Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün bende cok gerildim. Şu tezgahın önündeyken mutlaka gelip yapışıyor ayağıma. Ağlıyor. Ee benimde işim oluyor ya yemek yapiyorum ya bulaşıkları hallediyorum bir an önce bitsin diye uğraşırken oda öyle yapinca iyice geriliyorum. Ben gerildikçe herkes geriliyor sonuç mutsuz anne mutsuz ağlayan çocuklar sinirli gergin bir eş. Şunu hep farkediyorum ki biz gerginken etrafımızdaki herkes geriliyor cocuk bunu hissediyor korkuyor geriliyor ve tek güvenli limanı sen olduğun için yine sana sarılmak istiyor. Eğer sende benim gibiyse çok işin varsa evin kirliyse yemeğin yoksa ekstra geriliyorsan destek al yada ona oyalanacagi bir şeyler bul. Yada sana yapıştığı zaman kucağına al güzelce öp okşa doyur, sonra birak bence her seferinde bunu dene.
Bence işe kendimizi sakinleştirerek başlamalıyız. Biz sakin kalamiyoruzken, 11 aylık bebekten sakin kalmasini istiyoruz.
Bence sen hergün akşam kendine bi 20 dk ayırıp meditasyon da yapabilirsin.

Canım rende de olmuyor katı meyve sıkacapı kullan sana da çok geçmiş olsun
Sagol cnm arastiriyorm alicam insallah
Sagol cnm amin insallah
Günaydın kızlar kızımın kusmasıyla uyandık güne minnoşuma ne oldu anlayamadım 10da uzaktan eğitim başlıyor şimdi uyudu belki ben de biraz uyurum
Cok grcmis olsn cnm insallah bikereliktir
Günaydın kızlar
Sabahın 5 nde ayaktaydım yine tabiki tepemde bebek sesiyle
Ah ya hepmi boyle erken uyaniyor
Günaydın Kızlar
Pazara gittik geldik.
Hızlı hızlı kahvaltı hazırlarken elimi kestim
Öyle böyle değil iyi kestim.
Gecmis olsn cnm ya kesik kötu oluyor helede derinse
Nekadar guzel soylemis bende esime hep diyorm eskisi gbi stress yapmiyorm işte bile rahatım diyor ama hic sanmıyorm yapısı geregi sinirli stressli birisi cunki. Ne guzel Baban kendini degistirmis
Bazen diyorum zaten, köylü bir kadın olsam her yıl doğururdum diye
Bugün eşime "bu bebişe bir kardeş olsun" dedim, "1 yetmez, 10 tane daha olsun" diyor
Bizim almanyada kasabada bi kadın vardı, dinleri farklıydi hatırlayamadm şuan, onların dininde korunmak günahmış hep hamile geziyor birsuru cocugu var en son 9a hamileydi belki smdi 10 dur

Yoğurtta işe yarar dışardan mı alsan acaba kefiri. Bizim gaytada belli oldu. İshal için serum yapmıştım evde o geçirdi aklında olsun. İnşallah hemen iyileşir canım ya
Evet marketten alabilirim aslında kefiri
Kuzum damarları çok ince bulunamıyor bulunansa da hemen patlıyor Serum imkansız neredeyse bizim için
Banyo suyuda arıtma mi canim. Banyoda yutmuş olabilir diye düşündüm
Dün banyo yaptırdım ama boğulmaktan korktuğu için kafasına su döktüğümde kafasını eğer hatta yüzü köpüklü bile kalır ama tabi tabak çanak Çeşme suyuyla yıkanıyor
Cok grcmis olsn cnm insallah bikereliktir
Çok sağol canım

Bence sen hergün akşam kendine bi 20 dk ayırıp meditasyon da
Hangi meditasyonu yapıyorsun, bizimle paylaşır mısın.

Bu arada çocuklar uyurken iş yapmak daha mantıklı.
Çocuk uyanık iken onunla oyun oynayınca gevşiyor, enerjisini atıyor, rahatlayan çocuk daha kolay ve derin uyuyor.

Dün banyo yaptırdım ama boğulmaktan korktuğu için kafasına su döktüğümde kafasını eğer hatta yüzü köpüklü bile kalır ama tabi tabak çanak Çeşme suyuyla yıkanıyor
Sulardan değildir canım, haftada 2 kere kontrolleri yapılıyor suların.
Sudan olsa sizde hasta olurdunuz.
Beklemiş yemek yemiş olabilir mi?
Et ve süt ürünleri dışarda fazla beklerse mide-bağırsak enfeksiyonu yapar.
İyi yıkanmamış meyve sebze de sebep olur

Öyle serum değil canım evde tuz şeker karnonat karışımı kendin yapıyorsun eğer ishali varsa ne yiyip içerse içine at kesiyor. İntwrnetten bak bi yaş aralığına. Bizde kanı bile çok zor aldırdık zaten Bu yüzden hastaneye yatırmadık evde ben kendim baktım

