- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.901
Canım iki öğüne düşürdüm bu ara,sütüm azalmasin diye iki kaşık ekledim,çok şükür geçen haftaki gibi olmadı bu ara sütüm guzel geliyor,bulgur bende acayip süt yapıyor o nedenle persembe dışında az da olsa eklemeyi düşünüyorum.Bugub geçen yaotigim ödem atıcı sudan yapicam inşallah ödem varsada gider,iki kaşık ödem yapmaz diye düşünüyorum.Bulgur pilavları Çarşamba ve Perşembe menülerinde olmamalı kızlarkalan günler çuvala girmedi :))
Canım benim kıza asla ısrarla zorla bir şey yaptıramıyorum dünSarmısaklı yoğurt yedirebilir misin
2 diş sarımsağı ezip 1-2 kaşık yoğurt ile karıştır, birazda tuz at, yedirmeye çalış canım
Hadi güzel haberler inşallah canım şimdi nasılsın ?eger cok onemli.bisey cikarsa hemen haber verriz dediler
ama bisey yoksa 3 haftaya sonuclari yollariz dediler
U UcanSupurge canım kızın nasıl geceniz nasıl geçti
Şükür canlar toparlanıyor galiba dün gece uyandı su istedi su içirdim o ara ishal yaptı yine bezini değiştirirken içtiği iki yudum suyu da kustu yatak vs değiştirdim yanımıza aldım ben uyumuşum babasıyla kalkmışlar bir şeyler yedirmiş eşim şimdi uyuyorlar umarım kahvaltıyı da kusmaz ateşi düne göre epey azOyy kiyamam ya kusmaya buyuk insan dayanamiyor. Geceniz nasildi. Simdi daha iyimi
Odadan çıktım mutfağa girince c.mak önünde serilmek için beni bekleyen 2 mak. Çamaşırı görünce hayal kırıklığına uğradım (tamamen unutmuştum) sonra mutfağı toparladim çamaşırları serdim saat 1 oldu bi daha mutfağa giremedim maalesef. Kalanina bugün bakacağım tabi izin verirlerseRabbim gonlune gore versin canim.
Naptin peki sonucu merak ettim. Kim galip geldi
Hosgeldin asude ben hatice. İns hedef kilona bizlerle cabucak ulasirsin
Cok sevindim canim. Diger tahlillerin temiz cikinca tahmin etmistim.
Oyy kiyamam ya kusmaya buyuk insan dayanamiyor. Geceniz nasildi. Simdi daha iyimi
Unutmusmusun
Ohhhhh taptikca istaha geliyir insan. Bende ip sekmeyi kesfediyirum bir kac gundur. Dura kalka sektigim icin sayiyi karistiriyorum yazamadim
Aslında cumalarida izin verilmese iyi kilo vereceğiz. Bence cuma kaçamak hakkı kaldirilmaliBendeki potansiyel piyyuuuama korumada almam çünkü şu an yasak ya cumaları gözüm dönüyor. Hamilelikten önce 3 yıl 55 te kaldım
bakıcaz artık
Ayy hadii insallahhh.. bebeğin emmeyi bıraktı mi ne durumda siniz.Yarıyor canım sürekli değiştiriyor bişeyler ekletiyor gün içinde . İş yerinde bi arkadaş çok güzel verdi bende onlara uydum demiyorum. Sabah biraz mutlu etti beni ibiallah cumaya kadar devam eder
Bence deeeCocugun sana kiyamadi yat yanima anam uyuyalim diyo
2 yaşına kadar sonra duzeliyorAynen benimki de uzandım yanına yine
Cok şükür canim. Sevindim.Kızlar çok şükür testim negatif
her sene olan kroniklesen durumum buna bile sevinecegim aklima gelmezdi...
ama gerçekten her yerim ağrıyor uyuyup dinlecegim cok stresli bir gündü
kendinize dikkat edin
Yata yata işler iyice birikti şimdi toparlayamıyorumYat dinlen benim evde dağınık kızım dağıttı ben yattım eşim sadece oyuncaklari topladi
Geçmiş olsun camim haber et bize de .ciktik oglene dogru canim
uyyamadim gece
uykusuzluktan migren tuttu
gozlerimi bile yuvasindan saga sola bile donderemiyodum o derece
sonuclar icinde onrmli bisey cikmazsa 3 hafta en gec haber verecekler
Ne güzel bir fikir yaa sadece bir günümüz kayip olacakti. Bu durumda herkes mutlu mutlu kilo verirdiHerkez cocuktan dertliyakın olsaydk kendi aramızda anlasip hergun biri erken kalkip hepsine birden baksaydı ya oynarlardı ya buyuk kavga cıkardı o ayrı ama benmki kendindne buyuk erkek cocuklariyla oynamay bayiliyor
O akıllı bilekliklerin pahalı olanlari iş görüyor muş canim digerleri için cok doğru göstermiyor diyorlar bilemedim. Spora bende devam etmek istiyorum. Ama önce bi hayatimi düzene koymam lazim.Kızlar 2 hafta spor yaptm ya internetten smdi bu akıllı bilekliklerden ismarladm spor da takip ediyorms adım vs uyku nabız olcuyormus bakalm nasl heycanla bekliyorm. Birde sıkılaştırıcı krem ismarladm spor oncesi surunce cok dha etkili oluyormus, instada takip ettigm birisi oneriyodu memnunmus. O yuzden spora devamm 65olsamda mezun olsamda haftada en az 3 gun devam saglamak istiyorm hem ozaman yeme konusunda daha relax ve saglıklı olurum diyr dusunuyorm
Iyi cok şükür ateşi olmasin diğerleri de geçer inşallah. Benim oglum da zorla yediğinde kusuyor. Allah im şifa versin inşallah.Canım benim kıza asla ısrarla zorla bir şey yaptıramıyorum dünpapatya_2014 ün dediği serumdan yaptım bi kaşık zorla içirdim öğürmeye başladı kusacak diye zorlayamıyorum
Hadi güzel haberler inşallah canım şimdi nasılsın ?
