Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mide fıtığın yemek borusunun mide ile birleştiği yerde miydi, patates suyundan sonra geçti mi

Bende de oluyor o bazen bir bakıyorum farklıfarkli isimler anliyorum sonra alttan elimin değdiğini
Iyi zayiflamalar size

Ayy benimkini kaynanam görümcem seçmiş yıkamış sagolsun
Kız düşünmekte mi suç oldu. Ahanda bi daha seni düşünüp etiket yapanın
Insan der ahh ne düşüncelisin merak etmissin beni falan filan
Himhhhh bende zehroşumu merak derim belkio der

Buyur elom çok yordum bugün yine kendimi Rutin işler haricinde evin bütün kapı pencerelerini sildim sen napıyorsun?

Buyur elom çok yordum bugün yine kendimi Rutin işler haricinde evin bütün kapı pencerelerini sildim sen napıyorsun?
Amannn 1 hafta sonra yine aynı yoruldugumuzla kaliyoruz. Bende güya günlük plan yaptim. Bugün uyamadim hiç. Uykusuzluktan.
Ama ev temiz olduda mi bi ferahlık bi rahatlık oluyor demi

Kızlar alintilara donemedm esim endoskopiye gitmisti geldi ülser cıkmis birsuru ilacla geldi 4 ay sonra tekrar bakilcak insallah gecer ya. Oglan uyudu smdi spor yapasm var ama kahvalti sofrasi duruyor yemek yapmadm ev dandini bakalm napicam
Rabbim şifa versin insAllah

Amannn 1 hafta sonra yine aynı yoruldugumuzla kaliyoruz. Bende güya günlük plan yaptim. Bugün uyamadim hiç. Uykusuzluktan.
Ama ev temiz olduda mi bi ferahlık bi rahatlık oluyor demi
Aynen canım yarın da vestiyeri temizleme planım var bakalım yapabilir miyim ? gerçi yarın ve sonraki gün uzaktan eğitime katılmam da lazım

Yorgunluktan düşünemedim canım ya
Ölmüşüm ağlayanım yok

Sen benden daha fazla yoruyorsun kendini ama benim adım çıkmış
Yapma bu kadar canım ya, camlara ne oluyor ki sık sık siliyorsun

Aynen canım yarın da vestiyeri temizleme planım var bakalım yapabilir miyim ? gerçi yarın ve sonraki gün uzaktan eğitime katılmam da lazım
Ivır zıvırin çok yoksa, cok zaman almaz.
Benim bugün yatak odası dolaplari vardi kaldi. Yarin mutfak var.
Şöyle bir kere bitirsem bundan sonra her hafta kontrol edecegim için düzene girer. Şu ilk onemli çünkü aşırı kurli her yer

Sabahtan akşama kadar mercimek seçince gözlerim yorulmuş.
Mutfakta sabahtan beri yığılan bulaşıklar var, makinaya yerleşecek.
Herif tutturmuş yarın anama gidecem diye
Dünyaya gelme nedenimi sorguluyorum ve isyan ediyorum.
Kadınlar erkeklere köle diye mi varlar bu dünya da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…