Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Islak mendil çok fazla kimyasal içeriyor, keşke eline vermesen
Ahhh cocuklar da bizde kimyasalı yiyoruz resmen keşke sadece ıslak mendille kalsak. Maalesef kullandığımız deterjanlar, şampuanlar da cok masum değiller. Bir iki tane ıslak mendil çıkarmayla bir şey olmaz canim.

Sagol canım iyiyiz hamdolsun. ❤

Aynen ya herzaman yapsak ne guzl diyet bitince sporda bitiyor ama cok yanls aslında. Haftaya puanlarsin ozmn cnm
Hahah ay aynen guzel olrdu hem cocuklara arkadaş
Bende var ama kullanmıyorum unutuyorum hep
Hadiya ben surekli kullanmayi dusunuyorm uykuda vs de olcum yapiyormus ya kan nabiz falan
Selam cnm nasilsn diyete devam dmi evdesin diye bozmadin insllah
Ne guzel ya kardesini oynatir buyuynce insallah
Yok cnm 0 degl A negatif benmki 0 positif. Bunu duymustum hatta esime bol su ic hep derm smdi yazini attim suyuda cogalticak insllah iyi gelir sagol nirancim.
Ben alıyordum çocuklara, bacım (dediğim profun öğrencisi) şiddetle karşı çıkıyordu, alma içirme çocuklara diye.
Tüketip tüketmemek kişinin bu konudaki hassasiyetine bağlı bence
Hmm bende bir arastıraym ben hassasım bu konularda aslında esimde ayni şekilde, migros vs tarzı yerlerden alisveris yapmiyoruz meseka icki satılıyor diye.
Takımın demirbaşısın zaten artık bir yere kaybolamazsın.
Mezun olunca kıdemli olacağın oklavayı senin eline veririz
Hem yemez hem yedirtmezsin :))
Hhahaa insallah o gunleride goruruz niranim
Pınar’ın üçüncü mezuniyeti mi olacaktı ?
Biri gebelikten önce sanırım, bu 3 olacak, epey kıdemli
Aynen 3 olcak gebelik oncesini korudum da gebelik sonrasi 66ile mezun olmustm koruyamadm malesef bu sefer koruycam insallah

Geçmiş olsun kaç yaşındaydı
2 buçuk canım
Ayy iyi bari bende merak ediyordum
Sağolasın canımm
Şükür canım kolay gelsin yarın tam hız bekliyoruz seni

Ne güzel bir türlü başlayamıyorum spora yürüyüşe bi miskinlik var üzerimde hep halsiz yorgun . Hareketsizlik yine hareket etmeme isteğini doğuruyor domino taşı gibi geliyor yani.
Ya iste o döngüyü bir yerde kırmak lazım,inan bir kere alışkanlık haline gelirse bir daha bırakmak zor bile oluyor.Benim üç aylık bebeğim olmasına rağmen cikiyorum.Her gün olmasada gün aşırı çıkmaya calis,önce kısa yürüyüşler yap,zamanla arttirirsin.

Bugun fırında karnıbahar dşunuyorum canım yanına da mercumek corba olur heralde)

Diş çürüyebilir boy kısalabilir ama bunlar anne yeterli kalsiyumu ve diğer mineraller almazsa olur bence. Bebek annenin depolarını boşaltır çünkü
Başka birşey, benim kadar süt ürünleri tüketen yoktur ama her gebelikten sonra diş çektirdim

Diş hekimim "kalsiyum ila alakası yok, hamilelikte mide asidi çok fazla artıyor, mide yanması ve ekşimesi ile ağza kadar gelince mide asidinin değdiği diş ölüyor" diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…