- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.941
Biri gebelikten önce sanırım, bu 3 olacak, epey kıdemliPınar’ın üçüncü mezuniyeti mi olacaktı ?
Evet okumayı sever ben pandeminin başında bi dünya kitap aldım benden önce hepsini okudu kendi aldıklarını da okudu tabiSen söyleme kitabı hediye et, okusun
Evet maşallahBiri gebelikten önce sanırım, bu 3 olacak, epey kıdemli
Daha iyi canım şükür ateşi dünkü gibi değil dün yanakları kıpkırmızı oluyordu ateşten sabahtan beri kusmadı şükür ishali devam ediyorU UcanSupurge Kızınn şimdi nasıl canım
Geçmiş olsun kaç yaşındaydıDaha iyi canım şükür ateşi dünkü gibi değil dün yanakları kıpkırmızı oluyordu ateşten sabahtan beri kusmadı şükür ishali devam ediyor
Ahhh cocuklar da bizde kimyasalı yiyoruz resmen keşke sadece ıslak mendille kalsak. Maalesef kullandığımız deterjanlar, şampuanlar da cok masum değiller. Bir iki tane ıslak mendil çıkarmayla bir şey olmaz canim.Islak mendil çok fazla kimyasal içeriyor, keşke eline vermesen
Ayy iyi bari bende merak ediyordumDaha iyi canım şükür ateşi dünkü gibi değil dün yanakları kıpkırmızı oluyordu ateşten sabahtan beri kusmadı şükür ishali devam ediyor
Sagol canım iyiyiz hamdolsun. ❤Kizlarr iyi geceler.
Dun aniden karar verip annemlere gittim. Cocuklar kalmak isteyince orda kaldik. Eve geldik 1 saat once. Dogru duzgun giremedim okudum okudum ciktim. İns alintilara donecegim bi ara
@Beyazkugu87 canim gecmis olsun toparlayamamissin. İhmal etme git yarin doktora. Negatifsen bile hastaligina gore tedavini olursun.
@Furha63 canim siz nasil oldunuz.
Aynen ya herzaman yapsak ne guzl diyet bitince sporda bitiyorRabbim gonlune gore versin canim.
Naptin peki sonucu merak ettim. Kim galip geldi
Hosgeldin asude ben hatice. İns hedef kilona bizlerle cabucak ulasirsin
Cok sevindim canim. Diger tahlillerin temiz cikinca tahmin etmistim.
Oyy kiyamam ya kusmaya buyuk insan dayanamiyor. Geceniz nasildi. Simdi daha iyimi
Unutmusmusun
Ohhhhh taptikca istaha geliyir insan. Bende ip sekmeyi kesfediyirum bir kac gundur. Dura kalka sektigim icin sayiyi karistiriyorum yazamadim
Hahah ay aynen guzel olrdu hem cocuklara arkadaşAslında cumalarida izin verilmese iyi kilo vereceğiz. Bence cuma kaçamak hakkı kaldirilmali
Ayy hadii insallahhh.. bebeğin emmeyi bıraktı mi ne durumda siniz.
Bence deee
2 yaşına kadar sonra duzeliyor
Cok şükür canim. Sevindim.
Yata yata işler iyice birikti şimdi toparlayamıyorum
Geçmiş olsun camim haber et bize de .
Ne güzel bir fikir yaa sadece bir günümüz kayip olacakti. Bu durumda herkes mutlu mutlu kilo verirdi
O akıllı bilekliklerin pahalı olanlari iş görüyor muş canim digerleri için cok doğru göstermiyor diyorlar bilemedim. Spora bende devam etmek istiyorum. Ama önce bi hayatimi düzene koymam lazim.
Iyi cok şükür ateşi olmasin diğerleri de geçer inşallah. Benim oglum da zorla yediğinde kusuyor. Allah im şifa versin inşallah.
