- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.881
Çok sağlıklı bi menü değil canıma17 kasim carsamba
10.00
2 tb ekmek uzeri 1 tk tereyag
1dlm kasar
14.00
2 mandalina
1 fincan cekirdek
1 bardak sut
2yk misir gevregi
18.00
2.servis ks kisir
Sogus sogan
2 bardak ayran
Su 2.5 litre su
Gece ip atlayacagim ins
Ara çok uzun bebeğin çok küçük tek besin kaynağı sensen Bu kadar aç kalma bence CanımBugünkü menum
Kahvaltı 10.30
4 kaşık lor satasi
1 haşlanmış yumurta
Bir çay bardağı süt
Ara bir avuc kuru üzüm 10 tane badem
Aksam 17.45
İki kasik bulgur pilavı
3 köfte(firinlanmis)
Salata ve 4 kaşık yoğurt
2.5 litre su spor yok
İnş hedefine ulaşırsın canım. Bizim grupta çoğu kişi ketojenik yapıyor fark etmeden sanırım18 Kasım menü
Sabah aç karnına bir bardak su ve sade Türk kahves
Kahvaltı 11.30
2 forum gevrek
Salatalık
Labne peyniri
5 adet zeytin
Ara öğün 14.30
6 adet fındık
Yeşil çay
akşam yemeği 18.30
6 yk pırasa
Bir kase yoğurt
su:2 litre
Spor:yok
Afiyet olsun güzel benceAc karnına su ile 1 kuru kayisi
10:00 kahve yarım muz
11:30 1 caybardak süt, 2yk yogurt, 1yk chia, 3yk yulaf, 1ck keten tohumu, ceyrek muz, 10badem, 1 yk kuru uzum
14:00 yeşilcay, 1 mandalina
15:30 1 bardak protein süt, 5 badem
18:00 2 kepce tavuksuyu corbası, 5 yk et gövec yemegi, Salata
2lt su
Spor 25dk leslie 75p
1000 hoplama 100p
250 mekik 50p =toplam 225p
Masala yazdıklarım senin için de geçerli canım. Bebeğin mama almıyor ve sadece emiyorsa biraz daha besleyici bir menü yapmalısın18 kasım
09.00: haslanmıs yumurta
13.00: domatesli yumurta, 1 dilim peynir,1 dilim tb ekmek
18.00 yayla corba, salata
Spor yok
Su:2 litre
Bamya bağırsakları harika çalıştırır. Bayılırım ayrıca afiyet olsun18 Kasım Çarşamba
Kalkar kalkmaz sabah
Geceden bı bardak suya ıslatılmış ceviz ve suyu
Öğle 14:00
2 kepçe tarhana çorbası
1 lokma peynirli börek
Bol salata
1 bardak ayran
Akşam 19:00
1 kepçe bamya çorbası
Salata
1 bardak ayran
2 kaşık bulgur pilavı
Su 2 lt
Spor yok şimdilik
Çok kalabalık olmayınca sofrada hadi ye sende sen niye yemiyonlar uçuşuyor çocuklar zaten iki didiklediler kaçtılar 4 kişi birbirimize baktık sofradaKiz misafirin senin ne yediğini mi takip ediyornormalde tam tersi olur
Hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 4 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla ulasirsn insAllahTAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Asude
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:73.8
HEDEF KİLONUZ:59
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 /12
EMZİRİYOR MUSUNUZ:
MESLEĞİNİZ: Öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:3.Takım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Astım
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlık ve Güzellik
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Son 10 yıla kadar kilo problemim yoktu .Aşırı tatlı düşkünlüğü karbonhidrat ağırlıklı beslenme ve hareketsizlik ile aldığım kiloları verememeya başladım.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:En zorlandığım soruUyumlu,iletişimde ûsluba ve saygıya önem veren bir insanım. Yaşımı medeni durumumu yukarıda paylaştığım için onlara değinmeyeceğim.Daha fazlasını inşallah takımla kaynaştıkça görebilirsiniz.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:Kurallara uymak bence motivasyon için yeterli günde 10 mesaj yazmak bile ben buradayım sizinle aynı dertten muzdaribim pes etmeyelim demenin en öz hali.
Gözün aydın canım çabucak toparlarsin tamamen insAllahKızlar çok şükür testim negatif
her sene olan kroniklesen durumum buna bile sevinecegim aklima gelmezdi...
