Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

17 kasim carsamba
10.00
2 tb ekmek uzeri 1 tk tereyag
1dlm kasar

14.00
2 mandalina
1 fincan cekirdek
1 bardak sut
2yk misir gevregi

18.00
2.servis ks kisir
Sogus sogan
2 bardak ayran

Su 2.5 litre su

Gece ip atlayacagim ins
Çok sağlıklı bi menü değil canıma
Ara çok uzun bebeğin çok küçük tek besin kaynağı sensen Bu kadar aç kalma bence Canım
İnş hedefine ulaşırsın canım. Bizim grupta çoğu kişi ketojenik yapıyor fark etmeden sanırım

18 Kasım MENUM:
Afiyet olsun güzel bence
18 kasım

09.00: haslanmıs yumurta

13.00: domatesli yumurta, 1 dilim peynir,1 dilim tb ekmek

18.00 yayla corba, salata

Spor yok

Su:2 litre
Masala yazdıklarım senin için de geçerli canım. Bebeğin mama almıyor ve sadece emiyorsa biraz daha besleyici bir menü yapmalısın
Bamya bağırsakları harika çalıştırır. Bayılırım ayrıca afiyet olsun

Kiz misafirin senin ne yediğini mi takip ediyor normalde tam tersi olur
Çok kalabalık olmayınca sofrada hadi ye sende sen niye yemiyonlar uçuşuyor çocuklar zaten iki didiklediler kaçtılar 4 kişi birbirimize baktık sofrada
Hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 4 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla ulasirsn insAllah
Kızlar çok şükür testim negatif
her sene olan kroniklesen durumum buna bile sevinecegim aklima gelmezdi...
ama gerçekten her yerim ağrıyor uyuyup dinlecegim cok stresli bir gündü
kendinize dikkat edin
Gözün aydın canım çabucak toparlarsin tamamen insAllah
Ah yerım senın mısafırperverliğini ya cok tatlısın
Kız ilk defa aile dışında misafir ağırlayinca bı değişik oldu
Bulgur pilavları Çarşamba ve Perşembe menülerinde olmamalı kızlarkalan günler çuvala girmedi :))
Yarın olmaz kaptanım
Bamya bağırsakları harika çalıştırır. Bayılırım ayrıca afiyet olsun
Saol canım

Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey çıkmaz dinlemeye çalış inşallah fırsat olurda
Yok benim öyle değil ama sanırım çoğu kişi yapıyor. Benim aslında kabak çekirdeği gibi ara sıra atıştıranlarım da var ama çok az miktarda onlar. Yani tamamen aç değilim sebzemi etimi yoğurdunu yeşilliğimi yiyorum ben. İnşallah ulaşıcam ben inanıyorum

Günaydın canım
Biz diğer günlere göre geç kalktık bugün
Evet ya sen genelde daha erken kalkardın. Büyük kızı okula gönderdim. Son günleri zaten kreş anaokulu da kapandı sanırım. İki çocukla evde iyice huniyi takılan gibi bakalım

18 kasım

09.00: haslanmıs yumurta

13.00: domatesli yumurta, 1 dilim peynir,1 dilim tb ekmek

18.00 yayla corba, salata

Spor yok

Su:2 litre
Sade ve guzel afyt olsun ortimm bugun ne yiycrksin belli mi
Anladım cnm uyguluycam insallah. Ama midenin uzun sure ac kalması kotu diye biliyorm asit salgılıyorms uzun sure aclıkta. Normalde hic ara ogun yapmaz bi kahvalti sonra aksam smdi ben arad haslanmis patatrs muz kefir ye diyorm ona iyice kafam karisti
Insallah cnm en mantiklisi izin
Afyt olsun cnm guzel olms bence emzirdign icin carsambada olsa bulgur miktarida az geldi ztn
Ben oyle verdigimde genelde buhard hasliyordm ama pek yemedi o yuzden sureklilik sagliyamadm
Wc den sonra bir değişiklik olmadi
Ya cok duzensizim bu hafta. Hiç saatlere falan uyamıyorum. Haftaya inşallah duzenli bir hayata başlarsam menüleri de düzene koyacağım
Hadi bakalim insallah menu yazmak zorunlu ama biliyorsn dmib
Helal-haram boyutu ile düşünüyorsan gıda mühendisliği alanında prof olan Hasan Yetim helal olmadığını söylüyor canım...
Bunu hic bilmiyordm peki satin alinanlardada dikkat etmek gerkiyormu tuketirken

Hosgeldin asude, insallah azim istikrar olduktan sonra verirsn kiloları bende mezun olabilltsem tektar bu 3 olcak hayirlisiyla
kendinize dikkat edin
Ohh sukur cnm icin rahatlamisdir enazından
Guzel cnm menu de spor da

Kızlar 2 hafta spor yaptm ya internetten smdi bu akıllı bilekliklerden ismarladm spor da takip ediyorms adım vs uyku nabız olcuyormus bakalm nasl heycanla bekliyorm. Birde sıkılaştırıcı krem ismarladm spor oncesi surunce cok dha etkili oluyormus, instada takip ettigm birisi oneriyodu memnunmus. O yuzden spora devamm 65olsamda mezun olsamda haftada en az 3 gun devam saglamak istiyorm hem ozaman yeme konusunda daha relax ve saglıklı olurum diyr dusunuyorm

hoşbuldumm evet abla sayısalım diş hekimliği istiyorum ama bakalım :)
Rabbim gonlune gore versin canim.
Birmilyonuncu kez emzirip odadan çıkıyorum parmak ucunda çıkmama ragmen uyaniyor
Naptin peki sonucu merak ettim. Kim galip geldi
Hosgeldin asude ben hatice. İns hedef kilona bizlerle cabucak ulasirsin
kendinize dikkat edin
Cok sevindim canim. Diger tahlillerin temiz cikinca tahmin etmistim.
Hoş geldin canım ben de Zehra meslektaşız

Şükür canım inşallah çabucak toparlanırsın

İlacın etkisi geçti kustu yine demin ateşi de var biraz zor bir gece bizi bekliyor yine
Oyy kiyamam ya kusmaya buyuk insan dayanamiyor. Geceniz nasildi. Simdi daha iyimi
Kız ilk defa aile dışında misafir ağırlayinca bı değişik oldu
Unutmusmusun
Ohhhhh taptikca istaha geliyir insan. Bende ip sekmeyi kesfediyirum bir kac gundur. Dura kalka sektigim icin sayiyi karistiriyorum yazamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…