- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.921
Aman sukur canim.Canım benim kıza asla ısrarla zorla bir şey yaptıramıyorum dünpapatya_2014 ün dediği serumdan yaptım bi kaşık zorla içirdim öğürmeye başladı kusacak diye zorlayamıyorum
Hadi güzel haberler inşallah canım şimdi nasılsın ?
Şükür canlar toparlanıyor galiba dün gece uyandı su istedi su içirdim o ara ishal yaptı yine bezini değiştirirken içtiği iki yudum suyu da kustu yatak vs değiştirdim yanımıza aldım ben uyumuşum babasıyla kalkmışlar bir şeyler yedirmiş eşim şimdi uyuyorlar umarım kahvaltıyı da kusmaz ateşi düne göre epey az
Baya is yapmissin yine daha ne olsunOdadan çıktım mutfağa girince c.mak önünde serilmek için beni bekleyen 2 mak. Çamaşırı görünce hayal kırıklığına uğradım (tamamen unutmuştum) sonra mutfağı toparladim çamaşırları serdim saat 1 oldu bi daha mutfağa giremedim maalesef. Kalanina bugün bakacağım tabi izin verirlerse
Selam canim gorunmedin su araSelam kızlar
gecmis olsun canimGünaydın Kızlar
Pazara gittik geldik.
Hızlı hızlı kahvaltı hazırlarken elimi kestim
Öyle böyle değil iyi kestim.
duymustum bunuHer gebelikte boy 1 cm kısalır, sorun metrede felan değil
birine sadaka versen ablaBugün de aksilikler beni buldu
Kahvaltı da nasıl olduysa çatal dişime çarptı ve ön alt dişimden bir parça kırıldı
Dişten çok korktuğum için benim için travma gibi birşey oldu
Tarihini attım bugünün
hosgeldin canim ben ayseMerhaba ben Beyaz Leylak daha önce cuma zayıflama yarışmalarında 2 kez 3.takımda yarıştım.Fakat 2 sinde de takım kapandığı için kilo verme serüvenim yarım kaldı.Başka takımlarda yarışabilirdim transfer olabilirdim elbette ama hem takımın dağılmasına üzüldüğüm hem de yeni arkadaşkarla başlamaya hevesim olmadığı için istemedim .Malesef takıma olan sorumluluk duygumu tek başına kalınca kendime gösteremediğim için verdiğim kiloları tekrar aldım.Anladım ki otokontrol mekanizmam sadece başkaları ile devreye giriyor.Ben disiplinli bir üyeyim eğer sizin için uygunsa bu yarışa ben de dahil olabilir miyim?
Bu arada neden 9 .takıma yazdığımı bilmiyorum inanın içimden 9. Takıma yazmak geldi
cok sukur canim:))Kızlar çok şükür testim negatif
her sene olan kroniklesen durumum buna bile sevinecegim aklima gelmezdi...
ama gerçekten her yerim ağrıyor uyuyup dinlecegim cok stresli bir gündü
kendinize dikkat edin
Kuzum bu hafta izinliyim ya evdeyim, o yüzden ancak kızı uyuturken falan girebiliyorumAman sukur canim.
Baya is yapmissin yine daha ne olsun
Selam canim gorunmedin su ara
Diş çürüyebilir boy kısalabilir ama bunlar anne yeterli kalsiyumu ve diğer mineraller almazsa olur bence. Bebek annenin depolarını boşaltır çünküHer gebelikte boy 1 cm kısalır, sorun metrede felan değil
AynenKaldırırız ama herkesi kaçırırız
Kuru istemiyor canım ıslak olacak ve suyunu emecek manyakBir an önce toparlansın da yavrum çok üzülüyorum haline
İshal-ateş-kusma canım
Bir paketi feda etmiştik biz kurutup öyle koymuştuk içine oynamayı seviyor diye
Anladim canim. Tatailin tadini cikartinKuzum bu hafta izinliyim ya evdeyim, o yüzden ancak kızı uyuturken falan girebiliyorum
Ay ne güzel olur dimi benim büyük kızda küçük çocuklara bakmaya bayılıyor bizimki biraz büyüsün oynatır inşallah diye düşünüyorumHerkez cocuktan dertliyakın olsaydk kendi aramızda anlasip hergun biri erken kalkip hepsine birden baksaydı ya oynarlardı ya buyuk kavga cıkardı o ayrı ama benmki kendindne buyuk erkek cocuklariyla oynamay bayiliyor
Canım ben dedim sana öyle içmez diye. Ayran yap içine ay ne bileyim çorbanın içine yemeğin içine amaç vücuduna girsin ishali kesinCanım benim kıza asla ısrarla zorla bir şey yaptıramıyorum dünpapatya_2014 ün dediği serumdan yaptım bi kaşık zorla içirdim öğürmeye başladı kusacak diye zorlayamıyorum
Hadi güzel haberler inşallah canım şimdi nasılsın ?
