- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.961
Şifa olsun canım bizimki onu içtikçe rahatladı. Bide probiyotik aldım kefir felan anca toparlandı. Bir an önce iyileşsin inşallahSağolun canlar çok teşekkür ediyorum
su içiyor şükür
Kavanoza koydum kattım biraz meyve suyuna ayranına Allah razı olsun canım
Aynen canım cuma günü ufak tefek kaçamaklara göz yumuyoruz tartıdan sonra tabibenim küçüğüm hasta sağolasın canım
Benim eşim de 0 onda da çok mide yanması, ağrısı olur ve çok az su içer ben hep söylüyorum da beni dinleyen kim?
Öyle umut ediyorum ana belli de olmaz benceAynen ya herzaman yapsak ne guzl diyet bitince sporda bitiyorama cok yanls aslında. Haftaya puanlarsin ozmn cnm
Hahah ay aynen guzel olrdu hem cocuklara arkadaş
Hadiya ben surekli kullanmayi dusunuyorm uykuda vs de olcum yapiyormus ya kan nabiz falan
Selam cnm nasilsn diyete devam dmi evdesin diye bozmadin insllah
Ne guzel ya kardesini oynatir buyuynce insallah
Yok cnm 0 degl A negatif benmki 0 positif. Bunu duymustum hatta esime bol su ic hep derm smdi yazini attim suyuda cogalticak insllah iyi gelir sagol nirancim.
Hmm bende bir arastıraym ben hassasım bu konularda aslında esimde ayni şekilde, migros vs tarzı yerlerden alisveris yapmiyoruz meseka icki satılıyor diye.
Hhahaa insallah o gunleride goruruz niranim
Aynen 3 olcak gebelik oncesini korudum da gebelik sonrasi 66ile mezun olmustm koruyamadm malesef bu sefer koruycam insallah
Herşeyin ilki zordur canım, ilki yap gerisi gelirNe güzel bir türlü başlayamıyorum spora yürüyüşe bi miskinlik var üzerimde hep halsiz yorgun . Hareketsizlik yine hareket etmeme isteğini doğuruyor domino taşı gibi geliyor yani.
Benimde dişim gebelikte çürümüştü doktor aynısını söylediBaşka birşey, benim kadar süt ürünleri tüketen yoktur ama her gebelikten sonra diş çektirdim
Diş hekimim "kalsiyum ila alakası yok, hamilelikte mide asidi çok fazla artıyor, mide yanması ve ekşimesi ile ağza kadar gelince mide asidinin değdiği diş ölüyor" diyor.
Haklısınız inşallah takım sayesinde toparlanacağımHerşeyin ilki zordur canım, ilki yap gerisi gelir
Yarın bir deneyeyim dediğin gibi kısa mesafe ile başlayayımYa iste o döngüyü bir yerde kırmak lazım,inan bir kere alışkanlık haline gelirse bir daha bırakmak zor bile oluyor.Benim üç aylık bebeğim olmasına rağmen cikiyorum.Her gün olmasada gün aşırı çıkmaya calis,önce kısa yürüyüşler yap,zamanla arttirirsin.
Kaptanim görev isi yapabilirmiyim bilmiyorum cocukla ev isi ile uğraşmaktan pek zaman bulamıyorum aksam da kocayla konuşup cocugu uyutuyorum tabi ben de uyuyakalıyorumHedefine ulaştında mezun oldun zaten canım.
Burdan uzaklaşmaman için takım içinde sana bir görev verebiliriz.
Motivasyon enerjin mükemmel ötesi
Hem motive etmiş hem kendin motive olmuş olursun.
Annene katı meyve sıkacağı aldın mı?
Bime meyve sebze sıkacağı geliyor, (yavaş pres, vitaminleri öldürmüyor)
Sağol canımmAnladim canim. Tatailin tadini cikartin
Pazartesi salı bozdum canım işin açığı, regl zamanı çok karbonhidrat istiyor canımAynen ya herzaman yapsak ne guzl diyet bitince sporda bitiyorama cok yanls aslında. Haftaya puanlarsin ozmn cnm
Hahah ay aynen guzel olrdu hem cocuklara arkadaş
Hadiya ben surekli kullanmayi dusunuyorm uykuda vs de olcum yapiyormus ya kan nabiz falan
Selam cnm nasilsn diyete devam dmi evdesin diye bozmadin insllah
Ne guzel ya kardesini oynatir buyuynce insallah
Yok cnm 0 degl A negatif benmki 0 positif. Bunu duymustum hatta esime bol su ic hep derm smdi yazini attim suyuda cogalticak insllah iyi gelir sagol nirancim.
Hmm bende bir arastıraym ben hassasım bu konularda aslında esimde ayni şekilde, migros vs tarzı yerlerden alisveris yapmiyoruz meseka icki satılıyor diye.
Hhahaa insallah o gunleride goruruz niranim
Aynen 3 olcak gebelik oncesini korudum da gebelik sonrasi 66ile mezun olmustm koruyamadm malesef bu sefer koruycam insallah
Yapısal demek kiBaşka birşey, benim kadar süt ürünleri tüketen yoktur ama her gebelikten sonra diş çektirdim
Diş hekimim "kalsiyum ila alakası yok, hamilelikte mide asidi çok fazla artıyor, mide yanması ve ekşimesi ile ağza kadar gelince mide asidinin değdiği diş ölüyor" diyor.
Kapanmaz mı... bizimkiler şimdi yiycek. Ben bi smoothie ile 5 te kapattimKızlar mutfaklar kapandı mııı
Çok sağol canım ateşi düştü kusması kesildi Allah’a şükürÇok gecmis olsun canım,kuzuya hayırlı şifalar olsun.
İnşallah canım çok sağolŞifa olsun canım bizimki onu içtikçe rahatladı. Bide probiyotik aldım kefir felan anca toparlandı. Bir an önce iyileşsin inşallah
Ikiside sislik yapar cnm ya nedn oyle tercih ettinki persembe gunuBugun fırında karnıbahar dşunuyorum canım yanına da mercumek corba olur heralde)
Onemli olan d3vamini getirmek cnmSağol canımm
Pazartesi salı bozdum canım işin açığı, regl zamanı çok karbonhidrat istiyor canım
Ama dün ve bugün tek öğün yaparak dengelemeye çalıştım
Ve tabii ki devam diyete
SupersinnÇoktan
Wuuu bugun menunu yazda gorelmKapanmaz mı... bizimkiler şimdi yiycek. Ben bi smoothie ile 5 te kapattim
Tamam hadi yazayimIkiside sislik yapar cnm ya nedn oyle tercih ettinki persembe gunu
Onemli olan d3vamini getirmek cnm
Supersinn
Wuuu bugun menunu yazda gorelm
Farketmedim canım ya bugun pers oldugunu ,siz yazınca degıstırdım menuyuIkiside sislik yapar cnm ya nedn oyle tercih ettinki persembe gunu
Onemli olan d3vamini getirmek cnm
Supersinn
Wuuu bugun menunu yazda gorelm
Pozıtıfmıydın canım temas mı vardı, cok gecmıs olsunnnnMerhabalar hanımlar
Çok şükür bizim karantina bitti. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Bugün bütün evi yıkayıp temizliyorum.
Dün geceden başladım daha camasir makinasi durmamis. İşlerim bitmedi.
Yarından itibaren diyete başlıcam.
Bu soruyu pas geçme hakkımı kullanıyorumNiran yaa acaba bende de mi böbrek rahatsızlığı vardün daha fazla eksideydim. Şu an şişirilmiş gibi. Ustelik bugün daha az yedim
Handandandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?