- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.801
alamamışsın ya ..onada şükür..şu ana kadar bu hafta kilo alan yok, hadi bakalım ..Kızlar günaydın, moraller sıfırın altında -40sen haftanın 6 günü yeme 1 kilo ver, sonra 1 gün ye 1 günde o 6 günde verdiğin kiloyu al.
Maalesef kilom geçen hafta ile aynı 100 gr bile vermemişim, 71,6
kıııız en iyisini yapmışsın:13:..az kafanı dinlemişsin işte ne güzel..bende bazen cinler tepeme geldiğinde veriyorum çocukları eşime dooooğru kv ye..o 1-2 saat ilaç gibi geliyo vallagünaydınnn sıkıntılı bir hafta geçirdim ama boğazımı tutmayı ve hergün 50 dk yürümeyi becerebildim onun mükafatımıdır bilinmez bu haftaki kilom 66,1
insan yemedikçe yemiyor ama azıcık ucundan yesem derken ooo kantarın topuzu kaçıyor en azından bende durum bu
dün akşam eşimle oğlum kv ini epeyyyde gelmediler mısırlar yendi poğaçalar börekler benide ne arayan oldu ne soran bende yaptım bir kayısılı form çay yattım iki seksen çokta umrumdaeşim geldi ama pert sonra oğluma hadi dişler fırçalanacak dedim yok ben babamla gidicem dedi (canıma minnet ) zor bela kalktı götürdü nasılmış dedim çocuk bakmak ben bunu hergün yapıyorum arada görevleri dervretmek iyidir hııı unutmadan gelirken banada (yada eve) poğaça getirmişler o kadar yemedikten yorucu yürüyüşten sonra inanın elim varıpta yemedim yiyemedim
kıııız en iyisini yapmışsın:13:..az kafanı dinlemişsin işte ne güzel..bende bazen cinler tepeme geldiğinde veriyorum çocukları eşime dooooğru kv ye..o 1-2 saat ilaç gibi geliyo valla
eee hani takım , hani bildirimler ..(kilo vermiş eleman)
sıkma canını kuzuuu bu vücut çok nankör malesef yemesek bile kg kaybı her hafta olmuyo haftaya gider kilolar ama yememeye devam bu hafta iyi idare ettim ya moralim iyi şükür (sadece kilo konusun da)
betüş ne yaptı acaba oda ev falan ararken stresten yiyebilirim diyodu
alamamışsın ya ..onada şükür..şu ana kadar bu hafta kilo alan yok, hadi bakalım ..
Günaydin. Şimdi bir görev verıyorm. Kendi yüzdelerinizı hesaplayıngeçen haftaki kilonuzdan bu haftaki kilonuzu çıkarıyorsunuz. Sonucu 100le çarpıp geçen haftaki kiloya bölüyorsunuz. Çıkan sonuç şöyle ise 1,156... 1.16 olarak yuvalıyorsunuz. 1.156 daki 6 kısmı 5 ve 5ten büyükse yuvarlıyorsunuz.
Evet ya çok nankör vucüt, 1 haftada verdiğin kiloyu 1 günde alabiliyorsun, ne yapalım önümüzdeki maçlara bakacağız artık
betüşün menülerinden anladığım kadarıyla elma diyetine devam ediyordu kaçamak yapmadıysa yine vermiştir betüşş
ama bu gün benim doğum günüüüm hani öpücükleriiiim..... aaaaaaaaaaaaa olmazki canım....
Günaydin. Şimdi bir görev verıyorm. Kendi yüzdelerinizı hesaplayıngeçen haftaki kilonuzdan bu haftaki kilonuzu çıkarıyorsunuz. Sonucu 100le çarpıp geçen haftaki kiloya bölüyorsunuz. Çıkan sonuç şöyle ise 1,156... 1.16 olarak yuvalıyorsunuz. 1.156 daki 6 kısmı 5 ve 5ten büyükse yuvarlıyorsunuz.
betüşüm doğum günün kutlu olsun yeni yaşında mutluluk,huzur,sağlık,bol para birde hayırlı bir kismet getirsin
Nice senelere betüşümmm, iyi ki doğmuşsun ve iyi ki senin gibi birini tanımışız(ben de smile yok nagişten çaldım bunu )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?