Şükür canlar toparlanıyor galiba dün gece uyandı su istedi su içirdim o ara ishal yaptı yine bezini değiştirirken içtiği iki yudum suyu da kustu yatak vs değiştirdim yanımıza aldım ben uyumuşum babasıyla kalkmışlar bir şeyler yedirmiş eşim şimdi uyuyorlar umarım kahvaltıyı da kusmaz ateşi düne göre epey az
Yok canım bizim süt felan kalmadı hatta 10 gün oldu hala regliyimAslında cumalarida izin verilmese iyi kilo vereceğiz. Bence cuma kaçamak hakkı kaldirilmali
Ayy hadii insallahhh.. bebeğin emmeyi bıraktı mi ne durumda siniz.
Bence deee
2 yaşına kadar sonra duzeliyor
Cok şükür canim. Sevindim.
Yata yata işler iyice birikti şimdi toparlayamıyorum
Geçmiş olsun camim haber et bize de .
Ne güzel bir fikir yaa sadece bir günümüz kayip olacakti. Bu durumda herkes mutlu mutlu kilo verirdi
O akıllı bilekliklerin pahalı olanlari iş görüyor muş canim digerleri için cok doğru göstermiyor diyorlar bilemedim. Spora bende devam etmek istiyorum. Ama önce bi hayatimi düzene koymam lazim.
Iyi cok şükür ateşi olmasin diğerleri de geçer inşallah. Benim oglum da zorla yediğinde kusuyor. Allah im şifa versin inşallah.
Hoşbuldum sağolungecmis olsun canim
ozel yapistiricilar var
eczanede yaptirsaydin keske
duymustum bunu
birine sadaka versen abla
hep ust uste gelmis
bunada gecmis olsun
hosgeldin canim ben ayse
6 yasinda kizim var
benim hedefe az kaldi
bi kac haftaya mezun olurum insallah:)
cok sukur canim:))
en azindan.icin rahatladi
Hoşgeldin canim.. umarim hep birilikte hedefimize ulaşırız.Herkese iyi günlerİnşallah bol sporlu az kalorili kaçamaksız mutlu bir günümüz olsun.Bir sürü mesaj yığılmış okudum kafam karıştı nickler birbirine girdi Sanırım bebeği hasta olan arkadaşlar var farklı kişilerden hastane mesajları okudum gibi geçmiş olsun Allah şifa versin.Benim oğlum da küçükken sık ateşlenir hasta olurdu artık olmuyor şükür ama iyi bilirim o koşturmacayı yorgunluğu.Allah kolaylık versin.
Bu arada mesajların birinde kaçamak günü olduğunu gördüm ve çok sevindimçünkü yasak olayı beni geriyor zihnim daha çok yemekle meşgul oluyor.Hele bugünün Cuma olmasına daha da çok sevindim rahatlama günüm benim cuma
Eşin muhtemelen 0 kan grubudur, mide ülseri 0 kan gruplarının hastalığı yada çekinik 0 larda gözüküyor.Anladım cnm uyguluycam insallah. Ama midenin uzun sure ac kalması kotu diye biliyorm asit salgılıyorms uzun sure aclıkta. Normalde hic ara ogun yapmaz bi kahvalti sonra aksam smdi ben arad haslanmis patatrs muz kefir ye diyorm ona iyice kafam karisti
Ben alıyordum çocuklara, bacım (dediğim profun öğrencisi) şiddetle karşı çıkıyordu, alma içirme çocuklara diye.Bunu hic bilmiyordm peki satin alinanlardada dikkat etmek gerkiyormu tuketirke
Çok şükür kuzum, inşallah çabucak tamamen iyileşir
Sağolun canlar çok teşekkür ediyorum
su içiyor şükürKuru istemiyor canım ıslak olacak ve suyunu emecek manyak
Çok geçmiş olsun canım. Bol suyu ihmal etme
Kavanoza koydum kattım biraz meyve suyuna ayranına Allah razı olsun canımCanım ben dedim sana öyle içmez diye. Ayran yap içine ay ne bileyim çorbanın içine yemeğin içine amaç vücuduna girsin ishali kesin
Aynen canım cuma günü ufak tefek kaçamaklara göz yumuyoruz tartıdan sonra tabiHerkese iyi günlerİnşallah bol sporlu az kalorili kaçamaksız mutlu bir günümüz olsun.Bir sürü mesaj yığılmış okudum kafam karıştı nickler birbirine girdi Sanırım bebeği hasta olan arkadaşlar var farklı kişilerden hastane mesajları okudum gibi geçmiş olsun Allah şifa versin.Benim oğlum da küçükken sık ateşlenir hasta olurdu artık olmuyor şükür ama iyi bilirim o koşturmacayı yorgunluğu.Allah kolaylık versin.
