- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.681
Bugün bende cok gerildim. Şu tezgahın önündeyken mutlaka gelip yapışıyor ayağıma. Ağlıyor. Ee benimde işim oluyor ya yemek yapiyorum ya bulaşıkları hallediyorum bir an önce bitsin diye uğraşırken oda öyle yapinca iyice geriliyorum. Ben gerildikçe herkes geriliyor sonuç mutsuz anne mutsuz ağlayan çocuklar sinirli gergin bir eş. Şunu hep farkediyorum ki biz gerginken etrafımızdaki herkes geriliyor cocuk bunu hissediyor korkuyor geriliyor ve tek güvenli limanı sen olduğun için yine sana sarılmak istiyor. Eğer sende benim gibiyse çok işin varsa evin kirliyse yemeğin yoksa ekstra geriliyorsan destek al yada ona oyalanacagi bir şeyler bul. Yada sana yapıştığı zaman kucağına al güzelce öp okşa doyur, sonra birak bence her seferinde bunu dene.Kızlar bana bi akıl verin
Sürekli 11 aylık bebekle kavga ederken buluyorum kendimi
Ya normalde çok pozitif neşeli bi bebek
Herkese karşı çok iyi. Babaannesi bakıyor kadın zerre yorulmuyor
Birtek bana büyün eziyeti
Isırıyor vuruyor Uyumak istemiyor deli olucam. Hele ısırdığı anlarda cidden o kadar canım acıyor ki vurmamak için zor tutuyorum kendimi
Zaten ben yanındaysam sürekli onunla ilgilenmem lazım. Odadan çıktığım an peşimde.
Okuldan geldiğimde koşup sarılıyor bi daha mümkün değil bırakmıyor
Yanındaysam hep onunla ilgili olucam meselemiz bu
Nerde yanlış yapıyorum ben
Sagol cnm arastiriyorm alicam insallahCanım rende de olmuyor katı meyve sıkacapı kullan sana da çok geçmiş olsun
Sagol cnm amin insallahRabbim sifa versin ins. Agir atlatanlar cok zor oldugunu soyluyorlar. Rabbim yardimcimiz olsun ins
Domates corbasini bende hic denemedim. Sevmeyecekmisim gibi geliyor.
İns degildir canim.
Sabirim tedavisi var . gecmis olsun canim.
Allah kabul etsin canim.
Gecmis olsun canim. İns ilaclarin faydasi olur. Kv ve kaynimdada var mide problemi ilac kullaniyorlar genelde. Rabbim sifa versin
Ben kesin tuttururum. Su vadede tutturamazsam zaten daha da ugrasmiyim
Supperrrr gorunuyorsun canim
Aile hekimleri malesef hicbirsey yapmiyorlar.
Esim bizim corona pozitif oldugumu donemde ozelde dahi muayene olup testini yaptiramamisti . paramizla dahi rezil olmustuk yani. İns azalir su illet de hersey normale doner
Canim hic belli olmuyor. Kimi hic belirtisiz geciriyor
İnan ozelde dahi muayene olup testini yaptiramamisti esim. Ya hakikaten yogunluktan yetisemiyorlar yada dedigin gibi isini dogru durust yapmayanlar yuzunden magdur olmustuk o donemde
Nasil dayanacaksin o saate kadar canim.
Uyudumu kizin
Cok grcmis olsn cnm insallah bikereliktirGünaydın kızlar kızımın kusmasıyla uyandık güne minnoşuma ne oldu anlayamadım 10da uzaktan eğitim başlıyor şimdi uyudu belki ben de biraz uyurum
Ah ya hepmi boyle erken uyaniyorGünaydın kızlar
Sabahın 5 nde ayaktaydım yine tabiki tepemde bebek sesiyle
Gecmis olsn cnm yaGünaydın Kızlar
Pazara gittik geldik.
Hızlı hızlı kahvaltı hazırlarken elimi kestim
Öyle böyle değil iyi kestim.
Nekadar guzel soylemis bende esime hep diyorm eskisi gbi stress yapmiyorm işte bile rahatım diyor ama hic sanmıyorm yapısı geregi sinirli stressli birisi cunki. Ne guzel Baban kendini degistirmisBabam her iki kanamadan sonra da ameliyat oldu, daha doğrusu kanama ameliyat ile durduruldu.
