- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.441
Sen işe başlamamışmıydın canımKızımın gözünün içine bakıyorum Azcık uyusa da ben de uyusam diyeaşırı uykum var ya
1 hafta tatil. Normalde sadece çocuklara oluyordu ama pandemiden dolayı öğretmenler de uzaktan yapıyor toplantı vs işleriniSen işe başlamamışmıydın canım
Ben de çok yorgun hissediyorum uykusuzluk çok etkili gerçektenGunaydın kızlar, üzerimde bi enerjisizlik yorgunluk var. Bunaldım heralde evde kapana kapana . Gece cok uyanmays baslsdı bide uykusuzum
Harikasın masallahhhhKızlaar şu ustumdekiyle az az oram buram pırtlıyordu o da gıtmiş
Cok saol canım kışın kalın gıyındığımden anlamadım hiç bu kadar gıttıgınıHarikasın masallahhhh
Kaç kiloydun senCok saol canım kışın kalın gıyındığımden anlamadım hiç bu kadar gıttıgını
Diyet gerektırcek bir halin yok gibioyuzden merak ettım kilonuCok saol canım kışın kalın gıyındığımden anlamadım hiç bu kadar gıttıgını
Harikasın canımKızlaar şu ustumdekiyle az az oram buram pırtlıyordu o da gıtmiş
Kızlaar şu ustumdekiyle az az oram buram pırtlıyordu o da gıtmiş
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifasını versinBu arada esim yarn endoskopi olucak helycobacter vardı 2 hafta antibiotik kullandı ama hala agrıları var gecmedi. Insallah kötu birşey cıkmaz sanrm bu olayda benm modumu baya dusurdu. Esimde cok uzgun ve dusunceliydi tum gun.
Sağlık ocağına gittim geldim
Kendi aile hekimimiz yoktu...
Kapinin önünden sordu baska dr öksürüğüm var dedim parol yazıyorum dedi öksürük için bisey yazmiyacskmisinuz dedigimde suyun icine atilip icilen ilaç yazdı geçmezse dr git dedi
Kuzum test vermeden emin olamazsın bizim ailede en çok dikkat eden kızkardeşimdi ona da bulaşmış 3 gün önce eklem baş sırt ağrısı ile test verdi pozitif çıktı bugün konuştum aynıyım diyor sadece derin nefes aldığımda sırtımda ciğerlerimde ağrıyı daha fazla hissediyorum dediKorona olsaydım bugün 4.gun kendini belli ederdi dimi kızlar öksürük ve geniz akıntısı dışında bi sikayetim yok
Evet emin olamıyorum sırt agrım yokKuzum test vermeden emin olamazsın bizim ailede en çok dikkat eden kızkardeşimdi ona da bulaşmış 3 gün önce eklem baş sırt ağrısı ile test verdi pozitif çıktı bugün konuştum aynıyım diyor sadece derin nefes aldığımda sırtımda ciğerlerimde ağrıyı daha fazla hissediyorum dedi
Normal değil miAslında nörolojik hastalıkları özellikle epilepsi hastalarını tedavi amaçlı medikal bir beslenme şekli olarak ortaya çıkmış..
Kilolu olan hastaların zayıfladığı görülünce zayıflama diyetlerin de kullanılmaya başlanmış.
Geçen yıl 1 ay kadar bende uyguladım, 8 kg verdim 3 haftada
Şu süreçte işini hakkıyla yapan çok az istisnayı dışarda tutuyorum ama sağlıkçılardan hele ki aile hekimi uzman fark etmez cidden aşırı irrite oldum. Özelde sıkıntı yok. Para veriyorsun ya Her şeyinle ilgililer ama devlette pandemi de bahaneleri oldu çok çalışıyorlarmış gibiSağlık ocağına gittim geldim
Kapinin önünden sordu baska dr öksürüğüm var dedim parol yazıyorum dedi öksürük için bisey yazmiyacskmisinuz dedigimde suyun icine atilip icilen ilaç yazdı geçmezse dr git dedi
Bak işte özele gideyim niye çünkü devletinkiler ilgilenmiyor. Paran yoksa ölecek misinEvet emin olamıyorum sırt agrım yok
Yarın Özele gideyim eşimle konusup
Bilmiyorum canım bklmBen de ip atlayamıyorum. Ben gece yapıyorum gerçi ses olur diye atlayamıyorum o da etken plabilir
Süper gözüküyorsun canımKızlaar şu ustumdekiyle az az oram buram pırtlıyordu o da gıtmiş
Geçer insAllah cnmSağlık ocağına gittim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?