- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.841
Amiiinnn ne güzel dua buÇok basit çünkü muhteşem olağanüstü harikulade enerjimiz seni çekti
Hoş geldin Canım
Allah şişko gelip çıtır gitmeyi nasip etsin amin
Hoşgeldin canımMerhaba ben Beyaz Leylak daha önce cuma zayıflama yarışmalarında 2 kez 3.takımda yarıştım.Fakat 2 sinde de takım kapandığı için kilo verme serüvenim yarım kaldı.Başka takımlarda yarışabilirdim transfer olabilirdim elbette ama hem takımın dağılmasına üzüldüğüm hem de yeni arkadaşkarla başlamaya hevesim olmadığı için istemedim .Malesef takıma olan sorumluluk duygumu tek başına kalınca kendime gösteremediğim için verdiğim kiloları tekrar aldım.Anladım ki otokontrol mekanizmam sadece başkaları ile devreye giriyor.Ben disiplinli bir üyeyim eğer sizin için uygunsa bu yarışa ben de dahil olabilir miyim?
Bu arada neden 9 .takıma yazdığımı bilmiyorum inanın içimden 9. Takıma yazmak geldi
Nasıl oldu canim ikraTekrardan hoş geldin canım
Hoş geldin canım inşallah bu defa hedefini tamamlarsın kaptanımız dönüş yapar sana p zamana kadar ilk sayfadaki takım kurallarını okuyup kabul edersen ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurup bizimle paylaşabilir misin ?
Afiyet olsun güzel bence17 kasim carsamba
10.00
2 tb ekmek uzeri 1 tk tereyag
1dlm kasar
14.00
2 mandalina
1 fincan cekirdek
1 bardak sut
2yk misir gevregi
18.00
2.servis ks kisir
Sogus sogan
2 bardak ayran
Su 2.5 litre su
Gece ip atlayacagim ins
Süper menü afiyet olsun canımBugünkü menum
Kahvaltı 10.30
4 kaşık lor satasi
1 haşlanmış yumurta
Bir çay bardağı süt
Ara bir avuc kuru üzüm 10 tane badem
Aksam 17.45
İki kasik bulgur pilavı
3 köfte(firinlanmis)
Salata ve 4 kaşık yoğurt
2.5 litre su spor yok
Afiyet olsun canım güzel menü18 Kasım menü
Sabah aç karnına bir bardak su ve sade Türk kahves
Kahvaltı 11.30
2 forum gevrek
Salatalık
Labne peyniri
5 adet zeytin
Ara öğün 14.30
6 adet fındık
Yeşil çay
akşam yemeği 18.30
6 yk pırasa
Bir kase yoğurt
su:2 litre
Spor:yok
Afiyet olsun canım güzel menü18 Kasım MENUM:
Ac karnına su ile 1 kuru kayisi
10:00 kahve yarım muz
11:30 1 caybardak süt, 2yk yogurt, 1yk chia, 3yk yulaf, 1ck keten tohumu, ceyrek muz, 10badem, 1 yk kuru uzum
14:00 yeşilcay, 1 mandalina
15:30 1 bardak protein süt, 5 badem
18:00 2 kepce tavuksuyu corbası, 5 yk et gövec yemegi, Salata
2lt su
Spor 25dk leslie 75p
1000 hoplama 100p
250 mekik 50p =toplam 225p
Afiyet olsun canım güzel menü18 kasım
09.00: haslanmıs yumurta
13.00: domatesli yumurta, 1 dilim peynir,1 dilim tb ekmek
18.00 yayla corba, salata
Spor yok
Su:2 litre
Misafirim vardı yetmediğimi caktrmamak için çok cabaladjm ama olmadı aldım ucundanCanım peynirli borek hariç iyi bence
Saol cnmBorekde azmis onun disinda guzel canim
Hg cnm kaptan kabul ederse insAllah hedef kilona ulaştığını beraber goruruzMerhaba ben Beyaz Leylak daha önce cuma zayıflama yarışmalarında 2 kez 3.takımda yarıştım.Fakat 2 sinde de takım kapandığı için kilo verme serüvenim yarım kaldı.Başka takımlarda yarışabilirdim transfer olabilirdim elbette ama hem takımın dağılmasına üzüldüğüm hem de yeni arkadaşkarla başlamaya hevesim olmadığı için istemedim .Malesef takıma olan sorumluluk duygumu tek başına kalınca kendime gösteremediğim için verdiğim kiloları tekrar aldım.Anladım ki otokontrol mekanizmam sadece başkaları ile devreye giriyor.Ben disiplinli bir üyeyim eğer sizin için uygunsa bu yarışa ben de dahil olabilir miyim?
