Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağol canımcım Amin.... önce ev buliiim şöyle bi kafamı toparlayacak kadar zaman geçsin kendime bakayım acık.... arınmaya ihtiyacım var :)

bu ne soğuktur kardeşim yaaa aaaaaaaa....

hayır olsun ne soğuğu bugün hava mükemmel :44:
evvettt şimdilik bugünde süper gidiyo 50 dklık yürüyüşümü tuhaf bakışlar ve güvenlik çevirmesi eşliğinde bitirmiş bulunuyorum şimdilik kacamağımda yok amma her zaman ki gibi akşam öğünü korkutuyo beni :18:

İnşallah canım.. Herşey gönlünce olsun.. En kısa sürede istediğin gibi bir ev bulursun inş...

selam kızlar boş yer varmış seng bana gelebilceğimi söyledi nasılsınız?

Merbaba canım Ecem söylediyse doğrudur hoşgeldin aramıza kendini tanıtır mısın?

Bende menümü paylaşayım işler beni bekler...:126:

Sabah: 1 elma ve 2 küçük dilimden yapılmış yağsız tost
Ara:1 orta Türk kahvesi
Öğlen: 1 porsiyon patatesli ve köfteli sulu yemek, 1 kase yoğurt
Ara: yeşilçay olacak sanırsam
Akşam: 1 porsiyon zeytinyağlı pırasa (3-4 kaşık kadar) ve yoğurt

Şimdiye kadar 1 litre suyum bitti ve okula yürüyerek gidip geldim..

Selamlar kızlar, kimsecikler yok sanırım, herkes iyi umarım.

Ben de menümü paylaşayım.

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1,5 dilim çavdar ekmeği

Ara: 1 bardak kayısı suyu+4 fındık

Öğle
1 kase çorba
2 kaşık borokoli yemeği
2 kaşık yoğurt

Ara: 1 avuç kuruyemiş

Akşam: 1 bardak light süt

Spor: 1 saat yürüyüş+45 dk fitness.

İnşallah canım.. Herşey gönlünce olsun.. En kısa sürede istediğin gibi bir ev bulursun inş...

Merbaba canım Ecem söylediyse doğrudur hoşgeldin aramıza kendini tanıtır mısın?

evliyim 1 oğlum var 2 yaşında en son 74 kiloydum fakat hala aynı kiloda olduğumu sanmıyorum tartım bozuldu ve tartı hala alamadım bikaçgün içinde tartı alırım öyle zamanla daha iyi tanışırız sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz..şuanda vucudum biraz şişti adetim henüz gelmedi beni bu hafta büyük ihtimal almazsınız herhalde listeye zaten inşallah uğurlu gelir bana 9.takım

Kızlar bu arada spor süper gidiyor, keşke daha önce başlasaymışım, başlama imkanı olanlar mutlaka başlamalı, kesinlikle daha disiplinli oluyorsunuz ve mesela sporda canınız çıktığı için birşey yemiyorsunuz, boşuna mı yaptım onca sporu diye düşünüyorsunuz.

selam kızlar boş yer varmış seng bana gelebilceğimi söyledi nasılsınız?

hosgeldin canim :) hadi kendini biraz tanit kac yasindasin kimsin kimlerdensin kac kilosun hedef kilon nedir vs vs

bu ne soğuktur kardeşim yaaa aaaaaaaa....

burasi da oyle buz gibi 2 dereceye dustu bir anda

günaydın 9. takım..pazartesi spor yaptım ama bugün daha bacaklarım acıyor...yürürken aksıyorum

baya abanmissin demek bacak kaslarina pazartesi bana da bir kere olmustu 3-4 gun merdiven inip cikamamistim arabaya bile binemiyordum o kadar feci tutulmustu ki aman tanrim...

evet fulya ve nagiş çocuk emrini sizin gidişata göre vericem..bakıcam eğer istediğiniz kiloya yakın veya ulaşmışsanız "ya Allah bismillah" dersiniz artık...

tamam anlastik yalniz ben zaten mart nisan gibi hedef kiloya ulasirim diye planliyorum nagis de o civarlarda calismalara baslamak istiyormus zaten kisacasi 4-5 ay sonra izni kopartiriz gibime geliyor, ne dersin nagis?

fulya arada tehdit iyidir ilişkiyi sıcak tutar

gercekten oyle de oldu, esim dun sarilmalar micmiclar falan bi de arabayi kaptim sonunda iyi mi ise yaramis tehditlerim gercekten de. bir de heralde sinirle onca lafi soyleyince gercekten zor durumda oldugumu sukur anlayabilmis. dun toplam 4 saat yolculuk ettim ise git gel esnasinda dusun. hava da buz gibi. yanaklarim resmen bordoydu eve geldigimde. dudaklarim catlamis falan. sonunda bana acidi heralde. neyse sonuc artik otobuse son. laf arasinda guzellikle "beni tehdit etme bir daha" lafini sokusturdu gerci ama olsun

