- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.101
Ben dışarıda da pamuk aliyorum yanima canim. Mutlaka yanimda su oluyor zaten.Ben de pamuk kullanıyorum kaynamış su ile.sadece dısarı cıktuysak ıslan mendil
Yok hiç kalmadı ama Ben okuldayken babaannesine sıfır sıkıntıGece babannede kaldı mı hiç, ondada da mı geceleri boyle, sana mı yapıo acep özlediği için vs? Cokzor ya uykuszluk, Allah kolaylık versın, haftasonu eşin baksın sen dinlen
Yok kuzum genelde 30 dk taş çatlasa 1.5 saat o da çok çok nadirgece gunduz mu karıstırıyor acaba ya gunduz nasl uyuyor cok mu
Ah ah bende bugün dönüp çocuğumun ilk yıllarına baktığımda çok pişmanlıklar yaşıyorum.Aslında kitaplar da okumuştum bu bilgiler yeni yeni gündeme geldi.Meğer çocuğu sallaya sallaya sersemleştiriyomuşuz kendimde düşündüm o şekilde sallandığımı empati yaptım azcıkKız ben bu yeni yetmeleri bilmiyorum sen hepsini biliyorsun
Ah elo beni anlatmışsın resmen şimdi kızıma sarılıyorum yanında uzanıyorum kendi kendine uyuyor oysa saatlerce salladığım günleri biliyorum ne çok yormuşum ne kadar tecrübesizmişim
Mirket gibiBunu yazdım. Banyoya girip çıktım baktım benim hatun beşikte dikmiş kafayı mirket gibi beni bekliyor
Bu gece de sabahlıcazyine bana hüsran
57 hep hayal ettiğim kilodur benim ama hedefime yazmaya bile Cesaret edemedim önce 59 olayım sonra inerim diye düşündüm.Ne güzel sizin adınıza sevindim.Basen ise verilen her tavsiyeye açığım çünkü benimki artık basenim var kategorisinde değil basenlerim bağımsızlıklarını ilan ettiler kategorisindeBugün çok kararlıyım incecik olmak istiyorum eşimin karşısına çıktığımda şok olmasını istiyorum çünkü diyete ilk başladığım sıralar veremeyeceğimi söylemişti hatta 78 kg iken bana "sen 65 ol sana telefon alacağım" demişti inanmıyordu pek bana ama ben kendime inanınca başardım 65 degil 57 kg bile oldumyarından itibaren buraya daha sık uğramaya çalışacağım bu aralar biraz hareketsizim yeniden ip atlamayı düşünüyorum kizlar imkanınız varsa bence ip atlayin baseni olanlara özellikle şiddetle tavsiye ediyorum
Tatlı olmasına tatlı da uykusuzluk zor beMirket gibigözümde canlandı bir an çok tatlıdır o şimdi
Doğru sabaha kadar hiç uyumamasına çok şaşırdım ben de bedenin uykuya ihtiyacı var bugün gündüz uyur muhtemelen Allah kolaylık versinTatlı olmasına tatlı da uykusuzluk zor be
Canim akşamları uyumadan önce 1 saat kadar sakinn kalabileceği etkinlikler öneriyorlar. Kitap bakmayı seviyorsa yada oturup oyalanabilecgi bir oyuncak varsa onlarla oyalamaya çalış. Hatta arka fonda da sakin bir muzik şu an benim bile uykum geldi yazarken. Belki onda da işe yararTatlı olmasına tatlı da uykusuzluk zor be
Ah ah müzik dışında hep yaptığım şey zatenCanim akşamları uyumadan önce 1 saat kadar sakinn kalabileceği etkinlikler öneriyorlar. Kitap bakmayı seviyorsa yada oturup oyalanabilecgi bir oyuncak varsa onlarla oyalamaya çalış. Hatta arka fonda da sakin bir muzik şu an benim bile uykum geldi yazarken. Belki onda da işe yarar
Hepimizin ilk tecrübesi öyle böyle öğrendik bir şeyleri canımKızlarrr günaydınn,
Ela yazmış cocuk konusunda bircogunu bende yaşadm gercekten sonradn tecrübeleniyor insan.
Benim oglanda inat var cok mesela bende 4-5 aydan sonra hicbirsekilde uyutamadigm icin sallamaya basldm ama en fazla 2-3 ay sallamisimdir izin vermezdi donerdi sallatmazdi. Basta sallamiycam diye inat ettim ama baktm uyumuyor bebek haliyle 10 saati gecik uykusuz kalıyor mecburen salladım. Simdi olsa inat etmezdim okadar nasl uyuyorsa oyle uyusun derdim diyorm kendimi yıpratmışım.
