Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

alamamışsın ya ..onada şükür..şu ana kadar bu hafta kilo alan yok, hadi bakalım ..

kıııız en iyisini yapmışsın:13:..az kafanı dinlemişsin işte ne güzel..bende bazen cinler tepeme geldiğinde veriyorum çocukları eşime dooooğru kv ye..o 1-2 saat ilaç gibi geliyo valla

kıııız en iyisini yapmışsın:13:..az kafanı dinlemişsin işte ne güzel..bende bazen cinler tepeme geldiğinde veriyorum çocukları eşime dooooğru kv ye..o 1-2 saat ilaç gibi geliyo valla

gitmeme sebebim dinlenmek değil tepkili olmamdı ama cidden ilaç gibi geldi tabi eşim bensiz olunca anlamlı anlamsız doldurmaktan geride kalmazlar ama eşim pek kulak asmaz bu ara hepsine kızyorum kp hariç

eee hani takım , hani bildirimler ..(kilo vermiş eleman)

bilmimmm kaptan zaten bu hafta cee diyip kaçtı,betüş ev arıyodu,fadime ablayla zahrada uğramadı,fulya birazdan yazar beklicez artık :44:
çok uykum var acayipte lodos var yağmur yağarsa benim öğlen yürüyüş işi ne olacak bende akşama eliptikte yürür gibi yaparım inş

Evet ya çok nankör vucüt, 1 haftada verdiğin kiloyu 1 günde alabiliyorsun, ne yapalım önümüzdeki maçlara bakacağız artık

betüşün menülerinden anladığım kadarıyla elma diyetine devam ediyordu kaçamak yapmadıysa yine vermiştir betüşş

Sabah
1 bardak yarım yağlı süt
2 eti form bisküvi

Ara: 1 fincan yeşil çay

Öğle
1 kase çorba
3 köfte+salata

Ara: 1 fincan yeşil çay

Akşam
1 bardak light süt

Spor: 1 saat yürüyüş+45 dk fitness
Su: 1 litre.

Günaydin. Şimdi bir görev verıyorm. Kendi yüzdelerinizı hesaplayın geçen haftaki kilonuzdan bu haftaki kilonuzu çıkarıyorsunuz. Sonucu 100le çarpıp geçen haftaki kiloya bölüyorsunuz. Çıkan sonuç şöyle ise 1,156... 1.16 olarak yuvalıyorsunuz. 1.156 daki 6 kısmı 5 ve 5ten büyükse yuvarlıyorsunuz.

kaptan tarifine göre yaptım sen yinede kontrol edermisin pleassss

nagieymen (67,5 / 66,1 / 1,4 / %2,1 )

Son düzenleme:
selam beybiler,

bende gerileme var malesef (( 65.7 il haftayı kapadım.... hatta bu vermiş halim hemen kendi cezamı veriyorum sizi hiç yormucam...

ama bu gün benim doğum günüüüm hani öpücükleriiiim..... aaaaaaaaaaaaa olmazki canım....

bu hafta elma diyetini bozdum yarından itibaren gene hücuma geçiyorum... bu gün dooom günüm son bi kıyak yapiim kendime :)))

dur ben bunuda ekliyeyim çizelgeye.....

Nice senelere betüşümmm, iyi ki doğmuşsun ve iyi ki senin gibi birini tanımışız (ben de smile yok nagişten çaldım bunu )

Merhabalar kardeş takım...

Betül doğum günün kutlu olsun... :)

Kilo alan olmamış diye okudum, tebrikler kızlar. :)

Listemizi kontrol eder misiniz?

***5. TAKIM 285. ETAP ***

brave_ (72.9 )(Kendi isteği ile ayrıldı.)
Buffy26 (62 /61.4 /0.6 /%0.97 )
Funda08 (71.4/ 72.7/ +1.3/-%1.82 )
nehirim38 ( 73.9 / 74.5 /+0.6 /-%0.81 )
Sweetlyy (73,4 /72,7 / 0,7/ %0.95)
tunituni (73.8/75.1 /+1.3 /-%1.76 )

5. TAKIM ORTALAMASI: -%0,41

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…