- 8 Mart 2020
- 5.858
- 28.274
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.861
Ah yerım senın mısafırperverliğini ya cok tatlısınSu alıntılar birikti mi sinir oluyorum ya
Afiyet olsun güzel bence
Süper menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Misafirim vardı yetmediğimi caktrmamak için çok cabaladjm ama olmadı aldım ucundan
Saol cnm
Hg cnm kaptan kabul ederse insAllah hedef kilona ulaştığını beraber goruruz
Hoşgeldin canımTAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Asude
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:73.8
HEDEF KİLONUZ:59
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 /12
EMZİRİYOR MUSUNUZ:
MESLEĞİNİZ: Öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:3.Takım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Astım
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlık ve Güzellik
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Son 10 yıla kadar kilo problemim yoktu .Aşırı tatlı düşkünlüğü karbonhidrat ağırlıklı beslenme ve hareketsizlik ile aldığım kiloları verememeya başladım.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:En zorlandığım soruUyumlu,iletişimde ûsluba ve saygıya önem veren bir insanım. Yaşımı medeni durumumu yukarıda paylaştığım için onlara değinmeyeceğim.Daha fazlasını inşallah takımla kaynaştıkça görebilirsiniz.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:Kurallara uymak bence motivasyon için yeterli günde 10 mesaj yazmak bile ben buradayım sizinle aynı dertten muzdaribim pes etmeyelim demenin en öz hali.
Şükürler olsun canımKızlar çok şükür testim negatif
her sene olan kroniklesen durumum buna bile sevinecegim aklima gelmezdi...
ama gerçekten her yerim ağrıyor uyuyup dinlecegim cok stresli bir gündü
kendinize dikkat edin
Hoş geldin canım ben de Zehra meslektaşızTAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Asude
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:73.8
HEDEF KİLONUZ:59
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 /12
EMZİRİYOR MUSUNUZ:
MESLEĞİNİZ: Öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:3.Takım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Astım
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlık ve Güzellik
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Son 10 yıla kadar kilo problemim yoktu .Aşırı tatlı düşkünlüğü karbonhidrat ağırlıklı beslenme ve hareketsizlik ile aldığım kiloları verememeya başladım.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:En zorlandığım soruUyumlu,iletişimde ûsluba ve saygıya önem veren bir insanım. Yaşımı medeni durumumu yukarıda paylaştığım için onlara değinmeyeceğim.Daha fazlasını inşallah takımla kaynaştıkça görebilirsiniz.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:Kurallara uymak bence motivasyon için yeterli günde 10 mesaj yazmak bile ben buradayım sizinle aynı dertten muzdaribim pes etmeyelim demenin en öz hali.
Şükür canım inşallah çabucak toparlanırsınKızlar çok şükür testim negatif
her sene olan kroniklesen durumum buna bile sevinecegim aklima gelmezdi...
ama gerçekten her yerim ağrıyor uyuyup dinlecegim cok stresli bir gündü
kendinize dikkat edin
Nasıl oldu canim ikra
İlacın etkisi geçti kustu yine demin ateşi de var biraz zor bir gece bizi bekliyor yineU UcanSupurge kızın nasıl oldu canım
Hoşbuldum güzel dilekleriniz için teşekkürler inşallah bu sefer bitiririm bu kilo meselesini.Ben de uyum sağlıyacağımı düşünüyorum.Menü bildirmeye yarından itibaren başlıyayım mıHoşgeldin canım
Azimli olduğunda kiloların tıkır tıkır gidecek.
Takımda kardeşçe saygılı seviyeli bir şekilde geçinip gidiyoruz.
Menü eleştirilerinin iyiliğimiz için olduğunu düşünerek birbirimize kırılmıyoruz.
Uyum sağlama da sıkıntı yaşacağını düşünmüyorum.
Takımda motive ettikçe motive oluyoruz.
Ben Niran, meslektaşız, 37 yaşındayım, 3 çocuğum var, hedefim hedefine yakın, hep birlikte eğlenerek hedeflerimize ulaşırız inşallah
Sarmısaklı yoğurt yedirebilir misinİlacın etkisi geçti kustu yine demin ateşi de var biraz zor bir gece bizi bekliyor yine
İstersen bugünde yazabilirsin, diyetsiz menünü de görelimHoşbuldum güzel dilekleriniz için teşekkürler inşallah bu sefer bitiririm bu kilo meselesini.Ben de uyum sağlıyacağımı düşünüyorum.Menü bildirmeye yarından itibaren başlıyayım mı
Canim ne zaman gelecekmis, bende almayi dusunuyorumda.Hedefine ulaştında mezun oldun zaten canım.
Burdan uzaklaşmaman için takım içinde sana bir görev verebiliriz.
Motivasyon enerjin mükemmel ötesi
Hem motive etmiş hem kendin motive olmuş olursun.
Annene katı meyve sıkacağı aldın mı?
Bime meyve sebze sıkacağı geliyor, (yavaş pres, vitaminleri öldürmüyor)
Yarın değil, öbür günCanim ne zaman gelecekmis, bende almayi dusunuyorumda.
Hangi markaymiş? Alayim bendeYarın değil, öbür gün20 Kasım
HoşbuldumHoş geldin canım ben de Zehra meslektaşız
Şükür canım inşallah çabucak toparlanırsın
İlacın etkisi geçti kustu yine demin ateşi de var biraz zor bir gece bizi bekliyor yine
Markasını hatırlamıyorum, netten bakabilirsinizHangi markaymiş? Alayim bende
Buldum canim ok, aktuele baktim. Yalniz fiyaz tuzlu birazMarkasını hatırlamıyorum, netten bakabilirsiniz
Aksam 17.45
İki kasik bulgur pilavı
Bulgur pilavları Çarşamba ve Perşembe menülerinde olmamalı kızlar1 lokma peynirli börek
Akşam 19:00
2 kaşık bulgur pilavı
eger cok onemli.bisey cikarsa hemen haber verriz dediler
ciktik oglene dogru canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?