ama gerçekten her yerim ağrıyor uyuyup dinlecegim cok stresli bir gündü
kendinize dikkat edin
Ah yerım senın mısafırperverliğini ya cok tatlısın
Yarın olmaz kaptanımBulgur pilavları Çarşamba ve Perşembe menülerinde olmamalı kızlarkalan günler çuvala girmedi :))
Saol canımBamya bağırsakları harika çalıştırır. Bayılırım ayrıca afiyet olsun
Birşey yoktur inşallaheger cok onemli.bisey cikarsa hemen haber verriz dediler
ama bisey yoksa 3 haftaya sonuclari yollariz dediler
İnşaallah uyumuştur tekrarBiz uyandık bugun erkendengünaydinlar
Günaydın canımGünaydın herkese bizim kız da 6 da kalktı bekliyorum uyumasını uyursa bende uyucam gözlerim yanıyor
Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey çıkmaz dinlemeye çalış inşallah fırsat olurdaiyi geceler kizlar
bugun ogelene dogru ciktik
eve geldik basim feci agriyodu
gece hic uyyamadim orda
migren tuttu uykusuzluktan
ilac ictim kizimla uyudum ama yinede gecmedi
aksama kadar kafami kaldiramadim
yeni yeni gecti
erken yatip uyuycam
sayfalarin hepsini okuyamadim yarin kaldigim.yerden devam edzrim
Yok benim öyle değil ama sanırım çoğu kişi yapıyor. Benim aslında kabak çekirdeği gibi ara sıra atıştıranlarım da var ama çok az miktarda onlar. Yani tamamen aç değilim sebzemi etimi yoğurdunu yeşilliğimi yiyorum ben. İnşallah ulaşıcam ben inanıyorumÇok sağlıklı bi menü değil canıma
Ara çok uzun bebeğin çok küçük tek besin kaynağı sensen Bu kadar aç kalma bence Canım
İnş hedefine ulaşırsın canım. Bizim grupta çoğu kişi ketojenik yapıyor fark etmeden sanırım
18 Kasım MENUM:
Afiyet olsun güzel bence
Masala yazdıklarım senin için de geçerli canım. Bebeğin mama almıyor ve sadece emiyorsa biraz daha besleyici bir menü yapmalısın
Bamya bağırsakları harika çalıştırır. Bayılırım ayrıca afiyet olsun
Evet ya sen genelde daha erken kalkardın. Büyük kızı okula gönderdim. Son günleri zaten kreş anaokulu da kapandı sanırım. İki çocukla evde iyice huniyi takılan gibi bakalımGünaydın canım
Biz diğer günlere göre geç kalktık bugün
Ben de aynı durumdayımGünaydın herkese bizim kız da 6 da kalktı bekliyorum uyumasını uyursa bende uyucam gözlerim yanıyor
Ayağıma aldım bide bunu deneyim belki uyurBen de aynı durumdayım
Bana iskence yaptı uyuycak gbi olup olup uyumadi en son bi 45 dk uyumusuz sanrm ama nasl sersem oldum yaİnşaallah uyumuştur tekrar
Sade ve guzel afyt olsun ortimm bugun ne yiycrksin belli mi18 kasım
09.00: haslanmıs yumurta
13.00: domatesli yumurta, 1 dilim peynir,1 dilim tb ekmek
18.00 yayla corba, salata
Spor yok
Su:2 litre
Anladım cnm uyguluycam insallah. Ama midenin uzun sure ac kalması kotu diye biliyorm asit salgılıyorms uzun sure aclıkta. Normalde hic ara ogun yapmaz bi kahvalti sonra aksam smdi ben arad haslanmis patatrs muz kefir ye diyorm ona iyice kafam karistiBaşka çaresi yok canım, bende herşeye sinirlenmeyi bırakınca ağrılar geçti.
Birde bir süre kavurma, kızartma yöntemi kullanma yemekleri yaparken.
Çeşit sayısını az tut, öğünler arasında uzun süreler olursa mide dinleneceği için kendi kendine yine iyileşir.
Vücudun kendi kendini tamir etme gibi mucizevi bir gücü var
Insallah cnm en mantiklisi izinHaklısın canım. Büyük yaş grubu olsa bi yolunu bulucam. Ama bebek o kadar yabancı olduğum bi konu kiAdem güneş i dinledim geçen 4 yaşın altındaki çocuk agresif olamaz. Duygusal eksikliği vardır diyor.
İnşallah bakalım.Ama Allah bi daha bebek nasip ederse inşallah 2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum
Afyt olsun cnm guzel olms bence emzirdign icin carsambada olsa bulgur miktarida az geldi ztn18 Kasım Çarşamba
Kalkar kalkmaz sabah
Geceden bı bardak suya ıslatılmış ceviz ve suyu
Öğle 14:00
2 kepçe tarhana çorbası
1 lokma peynirli börek
Bol salata
1 bardak ayran
Akşam 19:00
1 kepçe bamya çorbası
Salata
1 bardak ayran
2 kaşık bulgur pilavı
Su 2 lt
Spor yok şimdilik
Ben oyle verdigimde genelde buhard hasliyordm ama pek yemedi o yuzden sureklilik sagliyamadmAaa ne zaman geloyor ben de alayım .ek gıdada laxım olcak heralde bana? Kızlar bi de ek gıdaya basladıgınızda corba verırken sebzeleri suda kaynatıp mı yaptınız yoksa buhardam ı hasladınız, ilk etapta tam pure degıl de sulandırılmıs pure vercem,hangi yontem daha iyi
Hadi bakalim insallah menu yazmak zorunlu ama biliyorsn dmibWc den sonra bir değişiklik olmadi
Ya cok duzensizim bu hafta. Hiç saatlere falan uyamıyorum. Haftaya inşallah duzenli bir hayata başlarsam menüleri de düzene koyacağım
Bunu hic bilmiyordm peki satin alinanlardada dikkat etmek gerkiyormu tuketirkenHelal-haram boyutu ile düşünüyorsan gıda mühendisliği alanında prof olan Hasan Yetim helal olmadığını söylüyor canım...
