- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.741
Anaaaaam. Çok kötüyüm. Moralim sıfır. Gelip anlatacağım.
Sengin dramı az sonra
aktarlarda var büyük marketlerdede var
Kızlar bugün hiç giremedim sabahtan dışarıdaydımm, öğleden sonrada sabah biriken işleri toparladım bi ara girdim ama yazacak kadar müsait değildim.
nagişş, süper gidiyorsun inşallah bu hafta hepimiz iyi rakamlar göreceğiz tartıda
betüşümm sakınn kaçamak maçak yapma gözüm üzerinde derin nefes albi saate geçecek bu kaçamak krizleri
Bugünkü Menüm,
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
1 tabak ev yoğurdu
Ara: 1 bardak kayısı suyu+2 fındık
ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak sulu köfte yemeği
Ara: Yarım ceviz içi
Akşam
1 bardak yarım yağlı süt.
Yeşilçay: 1 fincan
Spor: 90 dk yürüyüş+45 dk fitness.
Kızlar sporda hoca hep kalça ve basen çalıştırıyor, sanırım etkilerini şimdiden görüyorum bir eteğim vardı biraz bol oluyor karnımda dümdüz oldu
canımsın... annemi kazada kaybettik geçen sene temmuzda(( o gidince baba vampire döndü, zaten öyleydi artık iyice başıboş oldu... biraderde aynı model... abla teyzemle yaşıyordu zaten hep... bu modellerden ötürü... ben sap gibi ortada kaldım anlıyacağın. çok şükür işimiz varda muhtaç değiliz kimseye... madem yaşıyoruz elimizden gelenin en iyisini yapçaz, bakalım bu gün böyle biraz diplerdeyiz ama çıkıcaz elbet...
canımsın... annemi kazada kaybettik geçen sene temmuzda(( o gidince baba vampire döndü, zaten öyleydi artık iyice başıboş oldu... biraderde aynı model... abla teyzemle yaşıyordu zaten hep... bu modellerden ötürü... ben sap gibi ortada kaldım anlıyacağın. çok şükür işimiz varda muhtaç değiliz kimseye... madem yaşıyoruz elimizden gelenin en iyisini yapçaz, bakalım bu gün böyle biraz diplerdeyiz ama çıkıcaz elbet...
olmaz!!..olamaz!!..ikinci bir emre kadar herkesin çocuk yapmasını yasaklıyorum..önce kilolarınızı verin , sonra yaparsınız çocuğu..aaa kızdırmayın benidun sabah itibariyle verdigim kilo 21 oldu hoppisimkaldi 20 kilo
yaza kadar yok canim ama 2013 yazinda calismalar baslayabilir
olmaz!!..olamaz!!..ikinci bir emre kadar herkesin çocuk yapmasını yasaklıyorum..önce kilolarınızı verin , sonra yaparsınız çocuğu..aaa kızdırmayın beni..
evet fulya ve nagiş çocuk emrini sizin gidişata göre vericem..bakıcam eğer istediğiniz kiloya yakın veya ulaşmışsanız "ya Allah bismillah"peki oyle olsun hoppisim ikinci emri bekleriz biz de ne yapalim
günaydın 9. takım..pazartesi spor yaptım ama bugün daha bacaklarım acıyor...yürürken aksıyorum
Canım başın sağolsun.. Allah rahmet eylesin.. Seninle ne çok benziyoruz.. 30 Ağustos 2010 da trafik kazasında kaybettik annemi.. 4 ay sonra kız kardeşim 1 sene sonra babam evlendi (ne aceleleri varsa) O ev eski evin olmuyor artık ben şunu bilirim evlatlarını bir araya getiren evi ev yapan annedir.. Baba ölünce ev dağılmıyor ama anne ölünce dağılıyor malesef.. Herkes yerinde sağolsun..
İnşallah en kısa sürede gönlüne göre bir ev bulursun canım.. Allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?