Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu arada esim yarn endoskopi olucak helycobacter vardı 2 hafta antibiotik kullandı ama hala agrıları var gecmedi. Insallah kötu birşey cıkmaz sanrm bu olayda benm modumu baya dusurdu. Esimde cok uzgun ve dusunceliydi tum gun.
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin

Korona olsaydım bugün 4.gun kendini belli ederdi dimi kızlar öksürük ve geniz akıntısı dışında bi sikayetim yok
Kuzum test vermeden emin olamazsın bizim ailede en çok dikkat eden kızkardeşimdi ona da bulaşmış 3 gün önce eklem baş sırt ağrısı ile test verdi pozitif çıktı bugün konuştum aynıyım diyor sadece derin nefes aldığımda sırtımda ciğerlerimde ağrıyı daha fazla hissediyorum dedi

Evet emin olamıyorum sırt agrım yok
Yarın Özele gideyim eşimle konusup

Normal değil mi Yücel ne var listede. Sen ketojenik besleniyormuşun fark etmeden demek ki valla hiçbir bileğim yoktu ama listeye bakınca bana hiç sağlıklı gelmedi. Ama tabi uygulanıyorsa demek ki zararımın bilemedim
Şu süreçte işini hakkıyla yapan çok az istisnayı dışarda tutuyorum ama sağlıkçılardan hele ki aile hekimi uzman fark etmez cidden aşırı irrite oldum. Özelde sıkıntı yok. Para veriyorsun ya Her şeyinle ilgililer ama devlette pandemi de bahaneleri oldu çok çalışıyorlarmış gibi
Düşün aylardır özel dişçiler açık devletinkilerin çoğu hala kapalı. Parası olmayan adam dişini yaptıramaz mı
Hastalanmaz mı

Ben de ip atlayamıyorum. Ben gece yapıyorum gerçi ses olur diye atlayamıyorum o da etken plabilir
Bilmiyorum canım bklm
Kızlaar şu ustumdekiyle az az oram buram pırtlıyordu o da gıtmiş
Süper gözüküyorsun canım
Geçer insAllah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…