- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.481
Süpersin canım ya darısı bize inşallahKızlaar şu ustumdekiyle az az oram buram pırtlıyordu o da gıtmiş
Mide fıtığın yemek borusunun mide ile birleştiği yerde miydi, patates suyundan sonra geçti miCanım benimki tamamen geçti çok şükür tekrar etmedi. Gastrit ülser reflü ne ararsan vardı üstüne bide mide fıtığı çıkmıştı. Ben sabahları aç karnına çiğ patates suyunu içiyordum. Dışını soy katı meyve sıkacapına koy çıkan köpük ve suyu içecek. 10-15 gün her sabah yaptım ben sonra bir kaç gün ara verdim sonra bir hafta daha yaptım. Ben ağrıdan nefes alamıyordum. Ameliyat olmama rağmen hiç bişey yiyemiyor bide ara sıra tekrar ediyordu. Mide mikrobu olan bi arkadaşım tavsiye etti başladım hemen Allah’a çok şükür geçti. Darısı sana olsun. Bunu yapan muhakkak internette vardır biraz oku istersen
Bende de oluyor oÇok özür dilerim kaptanim bizim takımın altinda sizin menü sayfanız var takıma yazarken o sayfaya gitmişim farkında değildim sonradan fark ettim kusura bakmayın yanliş anlaşilmamak için msj silmekte istemedim
Çok tşk ederizBende de oluyor obazen bir bakıyorum farklıfarkli isimler anliyorum sonra alttan elimin değdiğini
Iyi zayiflamalar size
Ayy benimkini kaynanam görümcem seçmiş yıkamış sagolsunBugün de mercimek seçme günüydü
Sabahtan beri mercimek taşı ayıklıyorum.
Sırtım ağrıdı eğilmekten, biraz uzanayım dedim etiket yapmışsın.
@hadikonusalim gibi diyeyim bende ,
3 dk daha bekleyemedin mi
Buyur elom çok yordum bugün yine kendimi Rutin işler haricinde evin bütün kapı pencerelerini sildim sen napıyorsun?Ayy benimkini kaynanam görümcem seçmiş yıkamış sagolsun
Kız düşünmekte mi suç oldu. Ahanda bi daha seni düşünüp etiket yapanın
Insan der ahh ne düşüncelisin merak etmissin beni falan filan
Himhhhh bende zehroşumu merak derim belkio der
Amannn 1 hafta sonra yine aynı yoruldugumuzla kaliyoruz. Bende güya günlük plan yaptim. Bugün uyamadim hiç. Uykusuzluktan.Buyur elom çok yordum bugün yine kendimi Rutin işler haricinde evin bütün kapı pencerelerini sildim sen napıyorsun?
Rabbim şifa versin insAllahKızlar alintilara donemedm esim endoskopiye gitmisti geldi ülser cıkmis birsuru ilacla geldi 4 ay sonra tekrar bakilcak insallah gecer ya. Oglan uyudu smdi spor yapasm var ama kahvalti sofrasi duruyor yemek yapmadm ev dandini bakalm napicam
Aynen canım yarın da vestiyeri temizleme planım var bakalım yapabilir miyim ? gerçi yarın ve sonraki gün uzaktan eğitime katılmam da lazımAmannn 1 hafta sonra yine aynı yoruldugumuzla kaliyoruz. Bende güya günlük plan yaptim. Bugün uyamadim hiç. Uykusuzluktan.
Ama ev temiz olduda mi bi ferahlık bi rahatlık oluyor demi
Ne eğitimi canımAynen canım yarın da vestiyeri temizleme planım var bakalım yapabilir miyim ? gerçi yarın ve sonraki gün uzaktan eğitime katılmam da lazım
Yorgunluktan düşünemedim canım yaAyy benimkini kaynanam görümcem seçmiş yıkamış sagolsun
Kız düşünmekte mi suç oldu. Ahanda bi daha seni düşünüp etiket yapanın
Insan der ahh ne düşüncelisin merak etmissin beni falan filan
Himhhhh bende zehroşumu merak derim belkio der
Sen benden daha fazla yoruyorsun kendini ama benim adım çıkmışBuyur elom çok yordum bugün yine kendimi Rutin işler haricinde evin bütün kapı pencerelerini sildim sen napıyorsun?
Son güneşli günleri Erzurum’un daha da yaza kadar bez süremem sürsem donar zatenSen benden daha fazla yoruyorsun kendini ama benim adım çıkmış
Yapma bu kadar canım ya, camlara ne oluyor ki sık sık siliyorsun
İl milli eğitimin düzenlediği eğitim okuldan liste istemişler beni de yazmışlar eğitim içeriği aşağıdaki gibiNe eğitimi canım
Geçtiğimiz haftasonu salgın psikolojisi semineri varmış, kaçırmışım, çok üzüldümİl milli eğitimin düzenlediği eğitim okuldan liste istemişler beni de yazmışlar eğitim içeriği aşağıdaki gibi
Ivır zıvırin çok yoksa, cok zaman almaz.Aynen canım yarın da vestiyeri temizleme planım var bakalım yapabilir miyim ? gerçi yarın ve sonraki gün uzaktan eğitime katılmam da lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?