- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.001
Benimki etçil
Ben buradayım ama kitap okumakla meşgulüm.Bu akşamda bir sessizlik var herkes nerdeee
Persembeye yakisir bir menu olmus cnm afyt olsunSabah 09.45
1 has.yumurta
Domates salatalik yesillik
3 dilim peynir
Ara
Sütlü türk kahvesi
K.cekirdeki
Öğle 13 30
6 y.k yeşil fasulye
Ara
Yeşil çay 2 kayisi 5 badem
Akşam 17.00
1 bardak smoothie (2.5 y.k yulaf ezmesi, 1 yeşil elma, 1 kaşık chia 1 bardak kefir)
:) sevindm cnm afyt olsunFarketmedim canım ya bugun pers oldugunu ,siz yazınca degıstırdım menuyu
Baslangic icin gayet guzel cnm afyt olsun kahvaltida yulaf unuyla krep yapmissin ya yumurtada eklednmi icine onu merak ettm19 Kasım Perşembe Menüm
11:30 Kahvaltı =yulaf unu (yulafı robotton geçirip yaptım)ile yapılmış iki adet krep beyaz peynir domates salatalık 1 tk bal
Ara
15:00 1 SB süt 2 ceviz 2 hurma
18:45 :Akşam yemeği
: Tavuk sote( 5 kaşık sanırım)2 dilim TB ekmeği 1 bardak ayran
Spor yok
Afyt olsn guzel cnm19 kasım prş
09.00
1yumurta
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 dilim ekmek
14.00
1 yumurta
Domates
Salatalık
6 tane zeytin
2 dilim ekmek
19.00 ( dışarı çıkmam gerekti gecikti)
6 tane kanat
3 yk yoğurt
2 lt su
Afyt olsn cnm nohut sende gaz yapmiyora guzel menu yapiyorsa keske yarn tercih etseydin.19 Kasım perşembe
Sabah aç karnına su ve sade kahve
kahvaltı 12.30
Labne peyniri
5 adet zeytin
Salatalık
Mısır gevreği
Ara öğün 15.30
Sade kahve
akşam yemeği 18.00
5 yk nohut
Bir kase yoğurt
su:2 litre
Spor:yok
Fena degl pilav olmamis tabiki ama yazmissin zatrn yarn daha guzel bir menu bekliyorm ozaman :)19 Kasım PERŞEMBE
(bugün dershaneler kapanacağından dolayı son deneme yapıldı ve son anda yetişebildim uyuyakalınca gün çok düzensiz geçti üzgünüm
Kahvaltı 12:30
yarım simit
1 bardak çay
2 dilim peynir
Akşam 17.00
yarım tabak pilav
salata
1 bardak ayran
-2 lt su içtim
-yarım saat yürüyüş
(yarın telafisi olacak inşallah :)
Aynen oyle buna bende inaniyorm uykusu gelmediyse hayatta uyumaz benm oglanda. Iyicene uykusu geldigni anlayinca uyutuyorm o şekilde ikimizde yıpranmamış oluyoruzValla benim ki kendi belirliyor. Ben de hiç zorlamiyorum. Biraz fazla serbest biraltim
Ne zaman uyku uyku diye peşimde dolansa o zaman uyutuyorumyoksa zorla hafi artik uyumalisin demiyorum ne ben geriliyorum ne o
Bugün gün boyunca ya 30 dk ya 45 dk uyumuştur oda sabah ve tek uyku
Oh ne guzelBen buradayım ama kitap okumakla meşgulüm.
Hazır parmağım kesik olduğundan sebep ev işlerinden muaf olmuşken fırsatı değerlendireyim dedim
Diğerlerinin de açlıktan kan şekeri düşmüş olabilir
Bencedee bendee bazen heycandanmi acliktanmi neyden uyuyamiyorm anlamiyormAyy cuma günleri cok heyecanlı oluyor yaa.
Cok merak ediyorum sonucları
Gayet hafif guzel cnm afiyet olsnBugünkü menum
Sabah bir yeşil elma,iki bardak sıcak su
Kahvaltı 11.30
Dört kasik lor peyniri salatası
1 haşlanmış yumurta
İki dilim ananas
Bir çay bardağı süt
Ara 15.00
Bir avuç kuru üzüm 10 tane badem
Aksam 17.30
İki parça hindi göğsü haşlama
Bol salata ve bir bardak ayran
2.5 litre su,50 dk yürüyüş
2. Yi yap böyle olmayacaksın diyorsun yaniAma sana bir şey söyleyeyim galiba insan alışıyor. Seni gördükçe oğlumda yaşadıklarım geliyor aklima hep aynı şeyleri yasadim.
Ama şuan cok rahatim. Oğlumu uyku için yemek için cok zorlardim . Cok ağlardım. Cok gerilirdim. Uykusuzluğa asla dayanamazdim. Ama kızımda öyle degilim. Cok rahatim.
Hadi gelmis gecmis olsun canimMerhabalar hanımlar
Çok şükür bizim karantina bitti. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Bugün bütün evi yıkayıp temizliyorum.
Dün geceden başladım daha camasir makinasi durmamis. İşlerim bitmedi.
Yarından itibaren diyete başlıcam.
