- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.381
Hah tam da buMüstakil ev yaşamak için güzel ama güvenlik dolayısıyla bende istemiyorum.
Bu evimde çocukları evde bırakıp dışarı çıkabilirken müstakil evde mümkün değil yapamam, hatta ben bile yanlız kalamam.
Çok güzel bir yayla evim vardı, amanosların tepesinde, ormanın içinde.Hah tam da bukorkuyorum valla. Gözüm balkonlarda kalır uyuyamam mümkün değil
Ben de sadece kalabalık ve güvenlikli sitelerde güvende hissediyorum. Eşim de anlamıyor tabi bu durumu. Muhtemelen dış dünyaya Duyduğumuz aşırı güvensizlikten kaynaklı bu. Ama bence biz haklıyızÇok güzel bir yayla evim vardı, amanosların tepesinde, ormanın içinde.
Eşim ekmek almaya giderken bile korkardım.
Kapı pencere açamazdım eşim evde yokken.
Elden çıkardım da kurtuldum :))
Site içindeki evimde daha huzurluyum, kapı kitlemek bile aklıma gelmiyor
Süpersin canım yorulduysam çok sık takılıyorum sonlara doğru başlarda takılmadan epey atlıyorum
Süpersiniz kızlar insAllah bende artiririm git gideilk baslarken 30 40 da takiliyorum
atladikca 100 u geciyo:)
YaaaBen 3 bazen şanslıysam 10
İpsiz bende atliyordum ama iple olmadı acemilikSupersin. Ben ipsiz atliyorm 100 durmadan ama tabi ip olmadigi icin takilma olmuyor o yuzd3n daha kolay atlamasi.
İyi yapmışsın cnm naptın geldler mi buzdolbi icinHayırlı akşamlar kızlar
Oku oku anca geldim
Bu gün 3gundur temizleyemedigim evi supurdum sildim
Buzdolabinin anakarti bozulmuş yenisini getirip takacaklardi bugün bu saat oldu daha gelecekler dün akşam 9da gelmislerdi
Menümü yazıp geliyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmazBu arada esim yarn endoskopi olucak helycobacter vardı 2 hafta antibiotik kullandı ama hala agrıları var gecmedi. Insallah kötu birşey cıkmaz sanrm bu olayda benm modumu baya dusurdu. Esimde cok uzgun ve dusunceliydi tum gun.
Söyleye söyleye beni de korkutacaksınızBen de sadece kalabalık ve güvenlikli sitelerde güvende hissediyorum. Eşim de anlamıyor tabi bu durumu. Muhtemelen dış dünyaya Duyduğumuz aşırı güvensizlikten kaynaklı bu. Ama bence biz haklıyız
Çünkü korkunçSöyleye söyleye beni de korkutacaksınız
Vazgeçeceğim zaten biraz daha konuşursanız
Bi saat önce geldiler biz artık gelmezler diye düşünürken aradılar geliyoruz diye çok şükür içini yarın yerlestirin dedilerSüpersiniz kızlar insAllah bende artiririm git gide
Yaaa
İpsiz bende atliyordum ama iple olmadı acemilik
İyi yapmışsın cnm naptın geldler mi buzdolbi icin
Çünkü korkunç
Evetttt korkunçççÇünkü korkunç
Geçmiş olsun canım inş kötü bir şey çıkmaz gönlünuzu ferah tutunBu arada esim yarn endoskopi olucak helycobacter vardı 2 hafta antibiotik kullandı ama hala agrıları var gecmedi. Insallah kötu birşey cıkmaz sanrm bu olayda benm modumu baya dusurdu. Esimde cok uzgun ve dusunceliydi tum gun.
Cok geçmiş olsun canim. Allah şifa versinBu arada esim yarn endoskopi olucak helycobacter vardı 2 hafta antibiotik kullandı ama hala agrıları var gecmedi. Insallah kötu birşey cıkmaz sanrm bu olayda benm modumu baya dusurdu. Esimde cok uzgun ve dusunceliydi tum gun.
Bende korkarım köyde annemlerin evi yeni yapıldı 2katli gece wc bile gitmeye korkuyordumEvetttt korkunççç
Eşimin ailesinin de öyle karşıda yüksek tepe gibi yer orman manzara çok güzel ama ürkütüyor bi yandanBende korkarım köyde annemlerin evi yeni yapıldı 2katli gece wc bile gitmeye korkuyordum
Kv evini hiç soylemiyim arka taraf dağlık korku filmi gibi köydeki evi
Bende merak ediyorumYarın ki tartımı çok merak ediyorum. Eksiye geçmiş olabilir miyim acaba
Elden reçetesiz satıyorlar, alabirsin.Mideyi nasıl buyuttuysem hep açım
Eşim vitamin takviyesi almıştı 15gundur içiyordum bugün bıraktım istahimi o mu? Aciyor şüphesi oluştu
S... başlayan reklamlarida var
Benim d vitamini almam lazım kısın hep düşük cikiyor eczaneden gidip alsam sıkıntı olurmu acaba
gecmis.olsun allah sifasini versinBu arada esim yarn endoskopi olucak helycobacter vardı 2 hafta antibiotik kullandı ama hala agrıları var gecmedi. Insallah kötu birşey cıkmaz sanrm bu olayda benm modumu baya dusurdu. Esimde cok uzgun ve dusunceliydi tum gun.
Öğünün vakti geçAkşam 19:30
3 kaşık pirinç pilavı
1 kepçe az şekerli kayısı hoşafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?