Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aman sukur canim.

Baya is yapmissin yine daha ne olsun

Selam canim gorunmedin su ara

Günaydın Kızlar
Pazara gittik geldik.
Hızlı hızlı kahvaltı hazırlarken elimi kestim
Öyle böyle değil iyi kestim.
gecmis olsun canim
ozel yapistiricilar var
eczanede yaptirsaydin keske

Her gebelikte boy 1 cm kısalır, sorun metrede felan değil
duymustum bunu
birine sadaka versen abla
hep ust uste gelmis
bunada gecmis olsun

hosgeldin canim ben ayse
6 yasinda kizim var
benim hedefe az kaldi
bi kac haftaya mezun olurum insallah:)

Kızlar çok şükür testim negatif
her sene olan kroniklesen durumum buna bile sevinecegim aklima gelmezdi...
ama gerçekten her yerim ağrıyor uyuyup dinlecegim cok stresli bir gündü
kendinize dikkat edin
cok sukur canim:))
en azindan.icin rahatladi

Her gebelikte boy 1 cm kısalır, sorun metrede felan değil
Diş çürüyebilir boy kısalabilir ama bunlar anne yeterli kalsiyumu ve diğer mineraller almazsa olur bence. Bebek annenin depolarını boşaltır çünkü
Kaldırırız ama herkesi kaçırırız
Aynen
Bir an önce toparlansın da yavrum çok üzülüyorum haline

İshal-ateş-kusma canım

Bir paketi feda etmiştik biz kurutup öyle koymuştuk içine oynamayı seviyor diye
Kuru istemiyor canım ıslak olacak ve suyunu emecek manyak
Çok geçmiş olsun canım. Bol suyu ihmal etme

Herkez cocuktan dertli yakın olsaydk kendi aramızda anlasip hergun biri erken kalkip hepsine birden baksaydı ya oynarlardı ya buyuk kavga cıkardı o ayrı ama benmki kendindne buyuk erkek cocuklariyla oynamay bayiliyor
Ay ne güzel olur dimi benim büyük kızda küçük çocuklara bakmaya bayılıyor bizimki biraz büyüsün oynatır inşallah diye düşünüyorum
Canım ben dedim sana öyle içmez diye. Ayran yap içine ay ne bileyim çorbanın içine yemeğin içine amaç vücuduna girsin ishali kesin
Yok canım bizim süt felan kalmadı hatta 10 gün oldu hala regliyim

Herkese iyi günler İnşallah bol sporlu az kalorili kaçamaksız mutlu bir günümüz olsun.Bir sürü mesaj yığılmış okudum kafam karıştı nickler birbirine girdi Sanırım bebeği hasta olan arkadaşlar var farklı kişilerden hastane mesajları okudum gibigeçmiş olsun Allah şifa versin.Benim oğlum da küçükken sık ateşlenir hasta olurdu artık olmuyor şükür ama iyi bilirim o koşturmacayı yorgunluğu.Allah kolaylık versin.
Bu arada mesajların birinde kaçamak günü olduğunu gördüm ve çok sevindim çünkü yasak olayı beni geriyor zihnim daha çok yemekle meşgul oluyor.Hele bugünün Cuma olmasına daha da çok sevindim rahatlama günüm benim cuma

Hoşbuldum sağolun

Hoşgeldin canim.. umarim hep birilikte hedefimize ulaşırız.

Eşin muhtemelen 0 kan grubudur, mide ülseri 0 kan gruplarının hastalığı yada çekinik 0 larda gözüküyor.

Mide asitleri çok güçlü olduğu eşine asidik besinler değil bazik besinler yedirmeye çalış, bazen besinler bazik olsada pişirince asidik olur, bunları netten araştırıp asidik oranı düşük besinleri tüketirse rahatlayacaktır.

Mide asidi besinlerin kokusunu duyunca yada besinleri görünce salgılanmaya başlar, su içerek salgılanan asidin oranı düşürülebilir..

