- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.361
Ben içine koyuyorum kahveyle beraber pişiriyorumPeki kahveyi yapıp salep gibi üstüne mi döküyorsun tarçını yoksa kahveyi yaparken karıştırıyor musun
Yarın deneyeceğim kuzum sağolBen içine koyuyorum kahveyle beraber pişiriyorum
BendeeeeBen içine koyuyorum kahveyle beraber pişiriyorum
Kahve yaparken kahve ölçüsünün yarısı kadar tarçın ekleyip birlikte kaynatıyorum canımPeki kahveyi yapıp salep gibi üstüne mi döküyorsun tarçını yoksa kahveyi yaparken karıştırıyor musun
Tamamdır canım sağol yarın muhakkak deneyeceğimKahve yaparken kahve ölçüsünün yarısı kadar tarçın ekleyip birlikte kaynatıyorum canım
170 metrekare canımAldığın ev kaç MT2 canım
Amin inşallah canım. Yarın gelesinde sorayımİnşallah sorun yaşamazsınız canım Ulupamir köyünü kesin biliyordur senin bakıcı
Bi faydası daha
Geniş ev iyidir170 metrekare
Kırgız göçmenlerinin köyü müİnşallah sorun yaşamazsınız canım Ulupamir köyünü kesin biliyordur senin bakıcı
Bizimki 3+1 canım balkon oda kadar var mutfak çok geniş. Ben zaten salon ayrı oturma odası ayrı sevmiyorum o yüzden ili çocuğa oda yapıcam salonu da oturma odası salon olarak kullanıcam kısmet olursaGeniş ev iyidir
4+1 mi oluyor Ankara'da 170 mt2
Hergün olmasa bile ekstra işlerde düşünebilirsin canım. Hayat annelerimizin bize kodladığı kadar detayla uğraştırmayacak kadar hızlı akıyor. Bunu kendini hırpalayan birçok kötü özelliğini annesinden miras alıp 36 yaşında hala onları değiştirmeye çalışan biri olarak yani damdan düşen olarak söylüyorumÖğretmenlikten önce her hafta düzenli yardımcı alıyordum, kızlar da küçüktü iyi gelmişti o dönem.
Hasta olduğum dönemde hergün gelip yemeğime kadar yapıp, dolap içlerine kadar düzenleyen birini almıştım, o dönemde epey rahat ettim.
4-5 yıldır eşimin ve çocukların temizlik günü dışarda mağdur olmasıyla temizliği kendimiz yapmaya karar verdik, eşimle iş bölümü yaptık.
Kızlarda artık büyüdüğü için onlara kirletmeden yaşamayı öğretmeye çalıştık.
Yılda 1-2 kere isyan etsekte şimdilik hep birlikte yürütüyoruz.
Daha büyük bir eve geçersem yine hergün gelip her işe bakan bir yardımcı almayı düşünüyorum.
Eşimin de hayali Bahçeli ev ama ben asla istemiyorum. Korkuyorum müstakil evlerden. Hırsız fobim var benimAminnn canimm sağol. Bizim şu an ki evimiz baya büyük ama ben sevmiyorum burayi. Başka bir eve geçelim diyoruz göze de alamiyoruz. Bu aldığımız ev de cok küçük muhtemelen bitince satariz. Şöyle büyük bahçeli bir ev bende istiyorum bakalim.
Eşimin de hayali Bahçeli ev ama ben asla istemiyorum. Korkuyorum müstakil evlerden. Hırsız fobim var benimAminnn canimm sağol. Bizim şu an ki evimiz baya büyük ama ben sevmiyorum burayi. Başka bir eve geçelim diyoruz göze de alamiyoruz. Bu aldığımız ev de cok küçük muhtemelen bitince satariz. Şöyle büyük bahçeli bir ev bende istiyorum bakalim.
Amin inşallah canım. Yarın gelesinde sorayım
Aynen canım Van/Erciş’teki Kırgız köyü lisede iki sınıf arkadaşım vardı o köydenKırgız göçmenlerinin köyü mü
Nasl oldu bulgurlada guzelmiydi cnmBende senin gibi yapıyorum,un eklenmiyorum, şehriye ve haşlanmış tavuk ekliyorum.
Şehriye sağlıklı olmadığı için bulgur ile yapmak istedim aslında.
Risk almamak adına küçük bir tavada bulgurlu deniyorum, ev halkına şehriyeli
Insallah hayirli biridir cnm iyi bakar cocuklaraBugün bakıcı yardımcı abla ile anlaştık yarın sabah gelecek. 2 ay felan beraber olucaz tanıcam iyice daha sonra yavaş yavaş tek bırakmaya başlarım. Evinizin iki sokak aşağısında oturuyor yürüyerek gelip gidecek. Kırgız kökenli diğer dili Rusça büyük kızıma da Rusça öğretecek. İnşallah iyi birisidir. Bi şekilde güvenip bırakmam gerekiyor bakacak kimsem yok çünkü. Sabah geliyor ilk günümüz
Buralarda mustakil ev cok genelde kamera ve koruma sistemi takiyorlar alarmlı felan o şekilde guvenlik acısını üst düzey yapilabillir, bende cok istiyorm bahceli bir ev ama istanbulda biraz hayal ya 80m2 dairenin borcunu oduyoruz dahaEşimin de hayali Bahçeli ev ama ben asla istemiyorum. Korkuyorum müstakil evlerden. Hırsız fobim var benim
Geçmiş olsun canımBu arada esim yarn endoskopi olucak helycobacter vardı 2 hafta antibiotik kullandı ama hala agrıları var gecmedi. Insallah kötu birşey cıkmaz sanrm bu olayda benm modumu baya dusurdu. Esimde cok uzgun ve dusunceliydi tum gun.
Eşimde çocuklar da beğendi, hatta şehriyeliden daha çok beğendiler...Nasl oldu bulgurlada guzelmiydi cnm
O tarz evlerde Her yerde o tarz güvenlik var. Ama ben kendimi güvende hissetmiyorumBuralarda mustakil ev cok genelde kamera ve koruma sistemi takiyorlar alarmlı felan o şekilde guvenlik acısını üst düzey yapilabillir, bende cok istiyorm bahceli bir ev ama istanbulda biraz hayal ya 80m2 dairenin borcunu oduyoruz daha
Müstakil ev yaşamak için güzel ama güvenlik dolayısıyla bende istemiyorum.O tarz evlerde Her yerde o tarz güvenlik var. Ama ben kendimi güvende hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?