Evet stresten ağladığım cok olmuştur. Senin gibi kolumu morarttiginda cok ağlamışımdır. Keşke fotom dursaydı da atsaydım sana. Uykusu cok problemliydi. Gündüz asla uyumazdi beyaz gürültü ayağım da sallamayla uyuturdum. Gece yatağa koyar odadan cikardim 10 dk sonra ağlardı gelip salla salla cok yıpranmıştım cok. Bir cok gece ayağıma aliyordum biraz ayağımda uyurken bende uyuyayım diye. Sonra işte gece emmesini kesince yavaş yavaş uykulari düzene girmeye başladı. Yemek yemez tlf açardım, şimdi kızıma bir kere bile tlf dan bir şey acmadim. Tam nefes alacağım derken hamile olduğumu öğrendim. Ilk duyunca cok ağladım eşim isyan gibi oluyor ağlama dedi sonra bebeğim doğduğunda bi baktim ki uykusuzluğa da alışmışım istahsizliga da... strste yapmiyorum gerginlikte.....2. Yi yap böyle olmayacaksın diyorsun yaniben cidden bazen stresten ağlıyorum. Beni yoran uykusuzluk ve yorgunluk. Aşırı geriliyorum alışır mıyım cidden
Uykusu peki belli saatlerde mi ? Ben vi saat duzenı oturtmaya calısıyorum şuan .4 .ayda oturtmustum aslında 5 te atakla birlikte yerle bir oldu. Uyku egutımı verdınız mı ben hala beşikte sallayarak uyutuyorum ne zorlugunu yasıcam acabaPersembeye yakisir bir menu olmus cnm afyt olsun
:) sevindm cnm afyt olsun
Baslangic icin gayet guzel cnm afyt olsun kahvaltida yulaf unuyla krep yapmissin ya yumurtada eklednmi icine onu merak ettm
Afyt olsn guzel cnm
Afyt olsn cnm nohut sende gaz yapmiyora guzel menu yapiyorsa keske yarn tercih etseydin.
Fena degl pilav olmamis tabiki ama yazmissin zatrn yarn daha guzel bir menu bekliyorm ozaman :)
Aynen oyle buna bende inaniyorm uykusu gelmediyse hayatta uyumaz benm oglanda. Iyicene uykusu geldigni anlayinca uyutuyorm o şekilde ikimizde yıpranmamış oluyoruz
Canım yapmıyor bana öok değil zaten çok azdıPersembeye yakisir bir menu olmus cnm afyt olsun
:) sevindm cnm afyt olsun
Baslangic icin gayet guzel cnm afyt olsun kahvaltida yulaf unuyla krep yapmissin ya yumurtada eklednmi icine onu merak ettm
Afyt olsn guzel cnm
Afyt olsn cnm nohut sende gaz yapmiyora guzel menu yapiyorsa keske yarn tercih etseydin.
Fena degl pilav olmamis tabiki ama yazmissin zatrn yarn daha guzel bir menu bekliyorm ozaman :)
Aynen oyle buna bende inaniyorm uykusu gelmediyse hayatta uyumaz benm oglanda. Iyicene uykusu geldigni anlayinca uyutuyorm o şekilde ikimizde yıpranmamış oluyoruz
tamamdır :)
Senin araları kaç aydı canım , bırakalım kendileri mi uyysun, hep oyun istiyıio bunlar, uyurlsr mı dersın:))Evet stresten ağladığım cok olmuştur. Senin gibi kolumu morarttiginda cok ağlamışımdır. Keşke fotom dursaydı da atsaydım sana. Uykusu cok problemliydi. Gündüz asla uyumazdi beyaz gürültü ayağım da sallamayla uyuturdum. Gece yatağa koyar odadan cikardim 10 dk sonra ağlardı gelip salla salla cok yıpranmıştım cok. Bir cok gece ayağıma aliyordum biraz ayağımda uyurken bende uyuyayım diye. Sonra işte gece emmesini kesince yavaş yavaş uykulari düzene girmeye başladı. Yemek yemez tlf açardım, şimdi kızıma bir kere bile tlf dan bir şey acmadim. Tam nefes alacağım derken hamile olduğumu öğrendim. Ilk duyunca cok ağladım eşim isyan gibi oluyor ağlama dedi sonra bebeğim doğduğunda bi baktim ki uykusuzluğa da alışmışım istahsizliga da... strste yapmiyorum gerginlikte.....
Tecrübeli anneler varr eminim ilklerde hep hi gerginlil stres olmustur. Kendime o yuzden cok kızıyorum. Stresten gerginlikten oğlumu hiç istediğim gibi buyutememisim. Keşke onu da uyutmak için uğraşmasaydım uykulari gelince uyuyorlarmis zaten, keşke o kadar sallamasaydim, keşke o gürültüleri o videolari açmasaymışım diyorum.
Icimi dökeceğim varmışbir msj bekliyormuşum
Sence uykusuz ne kadar dayanabilirler ki. Uykuyoksa ve cok zorlarsan zaten verimli olmuyor ki benimkilerin arasinda 2 yaş 4 ay var canim oğlum 19 aylikken hamile oldugumu öğrendim.Senin araları kaç aydı canım , bırakalım kendileri mi uyysun, hep oyun istiyıio bunlar, uyurlsr mı dersın:))
Şu an kızim 11 aylık 1 yaşına az kaldi ve hiç sallamadim. Keşke oğlumu da sallamasaydim ahh ahhhUykusu peki belli saatlerde mi ? Ben vi saat duzenı oturtmaya calısıyorum şuan .4 .ayda oturtmustum aslında 5 te atakla birlikte yerle bir oldu. Uyku egutımı verdınız mı ben hala beşikte sallayarak uyutuyorum ne zorlugunu yasıcam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?