Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bak işte özele gideyim niye çünkü devletinkiler ilgilenmiyor. Paran yoksa ölecek misin
Ay sinir oldum yine
Evet onlarda bişeyin yok deyip eve gönderecek öyle yoğun bi öksürüğüm yok ama işte bi belirti mi virüse bağlı mi? Diye test şart oldu

Kızlar alintilara donemedm esim endoskopiye gitmisti geldi ülser cıkmis birsuru ilacla geldi 4 ay sonra tekrar bakilcak insallah gecer ya. Oglan uyudu smdi spor yapasm var ama kahvalti sofrasi duruyor yemek yapmadm ev dandini bakalm napicam
Canım çok geçmiş olsun. Bende mide ameliyatı oldum 5 yıl ilaç tedavisi gördüm ve yaklaşık 10 dan fazla endoskopik oldum. Midemde yok yoktu. Hiç biri işe yaramadı. Bilmşyorum arternatif tıp düşünürmüşün. Benim midemi çiğ patates suyu iyileştirdi. Ben bunu kendim birebir yaşadım ve kime söylediysem hepsi şifasını buldu. Biraz araştır istersen belki sizede şifa olur

Azda olsa spor yapacağım birazdan
Kuzum yorma kendini daha da halsiz düşersin sonra
Kızlar alintilara donemedm esim endoskopiye gitmisti geldi ülser cıkmis birsuru ilacla geldi 4 ay sonra tekrar bakilcak insallah gecer ya. Oglan uyudu smdi spor yapasm var ama kahvalti sofrasi duruyor yemek yapmadm ev dandini bakalm napicam
Allah şifasını versin inşallah canım

Buna bir bakacagm canim sagolasn yeterki birseyler iyi gelsin ya. Sen nasil tukettin cig patates suyunu. Bu arada sanada gecmis olsn smdi nasl miden genelde mide hastaliklari tamamen gecmiyor diyorlar cnku

Çok geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz

Geçmiş olsun canım inş kötü bir şey çıkmaz gönlünuzu ferah tutun
Bende 2018yilinda yaptirmistim endoskopi mide yanması çok oluyor koruyucu içiyorum
Zaten midede sorunu olan hep devam ediyor sanrm sonu yok sanada gecms olsun cnm
Cok geçmiş olsun canim. Allah şifa versin

gecmis.olsun allah sifasini versin

ben 1000 atliyorum hic dinlenmeden

son 1.7

harikaaa
Kac dakikada atliyorsn 1000taneyi
Kızlaar şu ustumdekiyle az az oram buram pırtlıyordu o da gıtmiş
Super gorunuyorsn cnm bence korumaya gecebillirsn artk
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin

Kuzum yorma kendini daha da halsiz düşersin sonra

Allah şifasını versin inşallah canım
Kızlar hepinize tessekur edrm gecmis olsun yazılariniz icin.

Buna bir bakacagm canim sagolasn yeterki birseyler iyi gelsin ya. Sen nasil tukettin cig patates suyunu. Bu arada sanada gecmis olsn smdi nasl miden genelde mide hastaliklari tamamen gecmiyor diyorlar cnku
Yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama babam mide ülseri idi, verilen ilaçlardan dolayı 2 kere mide kanaması geçirdi, ölümlerden döndü ve ikisinde de.
Bana da mide ülseri teşhisi Üniversitedeyken kondu, babamın yaşadıklarından korktuğum için hiç ilaç kullanmadım, soğuk ve sıcak besin tüketmeyerek, karışık yemeyerek, birazda relax olarak atlattım.
Mide ülseri üzüntüden ve sinirden olur, hala çok sinirlendiğim ve üzüldüğüm zamanlarda midem ayağa kalkamayacak kadar ağrır.
Kişisel düşüncem ilaç kullanmayıp alternatif tıbbı denemenizden yana ama kararı sizin vermeniz lazım.
Papatyanın söylediğini ilaçlara başlamadan denerseniz birşey kaybetmezsiniz...

Menülerimizi inceleyebilirsin tabi ki
Çok özür dilerim kaptanim bizim takımın altinda sizin menü sayfanız var takıma yazarken o sayfaya gitmişim farkında değildim sonradan fark ettim kusura bakmayın yanliş anlaşilmamak için msj silmekte istemedim

Aşkolsun ya, özürlük birşey yok ki
İsteğin her zaman gelebilirsin

Canım benimki tamamen geçti çok şükür tekrar etmedi. Gastrit ülser reflü ne ararsan vardı üstüne bide mide fıtığı çıkmıştı. Ben sabahları aç karnına çiğ patates suyunu içiyordum. Dışını soy katı meyve sıkacapına koy çıkan köpük ve suyu içecek. 10-15 gün her sabah yaptım ben sonra bir kaç gün ara verdim sonra bir hafta daha yaptım. Ben ağrıdan nefes alamıyordum. Ameliyat olmama rağmen hiç bişey yiyemiyor bide ara sıra tekrar ediyordu. Mide mikrobu olan bi arkadaşım tavsiye etti başladım hemen Allah’a çok şükür geçti. Darısı sana olsun. Bunu yapan muhakkak internette vardır biraz oku istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…