Merhaba ben Beyaz Leylak daha önce cuma zayıflama yarışmalarında 2 kez 3.takımda yarıştım.Fakat 2 sinde de takım kapandığı için kilo verme serüvenim yarım kaldı.Başka takımlarda yarışabilirdim transfer olabilirdim elbette ama hem takımın dağılmasına üzüldüğüm hem de yeni arkadaşkarla başlamaya hevesim olmadığı için istemedim .Malesef takıma olan sorumluluk duygumu tek başına kalınca kendime gösteremediğim için verdiğim kiloları tekrar aldım.Anladım ki otokontrol mekanizmam sadece başkaları ile devreye giriyor.Ben disiplinli bir üyeyim eğer sizin için uygunsa bu yarışa ben de dahil olabilir miyim?
Bu arada neden 9 .takıma yazdığımı bilmiyorum inanın içimden 9. Takıma yazmak geldi
Hosgeldin asude, insallah azim istikrar olduktan sonra verirsn kiloları bende mezun olabilltsem tektar bu 3 olcak hayirlisiylaTAKIM KATILIM FORMU
EMZİRİYOR MUSUNUZ:
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Son 10 yıla kadar kilo problemim yoktu .Aşırı tatlı düşkünlüğü karbonhidrat ağırlıklı beslenme ve hareketsizlik ile aldığım kiloları verememeya başladım.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:En zorlandığım soruUyumlu,iletişimde ûsluba ve saygıya önem veren bir insanım. Yaşımı medeni durumumu yukarıda paylaştığım için onlara değinmeyeceğim.Daha fazlasını inşallah takımla kaynaştıkça görebilirsiniz.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:Kurallara uymak bence motivasyon için yeterli günde 10 mesaj yazmak bile ben buradayım sizinle aynı dertten muzdaribim pes etmeyelim demenin en öz hali.
Ohh sukur cnm icin rahatlamisdir enazındanKızlar çok şükür testim negatif
kendinize dikkat edin
Guzel cnm menu de spor da18 Kasım çrş
09.30
1 avuç çiğ kuruyemiş
yumurta
Domates
Salatalık
1 tb ekmeği
14.00
Sebzeli ton balıklı omlet
2 dilim ekmek
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 küçük muz
18.00
bi tabak buharda sebze
2 yk yoğurt
2 lt su
30 dk Eliptic 120 p
60 squat 12 p
30 mekik 6 p
20 dk bölgesel 60 p
60 s plank 12
Toplam 200 pPnrrr-12
Rabbim gonlune gore versin canim.hoşbuldummevet abla sayısalım diş hekimliği istiyorum ama bakalım :)
Naptin peki sonucu merak ettim. Kim galip geldiBirmilyonuncu kez emzirip odadan çıkıyorum parmak ucunda çıkmama ragmen uyaniyor
Hosgeldin asude ben hatice. İns hedef kilona bizlerle cabucak ulasirsinTAKIM KATILIM FORMU
EMZİRİYOR MUSUNUZ:
Cok sevindim canim. Diger tahlillerin temiz cikinca tahmin etmistim.Kızlar çok şükür testim negatif
kendinize dikkat edin
Oyy kiyamam ya kusmaya buyuk insan dayanamiyor. Geceniz nasildi. Simdi daha iyimiHoş geldin canım ben de Zehra meslektaşız
Şükür canım inşallah çabucak toparlanırsın
İlacın etkisi geçti kustu yine demin ateşi de var biraz zor bir gece bizi bekliyor yine
UnutmusmusunKız ilk defa aile dışında misafir ağırlayinca bı değişik oldu
Ohhhhh taptikca istaha geliyir insan. Bende ip sekmeyi kesfediyirum bir kac gundur. Dura kalka sektigim icin sayiyi karistiriyorum yazamadimKızlar 2 hafta spor yaptm ya internetten smdi bu akıllı bilekliklerden ismarladm spor da takip ediyorms adım vs uyku nabız olcuyormus bakalm nasl heycanla bekliyorm. Birde sıkılaştırıcı krem ismarladm spor oncesi surunce cok dha etkili oluyormus, instada takip ettigm birisi oneriyodu memnunmus. O yuzden spora devamm 65olsamda mezun olsamda haftada en az 3 gun devam saglamak istiyorm hem ozaman yeme konusunda daha relax ve saglıklı olurum diyr dusunuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?