Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ooo işe yarıyo spor tebrikler.... hadi bakalım devam durmak yok... ben bu gün full kaçamak yaptım (( stresten oldu.... artıları görebilirim sabah tartılayım bakiim...

Canım başın sağolsun.. Allah rahmet eylesin.. Seninle ne çok benziyoruz.. 30 Ağustos 2010 da trafik kazasında kaybettik annemi.. 4 ay sonra kız kardeşim 1 sene sonra babam evlendi (ne aceleleri varsa) O ev eski evin olmuyor artık ben şunu bilirim evlatlarını bir araya getiren evi ev yapan annedir.. Baba ölünce ev dağılmıyor ama anne ölünce dağılıyor malesef.. Herkes yerinde sağolsun..

İnşallah en kısa sürede gönlüne göre bir ev bulursun canım.. Allah yardımcın olsun..

Kızlar dolgulu dişim kırılmıştı doktora gittim okuldan sonra kaplama yapılacak dişi kesti bugün çok canım yandı Allahtan 1 diş.. 2 kere prova yapılacak önümüzdeki cumartesi dişim takılacak.. Sonrasında alışveriş yaptık görümcemle iyi stres attım valla yılbaşı için elbise ve oğluşumun doğum günü için triko tunik ve tayt aldım..

Bugün ki menümde şöyle:

Sabah: 1 bardak süt, çavdar ekmeğinden yağsız tost

Ara: 1 fincan çay ve yarım avuç fındık

Öğlen: yemek yiyemedim yarım paket çubuk kraker

Ara: yok

Akşam: 1 porsiyon menemen, yarım kk peynir, 2 yeşil zeytin, 2 dilim ekmek ve çay

Okula yürüyerek gidip geldim üzerine çarşıda 2 saat dolaştım spor olarak bunları söyleyebilirim..

Son düzenleme:
kizlar yeni eve geldim dondum ya hava o kadar sogudu ki bir anda bir de yol yapim calismasi varmis tam 2 saatte eve gelebildim esime soyledim artik otobuse son, arabayla gidip gelicem yoksa cikcam isten. azcik tehdit ettim gibi oldu ama ise yaradi galiba

simdi sicacik domates corbami iciyorum aksam yemegim bu. bir de 750 ml su sisesi aldim onu bitirmeye caliscam yatana kadar. bugun hic su icemedim cunku.

yarin bos gunum yani tum gun buralarda olurum gorusuruz artik kizlar

(..başın sağolsun canım..sap gibiyim deme, aslında hepimiz tek başımayız hayatta..eşin, çocuğun , anne-babanda olsa yanında bazen bakıyorsunki tek başına götürüyorsun hayatı..inşallah kendi yuvanı kurup yeni heyecanlarla karşılaşırsında biraz olsun dindirirsin içindeki yalnızlık duygusunu..

dun sabah itibariyle verdigim kilo 21 oldu hoppisim kaldi 20 kilo

yaza kadar yok canim ama 2013 yazinda calismalar baslayabilir
olmaz!!..olamaz!!..ikinci bir emre kadar herkesin çocuk yapmasını yasaklıyorum..önce kilolarınızı verin , sonra yaparsınız çocuğu..aaa kızdırmayın beni..

günaydın kızlar nasılsınız?? ben giremiyorum deli gibi hasta oldum soğuktan idmanda elektrikler kesildi kalktım dışarı çıktım çıkmaz olaydım saatlerdir ısınmadı içim sesim kısıldı boğazlarım ağrıyor çok fena hastayım diyete gelince öğün atlamak zorunda kalıyorum sürekli nasıl olacak o yaa yanımdada götürsem o anda çıkarıp yiyemiyorum mesela bugün sabah ne güzel kepek ekmeğine beyaz penirli tost yaptım sonra kalktım okula gittim salı günleri uluslar arası mutfak dersim var ve yemek yapıyorum harıl harıl çalışıyorum mutfakta bir sürü ürün geçiyor elime ama yiyemiyorum dersteyim hoca bişi diyecek diye.. en sonunda dersin oturup yemekleri yiyoruz saat 4 5 civarı yani sabah 9 dan akşam 5 e kadar aç aç gezdim bütün gün.. sonra idmana gittim 2 saat voleybol oynadım ardından da eve geldim saat 9 gibi yemek yedim ardına meyve yedim birazda fıstık yedim .( napıcam ben önerisi olan varmı????

