatta şu an da da yıkamada gelecek yarin

Valla yetişemiyorsun hiç bir şeye, bunaliyorsun çıldırıyor sun ama 2 yil 3 yil sonra rahatliyorsun canim. Yaş geçtikçe daha da zorlaşır.
Eşinin evde olduğu zamanlarda çocukları paylaşın canım ya, snaa da yazık.
Çalışmıyorsun diye çocukların hep sende olması gerekmiyor ki.
Nerde kaldı babalık o zaman.
Birgün sen erken kalk çocuklara bak, bir gün o kalksın baksın
En azından haftasonlarını paylaşın

Canim bakiyor arada sağolsun. Gece de uyaniyor uyanik kalıyor.
Ama annede ki sorumluluk cok fazla. Bu aralar enerjim de düşük

Canim bakiyor arada sağolsun. Gece de uyaniyor uyanik kalıyor.
Ama annede ki sorumluluk cok fazla. Bu aralar enerjim de düşük
Senin enerjin modun sık sık düşüyor canım
Demek ki daha fazla desteğe ihtiyacın var :))

Eline koluna sağlık canım
Garantisi var mıydı dolabın :))

Lütfen dikkat et canım ya..
Her seferinde emeklerin boşa gidiyor.
U UcanSupurge sana bıraktım Yasemini
Tarçınlı kahve içsen günde birkaç kere iyi gelir
Tarçınlı kahveyi bi ben sevemedim canım ya
Haklısın vallahi her seferinde başa dönüyorum sinir oluyorum kendime

Canım tatlı falan mı yedin ki iştahın açıldı , regl etkısı de olabılır gerci
Yok kuzum tatlı değil regl olunca acayip karbonhidrata düşüyorum boş boş ekmek yiyorum
Bugün yemedim ama geçen hafta kadar da güzel beslenmedim

Eline koluna sağlık canım
Garantisi var mıydı dolabın :))
Yok niran 14 senelik profilo marka
830 milyon dedi ilk eşim yenisini mi alsak fln deyince servis ücretini almayiz indirim yapariz fln dedi servis 600milyona düştü 1senede garantisi var dedi zaten bi daha bozulursa yenisini alırız

Evde olmak sana yaramıyor ev = dilediğince yemek yemek hızlı kilo aldığın sıra da evdeydin temaslı olmanızdan kaynaklı karantinadaydın sürekli bir şeylerle oyalanmak sana iyi gelecektir
Lütfen dikkat et canım ya..
Her seferinde emeklerin boşa gidiyor.
U UcanSupurge sana bıraktım Yasemini
Tarçınlı kahve içsen günde birkaç kere iyi gelir
Çok kesiyor iştahımı bi de sade maden suyu içime bi dilim limon sıkıyorum sıktığım limonu kabuğuyla birlikte yiyorum o da iştah kesiyor

İnşallah istediğiniz bi ev denk gelir canım. Benim biraz geniş ev istiyorum

Tarçınlı kahveyi bi ben sevemedim canım ya
Haklısın vallahi her seferinde başa dönüyorum sinir oluyorum kendime
İlk içtiğim de hiç sevemedim, sonrasında 2-3 kere zorla içtim.
Baktım ki içtiğim gün kendimi tok hissediyorum, içmeye devam ettim ve alıştım canım.
Bazen zorlamak gerekiyor diye düşünüyorum
Kilo kontrol sürecinde de epey ihtiyacımız olacak

Çok kesiyor iştahımı bi de sade maden suyu içime bi dilim limon sıkıyorum sıktığım limonu kabuğuyla birlikte yiyorum o da iştah kesiyor
Limon kabuğu bir mucize zaten, limonun suyunu içip kabuğunu yiyerek zayıflayanlar var

Bugün bakıcı yardımcı abla ile anlaştık yarın sabah gelecek. 2 ay felan beraber olucaz tanıcam iyice daha sonra yavaş yavaş tek bırakmaya başlarım. Evinizin iki sokak aşağısında oturuyor yürüyerek gelip gidecek. Kırgız kökenli diğer dili Rusça büyük kızıma da Rusça öğretecek. İnşallah iyi birisidir. Bi şekilde güvenip bırakmam gerekiyor bakacak kimsem yok çünkü. Sabah geliyor ilk günümüz

Bende sabah ictigim limonlu suyun limonunu yedigimde bagirsaklari mi calistiriyor. Yemedigimde çalışmıyor

İnşallah sorun yaşamazsınız canım Ulupamir köyünü kesin biliyordur senin bakıcı
Bende sabah ictigim limonlu suyun limonunu yedigimde bagirsaklari mi calistiriyor. Yemedigimde çalışmıyor
Bi faydası daha

Aynen öyle canım ne zaman evde olsam kendimi yemeye veriyorum
Neyseki bugün çok yedim ama sağlıksız değildi en azından
Yarına daha dikkatli olacağım

Tamam canım haklısın kilo verme yolunda bazı şeylere katlanacağım
Peki kahveyi yapıp salep gibi üstüne mi döküyorsun tarçını yoksa kahveyi yaparken karıştırıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…