Bu arada neden 9 .takıma yazdığımı bilmiyorum inanın içimden 9. Takıma yazmak geldi
hoşbuldumm :)Tekrardan hoş geldin canım
Hoş geldin canım inşallah bu defa hedefini tamamlarsın kaptanımız dönüş yapar sana p zamana kadar ilk sayfadaki takım kurallarını okuyup kabul edersen ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurup bizimle paylaşabilir misin ?
İnşallah gönlündeki mesleğe kavuşursun canımhoşbuldummevet abla sayısalım diş hekimliği istiyorum ama bakalım :)
teşekkür ederim inşallah :)İnşallah gönlündeki mesleğe kavuşursun canım
Kiz misafirin senin ne yediğini mi takip ediyorSu alıntılar birikti mi sinir oluyorum ya
Afiyet olsun güzel bence
Süper menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Misafirim vardı yetmediğimi caktrmamak için çok cabaladjm ama olmadı aldım ucundan
Saol cnm
Hg cnm kaptan kabul ederse insAllah hedef kilona ulaştığını beraber goruruz
Gideceğini hissediyor ve tetikte bekliyor.Birmilyonuncu kez emzirip odadan çıkıyorum parmak ucunda çıkmama ragmen uyaniyor
Mutfak çok kötü durumda öyle birakamamGideceğini hissediyor ve tetikte bekliyor.
Uyumaya niyet et, çocukta rahatlasın
Bende hiç sevmem ama bugün bi kaç bardak bıraktım belim çok ağrıyor kızım hep kucaktaydı bugün.Mutfak çok kötü durumda öyle birakamam
Gözüm Aydın canım aynı zamanda geçmiş olsun bencede hat dinlenKızlar çok şükür testim negatif
her sene olan kroniklesen durumum buna bile sevinecegim aklima gelmezdi...
ama gerçekten her yerim ağrıyor uyuyup dinlecegim cok stresli bir gündü
kendinize dikkat edin
asude hoşgeldin takimimiza inş istediğin kiloya dusersinTAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Asude
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:73.8
HEDEF KİLONUZ:59
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 /12
EMZİRİYOR MUSUNUZ:
MESLEĞİNİZ: Öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:3.Takım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Astım
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlık ve Güzellik
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Son 10 yıla kadar kilo problemim yoktu .Aşırı tatlı düşkünlüğü karbonhidrat ağırlıklı beslenme ve hareketsizlik ile aldığım kiloları verememeya başladım.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:En zorlandığım soruUyumlu,iletişimde ûsluba ve saygıya önem veren bir insanım. Yaşımı medeni durumumu yukarıda paylaştığım için onlara değinmeyeceğim.Daha fazlasını inşallah takımla kaynaştıkça görebilirsiniz.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:Kurallara uymak bence motivasyon için yeterli günde 10 mesaj yazmak bile ben buradayım sizinle aynı dertten muzdaribim pes etmeyelim demenin en öz hali.
Yat dinlen benim evde dağınık kızım dağıttı ben yattım eşim sadece oyuncaklari topladiMutfak çok kötü durumda öyle birakamam
Hoşbuldum inşallah hep birlikte o mezun listesinde ismimizi görürüzasude hoşgeldin takimimiza inş istediğin kiloya dusersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?