Kitap okumayı seviyorsan İranlı bir doktorun "hasta değil susuzsunuz" kitabını tavsiye ederim.

Birçok hastalığı özellikle mide hastalıklarını su ile nasıl tedavi ettiğini ve olumlu sonuçları yazıyor.

Kitaptan bahsetmişken yazardan bahsetmezsem olmaz

Dr.Fereydoon Batmanghelidj devlete karşı bir suç işler, işlediği suçun bedeli idam edilmektir. Hapishane de yargılanmayı ve idam edilmeyi beklerken mahkumlar hastalıkları nedeniyle doktordan kendilerini tedavi etmelerini istemektedirler.

Tek bir ilacın bile olmadığı hapishane de çaresiz kalan Dr.Batmanghelidj okuduğu makaleler de suyun mucizevi etkilerini hastalar üzerinde denemeye karar verir ve ilk olarak baş ağrısı ve mide ağrısı olan hastalara yarım saatte bir 2 yudum su verir ve hastaların ağrılarının geçtiğini farkeder.

Gün gelir Dr.Batmanghelidj yargılanır ve idama mahkum edilir.
Dr.Batmanghelidj hapishanede mahkumlar üzerinde deneyimlediği bilgileri Yargıça verir ve araştırma yapan hekimlere verilmesini ve bu araştırmanın derinleştirilmesini ister.
Bu durumu gören yargıç Dr.Batmanghelidj idam kararını kaldırır ve araştırmaya devam etmesini ister.
Dr.Batmanghelidj bu karar üzerine bir süre daha hapishane de kalmak istediğini, dışarda ilaçlar varken bunu uygulayamayacağını söyler ve gönüllü olarak bir süre daha (18 ay diye hatırlıyorum) hapishane de kalır ve araştırmalarını tamamlar, kitap ve makaleler yazar, daha sonrada hepimizin su orucu diye bildiği su ile tedavi etme yöntemleri ortaya çıkar...

Bunu hic bilmiyordm peki satin alinanlardada dikkat etmek gerkiyormu tuketirke
Ben alıyordum çocuklara, bacım (dediğim profun öğrencisi) şiddetle karşı çıkıyordu, alma içirme çocuklara diye.
Tüketip tüketmemek kişinin bu konudaki hassasiyetine bağlı bence

Çok şükür kuzum, inşallah çabucak tamamen iyileşir

gecmis olsun canim U UcanSupurge
rabbim sifasini versin
insallah tez zamanda toparlanir
Sağolun canlar çok teşekkür ediyorum
Kuru istemiyor canım ıslak olacak ve suyunu emecek manyak
Çok geçmiş olsun canım. Bol suyu ihmal etme
su içiyor şükür
Canım ben dedim sana öyle içmez diye. Ayran yap içine ay ne bileyim çorbanın içine yemeğin içine amaç vücuduna girsin ishali kesin
Kavanoza koydum kattım biraz meyve suyuna ayranına Allah razı olsun canım
Aynen canım cuma günü ufak tefek kaçamaklara göz yumuyoruz tartıdan sonra tabi benim küçüğüm hasta sağolasın canım
Benim eşim de 0 onda da çok mide yanması, ağrısı olur ve çok az su içer ben hep söylüyorum da beni dinleyen kim?

Takımın demirbaşısın zaten artık bir yere kaybolamazsın.
Mezun olunca kıdemli olacağın oklavayı senin eline veririz
Hem yemez hem yedirtmezsin :))

Islak mendil çok fazla kimyasal içeriyor, keşke eline vermesen

Yürüyüşümu yaptım geldim yürümek gerçekten mutluluk hormonu salgiliyor
Ne güzel bir türlü başlayamıyorum spora yürüyüşe bi miskinlik var üzerimde hep halsiz yorgun . Hareketsizlik yine hareket etmeme isteğini doğuruyor domino taşı gibi geliyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…