- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.761
(..başın sağolsun canım..sap gibiyim deme, aslında hepimiz tek başımayız hayatta..eşin, çocuğun , anne-babanda olsa yanında bazen bakıyorsunki tek başına götürüyorsun hayatı..inşallah kendi yuvanı kurup yeni heyecanlarla karşılaşırsında biraz olsun dindirirsin içindeki yalnızlık duygusunu..
bu ne soğuktur kardeşim yaaa aaaaaaaa....
Sağol canımcım seninde başın sağolsun.... aynen dediğin gibi anne gidince dağaldı.... mücadele etmekten yoruldum... yeni ve onlarsız bir hayat kurucam kendime.... çok iyi olucam her şey çok güzel olucak :103::103::103: .....
selam kızlar boş yer varmış seng bana gelebilceğimi söyledi nasılsınız?
İnşallah canım.. Herşey gönlünce olsun.. En kısa sürede istediğin gibi bir ev bulursun inş...
Merbaba canım Ecem söylediyse doğrudur hoşgeldin aramıza kendini tanıtır mısın?
selam kızlar boş yer varmış seng bana gelebilceğimi söyledi nasılsınız?
bu ne soğuktur kardeşim yaaa aaaaaaaa....
günaydın 9. takım..pazartesi spor yaptım ama bugün daha bacaklarım acıyor...yürürken aksıyorum
evet fulya ve nagiş çocuk emrini sizin gidişata göre vericem..bakıcam eğer istediğiniz kiloya yakın veya ulaşmışsanız "ya Allah bismillah"dersiniz artık...
fulya arada tehdit iyidir ilişkiyi sıcak tutar
günaydın kızlar nasılsınız?? ben giremiyorum deli gibi hasta oldum soğuktan idmanda elektrikler kesildi kalktım dışarı çıktım çıkmaz olaydım saatlerdir ısınmadı içim sesim kısıldı boğazlarım ağrıyor çok fena hastayımdiyete gelince öğün atlamak zorunda kalıyorum sürekli nasıl olacak o yaa yanımdada götürsem o anda çıkarıp yiyemiyorum mesela bugün sabah ne güzel kepek ekmeğine beyaz penirli tost yaptım sonra kalktım okula gittim salı günleri uluslar arası mutfak dersim var ve yemek yapıyorum harıl harıl çalışıyorum mutfakta bir sürü ürün geçiyor elime ama yiyemiyorum dersteyim hoca bişi diyecek diye.. en sonunda dersin oturup yemekleri yiyoruz saat 4 5 civarı yani sabah 9 dan akşam 5 e kadar aç aç gezdim bütün gün.. sonra idmana gittim 2 saat voleybol oynadım ardından da eve geldim saat 9 gibi yemek yedim ardına meyve yedim birazda fıstık yedim .( napıcam ben önerisi olan varmı????
evliyim 1 oğlum var 2 yaşında en son 74 kiloydum fakat hala aynı kiloda olduğumu sanmıyorum tartım bozuldu ve tartı hala alamadım bikaçgün içinde tartı alırım öyle zamanla daha iyi tanışırız sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz..şuanda vucudum biraz şişti adetim henüz gelmedibeni bu hafta büyük ihtimal almazsınız herhalde listeye zaten inşallah uğurlu gelir bana 9.takım
Kızlar bu arada spor süper gidiyor, keşke daha önce başlasaymışım, başlama imkanı olanlar mutlaka başlamalı, kesinlikle daha disiplinli oluyorsunuz ve mesela sporda canınız çıktığı içinbirşey yemiyorsunuz, boşuna mı yaptım onca sporu diye düşünüyorsunuz.
hayır olsun ne soğuğu bugün hava mükemmel :44:
evvettt şimdilik bugünde süper gidiyo 50 dklık yürüyüşümü tuhaf bakışlar ve güvenlik çevirmesi eşliğinde bitirmiş bulunuyorumşimdilik kacamağımda yok amma her zaman ki gibi akşam öğünü korkutuyo beni :18:
evliyim 1 oğlum var 2 yaşında en son 74 kiloydum fakat hala aynı kiloda olduğumu sanmıyorum tartım bozuldu ve tartı hala alamadım bikaçgün içinde tartı alırım öyle zamanla daha iyi tanışırız sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz..şuanda vucudum biraz şişti adetim henüz gelmedibeni bu hafta büyük ihtimal almazsınız herhalde listeye zaten inşallah uğurlu gelir bana 9.takım
nagiiş kız nerdesin sen, yanına geleyim, burda dondum ben... belediye otobüsümü özledim ne güzel sıcacık oluyo :))) gidip bir şehir turu mu yapsam napsam içim ısınırdı....
