Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hah tam da bu korkuyorum valla. Gözüm balkonlarda kalır uyuyamam mümkün değil

Hah tam da bu korkuyorum valla. Gözüm balkonlarda kalır uyuyamam mümkün değil
Çok güzel bir yayla evim vardı, amanosların tepesinde, ormanın içinde.
Eşim ekmek almaya giderken bile korkardım.
Kapı pencere açamazdım eşim evde yokken.
Elden çıkardım da kurtuldum :))
Site içindeki evimde daha huzurluyum, kapı kitlemek bile aklıma gelmiyor

Ben de sadece kalabalık ve güvenlikli sitelerde güvende hissediyorum. Eşim de anlamıyor tabi bu durumu. Muhtemelen dış dünyaya Duyduğumuz aşırı güvensizlikten kaynaklı bu. Ama bence biz haklıyız

Süpersin canım yorulduysam çok sık takılıyorum sonlara doğru başlarda takılmadan epey atlıyorum

ilk baslarken 30 40 da takiliyorum
atladikca 100 u geciyo:)
Süpersiniz kızlar insAllah bende artiririm git gide
Ben 3 bazen şanslıysam 10
Yaaa
Supersin. Ben ipsiz atliyorm 100 durmadan ama tabi ip olmadigi icin takilma olmuyor o yuzd3n daha kolay atlamasi.
İpsiz bende atliyordum ama iple olmadı acemilik

İyi yapmışsın cnm naptın geldler mi buzdolbi icin

Bu arada esim yarn endoskopi olucak helycobacter vardı 2 hafta antibiotik kullandı ama hala agrıları var gecmedi. Insallah kötu birşey cıkmaz sanrm bu olayda benm modumu baya dusurdu. Esimde cok uzgun ve dusunceliydi tum gun.
Çok geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz

Ben de sadece kalabalık ve güvenlikli sitelerde güvende hissediyorum. Eşim de anlamıyor tabi bu durumu. Muhtemelen dış dünyaya Duyduğumuz aşırı güvensizlikten kaynaklı bu. Ama bence biz haklıyız
Söyleye söyleye beni de korkutacaksınız
Vazgeçeceğim zaten biraz daha konuşursanız

Süpersiniz kızlar insAllah bende artiririm git gide

Yaaa

İpsiz bende atliyordum ama iple olmadı acemilik

İyi yapmışsın cnm naptın geldler mi buzdolbi icin
Bi saat önce geldiler biz artık gelmezler diye düşünürken aradılar geliyoruz diye çok şükür içini yarın yerlestirin dediler

Bu arada esim yarn endoskopi olucak helycobacter vardı 2 hafta antibiotik kullandı ama hala agrıları var gecmedi. Insallah kötu birşey cıkmaz sanrm bu olayda benm modumu baya dusurdu. Esimde cok uzgun ve dusunceliydi tum gun.
Geçmiş olsun canım inş kötü bir şey çıkmaz gönlünuzu ferah tutun
Bende 2018yilinda yaptirmistim endoskopi mide yanması çok oluyor koruyucu içiyorum

Cok geçmiş olsun canim. Allah şifa versin

Bende korkarım köyde annemlerin evi yeni yapıldı 2katli gece wc bile gitmeye korkuyordum

Kv evini hiç soylemiyim arka taraf dağlık korku filmi gibi köydeki evi
Eşimin ailesinin de öyle karşıda yüksek tepe gibi yer orman manzara çok güzel ama ürkütüyor bi yandan

Eklentiler

• 4D6BC2D6-9893-4C61-8717-E47FC280FD51.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 21
Mideyi nasıl buyuttuysem hep açım
Eşim vitamin takviyesi almıştı 15gundur içiyordum bugün bıraktım istahimi o mu? Aciyor şüphesi oluştu

S... başlayan reklamlarida var

Benim d vitamini almam lazım kısın hep düşük cikiyor eczaneden gidip alsam sıkıntı olurmu acaba

Elden reçetesiz satıyorlar, alabirsin.

Akşam 19:30
3 kaşık pirinç pilavı
1 kepçe az şekerli kayısı hoşafı
Öğünün vakti geç
Hoşaf ve pirinç pilavı da hiç olmamış

Cuma, Cumartesi ve Pazar olabilirdi ama Pazartesiden itibaren olmasın canım.
Akıntıya karşı kürek çekmiş oluyorsun böyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…