Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnan bak aynı bizimde ama ishal varsa eğer aşka bişey geçirmiyor canım. Ben her şeyi denedim serum takamıyoruz damar bulunamıyor. Evde çaresiz kalakaldım. Başta kendi doktoru olmak üzere tüm tanıdığım doktorları aradım ne yapabilirim diye. Kızım o hasta haliyle annecim yalvarırım sana beni hastaneye götürme diye hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Bir hafta sürdü ama bende ne süt kaldı ne de can kaldı. Bi şeyi değiştir hemen anlıyorlar. Yalvar yakar içirdim. Sade içemez zaten tabi değişik ama ayranı onunla yaptım yarı yarıya. Çorba bir iki kaşık içse bile çorbanın içine attım. Yeterki vücuda girsin diye. Ateş içinde sürekli koltuk altına bez koydum baktım kesmiyor doğru duşa soktum. İbşallah hemen atlatırsınız canım allahım çocuklar hasta olmasın inşallah

İşi gücü bırak oyunlar oyna canım
Yerde debelene debelene oynayın, yuvarlanın.
Yan yana olduğunuz her an kafasını okşa, sevildiklerini en iyi kafalarının okşanmasından anlıyorlar

Canım peynirli borek hariç iyi bence

20 Kasım da geliyor canım.
Ben ev yemeklerinden verdim, özel yemek yapmadım

Yan yana olduğunuz her an kafasını okşa, sevildiklerini en iyi kafalarının okşanmasından anlıyorlar
Ya benımko şimdiden oyunlar oynamak çin uyumuyo bıle, ne zaman uyutmaya kalksam benle gozgoze gelip gülüyo şebeklık yapıo.
Yemek yemeye bıle fırsatım yok ya , herkes mi boyle, kendıkendıne ne zmn oynıcaklar, umut varmı

Aynen öyle canım bende bir sürü pedogogla görüştüm artık kendimden geçmiştim. Bide 2 yaşındayken eşimin tayini İstanbul’a çıktı. Sürekli baba diyor babayı arıyorum akşama anca dönebiliyor. Geceleri uyumak istemiyor. Sabah kalkıp bide işe gidiyordum tek başıma 2 sene geçirdim. Beni ayakta tutan ona sabrımın olmasını sağlayan tek şey kendimi mutlu ettim. Kendine biraz zaman ayır. Biraz mutlu olacağın şeyler yap. Ben iş saatinde yapıyordum şuan pandemi var ama bence düşünürsen yapabilirsin. İnan bak çok değişecek ben yaşadım

Sende bir yanlis yok canim. Bebeklerin eziyeti gercekten anneye. Benimkide anneme benim.kadar eziyetli degildir. Ama bizde koala vaziyetteyiz. Surekli dibimde mutfakta, otururken ,yatarkende kolumda yatiyor, banyo yaparken yada tuvalete gitdiysem kapimda bekler. Oturuken dahi ya kucagimda olacak ya dizime yatacak. Eli eline mutlaka degecek. Benimkide isirip ,vurmaz sunirlerince kusup aglarr. Yani tek degilsin uzulme. Senlikte bisey yok. Buyudukce rahatlayagiz ins. 2 ablayla bana yapisan bir cocuktan bahsediyorum. Kizlar oyun oynatir ilgilenirler ama o yinede benle yasamak istiyor

Oyyy evet koronada hamılelık cok zordu , herkes bebek planlarını duraksattı, korona sonrası bebek patlaması olacak :))) hamıle kalmayı dusunmeden 3 ay once folık asit için dıyolar da planlıysa ancak içiılıyo tabi , kaza kurşunları folikasitsiz :)) Allah istedıgın zamanda hayırla saglıkla versın ınsallah

Folikasitin bir faydasının olmadığı kanıtlanmaya başladı.
Sebze ve meyvenin bol olduğu bir ülkeyiz, folik asit eksikliğine bağlı anomalililer Türkiye de kolay kolay olmaz.

Pnrrr-12 ortim geçmiş olsun cok,
Folikasitin bir faydasının olmadığı kanıtlanmaya başladı.
Sebze ve meyvenin bol olduğu bir ülkeyiz, folik asit eksikliğine bağlı anomalililer Türkiye de kolay kolay olmaz.
Saglıklı beslenıyorsak evet ama sebze ve meyve tuketmeyı sevmeyenler olabilir dr larda zaten risk almayıp direk yazıyorlar, yiyecegınden emın olamıyorlar

Guzel menu canim
Gayet guzel canim
Guzel canim.sporda var
18 kasım

09.00: haslanmıs yumurta

13.00: domatesli yumurta, 1 dilim peynir,1 dilim tb ekmek

18.00 yayla corba, salata

Spor yok

Su:2 litre
Guzel canim. Yumurta ve corbanin miktari belli degil ama cok degildir diye dusunuyorjm
Borekde azmis onun disinda guzel canim

Benimki planlıydı ama ben ilaçlara ne ilacı olursa olsun mesafeliyim nedense. Kullanmadım

Normal diyorsun yani bi yerde hata yapıyorum diye çok üzülüyorum

Normal diyorsun yani bi yerde hata yapıyorum diye çok üzülüyorum
Canım bu birkaç gün online dersleri başlayana kadar evde işleri bebeğin uyanık iken yapma, sadece onunla ilgilen, ikna olduğu anda biraz daha rahatlayıp sana nefes aldıracaktır.
Yatırmadan evvel de ılık su masajlı bir banyo derin uyumasını sağlayabilir.

İnan sürekli onunlayım. Sırf bu yüzden gece iş yapıyorum yazıyorum ya burdan da. Ben emzirirken bile kafasını okşuyorum o beni ısırıyor. Isırmak da öpmek sanırım onun lügatinda Yetmiyor demek ki İnşallah sıyırmadan öğrenirim bu işi hayatım boyunca bebek konusunda zorlandığım kadar hiçbir şeyde zorlanmadım valla

Mutfaktan çıkamıyorum bugün.. derinlemesine temizlik varrr
Sürekli ara vermek durumunda kalıyorum.
Kızım uyudu, şimdi oğlumuda uyuttum sayılır.
Bi wc molasi verdim biraz dan devam ederim. Sonra kızım uyanır emer o zaman da alıntılara bakarim..

Isırarak oyun oynuyor minnoş, verdiğin tepkiyi de oyuna karşılık oyun diye düşünüyordur.
Tepkisiz bir yüz ifadesi ile bakmaya çalış yüzüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…