En son bir doktor "huyunu değiştireceksin, sinirlenmeyeceksin, sakin olacaksın, yoksa bu hastalık geçmez" dedi
Babam da kendini değiştirdi, artık sıkıntı yaşamıyor şükürler olsun.
Bizim almanyada kasabada bi kadın vardı, dinleri farklıydi hatırlayamadm şuan, onların dininde korunmak günahmış hep hamile geziyor birsuru cocugu var en son 9a hamileydi belki smdi 10 durBazen diyorum zaten, köylü bir kadın olsam her yıl doğururdum diye
Bugün eşime "bu bebişe bir kardeş olsun" dedim, "1 yetmez, 10 tane daha olsun" diyor
Hhaha koptumyaaBu benim galiba
Evet marketten alabilirim aslında kefiriYoğurtta işe yarar dışardan mı alsan acaba kefiri. Bizim gaytada belli oldu. İshal için serum yapmıştım evde o geçirdi aklında olsun. İnşallah hemen iyileşir canım ya
Dün banyo yaptırdım ama boğulmaktan korktuğu için kafasına su döktüğümde kafasını eğer hatta yüzü köpüklü bile kalır ama tabi tabak çanak Çeşme suyuyla yıkanıyorBanyo suyuda arıtma mi canim. Banyoda yutmuş olabilir diye düşündüm
Çok sağol canımCok grcmis olsn cnm insallah bikereliktir
Hangi meditasyonu yapıyorsun, bizimle paylaşır mısın.Bence sen hergün akşam kendine bi 20 dk ayırıp meditasyon da
Sulardan değildir canım, haftada 2 kere kontrolleri yapılıyor suların.Dün banyo yaptırdım ama boğulmaktan korktuğu için kafasına su döktüğümde kafasını eğer hatta yüzü köpüklü bile kalır ama tabi tabak çanak Çeşme suyuyla yıkanıyor
Öyle serum değil canım evde tuz şeker karnonat karışımı kendin yapıyorsun eğer ishali varsa ne yiyip içerse içine at kesiyor. İntwrnetten bak bi yaş aralığına. Bizde kanı bile çok zor aldırdık zaten Bu yüzden hastaneye yatırmadık evde ben kendim baktımEvet marketten alabilirim aslında kefiri
Kuzum damarları çok ince bulunamıyor bulunansa da hemen patlıyor Serum imkansız neredeyse bizim için
Dün banyo yaptırdım ama boğulmaktan korktuğu için kafasına su döktüğümde kafasını eğer hatta yüzü köpüklü bile kalır ama tabi tabak çanak Çeşme suyuyla yıkanıyor
Çok sağol canım
Bilmiyorum canım bahsettiğin hiç bir şey olmadı ama gözümden kaçmış da olabilir Aslında olacağı varmış diyelimSulardan değildir canım, haftada 2 kere kontrolleri yapılıyor suların.
Sudan olsa sizde hasta olurdunuz.
Beklemiş yemek yemiş olabilir mi?
Et ve süt ürünleri dışarda fazla beklerse mide-bağırsak enfeksiyonu yapar.
İyi yıkanmamış meyve sebze de sebep olur
Çok iyi olduğu söylediğin canım umarım içirebilirim ayranını maden suyuyla yaptım tadını çaktı herhalde fazla içmediÖyle serum değil canım evde tuz şeker karnonat karışımı kendin yapıyorsun eğer ishali varsa ne yiyip içerse içine at kesiyor. İntwrnetten bak bi yaş aralığına. Bizde kanı bile çok zor aldırdık zaten Bu yüzden hastaneye yatırmadık evde ben kendim baktım
Bütün çocuklarda naz, niyaz, eziyet anneye oluyor canım.Kızlar bana bi akıl verin
Isırıyor vuruyor Uyumak istemiyor deli olucam. Hele ısırdığı anlarda cidden o kadar canım acıyor ki vurmamak için zor tutuyorum kendimi
Zaten ben yanındaysam sürekli onunla ilgilenmem lazım. Odadan çıktığım an peşimde.
