Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Harikaaaasın canooo
Çok iyiiii
Medine dediğinden beri çift hurma gozume carptı :) tek sayı yemek lazım der

Menün güzel
19 kasım prş
09.00
1yumurta
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 dilim ekmek

14.00
1 yumurta
Domates
Salatalık
6 tane zeytin
2 dilim ekmek

19.00 ( dışarı çıkmam gerekti gecikti)
6 tane kanat
3 yk yoğurt

2 lt su
Bravvoooo
Perfectttt
Pilav ve simit sıkıntıı
Çok iyi, ananasla da toksinleri atmıssın

Ben de bazen bu işi beceremiyor muyum diye çok düşünüyorum yemek yesin ya da uyusun diye hiçbir şey dinletmedim ya da izletmedim. Yediğini farkına varsın diye. Hep diyorum ya 6 ayını bitirene kadar şişko şişko gezdim ortada aman besini etkilenmesin aman vitamin alsın Her şeye dikkat ettim aman psikolojisi bozulmasın diye gel gör ki ne zaman ısırmaya başladı benim ayarlar da onunkiler de bozuldu. Uykusuzluk da başladı. Neyse hayırlısı bakalım inşallah alışıcaz ikimiz birden. Teşekkür ederim canım

Nasıl uyutuyordun, yatagına koyup kendı mı uyuyordu memede falan mı ? Sallamanın zararlı oldugunu mu dusunuyorsun
Memede uyuyor canim. Bu aralar doyurup uyumuş numarasi yapiyorum memeden bağımsız uyusun diye bir iki defa uyudu bakalim. Denemeye devam. Evet canim küçük bebeklerde sallamak tehlikeliymis, birde sallanarak uyumaya alişan bebek o şekilde uykuya dalıyor bir an uyaninca sallanmadığını farkediyor ve beni sallayin diye tekrat aglamaya başlıyor döngü hep bu şekilde oluyor o yuzden uyusun diye uğraşmıyorum şu an uykusu gelince emerken uyuyor.

Teşekkürler daha diyet moduna pek giremedim sınırsız yeme özgürlüğünden sonra direk keskin uasaklarla başlamak istemiyorum yavaş yavaş inşallah olacak.1 yumurta kırdım diyet krep tariflerinde yok ama yumurta olmadan olur mu tutar mı bilemedim

Yaaa dişten dolayi ısırıyor galiba. Kizimda bir kaç kere ısırdı ama tepkisiz kalinca geçti, oğlum da tecrübesizlik vardi. Sen ilk çocuğa göre gayet iyi ilerliyorsun canim.
Cok zor biliyorum ama lutfen kendini de onu da biraz rahat birak. Her anın kıymetini bilelim. Şu izmirdeki ayda bebekten sonra psikoljim cok değişti her an öpmek sevmek koklamak istiyorum. Benim sevgime doysunlar istiyorum. 1 dk sonra artik o sevgiyi hiç bulamayabilirlerrr değerlendirmemiz lazimmm.

Masallah Allah bagıslasın , araları yakın bebişlere hep ozenırım
Aminnn cümlemizin kini insallah. Ilk başlarda araları iyiydi. Sonra oyunumu bozmasin diye krizler başladı. Şu an biraz duzeliyor gibi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…