- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.781
evett yaza oradayim hem yaza kadar hepimiz incecik olmus oluruz tabi o zamana kadar baska seyler olmazsa (öhö öhö :2: izin cikarsa yani)
1.5 saat spor mu bravo yalniz 200 mekikgurur duydum seninle ben ne zamandir mekik cekmiyorum yahu simdi hatirladim :26: baslasam iyi olur aslinda
unutmadan bu konuda bilgisi olan arkadaşlar şimdi ben yürüyüşü mü öğlen arsında yani 12-13 arasında yapıyorum 13te öğle yemeğimi yiyorum sizce iyi mi gerçi olmaz desenizde başka hiç zamanım yokki
spor dönüşü yemek yemem doğru olan dimi
1 porsiyon aşureyi eritebilmek için kaç saat spor yapmak lazım acaba?
bi saat yürü bir sürü yeşil çay iç ve tencereden uzak du
günaydınlar
akşam erkenden yattıp uyumuşum bir ara wc kalktım kalkamıyorum sanki üstümden tır geçmiş bel agrısı bacak agrısı kollarımı hiç kaldıramıyorum,eşime belime biraz masaj yaptırdım anca kalkıp evdekilere kahvaltı hazırladım
sabah tartıldım 98 spora gidince kilom daha fazlalaşıyor anlamadım gitti
benimde heryerim acıyor fulya..arka baldırlar , sırt kaslarım , kollarım, ayak bileklerim heryerim heryerim..bende su tutumuş olabilirmiyim acep?..500 gr. dan daha fazla vermeyi ümit ediyordur netekim..sporda zorlanan kaslar iyilesme surecinde su tutar canim o yuzden, kilo almiyorsun yani su sadece :) az tuz ye cok su ic zamanla gider
oo yeahhben yarin sabah burada olmayabilirim simdiden kilo bildirimimi yapayim 80.5
Kızlar günaydın, moraller sıfırın altında -40sen haftanın 6 günü yeme 1 kilo ver, sonra 1 gün ye 1 günde o 6 günde verdiğin kiloyu al.
Maalesef kilom geçen hafta ile aynı 100 gr bile vermemişim, 71,6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?