Şükür canlar toparlanıyor galiba dün gece uyandı su istedi su içirdim o ara ishal yaptı yine bezini değiştirirken içtiği iki yudum suyu da kustu yatak vs değiştirdim yanımıza aldım ben uyumuşum babasıyla kalkmışlar bir şeyler yedirmiş eşim şimdi uyuyorlar umarım kahvaltıyı da kusmaz ateşi düne göre epey az
Bende var ama kullanmıyorum unutuyorum hepKızlar 2 hafta spor yaptm ya internetten smdi bu akıllı bilekliklerden ismarladm spor da takip ediyorms adım vs uyku nabız olcuyormus bakalm nasl heycanla bekliyorm. Birde sıkılaştırıcı krem ismarladm spor oncesi surunce cok dha etkili oluyormus, instada takip ettigm birisi oneriyodu memnunmus. O yuzden spora devamm 65olsamda mezun olsamda haftada en az 3 gun devam saglamak istiyorm hem ozaman yeme konusunda daha relax ve saglıklı olurum diyr dusunuyorm
Allah razı olsun canımIyi cok şükür ateşi olmasin diğerleri de geçer inşallah. Benim oglum da zorla yediğinde kusuyor. Allah im şifa versin inşallah.
Muhtemelen sudan oldu yoksa dışarı çıkmıyoruz hiç şükür kakasında kan yok ama mukusluBence de sudandir canim. Sen bu aralar içtiği suya limon sık unutma. Temizler o vücudunu bobreklerini. Kakasinda kan falan yok demi
Yani dışarı cikmadiysaniz, bu ara farkli bir şey yemediyse, senden habersiz yikanmamis meyve sebze yemediyse geriye bi su kaliyorAllah razı olsun canım
Muhtemelen sudan oldu yoksa dışarı çıkmıyoruz hiç şükür kakasında kan yok ama mukuslu
O zaman tüm haftaya yayılırAslında cumalarida izin verilmese iyi kilo vereceğiz. Bence cuma kaçamak hakkı kaldirilmali
Geçmiş olsun canım. Neyi var tam olarakAllah razı olsun canım
Muhtemelen sudan oldu yoksa dışarı çıkmıyoruz hiç şükür kakasında kan yok ama mukuslu
Kiz bulgur bile yasak onlari hiç yedirmez kaptanO zaman tüm haftaya yayılır
Evde ıslak mendil kalmadıCanim biz bu ara kavanoz kapağı kapatmayla cok oyalaniyoruz. Mutfakta boş bir kavanoz veriyorum kapağını kapat diyorum bayaoyalaniyor. Birde islak mendilin kapağıni açıp icinden cikarmayi da sevdi belki seninkide sever diye soyleyeyim dedim@hadikonusalim
Yok hiç yenemeyince bu sefer tüm hafta cazip olur onu diyorumKiz bulgur bile yasak onlari hiç yedirmez kaptan
Kaldırırız ama herkesi kaçırırızBence cuma kaçamak hakkı kaldirilmali
Bir an önce toparlansın da yavrum çok üzülüyorum halineYani dışarı cikmadiysaniz, bu ara farkli bir şey yemediyse, senden habersiz yikanmamis meyve sebze yemediyse geriye bi su kaliyor
İshal-ateş-kusma canımGeçmiş olsun canım. Neyi var tam olarak
Bir paketi feda etmiştik biz kurutup öyle koymuştuk içine oynamayı seviyor diyeEvde ıslak mendil kalmadıBen tam aksi vermiyorum. Boş ıslak mendil kutusuna bez dolduruyoruz onu istemiyor. Arkamı döner dönmez ıslak mendili alıp emiyor
Çok şükür kuzum, inşallah çabucak tamamen iyileşirCanım benim kıza asla ısrarla zorla bir şey yaptıramıyorum dünpapatya_2014 ün dediği serumdan yaptım bi kaşık zorla içirdim öğürmeye başladı kusacak diye zorlayamıyorum
Hadi güzel haberler inşallah canım şimdi nasılsın ?
Şükür canlar toparlanıyor galiba dün gece uyandı su istedi su içirdim o ara ishal yaptı yine bezini değiştirirken içtiği iki yudum suyu da kustu yatak vs değiştirdim yanımıza aldım ben uyumuşum babasıyla kalkmışlar bir şeyler yedirmiş eşim şimdi uyuyorlar umarım kahvaltıyı da kusmaz ateşi düne göre epey az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?