- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.701
İnan bak aynı bizimde ama ishal varsa eğer aşka bişey geçirmiyor canım. Ben her şeyi denedim serum takamıyoruz damar bulunamıyor. Evde çaresiz kalakaldım. Başta kendi doktoru olmak üzere tüm tanıdığım doktorları aradım ne yapabilirim diye. Kızım o hasta haliyle annecim yalvarırım sana beni hastaneye götürme diye hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Bir hafta sürdü ama bende ne süt kaldı ne de can kaldı. Bi şeyi değiştir hemen anlıyorlar. Yalvar yakar içirdim. Sade içemez zaten tabi değişik ama ayranı onunla yaptım yarı yarıya. Çorba bir iki kaşık içse bile çorbanın içine attım. Yeterki vücuda girsin diye. Ateş içinde sürekli koltuk altına bez koydum baktım kesmiyor doğru duşa soktum. İbşallah hemen atlatırsınız canım allahım çocuklar hasta olmasın inşallahBilmiyorum canım bahsettiğin hiç bir şey olmadı ama gözümden kaçmış da olabilir Aslında olacağı varmış diyelim
Çok iyi olduğu söylediğin canım umarım içirebilirim ayranını maden suyuyla yaptım tadını çaktı herhalde fazla içmedi
İşi gücü bırak oyunlar oyna canımHaklısın canım. Büyük yaş grubu olsa bi yolunu bulucam. Ama bebek o kadar yabancı olduğum bi konu kiAdem güneş i dinledim geçen 4 yaşın altındaki çocuk agresif olamaz. Duygusal eksikliği vardır diyor.
Canım peynirli borek hariç iyi bence18 Kasım Çarşamba
Kalkar kalkmaz sabah
Geceden bı bardak suya ıslatılmış ceviz ve suyu
Öğle 14:00
2 kepçe tarhana çorbası
1 lokma peynirli börek
Bol salata
1 bardak ayran
Akşam 19:00
1 kepçe bamya çorbası
Salata
1 bardak ayran
2 kaşık bulgur pilavı
Su 2 lt
Spor yok şimdilik
20 Kasım da geliyor canım.Aaa ne zaman geloyor ben de alayım .ek gıdada laxım olcak heralde bana? Kızlar bi de ek gıdaya basladıgınızda corba verırken sebzeleri suda kaynatıp mı yaptınız yoksa buhardam ı hasladınız, ilk etapta tam pure degıl de sulandırılmıs pure vercem,hangi yontem daha iyi
Ya benımko şimdiden oyunlar oynamak çin uyumuyo bıle, ne zaman uyutmaya kalksam benle gozgoze gelip gülüyo şebeklık yapıoİşi gücü bırak oyunlar oyna canım
Yerde debelene debelene oynayın, yuvarlanın.
Yan yana olduğunuz her an kafasını okşa, sevildiklerini en iyi kafalarının okşanmasından anlıyorlar
Sabah eşimle pazara gittim, ne zaman birlikte dışarı çıksak ya birbirimizi yeriz yada benim başıma birşey gelirSen nazar duası falan oku okut ,bişey var sende
Aynen öyle canım bende bir sürü pedogogla görüştüm artık kendimden geçmiştim. Bide 2 yaşındayken eşimin tayini İstanbul’a çıktı. Sürekli baba diyor babayı arıyorum akşama anca dönebiliyor. Geceleri uyumak istemiyor. Sabah kalkıp bide işe gidiyordum tek başıma 2 sene geçirdim. Beni ayakta tutan ona sabrımın olmasını sağlayan tek şey kendimi mutlu ettim. Kendine biraz zaman ayır. Biraz mutlu olacağın şeyler yap. Ben iş saatinde yapıyordum şuan pandemi var ama bence düşünürsen yapabilirsin. İnan bak çok değişecek ben yaşadımHaklısın canım. Büyük yaş grubu olsa bi yolunu bulucam. Ama bebek o kadar yabancı olduğum bi konu kiAdem güneş i dinledim geçen 4 yaşın altındaki çocuk agresif olamaz. Duygusal eksikliği vardır diyor.
