Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gece babannede kaldı mı hiç, ondada da mı geceleri boyle, sana mı yapıo acep özlediği için vs? Cokzor ya uykuszluk, Allah kolaylık versın, haftasonu eşin baksın sen dinlen
Yok hiç kalmadı ama Ben okuldayken babaannesine sıfır sıkıntı

gece gunduz mu karıstırıyor acaba ya gunduz nasl uyuyor cok mu
Yok kuzum genelde 30 dk taş çatlasa 1.5 saat o da çok çok nadir
Sürekli ordan oraya koşturuyor
Biraz genetik sanırım. Eşim de ben de aşırı hareketli çocuklarmışız ona bağlıyorum artık Çünkü ağlama bağırma yok oyun istiyor
Gece aramızda yastığı alıp bi oraya bi buraya atıyordu yatağın bi ucundan diğerine kaçıyordu biz de uyuyakalmayalım da düşmesin diye mala bağladık yine tabi

Ah ah bende bugün dönüp çocuğumun ilk yıllarına baktığımda çok pişmanlıklar yaşıyorum.Aslında kitaplar da okumuştum bu bilgiler yeni yeni gündeme geldi.Meğer çocuğu sallaya sallaya sersemleştiriyomuşuz kendimde düşündüm o şekilde sallandığımı empati yaptım azcıkdüşüncesi bile gerdi

57 hep hayal ettiğim kilodur benim ama hedefime yazmaya bile Cesaret edemedim önce 59 olayım sonra inerim diye düşündüm.Ne güzel sizin adınıza sevindim.Basen ise verilen her tavsiyeye açığım çünkü benimki artık basenim var kategorisinde değil basenlerim bağımsızlıklarını ilan ettiler kategorisindevücudumdan ayrı özerk bölge

Tatlı olmasına tatlı da uykusuzluk zor be
Canim akşamları uyumadan önce 1 saat kadar sakinn kalabileceği etkinlikler öneriyorlar. Kitap bakmayı seviyorsa yada oturup oyalanabilecgi bir oyuncak varsa onlarla oyalamaya çalış. Hatta arka fonda da sakin bir muzik şu an benim bile uykum geldi yazarken. Belki onda da işe yarar

Ah ah müzik dışında hep yaptığım şey zaten Benim bebemde kurt kaynıyor yapacak bi şey yok. Tek yolu uykusuzluğa alışmak sanırım

Hepimizin ilk tecrübesi öyle böyle öğrendik bir şeyleri canım
Cok sevindm cnm :) grcmis olsun kuzuya twkrardan
Çok sağol canım
Günaydın canım bende de pek iş yok bu hafta hiç spor yapmadım geçen haftaki gibi çok dikkat edemedim çocuğun hastalığı da vurdu biraz sağlık olsun haftaya yeneriz biz de

Günaydın kızlar bol eksili bi gün olsun
Günaydın canım insAllah
Gunaydinnnn kizlarrrr...
Herzaman ki gibi bah erken den uyandik. K.v ve gorumcem bizde. Saat 10 gibi çıkarlar. Anca o zaman tartilorim, ama saat 10a kadar aç susuz nasil duracaksam. Belki bi kahve içerim
Günaydın canım
Herkese günaydın umarım güzel eksiler gelir ve derece yaparız
Günaydın canım insAllah
Göz kapaklarımın arasına kürdan koymak istiyorum çünkü cidden gözümü açamıyorum. Gece 1 buçukta uyanıp 6 da uyuyan kızım 7 buçukta yeniden uyandı Gözlerimi açamıyorum cidden
Uykusuzluk çok zor ya inşAllah uyur da sende biraz dinlenirsn
5gr mi fazla çıktın sen şimdi bu hafta neyi yanlış yaptın sence canım eksiye geçemedin

canım hem regl oldum hem de hafta başında çok kötü beslendim
son 2 gün aşırı dikkat ettim ama ancak artıyı atabildim üzerimden
senin de yavrun iyileşsin haftaya inşallah güzel bir sonuç alırız

evet canım 5 gr
ama salı günü aslında +1dim
ne yaptım, regl oldum ve regl olduğumu hafta gözüm dönüyor millet tatlıya saldırır ben ekmeğe saldırıyorum ve beni basit karbonhidrat mahvediyor pazar pazartesi salı gözüm dönmüş gibi ekmek yedim o yüzden epey şiştim
şimdi bu hafta bunu dengeleyeceğim
karbonhidratı epey azaltacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…