Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydınlar
akşam erkenden yattıp uyumuşum bir ara wc kalktım kalkamıyorum sanki üstümden tır geçmiş bel agrısı bacak agrısı kollarımı hiç kaldıramıyorum,eşime belime biraz masaj yaptırdım anca kalkıp evdekilere kahvaltı hazırladım
sabah tartıldım 98 spora gidince kilom daha fazlalaşıyor anlamadım gitti

GÜNAYDIN aysonu olduğu için yoğunum kızlar yoğunluk dert değilde yaklaşık 15 gündür gayet gerginim fitili ateşleyen kv oldu sağ olsun dünde eşime kızdım ama bişey demedim son bir haftadır da geçmeyen bir baş ağrısına sahibim anlayacağınız berbat durumdayım depresyona mı giriyorum ne
dünki menüm;
sabah
domets -salatalık-peynir
1 kepekli roll ekmek

ara 1 muz ufaktı

öğlen
t tabak nohut
1 kase yoğurt
1,5 dilim ekmek

ara
1 avuş içi (35 gr)fındık

akşam
1 tabak kaşarlı mantar
3-4 çatal yoğurt

ara
3 mandalina

toplam 50dk yürüyüş

sabah
1 domates-1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
1,5 dilim ekmek

ara
1 fincan sütlü neskafe

öğlen
1 tabak kıymalı pırasa kavurması
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara
bilmiyorum :)

akşama
bol balık (çinekop)fırında yapılmış
salata

ara
ekşi elma yada mandalina

unutmadan bu konuda bilgisi olan arkadaşlar şimdi ben yürüyüşü mü öğlen arsında yani 12-13 arasında yapıyorum 13te öğle yemeğimi yiyorum sizce iyi mi gerçi olmaz desenizde başka hiç zamanım yokki
spor dönüşü yemek yemem doğru olan dimi

aman aman yürüyüş yapta ne zaman yaptığın heç mühim değil kuzuş....

Kızlar biri bana dur desinn kaç gündür ne güzel diyet spor süper gidiyordu bugün aşure var işyerinde 1 tencere dayanamıyorum ya en büyük zaafımda tatlıdır, 1 porsiyon yedim ama daha da gözüm aç Bugün yediklerimi eritebilmem için deli gibi spor yapmam lazımm.

Bugünkü Menüm,
Sabah
4 eti form bisküvi
1 bardak yarım yağlı süt

Ara: Çok az kuru üzüm

Öğle
1 kase çorba
1 parça tavuk
Biraz salata
1 porsiyon aşure

Ara: Yok

Akşam: Yok

Spor: 1 saat yürüyüş+1 saat fitness

Yarın da tartı günü tam da zamanında yedim şu aşureyi

off kızlar bugün hiç uğrayamadım ssz ..hoppiş uğramadıysa bilinki daha totosu yer görmemiştir ki bügünde öyle oldu netekim..spora gitmek için evden 1 de çıktım ama o saate kadar yemekdi, çamaşırdı derken koştur koştur anam ağladı ..bu haftada hiç tartılmadım , bakalım yarın görücez hanyayı konyayı:18:

sporda zorlanan kaslar iyilesme surecinde su tutar canim o yuzden, kilo almiyorsun yani su sadece :) az tuz ye cok su ic zamanla gider

herkese selam kızlar gece kuşu gibi sürekli geceleri giriyorum kovacaksınız beni takımdan bu gidişle :):):):) kızlar ya ben bu diyetisyenin verdiği kalori limitine ulaşamıyorum 1700 ü görmen lazım dedi arkadaş ağır kalorililerde yediğim halde yok geçemiyorum. o değil yarısını bile bulamadım.. bugün tıka basa yedim yedim yedim 1007 kalori ancak oldu. çikolatasından tutta salatasına tostuna kadar giriyorum bilgilerimi

günaydın 9. takım..bu hafta aşureden tut, kürt böreğine kadar herşeyi yediğim ve spor yaptığım halde 500 gr. vermişim..bir dahaki hafta -1 olur inşallah bunada şükür..

Son düzenleyen: Moderatör:
sporda zorlanan kaslar iyilesme surecinde su tutar canim o yuzden, kilo almiyorsun yani su sadece :) az tuz ye cok su ic zamanla gider
benimde heryerim acıyor fulya..arka baldırlar , sırt kaslarım , kollarım, ayak bileklerim heryerim heryerim..bende su tutumuş olabilirmiyim acep?..500 gr. dan daha fazla vermeyi ümit ediyordur netekim..

ben yarin sabah burada olmayabilirim simdiden kilo bildirimimi yapayim 80.5
oo yeahh..great baby

Kızlar günaydın, moraller sıfırın altında -40 sen haftanın 6 günü yeme 1 kilo ver, sonra 1 gün ye 1 günde o 6 günde verdiğin kiloyu al.

Maalesef kilom geçen hafta ile aynı 100 gr bile vermemişim, 71,6

günaydınnn sıkıntılı bir hafta geçirdim ama boğazımı tutmayı ve hergün 50 dk yürümeyi becerebildim onun mükafatımıdır bilinmez bu haftaki kilom 66,1
insan yemedikçe yemiyor ama azıcık ucundan yesem derken ooo kantarın topuzu kaçıyor en azından bende durum bu
dün akşam eşimle oğlum kv ini epeyyyde gelmediler mısırlar yendi poğaçalar börekler benide ne arayan oldu ne soran bende yaptım bir kayısılı form çay yattım iki seksen çokta umrumda eşim geldi ama pert sonra oğluma hadi dişler fırçalanacak dedim yok ben babamla gidicem dedi (canıma minnet ) zor bela kalktı götürdü nasılmış dedim çocuk bakmak ben bunu hergün yapıyorum arada görevleri dervretmek iyidir hııı unutmadan gelirken banada (yada eve) poğaça getirmişler o kadar yemedikten yorucu yürüyüşten sonra inanın elim varıpta yemedim yiyemedim

sıkma canını kuzuuu bu vücut çok nankör malesef yemesek bile kg kaybı her hafta olmuyo haftaya gider kilolar ama yememeye devam bu hafta iyi idare ettim ya moralim iyi şükür (sadece kilo konusun da)
betüş ne yaptı acaba oda ev falan ararken stresten yiyebilirim diyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…