Yalancı memeyi bi anda istememeye basladi 7 aylikti sanrm normalde uyurken emerdi sadece zatn ama bi anda kesti attı.
Bu ara da inadimiz oyuncaklarla istedigi olmayinca agliyor firlatiyor bagiriyor bazen diyorm agreasif mi cocuk ama yok o biseyi istiyorsa olcak yoksa deliriyor :/
Bu ara sorunumuz meme surekli memede olmak istiyor gece de gunduzde napicam bilmiyormuyuyor koyuyorm hemen agliyor gunduzde surekli meme demesinden sorunumuzu buldm napariz bilmem daha 16 ayligiz memeyi kesmeyede cok var binduzene oturtmam gerek. Oncelikle emerek uyuyor onu cozebilsem ama cok zor.
Son olarak en buyuk pismanligim sirf yesin diye cizgifilm izletiyorm alisti da artk baya. Gun icindede cok izliyor bazen tvyi gosterip ac diyor bende kiyamiyorm ama aslında iyilik yapmiyorm biliyormbende cok bunaliyorm isim oldugunda aciyorm genelde. Mesela evde teksem hayatta namaz kildirmaz direk gelip uzerime cikiyor basortusunu cekiyor. Bayaa dertliymisim ya yazdım rahatladm :)) benmki uyuyor bende sabaha kalktım biraz daha uyuyim uyanmazsa
Çok sağol canımCok sevindm cnm :) grcmis olsun kuzuya twkrardan
Günaydın canım bende de pek iş yok bu hafta hiç spor yapmadım geçen haftaki gibi çok dikkat edemedim çocuğun hastalığı da vurdu biraz sağlık olsun haftaya yeneriz biz deGünaydın kızlar
bildirimimi yapayım ama U UcanSupurge kusura bakma lütfen bu haftayı kötü geçirmenin bedelini ödüyorum
Aslında salıya göre 1 kg eksideyim ama geçen haftaya göre eksiye geçemedim
geçen hafta: 69
Bugün: 69,05
Fark: 0,05
Yüzde: -0,07
SaEki Görüntüle 2724241
Günaydın canım insAllahGünaydın kızlar bol eksili bi gün olsun
Günaydın canımGunaydinnnn kizlarrrr...
Herzaman ki gibi bah erken den uyandik. K.v ve gorumcem bizde. Saat 10 gibi çıkarlar. Anca o zaman tartilorim, ama saat 10a kadar aç susuz nasil duracaksam. Belki bi kahve içerim
Günaydın canım insAllahHerkese günaydınumarım güzel eksiler gelir ve derece yaparız
Uykusuzluk çok zor ya inşAllah uyur da sende biraz dinlenirsnGöz kapaklarımın arasına kürdan koymak istiyorum çünkü cidden gözümü açamıyorum. Gece 1 buçukta uyanıp 6 da uyuyan kızım 7 buçukta yeniden uyandıGözlerimi açamıyorum cidden
5gr mi fazla çıktın sen şimdiGünaydın kızlar
bildirimimi yapayım ama U UcanSupurge kusura bakma lütfen bu haftayı kötü geçirmenin bedelini ödüyorum
Aslında salıya göre 1 kg eksideyim ama geçen haftaya göre eksiye geçemedim
geçen hafta: 69
Bugün: 69,05
Fark: 0,05
Yüzde: -0,07
SaEki Görüntüle 2724241
En güselını yaoıyorsun, az da olsa kimyasal var cunku ıslak mendildeBen dışarıda da pamuk aliyorum yanima canim. Mutlaka yanimda su oluyor zaten.
canım hem regl oldum hem de hafta başında çok kötü beslendimHepimizin ilk tecrübesi öyle böyle öğrendik bir şeyleri canım
Çok sağol canım
Günaydın canım bende de pek iş yok bu hafta hiç spor yapmadım geçen haftaki gibi çok dikkat edemedim çocuğun hastalığı da vurdu biraz sağlık olsun haftaya yeneriz biz de
evet canım 5 grGünaydın canım insAllah
Günaydın canım
Günaydın canım insAllah
Uykusuzluk çok zor ya inşAllah uyur da sende biraz dinlenirsn
5gr mi fazla çıktın sen şimdibu hafta neyi yanlış yaptın sence canım eksiye geçemedin
Gunaydinnn canim
Sağol canim❤Evet ben de tam 3.takımdan takım arkadaşım yazacaktım mesajını gördüm geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?