canim ya cok gecmis olsun ogun atlamak iyi degil ben de bu diyete ilk basladigimda ise ogle yemegimi goturemiyordum 10-11 saat ac kaliyordum kahvalti ve gec aksam yemegi arasinda. sersem gibi oluyordum ve de tabiki.. hocaniz hic ders arasi vermiyor mu 10 dk bile olsa? hic olmazsa bir kutu sut veya ayran gotursen susamis gibi onu cikarip icebilirsin o seni bir sure tutar acligini bastirir en azindan. veya sabah evden cikmadan coook saglam bir kahvalti yapman lazim bol proteinli, 2 yumurtali falan.. veya en kotu ihtimal hocana soylesen durum boyle boyle diye.... ortami bilmedigimden fikir yurutmek de zor gerci

tekrar hosgeldin canim evet zaten ilk hafta genelde deneme suresi olur listeye girilmez 2. hafta asil listeye alinir yani kural buydu ben girdigim zaman, eger degismemisse boyle olmali.

evet ben de spora giderken yememe konusunda daha azimli oluyorum ayni sebepten oturu.

nagiiş kız nerdesin sen, yanına geleyim, burda dondum ben... belediye otobüsümü özledim ne güzel sıcacık oluyo :))) gidip bir şehir turu mu yapsam napsam içim ısınırdı....

hoşgeldin cnm inş bol bol kg kaybederiz hep beraber :)

nagiiş kız nerdesin sen, yanına geleyim, burda dondum ben... belediye otobüsümü özledim ne güzel sıcacık oluyo :))) gidip bir şehir turu mu yapsam napsam içim ısınırdı....

işyerin mi soğuk anlamadım ki aynı şehrin içinde birimiz hava süper diyo birimiz buzzz nilüferle osmangazi bu kadar fark ediyomu kuzu

ya fulyacım bak hem arabayı kaptın hemde ilgiyi tehdit iyidir iyiii bu arada artık bende araba kullanabiliyorum bir dahaki gelişine kahvemizi daha havadar biryerlerde içeriz betüşüde alırız

bu gün 1.5 saat spor yaptım salonda yerimden kalkamıyorum merdivenleri zor çıktım
hoca sayılarımı artırmış tam 200 mekik +100 yarım mekik+200 sopayla birhareket yaptırdı yanlar için ölçülerimizi yazdık bakalım 1 ay içinde ne kadar incelme olucak

ya fulyacım bak hem arabayı kaptın hemde ilgiyi tehdit iyidir iyiii bu arada artık bende araba kullanabiliyorum bir dahaki gelişine kahvemizi daha havadar biryerlerde içeriz betüşüde alırız

evett yaza oradayim hem yaza kadar hepimiz incecik olmus oluruz tabi o zamana kadar baska seyler olmazsa (öhö öhö :2: izin cikarsa yani)

1.5 saat spor mu bravo yalniz 200 mekik gurur duydum seninle ben ne zamandir mekik cekmiyorum yahu simdi hatirladim :26: baslasam iyi olur aslinda

canım dersim uluslar arası mutfak ve ben orada yemek yapıyorum sürekli uygulamalı bir ders olduğu için mecburen takip ediyorum yaptıkalrımı yemek molası ders arası v.s. veremiyorum yemekleri yakmamak adına o yüzden aksıyor yemek yemem

adım büşra :) bende istiyorum mesela evde kaldığım zaman ara öğünlerimden normal öğünlerime çok çok güzel yiyorum yani düzenli ama dışarıda özelliklede salı günleri mutfak dersinde çok bozuluyor

kızlar bugün çok şükür listemi aldım diyetisyenden 1700 kalorilik bir liste hazırladı sporcu olduğum için ama ye ye bitmiyor doydum taştım cumartesi konuşup düzenleteceğim ayyy çok fena oldum yaa tek beğendiğim yanı değişim listemin açık olması ve her akşam netten kontrol edilip bana geri dönüt vermesi :) ben 1000 e bile tamamlayamıyorum kaloriyi yaa bugün hasta hasta kalktım 30 dk. koşu bandına çıktım ardından 110 mekik çektim 50 de bacak hareketi yaptım :) spora geri dönmüş olmak mutlu etti bu arada nişanlımda nasipse ankarada işe başlayacak :) sürekli yanyana olacağımızdan pek etkilenmez artık diyetim :) rahat rahat devam ettiririm 3 ay sonunda 60 kg olursam ban büyük bir süprizi olacakmış ( benim kilo vermemi istemiyordu ancak azmimi ve isteğimi görünce razı oldu ) artık istediğimiz zaman görüşebileceğimizden beslenme düzenimi oturturum şu sıralar geldiğinde yememi boşluyorum onla geçirdiğim vakitlerde falan diye huzursuzdum ama işe başlarsa oda düzelecek :) artık kilo vermemek için bahanemde kalmadığına göre her hafta 1 kg 1 kg beni bekler yani.. bu arada karar aldım nasılsa diyetisyende tartılıyorum falan diyerekten :) evdeki tartıda bozulmuşken onun tartısına göre gideyim istiyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…