bu arada geçmişi boş ve sağlıklı bir haldeyken okuyacağım bayanlar eğer alıntılayıp yazanlar seslenenler varsa ksura bakmasınlar nolur

günaydın kızlar nasılsınız?? ben giremiyorum deli gibi hasta oldum soğuktan idmanda elektrikler kesildi kalktım dışarı çıktım çıkmaz olaydım saatlerdir ısınmadı içim sesim kısıldı boğazlarım ağrıyor çok fena hastayım diyete gelince öğün atlamak zorunda kalıyorum sürekli nasıl olacak o yaa yanımdada götürsem o anda çıkarıp yiyemiyorum mesela bugün sabah ne güzel kepek ekmeğine beyaz penirli tost yaptım sonra kalktım okula gittim salı günleri uluslar arası mutfak dersim var ve yemek yapıyorum harıl harıl çalışıyorum mutfakta bir sürü ürün geçiyor elime ama yiyemiyorum dersteyim hoca bişi diyecek diye.. en sonunda dersin oturup yemekleri yiyoruz saat 4 5 civarı yani sabah 9 dan akşam 5 e kadar aç aç gezdim bütün gün.. sonra idmana gittim 2 saat voleybol oynadım ardından da eve geldim saat 9 gibi yemek yedim ardına meyve yedim birazda fıstık yedim .( napıcam ben önerisi olan varmı????

bu arada geçmişi boş ve sağlıklı bir haldeyken okuyacağım bayanlar eğer alıntılayıp yazanlar seslenenler varsa ksura bakmasınlar nolur

günaydınnn bugünde sayfayı ben açayım :)
betüş ve zehra ikinizinde başı sağ olsun ne desem boş kalır ölüm acı ama zehranın söyledikleri çok doğru baba ölünce hiçbişey değişmezken,anne ölünce herşey tepe taklak oluyo erkek her yaşta erkek
hopiş ikinci emri kilo verirsek mi vereceksin malum ben nisan mayıs gibi düşünüyodum ya :26:
fulya arada tehdit iyidir ilişkiyi sıcak tutar
ece ne oldu kuzu hayır olsun inş yazıp çıkmışsın merakta bırakma bizi
fadime abla senin kayfeyi bugün alıcam inş
bsrmhtmmr (özür dilerim adını bilmiyorum ) şimdi öyle beslenme şekliyle kilo veremezsin madem sabah 9da ve akşam 5te yedin eve gidince tekrar yemek yemeyecektin sen hem yemek yemişsin hemde başka şeyler yanında taşıdıklarını yemek için kendine zaman ayırmalısın yoksa verim alamazsın nacizane fikrim

Son düzenleme:
hemen yazıyorum sabah uyanınca ballı sirkeli su
kahvaltı
domates +salatalık
beyaz peynir
1 k.roll ekmek

ara
1 ufak muz

öğle
bir tabak nohut
1,5 dilim ekmek

ara
2 mandalina (yemesem çürüyecekti )

akşam
2 çatal sebzeli pilav
3-4 kaşık yoğurt

ara (misafirlikteydim ve ısrarlara bu kadar karşı koyabildim )

1 fincan sütten yapılmış neskafe
1 avuç içi kadar çerez
2 tane kestane

50 dk yürüyüş

yaa bu insanların gayet iyisin senin neyin var kilo nerende gibi gibi söylemlerine sinir oluyorum yemicem kardeşim bu ısrar neden yüzüne böyle iyisin derler arkandan atıp tutarlar

günaydın 9. takım..pazartesi spor yaptım ama bugün daha bacaklarım acıyor...yürürken aksıyorum

Sağol canımcım seninde başın sağolsun.... aynen dediğin gibi anne gidince dağaldı.... mücadele etmekten yoruldum... yeni ve onlarsız bir hayat kurucam kendime.... çok iyi olucam her şey çok güzel olucak :103::103::103: .....

günaydın beybiler,

nasıl bakalım diyetler... ben bozduuuum.. 66.1 dim bu sabah dilerim cumaya kadar en azından aldıklarımı veririmde +++ larda bir kg söylemem.... ahhh ahhh ne güzelde gidiyordum bozuldu gene dengem....

bu günkü menüm

sabah
1,5 yumurtadan lorlu yumurta yağsız
1 b 3in1 nescafe

ara
1 avuç fıstık
1 paket jelibon (((

öğlen
1 elma
1 b yeşi çay

ara
3 kayısı
1 b yeşil çay

akşam
1b yeşil çay
1 elma

offf şu koca boğazım açıldı gene.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…