İnşallah bakalım.Ama Allah bi daha bebek nasip ederse inşallah 2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum
Göze gelıo ozaman aşkınızSabah eşimle pazara gittim, ne zaman birlikte dışarı çıksak ya birbirimizi yeriz yada benim başıma birşey gelir
Kızlar bana bi akıl verin
Sürekli 11 aylık bebekle kavga ederken buluyorum kendimi
Ya normalde çok pozitif neşeli bi bebek
Herkese karşı çok iyi. Babaannesi bakıyor kadın zerre yorulmuyor
Birtek bana büyün eziyeti
Isırıyor vuruyor Uyumak istemiyor deli olucam. Hele ısırdığı anlarda cidden o kadar canım acıyor ki vurmamak için zor tutuyorum kendimi
Zaten ben yanındaysam sürekli onunla ilgilenmem lazım. Odadan çıktığım an peşimde.
Okuldan geldiğimde koşup sarılıyor bi daha mümkün değil bırakmıyor
Yanındaysam hep onunla ilgili olucam meselemiz bu
Nerde yanlış yapıyorum ben
Oyyy evet koronada hamılelık cok zordu , herkes bebek planlarını duraksattı, korona sonrası bebek patlaması olacak :))) hamıle kalmayı dusunmeden 3 ay once folık asit için dıyolar da planlıysa ancak içiılıyo tabi , kaza kurşunları folikasitsiz :)) Allah istedıgın zamanda hayırla saglıkla versın ınsallahYok canım. Olsa bile gelecek yaz düşünüyorum. Hem hazır değilim ruhsal ve bedensel olarak hem de şu koronada bi de hamilelik çekemem
Folik asit vs nerdeyse hiçbir ilacı ne hamile kalmadan ne hamileliğimde kullanmadım. Hamile kalmadan zaten kullanmadım hamilelik döneminde de midem aşırı bulandığı için kullanamadım. Yine kullanmam muhtemelen
Folikasitin bir faydasının olmadığı kanıtlanmaya başladı.Oyyy evet koronada hamılelık cok zordu , herkes bebek planlarını duraksattı, korona sonrası bebek patlaması olacak :))) hamıle kalmayı dusunmeden 3 ay once folık asit için dıyolar da planlıysa ancak içiılıyo tabi , kaza kurşunları folikasitsiz :)) Allah istedıgın zamanda hayırla saglıkla versın ınsallah
Saglıklı beslenıyorsak evet ama sebze ve meyve tuketmeyı sevmeyenler olabilirFolikasitin bir faydasının olmadığı kanıtlanmaya başladı.
Sebze ve meyvenin bol olduğu bir ülkeyiz, folik asit eksikliğine bağlı anomalililer Türkiye de kolay kolay olmaz.
