Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bulgur pilavları Çarşamba ve Perşembe menülerinde olmamalı kızlarkalan günler çuvala girmedi :))
Canım iki öğüne düşürdüm bu ara,sütüm azalmasin diye iki kaşık ekledim,çok şükür geçen haftaki gibi olmadı bu ara sütüm guzel geliyor,bulgur bende acayip süt yapıyor o nedenle persembe dışında az da olsa eklemeyi düşünüyorum.Bugub geçen yaotigim ödem atıcı sudan yapicam inşallah ödem varsada gider,iki kaşık ödem yapmaz diye düşünüyorum.

Sarmısaklı yoğurt yedirebilir misin
2 diş sarımsağı ezip 1-2 kaşık yoğurt ile karıştır, birazda tuz at, yedirmeye çalış canım
Canım benim kıza asla ısrarla zorla bir şey yaptıramıyorum dün papatya_2014 ün dediği serumdan yaptım bi kaşık zorla içirdim öğürmeye başladı kusacak diye zorlayamıyorum
eger cok onemli.bisey cikarsa hemen haber verriz dediler
ama bisey yoksa 3 haftaya sonuclari yollariz dediler
Hadi güzel haberler inşallah canım şimdi nasılsın ?
U UcanSupurge canım kızın nasıl geceniz nasıl geçti

Oyy kiyamam ya kusmaya buyuk insan dayanamiyor. Geceniz nasildi. Simdi daha iyimi
Şükür canlar toparlanıyor galiba dün gece uyandı su istedi su içirdim o ara ishal yaptı yine bezini değiştirirken içtiği iki yudum suyu da kustu yatak vs değiştirdim yanımıza aldım ben uyumuşum babasıyla kalkmışlar bir şeyler yedirmiş eşim şimdi uyuyorlar umarım kahvaltıyı da kusmaz ateşi düne göre epey az

Odadan çıktım mutfağa girince c.mak önünde serilmek için beni bekleyen 2 mak. Çamaşırı görünce hayal kırıklığına uğradım (tamamen unutmuştum) sonra mutfağı toparladim çamaşırları serdim saat 1 oldu bi daha mutfağa giremedim maalesef. Kalanina bugün bakacağım tabi izin verirlerse

Bendeki potansiyel piyyuuu ama korumada almam çünkü şu an yasak ya cumaları gözüm dönüyor. Hamilelikten önce 3 yıl 55 te kaldım

bakıcaz artık
Aslında cumalarida izin verilmese iyi kilo vereceğiz. Bence cuma kaçamak hakkı kaldirilmali
Yarıyor canım sürekli değiştiriyor bişeyler ekletiyor gün içinde . İş yerinde bi arkadaş çok güzel verdi bende onlara uydum demiyorum. Sabah biraz mutlu etti beni ibiallah cumaya kadar devam eder
Ayy hadii insallahhh.. bebeğin emmeyi bıraktı mi ne durumda siniz.
Cocugun sana kiyamadi yat yanima anam uyuyalim diyo
Bence deee
Aynen benimki de uzandım yanına yine
2 yaşına kadar sonra duzeliyor
Kızlar çok şükür testim negatif
her sene olan kroniklesen durumum buna bile sevinecegim aklima gelmezdi...
ama gerçekten her yerim ağrıyor uyuyup dinlecegim cok stresli bir gündü
kendinize dikkat edin
Cok şükür canim. Sevindim.
Yat dinlen benim evde dağınık kızım dağıttı ben yattım eşim sadece oyuncaklari topladi
Yata yata işler iyice birikti şimdi toparlayamıyorum
ciktik oglene dogru canim
uyyamadim gece
uykusuzluktan migren tuttu
gozlerimi bile yuvasindan saga sola bile donderemiyodum o derece
sonuclar icinde onrmli bisey cikmazsa 3 hafta en gec haber verecekler
Geçmiş olsun camim haber et bize de .
Herkez cocuktan dertli yakın olsaydk kendi aramızda anlasip hergun biri erken kalkip hepsine birden baksaydı ya oynarlardı ya buyuk kavga cıkardı o ayrı ama benmki kendindne buyuk erkek cocuklariyla oynamay bayiliyor
Ne güzel bir fikir yaa sadece bir günümüz kayip olacakti. Bu durumda herkes mutlu mutlu kilo verirdi
O akıllı bilekliklerin pahalı olanlari iş görüyor muş canim digerleri için cok doğru göstermiyor diyorlar bilemedim. Spora bende devam etmek istiyorum. Ama önce bi hayatimi düzene koymam lazim.
Iyi cok şükür ateşi olmasin diğerleri de geçer inşallah. Benim oglum da zorla yediğinde kusuyor. Allah im şifa versin inşallah.

E ela_2019 dün sen deyince takibe aldım bizimkini dişini fırçalarken sanki o suyu içiyor macun kullanmıyor galiba ondan oldu başka da bir şey bulamıyorum
Bence de sudandir canim. Sen bu aralar içtiği suya limon sık unutma. Temizler o vücudunu bobreklerini. Kakasinda kan falan yok demi

Bende var ama kullanmıyorum unutuyorum hep

Iyi cok şükür ateşi olmasin diğerleri de geçer inşallah. Benim oglum da zorla yediğinde kusuyor. Allah im şifa versin inşallah.
Allah razı olsun canım
Bence de sudandir canim. Sen bu aralar içtiği suya limon sık unutma. Temizler o vücudunu bobreklerini. Kakasinda kan falan yok demi
Muhtemelen sudan oldu yoksa dışarı çıkmıyoruz hiç şükür kakasında kan yok ama mukuslu

Allah razı olsun canım

Muhtemelen sudan oldu yoksa dışarı çıkmıyoruz hiç şükür kakasında kan yok ama mukuslu
Yani dışarı cikmadiysaniz, bu ara farkli bir şey yemediyse, senden habersiz yikanmamis meyve sebze yemediyse geriye bi su kaliyor

Canim biz bu ara kavanoz kapağı kapatmayla cok oyalaniyoruz. Mutfakta boş bir kavanoz veriyorum kapağını kapat diyorum bayaoyalaniyor. Birde islak mendilin kapağıni açıp icinden cikarmayi da sevdi belki seninkide sever diye soyleyeyim dedim @hadikonusalim

Evde ıslak mendil kalmadı Ben tam aksi vermiyorum. Boş ıslak mendil kutusuna bez dolduruyoruz onu istemiyor. Arkamı döner dönmez ıslak mendili alıp emiyor

Yani dışarı cikmadiysaniz, bu ara farkli bir şey yemediyse, senden habersiz yikanmamis meyve sebze yemediyse geriye bi su kaliyor
Bir an önce toparlansın da yavrum çok üzülüyorum haline
Geçmiş olsun canım. Neyi var tam olarak
İshal-ateş-kusma canım
Evde ıslak mendil kalmadı Ben tam aksi vermiyorum. Boş ıslak mendil kutusuna bez dolduruyoruz onu istemiyor. Arkamı döner dönmez ıslak mendili alıp emiyor
Bir paketi feda etmiştik biz kurutup öyle koymuştuk içine oynamayı seviyor diye

Çok şükür kuzum, inşallah çabucak tamamen iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…