- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.981
Takıma yeni gelen tüm üyelere deneme süreci uyguluyoruz canımKaptanımHandandandan bir kaç sorum olacak.Eski takımımda 2 hafta deneme süresinden sonra yarışmaya dahil ediliyorduk burada da öyle mi?Bir de yarın ben kilo bildirimi yapacakmıyım?
Temaslıydı canım kayınvalidesinde çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsamPozıtıfmıydın canım temas mı vardı, cok gecmıs olsunnnn
Ben de dün daha fazla eksideydim. Günlük değişiyor sanırım anlamadımNiran yaa acaba bende de mi böbrek rahatsızlığı vardün daha fazla eksideydim. Şu an şişirilmiş gibi. Ustelik bugün daha az yedim
Handandandan
Aslında kendinize hangi besinin yarayıp hangisinin yaramadığını anlamanın en güzel yolu bu.Ben de dün daha fazla eksideydim. Günlük değişiyor sanırım anlamadım
Hımm çok mantıklıAslında kendinize hangi besinin yarayıp hangisinin yaramadığını anlamanın en güzel yolu bu.
Menülerimizi yazıyoruz zaten, ertesi gün tartıda çıkan artı yada eksi bize ipucu verir.
Artı geldiysek bir önceki gün yediklerimizi başka günlerde farklı besinlerle tükettiğimizde hala artı geliyorsak o besin bize yaramıyor demektir.
Bir defter tutup günlük menü, altına da ertesi günkü tartı yazılarak bir kaç ay sonra kendinizle ilgili bir değerlendirme yapabilirsiniz..
Uykusuzluk bence de .. Bizde kaç gecedir uyuyamiyoruz. Ama uykusuzluk olsa dün de uykusuzdum. BilemedimBen de dün daha fazla eksideydim. Günlük değişiyor sanırım anlamadım
Cok sagol cnm ekran resmi aldım okuycam oglan uyuynca sakin kafaylaPnrrr-12 dediğim kitaptan bir kaç sayfa paylaştım canım
Ben dün gece doğru düzgün hiç uyumadım. Bazen sızıyordum çocuk ortalığa düşüyorduUykusuzluk bence de .. Bizde kaç gecedir uyuyamiyoruz. Ama uykusuzluk olsa dün de uykusuzdum. Bilemedim
Uyku rutini falan uyguluyor musun canim. Benim ki ses olmasa uyurda oğlum cok ses yapınca uyaniyor. Bende 1 saat önce uyuttum, ben mutfağı toparlarken oğlum yatağına girmis sonra tuvaleti gelmiş dişlerini fırçalamamış derken bağırdı durdu o yüzden uyandi şimdi emziriyorum bir kere kaçtı uykusu tam dalamadigi için de artık sık sık uyanacak belli . Sen nasil uyutuyorsun sallıyor musun memede mi uyuyorBen dün gece doğru düzgün hiç uyumadım. Bazen sızıyordum çocuk ortalığa düşüyordu
Yarım saat önce uyuttum güya 3. Kez uyandı
sabaha kadar kaçı bulur belli değil
Yapacak bir şey yok napalım
Benimki rutin mutin sallamıyor vallaUyku rutini falan uyguluyor musun canim. Benim ki ses olmasa uyurda oğlum cok ses yapınca uyaniyor. Bende 1 saat önce uyuttum, ben mutfağı toparlarken oğlum yatağına girmis sonra tuvaleti gelmiş dişlerini fırçalamamış derken bağırdı durdu o yüzden uyandi şimdi emziriyorum bir kere kaçtı uykusu tam dalamadigi için de artık sık sık uyanacak belli . Sen nasil uyutuyorsun sallıyor musun memede mi uyuyor
Çok mantıklı bunu yapacağımAslında kendinize hangi besinin yarayıp hangisinin yaramadığını anlamanın en güzel yolu bu.
Menülerimizi yazıyoruz zaten, ertesi gün tartıda çıkan artı yada eksi bize ipucu verir.
Artı geldiysek bir önceki gün yediklerimizi başka günlerde farklı besinlerle tükettiğimizde hala artı geliyorsak o besin bize yaramıyor demektir.
Bir defter tutup günlük menü, altına da ertesi günkü tartı yazılarak bir kaç ay sonra kendinizle ilgili bir değerlendirme yapabilirsiniz..
Valla benim ki kendi belirliyor. Ben de hiç zorlamiyorum. Biraz fazla serbest biraltimBenimki rutin mutin sallamıyor valla
Her şeyi denedim
Yok canı istemeyince uyumuyor
Bebeklerin bi mizacı var bence kesinlikle. Mesela yemek seçiyor. Sevmediği yemek varsa tüm gün aç kalsa da kitliyor ağzını. Sevdiği yemek varsa hiç yorulmuyorum. Kişilikleri oluştu benceUyku rutini falan uyguluyor musun canim. Benim ki ses olmasa uyurda oğlum cok ses yapınca uyaniyor. Bende 1 saat önce uyuttum, ben mutfağı toparlarken oğlum yatağına girmis sonra tuvaleti gelmiş dişlerini fırçalamamış derken bağırdı durdu o yüzden uyandi şimdi emziriyorum bir kere kaçtı uykusu tam dalamadigi için de artık sık sık uyanacak belli . Sen nasil uyutuyorsun sallıyor musun memede mi uyuyor
Benimkinde de uyku teke düştüValla benim ki kendi belirliyor. Ben de hiç zorlamiyorum. Biraz fazla serbest biraltim
Ne zaman uyku uyku diye peşimde dolansa o zaman uyutuyorumyoksa zorla hafi artik uyumalisin demiyorum ne ben geriliyorum ne o
Bugün gün boyunca ya 30 dk ya 45 dk uyumuştur oda sabah ve tek uyku
Ben oğlumda şunu anladim sevmediği bit yemek varsa onu rahatsiz ettigi için sevmiyor ve asla yemiyor. Kızım da değişiyor bir gün önce tavada yumurtayi cok severek yemişti bir gün onra yemediBebeklerin bi mizacı var bence kesinlikle. Mesela yemek seçiyor. Sevmediği yemek varsa tüm gün aç kalsa da kitliyor ağzını. Sevdiği yemek varsa hiç yorulmuyorum. Kişilikleri oluştu bence
Benimki etçilBen oğlumda şunu anladim sevmediği bit yemek varsa onu rahatsiz ettigi için sevmiyor ve asla yemiyor. Kızım da değişiyor bir gün önce tavada yumurtayi cok severek yemişti bir gün onra yemediher gün aynı şey yenmez msji mi verdi nedir
Ama sana bir şey söyleyeyim galiba insan alışıyor. Seni gördükçe oğlumda yaşadıklarım geliyor aklima hep aynı şeyleri yasadim.Benimkinde de uyku teke düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?