Hadiya ben surekli kullanmayi dusunuyorm uykuda vs de olcum yapiyormus ya kan nabiz falanBende var ama kullanmıyorum unutuyorum hep
Selam cnm nasilsn diyete devam dmi evdesin diye bozmadin insllahSelam kızlar
Ne guzel ya kardesini oynatir buyuynce insallahAy ne güzel olur dimi benim büyük kızda küçük çocuklara bakmaya bayılıyor bizimki biraz büyüsün oynatır inşallah diye düşünüyorum
Canım ben dedim sana öyle içmez diye. Ayran yap içine ay ne bileyim çorbanın içine yemeğin içine amaç vücuduna girsin ishali kesin
Yok canım bizim süt felan kalmadı hatta 10 gün oldu hala regliyim
Yok cnm 0 degl A negatif benmki 0 positif. Bunu duymustum hatta esime bol su ic hep derm smdi yazini attim suyuda cogalticak insllah iyi gelir sagol nirancim.Eşin muhtemelen 0 kan grubudur, mide ülseri 0 kan gruplarının hastalığı yada çekinik 0 larda gözüküyor.
Mide asitleri çok güçlü olduğu eşine asidik besinler değil bazik besinler yedirmeye çalış, bazen besinler bazik olsada pişirince asidik olur, bunları netten araştırıp asidik oranı düşük besinleri tüketirse rahatlayacaktır.
Mide asidi besinlerin kokusunu duyunca yada besinleri görünce salgılanmaya başlar, su içerek salgılanan asidin oranı düşürülebilir..
Kitap okumayı seviyorsan İranlı bir doktorun "hasta değil susuzsunuz" kitabını tavsiye ederim.
Birçok hastalığı özellikle mide hastalıklarını su ile nasıl tedavi ettiğini ve olumlu sonuçları yazıyor.
Kitaptan bahsetmişken yazardan bahsetmezsem olmaz
Dr.Fereydoon Batmanghelidj devlete karşı bir suç işler, işlediği suçun bedeli idam edilmektir. Hapishane de yargılanmayı ve idam edilmeyi beklerken mahkumlar hastalıkları nedeniyle doktordan kendilerini tedavi etmelerini istemektedirler.
Tek bir ilacın bile olmadığı hapishane de çaresiz kalan Dr.Batmanghelidj okuduğu makaleler de suyun mucizevi etkilerini hastalar üzerinde denemeye karar verir ve ilk olarak baş ağrısı ve mide ağrısı olan hastalara yarım saatte bir 2 yudum su verir ve hastaların ağrılarının geçtiğini farkeder.
Gün gelir Dr.Batmanghelidj yargılanır ve idama mahkum edilir.
Dr.Batmanghelidj hapishanede mahkumlar üzerinde deneyimlediği bilgileri Yargıça verir ve araştırma yapan hekimlere verilmesini ve bu araştırmanın derinleştirilmesini ister.
Bu durumu gören yargıç Dr.Batmanghelidj idam kararını kaldırır ve araştırmaya devam etmesini ister.
Dr.Batmanghelidj bu karar üzerine bir süre daha hapishane de kalmak istediğini, dışarda ilaçlar varken bunu uygulayamayacağını söyler ve gönüllü olarak bir süre daha (18 ay diye hatırlıyorum) hapishane de kalır ve araştırmalarını tamamlar, kitap ve makaleler yazar, daha sonrada hepimizin su orucu diye bildiği su ile tedavi etme yöntemleri ortaya çıkar...
Hmm bende bir arastıraym ben hassasım bu konularda aslında esimde ayni şekilde, migros vs tarzı yerlerden alisveris yapmiyoruz meseka icki satılıyor diye.Ben alıyordum çocuklara, bacım (dediğim profun öğrencisi) şiddetle karşı çıkıyordu, alma içirme çocuklara diye.
Tüketip tüketmemek kişinin bu konudaki hassasiyetine bağlı bence
Hhahaa insallah o gunleride goruruz niranimTakımın demirbaşısın zaten artık bir yere kaybolamazsın.