Bu arada mesajların birinde kaçamak günü olduğunu gördüm ve çok sevindimçünkü yasak olayı beni geriyor zihnim daha çok yemekle meşgul oluyor.Hele bugünün Cuma olmasına daha da çok sevindim rahatlama günüm benim cuma
Benim eşim de 0 onda da çok mide yanması, ağrısı olur ve çok az su içer ben hep söylüyorum da beni dinleyen kim?Eşin muhtemelen 0 kan grubudur, mide ülseri 0 kan gruplarının hastalığı yada çekinik 0 larda gözüküyor.
Mide asitleri çok güçlü olduğu eşine asidik besinler değil bazik besinler yedirmeye çalış, bazen besinler bazik olsada pişirince asidik olur, bunları netten araştırıp asidik oranı düşük besinleri tüketirse rahatlayacaktır.
Mide asidi besinlerin kokusunu duyunca yada besinleri görünce salgılanmaya başlar, su içerek salgılanan asidin oranı düşürülebilir..
Kitap okumayı seviyorsan İranlı bir doktorun "hasta değil susuzsunuz" kitabını tavsiye ederim.
Birçok hastalığı özellikle mide hastalıklarını su ile nasıl tedavi ettiğini ve olumlu sonuçları yazıyor.
Kitaptan bahsetmişken yazardan bahsetmezsem olmaz
Dr.Fereydoon Batmanghelidj devlete karşı bir suç işler, işlediği suçun bedeli idam edilmektir. Hapishane de yargılanmayı ve idam edilmeyi beklerken mahkumlar hastalıkları nedeniyle doktordan kendilerini tedavi etmelerini istemektedirler.
Tek bir ilacın bile olmadığı hapishane de çaresiz kalan Dr.Batmanghelidj okuduğu makaleler de suyun mucizevi etkilerini hastalar üzerinde denemeye karar verir ve ilk olarak baş ağrısı ve mide ağrısı olan hastalara yarım saatte bir 2 yudum su verir ve hastaların ağrılarının geçtiğini farkeder.
Gün gelir Dr.Batmanghelidj yargılanır ve idama mahkum edilir.
Dr.Batmanghelidj hapishanede mahkumlar üzerinde deneyimlediği bilgileri Yargıça verir ve araştırma yapan hekimlere verilmesini ve bu araştırmanın derinleştirilmesini ister.
Bu durumu gören yargıç Dr.Batmanghelidj idam kararını kaldırır ve araştırmaya devam etmesini ister.
Dr.Batmanghelidj bu karar üzerine bir süre daha hapishane de kalmak istediğini, dışarda ilaçlar varken bunu uygulayamayacağını söyler ve gönüllü olarak bir süre daha (18 ay diye hatırlıyorum) hapishane de kalır ve araştırmalarını tamamlar, kitap ve makaleler yazar, daha sonrada hepimizin su orucu diye bildiği su ile tedavi etme yöntemleri ortaya çıkar...
Takımın demirbaşısın zaten artık bir yere kaybolamazsın.Kızlar 2 hafta spor yaptm ya internetten smdi bu akıllı bilekliklerden ismarladm spor da takip ediyorms adım vs uyku nabız olcuyormus bakalm nasl heycanla bekliyorm. Birde sıkılaştırıcı krem ismarladm spor oncesi surunce cok dha etkili oluyormus, instada takip ettigm birisi oneriyodu memnunmus. O yuzden spora devamm 65olsamda mezun olsamda haftada en az 3 gun devam saglamak istiyorm hem ozaman yeme konusunda daha relax ve saglıklı olurum diyr dusunuyorm
Pınar’ın üçüncü mezuniyeti mi olacaktı ?Takımın demirbaşısın zaten artık bir yere kaybolamazsın.
Mezun olunca kıdemli olacağın oklavayı senin eline veririz
Hem yemez hem yedirtmezsin :))
Sen söyleme kitabı hediye et, okusunBenim eşim de 0 onda da çok mide yanması ağrısı olur ve çok az su içer ben hep söylüyorum da beni dinleyen kim
Islak mendil çok fazla kimyasal içeriyor, keşke eline vermesenCanim biz bu ara kavanoz kapağı kapatmayla cok oyalaniyoruz. Mutfakta boş bir kavanoz veriyorum kapağını kapat diyorum bayaoyalaniyor. Birde islak mendilin kapağıni açıp icinden cikarmayi da sevdi belki seninkide sever diye soyleyeyim dedim@hadikonusalim
Ne güzel bir türlü başlayamıyorum spora yürüyüşe bi miskinlik var üzerimde hep halsiz yorgun . Hareketsizlik yine hareket etmeme isteğini doğuruyor domino taşı gibi geliyor yani.Yürüyüşümu yaptım geldimyürümek gerçekten mutluluk hormonu salgiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?