Başka çaresi yok canım, bende herşeye sinirlenmeyi bırakınca ağrılar geçti.Nekadar guzel soylemis bende esime hep diyorm eskisi gbi stress yapmiyorm işte bile rahatım diyor ama hic sanmıyorm yapısı geregi
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar kızımın kusmasıyla uyandık güne minnoşuma ne oldu anlayamadım 10da uzaktan eğitim başlıyor şimdi uyudu belki ben de biraz uyurum
Yaaa bütün şeyleri üst üste gelmiş canım geçmiş olsunBugün de aksilikler beni buldu
Kahvaltı da nasıl olduysa çatal dişime çarptı ve ön alt dişimden bir parça kırıldı
Dişten çok korktuğum için benim için travma gibi birşey oldu
Tarihini attım bugünün
Geçmiş olsun canım bı yeri mi ağrıyor kiBenim kızımda sabahtan beri katıla katıla ağlıyor,tüm gün toplasan bir saat uyumadı,ağlayarak uyanıyor,ateşi de yok,o ağladıkca başıma agrilar giriyor.Uc aylık olduk hala mi gecmedi gaz sancıları
Kiyamam ya cabuk atlatir umarmÜçü de var canımKusması dursun da en azından bi lokma yiyince dirayeti oluyor sabah hiç dermanı yoktu yavrumun
Insallah pozitif cikmaz cnm bizede yaz yarn merak ederzSabah gittim niran ateşim 37.8 'di
Kan tomografi covit testi yapıldı
Kan.tomografi normal
Covit testi yarin sabah çıkarmış.dr ilaclarimi antibiyotik vs yazdı bakalım her seneki mevsim gecisinden kaynaklimi yoksa covit mi dedi
Halsizim vücudum ağrıyor
Sanada geçmiş olsun kaptanım
Çok geçmiş olsun kuzuma rabbim sifa versin
Bugün de aksilikler beni buldu
Kahvaltı da nasıl olduysa çatal dişime çarptı ve ön alt dişimden bir parça kırıldı
Tarihini attım bugünün
Benimde on iki disimde kirik, birini 10 yaslarindayken kaykaya tersten cikarken kirdim ona dolgu yaptılar, 2ci ön disimede kardesim yurutecteyken fincanla vurdu kırdı o cok ufaktı dolgu gerekmedi sadece törpulediler. Umarm seninkide cok fazla degildir belki dolgu bile gerekmez.Kırılacağı varmış
Aradım dişhekimini, dolgu yaparız ama çok dikkatli kullanman lazım dedi
Aksam kisir olmasaydi iyiymis cnm ama hafif gecirmissin gunu genel olarak afyt olsn17 kasim carsamba
10.00
2 tb ekmek uzeri 1 tk tereyag
1dlm kasar
14.00
2 mandalina
1 fincan cekirdek
1 bardak sut
2yk misir gevregi
18.00
2.servis ks kisir
Sogus sogan
2 bardak ayran
Su 2.5 litre su
Gece ip atlayacagim ins
Belki duzelir evden egitime gectiniz ya smdi cnm muhtemelen senin yoklugundan seni ozlediginden agresifligiKızlar bana bi akıl verin
Bizimde uzun surmustu 6 ay civari anca grcmisti cnmBenim kızımda sabahtan beri katıla katıla ağlıyor,tüm gün toplasan bir saat uyumadı,ağlayarak uyanıyor,ateşi de yok,o ağladıkca başıma agrilar giriyor.Uc aylık olduk hala mi gecmedi gaz sancıları
Guzel olms cnm afiyet olsunBugünkü menum
Kahvaltı 10.30
4 kaşık lor satasi
1 haşlanmış yumurta
Bir çay bardağı süt
Ara bir avuc kuru üzüm 10 tane badem
Aksam 17.45
İki kasik bulgur pilavı
3 köfte(firinlanmis)
Salata ve 4 kaşık yoğurt
2.5 litre su spor yok
Afyt olsun cnm guzel menu18 Kasım menü
Sabah aç karnına bir bardak su ve sade Türk kahves
Kahvaltı 11.30
2 forum gevrek
Salatalık
Labne peyniri
5 adet zeytin
Ara öğün 14.30
6 adet fındık
Yeşil çay
akşam yemeği 18.30
6 yk pırasa
Bir kase yoğurt
su:2 litre
Spor:yok
Çok geçmiş olsun kuzumÜçü de var canımKusması dursun da en azından bi lokma yiyince dirayeti oluyor sabah hiç dermanı yoktu yavrumun
Hay Allah geçmiş olsun canımBugün de aksilikler beni buldu
Tarihini attım bugünün
Bazen o kadar çaresiz kalıyorum ki oturup ağlayasım geliyorBütün çocuklarda naz, niyaz, eziyet anneye oluyor canım.
