Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şifa olsun canım bizimki onu içtikçe rahatladı. Bide probiyotik aldım kefir felan anca toparlandı. Bir an önce iyileşsin inşallah
Öyle umut ediyorum ana belli de olmaz bence

Ne güzel bir türlü başlayamıyorum spora yürüyüşe bi miskinlik var üzerimde hep halsiz yorgun . Hareketsizlik yine hareket etmeme isteğini doğuruyor domino taşı gibi geliyor yani.
Herşeyin ilki zordur canım, ilki yap gerisi gelir

Benimde dişim gebelikte çürümüştü doktor aynısını söyledi

Yarın bir deneyeyim dediğin gibi kısa mesafe ile başlayayım

Kaptanim görev isi yapabilirmiyim bilmiyorum cocukla ev isi ile uğraşmaktan pek zaman bulamıyorum aksam da kocayla konuşup cocugu uyutuyorum tabi ben de uyuyakalıyorum

Kati meyve sıkacağı almadim henüz bime ne zaman geliyormuş acaba bi baksam iyi olur alirim belki

Ben ip atlamayı bırakınca da basenimin kalinlastigini farkettim yeniden başlayıp diyetle devam etmeyi düşünüyorum 2 gündür aksam 8 ile sabah 12 arasi bir sey yemiyorum onun haricinde dolmalar sarmalar Allah ne verdiyse tabi psikolojik olarak yiyorum ac degilim aslinda ama dengeli beslenip ip de atlasam veririm sanırım biraz morale ihtiyacım var

Anladim canim. Tatailin tadini cikartin
Sağol canımm
Pazartesi salı bozdum canım işin açığı, regl zamanı çok karbonhidrat istiyor canım
Ama dün ve bugün tek öğün yaparak dengelemeye çalıştım
Ve tabii ki devam diyete

Yapısal demek ki
Annem de her çocukta bir dişini kaybetti. Ama annem kendine beslenmesine hiç dikkat etmezdi
Ben o nedenle o kadar yıprandığını düşünüyorum onun

Bugun fırında karnıbahar dşunuyorum canım yanına da mercumek corba olur heralde)
Ikiside sislik yapar cnm ya nedn oyle tercih ettinki persembe gunu
Sağol canımm

Pazartesi salı bozdum canım işin açığı, regl zamanı çok karbonhidrat istiyor canım
Ama dün ve bugün tek öğün yaparak dengelemeye çalıştım
Ve tabii ki devam diyete
Onemli olan d3vamini getirmek cnm
Supersinn
Kapanmaz mı... bizimkiler şimdi yiycek. Ben bi smoothie ile 5 te kapattim
Wuuu bugun menunu yazda gorelm

Ikiside sislik yapar cnm ya nedn oyle tercih ettinki persembe gunu

Onemli olan d3vamini getirmek cnm

Supersinn

Wuuu bugun menunu yazda gorelm
Tamam hadi yazayim yarindan itibaren düzenli yazacağım insallah.

Pozıtıfmıydın canım temas mı vardı, cok gecmıs olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…