Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geniş ev iyidir
4+1 mi oluyor Ankara'da 170 mt2
Bizimki 3+1 canım balkon oda kadar var mutfak çok geniş. Ben zaten salon ayrı oturma odası ayrı sevmiyorum o yüzden ili çocuğa oda yapıcam salonu da oturma odası salon olarak kullanıcam kısmet olursa

Hergün olmasa bile ekstra işlerde düşünebilirsin canım. Hayat annelerimizin bize kodladığı kadar detayla uğraştırmayacak kadar hızlı akıyor. Bunu kendini hırpalayan birçok kötü özelliğini annesinden miras alıp 36 yaşında hala onları değiştirmeye çalışan biri olarak yani damdan düşen olarak söylüyorum kendileri hırpalandıkları yetmemiş gibi bizi de hırpalanalım diye ilmek ilmek işlemişler ne yazık ki

Eşimin de hayali Bahçeli ev ama ben asla istemiyorum. Korkuyorum müstakil evlerden. Hırsız fobim var benim

Eşimin de hayali Bahçeli ev ama ben asla istemiyorum. Korkuyorum müstakil evlerden. Hırsız fobim var benim

Nasl oldu bulgurlada guzelmiydi cnm
Insallah hayirli biridir cnm iyi bakar cocuklara
Buralarda mustakil ev cok genelde kamera ve koruma sistemi takiyorlar alarmlı felan o şekilde guvenlik acısını üst düzey yapilabillir, bende cok istiyorm bahceli bir ev ama istanbulda biraz hayal ya 80m2 dairenin borcunu oduyoruz daha

Bu arada esim yarn endoskopi olucak helycobacter vardı 2 hafta antibiotik kullandı ama hala agrıları var gecmedi. Insallah kötu birşey cıkmaz sanrm bu olayda benm modumu baya dusurdu. Esimde cok uzgun ve dusunceliydi tum gun.
Geçmiş olsun canım
Sonradan mı ortaya çıktı mide ağrıları

O tarz evlerde Her yerde o tarz güvenlik var. Ama ben kendimi güvende hissetmiyorum

O tarz evlerde Her yerde o tarz güvenlik var. Ama ben kendimi güvende hissetmiyorum
Müstakil ev yaşamak için güzel ama güvenlik dolayısıyla bende istemiyorum.
Bu evimde çocukları evde bırakıp dışarı çıkabilirken müstakil evde mümkün değil yapamam, hatta ben bile yanlız kalamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…