ulen bir kerede ben geldiğimde biri olsun burada
ulen bir kerede ben geldiğimde biri olsun burada
beni adamdan saymıyonmu kız
sen benden çook sonra gelmişsin fadimetoş..kilo cetveli yapmam lazım değilmi?:26:..yapayım bir ara..hopiş senin kilo cetvelin nerde
ya fulyacım bak hem arabayı kaptın hemde ilgiyi tehdit iyidir iyiiibu arada artık bende araba kullanabiliyorum bir dahaki gelişine kahvemizi daha havadar biryerlerde içeriz betüşüde alırız
bu gün 1.5 saat spor yaptım salonda yerimden kalkamıyorum merdivenleri zor çıktım
hoca sayılarımı artırmış tam 200 mekik +100 yarım mekik+200 sopayla birhareket yaptırdı yanlar için ölçülerimizi yazdık bakalım 1 ay içinde ne kadar incelme olucak
hosgeldin canim :) hadi kendini biraz tanit kac yasindasin kimsin kimlerdensinkac kilosun hedef kilon nedir vs vs
burasi da oyle buz gibi2 dereceye dustu bir anda
baya abanmissin demek bacak kaslarina pazartesibana da bir kere olmustu 3-4 gun merdiven inip cikamamistim arabaya bile binemiyordum o kadar feci tutulmustu ki aman tanrim...
tamam anlastikyalniz ben zaten mart nisan gibi hedef kiloya ulasirim diye planliyorum nagis de o civarlarda calismalara baslamak istiyormus zaten kisacasi 4-5 ay sonra izni kopartiriz gibime geliyor, ne dersin nagis?
gercekten oyle de oldu, esim dun sarilmalar micmiclar falan bi de arabayi kaptim sonunda iyi miise yaramis tehditlerim gercekten de. bir de heralde sinirle onca lafi soyleyince gercekten zor durumda oldugumu sukur anlayabilmis. dun toplam 4 saat yolculuk ettim ise git gel esnasinda dusun. hava da buz gibi. yanaklarim resmen bordoydu eve geldigimde. dudaklarim catlamis falan. sonunda bana acidi heralde. neyse sonuc artik otobuse son. laf arasinda guzellikle "beni tehdit etme bir daha" lafini sokusturdu gerci ama olsun
canim ya cok gecmis olsunogun atlamak iyi degil ben de bu diyete ilk basladigimda ise ogle yemegimi goturemiyordum 10-11 saat ac kaliyordum kahvalti ve gec aksam yemegi arasinda. sersem gibi oluyordum ve de tabiki.. hocaniz hic ders arasi vermiyor mu 10 dk bile olsa? hic olmazsa bir kutu sut veya ayran gotursen susamis gibi onu cikarip icebilirsin o seni bir sure tutar acligini bastirir en azindan. veya sabah evden cikmadan coook saglam bir kahvalti yapman lazim bol proteinli, 2 yumurtali falan.. veya en kotu ihtimal hocana soylesen durum boyle boyle diye.... ortami bilmedigimden fikir yurutmek de zor gerci
günaydınnn bugünde sayfayı ben açayım :)
betüş ve zehra ikinizinde başı sağ olsun ne desem boş kalır ölüm acı ama zehranın söyledikleri çok doğru baba ölünce hiçbişey değişmezken,anne ölünce herşey tepe taklak oluyo erkek her yaşta erkek
hopiş ikinci emri kilo verirsek mi vereceksin malum ben nisan mayıs gibi düşünüyodum ya :26:
fulya arada tehdit iyidir ilişkiyi sıcak tutar
ece ne oldu kuzu hayır olsun inş yazıp çıkmışsın merakta bırakma bizi
fadime abla senin kayfeyi bugün alıcam inş
bsrmhtmmr (özür dilerim adını bilmiyorum ) şimdi öyle beslenme şekliyle kilo veremezsin madem sabah 9da ve akşam 5te yedin eve gidince tekrar yemek yemeyecektinsen hem yemek yemişsin hemde başka şeyler yanında taşıdıklarını yemek için kendine zaman ayırmalısın yoksa verim alamazsın nacizane fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?