Guzel menu canimBugünkü menum
Kahvaltı 10.30
4 kaşık lor satasi
1 haşlanmış yumurta
Bir çay bardağı süt
Ara bir avuc kuru üzüm 10 tane badem
Aksam 17.45
İki kasik bulgur pilavı
3 köfte(firinlanmis)
Salata ve 4 kaşık yoğurt
2.5 litre su spor yok
Gayet guzel canim18 Kasım menü
Sabah aç karnına bir bardak su ve sade Türk kahves
Kahvaltı 11.30
2 forum gevrek
Salatalık
Labne peyniri
5 adet zeytin
Ara öğün 14.30
6 adet fındık
Yeşil çay
akşam yemeği 18.30
6 yk pırasa
Bir kase yoğurt
su:2 litre
Spor:yok
Guzel canim.sporda var18 Kasım MENUM:
Ac karnına su ile 1 kuru kayisi
10:00 kahve yarım muz
11:30 1 caybardak süt, 2yk yogurt, 1yk chia, 3yk yulaf, 1ck keten tohumu, ceyrek muz, 10badem, 1 yk kuru uzum
14:00 yeşilcay, 1 mandalina
15:30 1 bardak protein süt, 5 badem
18:00 2 kepce tavuksuyu corbası, 5 yk et gövec yemegi, Salata
2lt su
Spor 25dk leslie 75p
1000 hoplama 100p
250 mekik 50p =toplam 225p
Guzel canim. Yumurta ve corbanin miktari belli degil ama cok degildir diye dusunuyorjm18 kasım
09.00: haslanmıs yumurta
13.00: domatesli yumurta, 1 dilim peynir,1 dilim tb ekmek
18.00 yayla corba, salata
Spor yok
Su:2 litre
Borekde azmis onun disinda guzel canim18 Kasım Çarşamba
Kalkar kalkmaz sabah
Geceden bı bardak suya ıslatılmış ceviz ve suyu
Öğle 14:00
2 kepçe tarhana çorbası
1 lokma peynirli börek
Bol salata
1 bardak ayran
Akşam 19:00
1 kepçe bamya çorbası
Salata
1 bardak ayran
2 kaşık bulgur pilavı
Su 2 lt
Spor yok şimdilik
Benimki planlıydı ama ben ilaçlara ne ilacı olursa olsun mesafeliyim nedense. KullanmadımOyyy evet koronada hamılelık cok zordu , herkes bebek planlarını duraksattı, korona sonrası bebek patlaması olacak :))) hamıle kalmayı dusunmeden 3 ay once folık asit için dıyolar da planlıysa ancak içiılıyo tabi , kaza kurşunları folikasitsiz :)) Allah istedıgın zamanda hayırla saglıkla versın ınsallah
Normal diyorsun yaniSende bir yanlis yok canim. Bebeklerin eziyeti gercekten anneye. Benimkide anneme benim.kadar eziyetli degildir. Ama bizde koala vaziyetteyiz. Surekli dibimde mutfakta, otururken ,yatarkende kolumda yatiyor, banyo yaparken yada tuvalete gitdiysem kapimda bekler. Oturuken dahi ya kucagimda olacak ya dizime yatacak. Eli eline mutlaka degecek. Benimkide isirip ,vurmaz sunirlerince kusup aglarr. Yani tek degilsin uzulme. Senlikte bisey yok. Buyudukce rahatlayagiz ins. 2 ablayla bana yapisan bir cocuktan bahsediyorum. Kizlar oyun oynatir ilgilenirler ama o yinede benle yasamak istiyor
Canım bu birkaç gün online dersleri başlayana kadar evde işleri bebeğin uyanık iken yapma, sadece onunla ilgilen, ikna olduğu anda biraz daha rahatlayıp sana nefes aldıracaktır.Normal diyorsun yanibi yerde hata yapıyorum diye çok üzülüyorum
İnan sürekli onunlayım. Sırf bu yüzden gece iş yapıyorum yazıyorum ya burdan da. Ben emzirirken bile kafasını okşuyorum o beni ısırıyor. Isırmak da öpmek sanırım onun lügatindaİşi gücü bırak oyunlar oyna canım
Yerde debelene debelene oynayın, yuvarlanın.
Yan yana olduğunuz her an kafasını okşa, sevildiklerini en iyi kafalarının okşanmasından anlıyorlar
Isırarak oyun oynuyor minnoş, verdiğin tepkiyi de oyuna karşılık oyun diye düşünüyordur.İnan sürekli onunlayım. Sırf bu yüzden gece iş yapıyorum yazıyorum ya burdan da. Ben emzirirken bile kafasını okşuyorum o beni ısırıyor. Isırmak da öpmek sanırım onun lügatindaYetmiyor demek ki İnşallah sıyırmadan öğrenirim bu işi hayatım boyunca bebek konusunda zorlandığım kadar hiçbir şeyde zorlanmadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?