Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

anlaman iyi olmuş. Ne yedirecegini biliyorsundur. Köfte bir gün 2 taneyedi bugün hiç yemedi. Tam anlayamiyorum. Biraz açlık ve uyku furumuna göre değişiyor galiba

Bu akşamda bir sessizlik var herkes nerdeee
Ben buradayım ama kitap okumakla meşgulüm.
Hazır parmağım kesik olduğundan sebep ev işlerinden muaf olmuşken fırsatı değerlendireyim dedim
Diğerlerinin de açlıktan kan şekeri düşmüş olabilir

Persembeye yakisir bir menu olmus cnm afyt olsun
Farketmedim canım ya bugun pers oldugunu ,siz yazınca degıstırdım menuyu
:) sevindm cnm afyt olsun
Baslangic icin gayet guzel cnm afyt olsun kahvaltida yulaf unuyla krep yapmissin ya yumurtada eklednmi icine onu merak ettm
19 kasım prş
09.00
1yumurta
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 dilim ekmek

14.00
1 yumurta
Domates
Salatalık
6 tane zeytin
2 dilim ekmek

19.00 ( dışarı çıkmam gerekti gecikti)
6 tane kanat
3 yk yoğurt

2 lt su
Afyt olsn guzel cnm
Afyt olsn cnm nohut sende gaz yapmiyora guzel menu yapiyorsa keske yarn tercih etseydin.
Fena degl pilav olmamis tabiki ama yazmissin zatrn yarn daha guzel bir menu bekliyorm ozaman :)
Aynen oyle buna bende inaniyorm uykusu gelmediyse hayatta uyumaz benm oglanda. Iyicene uykusu geldigni anlayinca uyutuyorm o şekilde ikimizde yıpranmamış oluyoruz

Oh ne guzel tadını cıkar bu zamanların kül kedisi

Gayet hafif guzel cnm afiyet olsn

2. Yi yap böyle olmayacaksın diyorsun yani ben cidden bazen stresten ağlıyorum. Beni yoran uykusuzluk ve yorgunluk. Aşırı geriliyorum alışır mıyım cidden

Hadi gelmis gecmis olsun canim

2. Yi yap böyle olmayacaksın diyorsun yani ben cidden bazen stresten ağlıyorum. Beni yoran uykusuzluk ve yorgunluk. Aşırı geriliyorum alışır mıyım cidden
Evet stresten ağladığım cok olmuştur. Senin gibi kolumu morarttiginda cok ağlamışımdır. Keşke fotom dursaydı da atsaydım sana. Uykusu cok problemliydi. Gündüz asla uyumazdi beyaz gürültü ayağım da sallamayla uyuturdum. Gece yatağa koyar odadan cikardim 10 dk sonra ağlardı gelip salla salla cok yıpranmıştım cok. Bir cok gece ayağıma aliyordum biraz ayağımda uyurken bende uyuyayım diye. Sonra işte gece emmesini kesince yavaş yavaş uykulari düzene girmeye başladı. Yemek yemez tlf açardım, şimdi kızıma bir kere bile tlf dan bir şey acmadim. Tam nefes alacağım derken hamile olduğumu öğrendim. Ilk duyunca cok ağladım eşim isyan gibi oluyor ağlama dedi sonra bebeğim doğduğunda bi baktim ki uykusuzluğa da alışmışım istahsizliga da... strste yapmiyorum gerginlikte.....
Tecrübeli anneler varr eminim ilklerde hep hi gerginlil stres olmustur. Kendime o yuzden cok kızıyorum. Stresten gerginlikten oğlumu hiç istediğim gibi buyutememisim. Keşke onu da uyutmak için uğraşmasaydım uykulari gelince uyuyorlarmis zaten, keşke o kadar sallamasaydim, keşke o gürültüleri o videolari açmasaymışım diyorum.
Icimi dökeceğim varmış bir msj bekliyormuşum

Uykusu peki belli saatlerde mi ? Ben vi saat duzenı oturtmaya calısıyorum şuan .4 .ayda oturtmustum aslında 5 te atakla birlikte yerle bir oldu. Uyku egutımı verdınız mı ben hala beşikte sallayarak uyutuyorum ne zorlugunu yasıcam acaba

Canım yapmıyor bana öok değil zaten çok azdı

Senin araları kaç aydı canım , bırakalım kendileri mi uyysun, hep oyun istiyıio bunlar, uyurlsr mı dersın:))

Senin araları kaç aydı canım , bırakalım kendileri mi uyysun, hep oyun istiyıio bunlar, uyurlsr mı dersın:))
Sence uykusuz ne kadar dayanabilirler ki. Uykuyoksa ve cok zorlarsan zaten verimli olmuyor ki benimkilerin arasinda 2 yaş 4 ay var canim oğlum 19 aylikken hamile oldugumu öğrendim.

Şu an kızim 11 aylık 1 yaşına az kaldi ve hiç sallamadim. Keşke oğlumu da sallamasaydim ahh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…