Mezun olunca kıdemli olacağın oklavayı senin eline veririz
Hem yemez hem yedirtmezsin :))
Pınar’ın üçüncü mezuniyeti mi olacaktı ?
Aynen 3 olcak gebelik oncesini korudum da gebelik sonrasi 66ile mezun olmustm koruyamadm malesef bu sefer koruycam insallahBiri gebelikten önce sanırım, bu 3 olacak, epey kıdemli
2 buçuk canımGeçmiş olsun kaç yaşındaydı
Sağolasın canımmAyy iyi bari bende merak ediyordum
Şükür canım kolay gelsin yarın tam hız bekliyoruz seniMerhabalar hanımlar
Çok şükür bizim karantina bitti. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Bugün bütün evi yıkayıp temizliyorum.
Dün geceden başladım daha camasir makinasi durmamis. İşlerim bitmedi.
Yarından itibaren diyete başlıcam.
Çok gecmis olsun canım,kuzuya hayırlı şifalar olsun.Daha iyi canım şükür ateşi dünkü gibi değil dün yanakları kıpkırmızı oluyordu ateşten sabahtan beri kusmadı şükür ishali devam ediyor
Ya iste o döngüyü bir yerde kırmak lazım,inan bir kere alışkanlık haline gelirse bir daha bırakmak zor bile oluyor.Benim üç aylık bebeğim olmasına rağmen cikiyorum.Her gün olmasada gün aşırı çıkmaya calis,önce kısa yürüyüşler yap,zamanla arttirirsin.Ne güzel bir türlü başlayamıyorum spora yürüyüşe bi miskinlik var üzerimde hep halsiz yorgun . Hareketsizlik yine hareket etmeme isteğini doğuruyor domino taşı gibi geliyor yani.
Bugun fırında karnıbahar dşunuyorum canım yanına da mercumek corba olur heraldeSade ve guzel afyt olsun ortimm bugun ne yiycrksin belli mi
Anladım cnm uyguluycam insallah. Ama midenin uzun sure ac kalması kotu diye biliyorm asit salgılıyorms uzun sure aclıkta. Normalde hic ara ogun yapmaz bi kahvalti sonra aksam smdi ben arad haslanmis patatrs muz kefir ye diyorm ona iyice kafam karisti
Insallah cnm en mantiklisi izin
Afyt olsun cnm guzel olms bence emzirdign icin carsambada olsa bulgur miktarida az geldi ztn
Ben oyle verdigimde genelde buhard hasliyordm ama pek yemedi o yuzden sureklilik sagliyamadm
Hadi bakalim insallah menu yazmak zorunlu ama biliyorsn dmib
Bunu hic bilmiyordm peki satin alinanlardada dikkat etmek gerkiyormu tuketirken
Hosgeldin asude, insallah azim istikrar olduktan sonra verirsn kiloları bende mezun olabilltsem tektar bu 3 olcak hayirlisiyla
Ohh sukur cnm icin rahatlamisdir enazından
Guzel cnm menu de spor da
Güzel menü ama gaz ve şişkinlik yapmaz umarimBugun fırında karnıbahar dşunuyorum canım yanına da mercumek corba olur heralde)
İkiside şişlik yapar bunlarınBugun fırında karnıbahar dşunuyorum canım yanına da mercumek corba olur heralde)
Benimde aklımda canım, yarın bunun için çıkacağımbirine sadaka versen abla
hep ust uste gelmis
bunada gecmis olsun
Dünden beri suya vurmadım, yapıştı canım, yarını da atlatırsam geçer inşallahgecmis olsun canim
ozel yapistiricilar var
eczanede yaptirsaydin keske
Başka birşey, benim kadar süt ürünleri tüketen yoktur ama her gebelikten sonra diş çektirdimDiş çürüyebilir boy kısalabilir ama bunlar anne yeterli kalsiyumu ve diğer mineraller almazsa olur bence. Bebek annenin depolarını boşaltır çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?