Bilmiyorum canım bahsettiğin hiç bir şey olmadı ama gözümden kaçmış da olabilir Aslında olacağı varmış diyelim
Çok iyi olduğu söylediğin canım umarım içirebilirim ayranını maden suyuyla yaptım tadını çaktı herhalde fazla içmedi

Bütün çocuklarda naz, niyaz, eziyet anneye oluyor canım.
Isırdığında zor durumda kalıyorsun biliyorum ama kendini terapi etmeye çalış
Henüz 1 yaşında bile değil diye kendine sürekli hatırlat.
Benimki de eli kolu hiç durmaz, sürekli yüzümüze gözümüze vurup duruyor.
Bir süredir de gece uyanıp bana birkaç tane vurup yatıyor.
Gözlerim ameliyatlı, birkaç kere geçici görme kaybı yaşadım, sert sert vurmaları yüzünden.
Ama yapacak hiçbirsey yok.
Geçen hafta okula gittiğim günden beri de bana yapışık yaşamaya başladı
Sabretmekten başka çaremiz yok...

Nekadar guzel soylemis bende esime hep diyorm eskisi gbi stress yapmiyorm işte bile rahatım diyor ama hic sanmıyorm yapısı geregi
Başka çaresi yok canım, bende herşeye sinirlenmeyi bırakınca ağrılar geçti.
Birde bir süre kavurma, kızartma yöntemi kullanma yemekleri yaparken.
Çeşit sayısını az tut, öğünler arasında uzun süreler olursa mide dinleneceği için kendi kendine yine iyileşir.
Vücudun kendi kendini tamir etme gibi mucizevi bir gücü var

Günaydın kızlar kızımın kusmasıyla uyandık güne minnoşuma ne oldu anlayamadım 10da uzaktan eğitim başlıyor şimdi uyudu belki ben de biraz uyurum
Geçmiş olsun canım
Yaaa bütün şeyleri üst üste gelmiş canım geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım bı yeri mi ağrıyor ki

Üçü de var canım Kusması dursun da en azından bi lokma yiyince dirayeti oluyor sabah hiç dermanı yoktu yavrumun
Kiyamam ya cabuk atlatir umarm
Insallah pozitif cikmaz cnm bizede yaz yarn merak ederz
Kırılacağı varmış
Aradım dişhekimini, dolgu yaparız ama çok dikkatli kullanman lazım dedi
Benimde on iki disimde kirik, birini 10 yaslarindayken kaykaya tersten cikarken kirdim ona dolgu yaptılar, 2ci ön disimede kardesim yurutecteyken fincanla vurdu kırdı o cok ufaktı dolgu gerekmedi sadece törpulediler. Umarm seninkide cok fazla degildir belki dolgu bile gerekmez.
17 kasim carsamba
10.00
2 tb ekmek uzeri 1 tk tereyag
1dlm kasar

14.00
2 mandalina
1 fincan cekirdek
1 bardak sut
2yk misir gevregi

18.00
2.servis ks kisir
Sogus sogan
2 bardak ayran

Su 2.5 litre su

Gece ip atlayacagim ins
Aksam kisir olmasaydi iyiymis cnm ama hafif gecirmissin gunu genel olarak afyt olsn
Belki duzelir evden egitime gectiniz ya smdi cnm muhtemelen senin yoklugundan seni ozlediginden agresifligi
Bizimde uzun surmustu 6 ay civari anca grcmisti cnm gercekten zor oluyor ama gecicek insllah sabret
Guzel olms cnm afiyet olsun
Afyt olsun cnm guzel menu

Üçü de var canım Kusması dursun da en azından bi lokma yiyince dirayeti oluyor sabah hiç dermanı yoktu yavrumun
Çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl oldu

Hay Allah geçmiş olsun canım

Bazen o kadar çaresiz kalıyorum ki oturup ağlayasım geliyor

Çok güselll
Süppper

Çok gecmıs olsun , ınsallah kötü bişey degıldır , acil şifalarr.

Haklısın canım. Büyük yaş grubu olsa bi yolunu bulucam. Ama bebek o kadar yabancı olduğum bi konu ki Adem güneş i dinledim geçen 4 yaşın altındaki çocuk agresif olamaz. Duygusal eksikliği vardır diyor.
Belki duzelir evden egitime gectiniz ya smdi cnm muhtemelen senin yoklugundan seni ozlediginden agresifligi
İnşallah bakalım.Ama Allah bi daha bebek nasip ederse inşallah 2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum

Aaa ne zaman geloyor ben de alayım .ek gıdada laxım olcak heralde bana? Kızlar bi de ek gıdaya basladıgınızda corba verırken sebzeleri suda kaynatıp mı yaptınız yoksa buhardam ı hasladınız, ilk etapta tam pure degıl de sulandırılmıs pure vercem,hangi yontem daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…