Isırdığında zor durumda kalıyorsun biliyorum ama kendini terapi etmeye çalış
Henüz 1 yaşında bile değil diye kendine sürekli hatırlat.
Benimki de eli kolu hiç durmaz, sürekli yüzümüze gözümüze vurup duruyor.
Bir süredir de gece uyanıp bana birkaç tane vurup yatıyor.
Gözlerim ameliyatlı, birkaç kere geçici görme kaybı yaşadım, sert sert vurmaları yüzünden.
Ama yapacak hiçbirsey yok.
Geçen hafta okula gittiğim günden beri de bana yapışık yaşamaya başladı
Sabretmekten başka çaremiz yok...
Her nefes alışta rüzgar vuruyor gibi sızlıyorHay Allah çok sızlar o
Sızlar canım sinirler açıkta kalmış gibi bi şey. Dolgu yaptıracaksın mecburHer nefes alışta rüzgar vuruyor gibi sızlıyor
Çok güselllBugünkü menum
Kahvaltı 10.30
4 kaşık lor satasi
1 haşlanmış yumurta
Bir çay bardağı süt
Ara bir avuc kuru üzüm 10 tane badem
Aksam 17.45
İki kasik bulgur pilavı
3 köfte(firinlanmis)
Salata ve 4 kaşık yoğurt
2.5 litre su spor yok
Süppper18 Kasım menü
Sabah aç karnına bir bardak su ve sade Türk kahves
Kahvaltı 11.30
2 forum gevrek
Salatalık
Labne peyniri
5 adet zeytin
Ara öğün 14.30
6 adet fındık
Yeşil çay
akşam yemeği 18.30
6 yk pırasa
Bir kase yoğurt
su:2 litre
Spor:yok
Çok gecmıs olsun , ınsallah kötü bişey degıldır ,Sabah gittim niran ateşim 37.8 'di
Kan tomografi covit testi yapıldı
Kan.tomografi normal
Covit testi yarin sabah çıkarmış.dr ilaclarimi antibiyotik vs yazdı bakalım her seneki mevsim gecisinden kaynaklimi yoksa covit mi dedi
Halsizim vücudum ağrıyor
Sanada geçmiş olsun kaptanım
Çok geçmiş olsun kuzuma rabbim sifa versin
Haklısın canım. Büyük yaş grubu olsa bi yolunu bulucam. Ama bebek o kadar yabancı olduğum bi konu kiBüyük kızım hala aynı canım. İnsan evladını görmemek ister mi ya vallaha bana eziyetti. Düşündüm dedim bu iş böyle olmayacak mutsuzum onada faydam yok. Artık kendime biraz zaman ayırıp yanına öyle geliyordum böyle böyle sabrım genişledi. Onunla güzel vakit geçirir olduk oda mutlu bende mutlu oldum. Sen düşündükçe daha çok gözüne batar. Biraz kendine izin ver güç topla bence
İnşallah bakalım.Ama Allah bi daha bebek nasip ederse inşallah 2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorumBelki duzelir evden egitime gectiniz ya smdi cnm muhtemelen senin yoklugundan seni ozlediginden agresifligi
Aaa ne zaman geloyor ben de alayım .ek gıdada laxım olcak heralde bana? Kızlar bi de ek gıdaya basladıgınızda corba verırken sebzeleri suda kaynatıp mı yaptınız yoksa buhardam ı hasladınız, ilk etapta tam pure degıl de sulandırılmıs pure vercem,hangi yontem daha iyiHedefine ulaştında mezun oldun zaten canım.
Burdan uzaklaşmaman için takım içinde sana bir görev verebiliriz.
Motivasyon enerjin mükemmel ötesi
Hem motive etmiş hem kendin motive olmuş olursun.
Annene katı meyve sıkacağı aldın mı?
Bime meyve sebze sıkacağı geliyor, (yavaş pres, vitaminleri öldürmüyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?