Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler kızlar sabah erkenden uyanınca kızı annemlere bırakıp hastaneye gittik miniğin sünnet için ama pandemi dolayısıyla mecburi olmayan operasyonu yapmıyoruz dedi cerrah hep beni bulur yeminle ne zmn bişey istesem olmaz oğlum olursa erken sünnet ettirmek isterdim hep olmayacak sanırım, kızımın ana okulu için neler planlıyorduk olmadı öyle bı seneye denk geldi ki yine olmadı istediğim şeyler nasip bklm hastaneden çıkınca annemlerde bıraktı bizi ise gitti eşim oğlum çok hareketli su sıra kucak istiyor oyun istiyor fırsat bulamadım bugün hiç bakmaya eve geldik soyunduk dökundük çocukları uyuttum derken yenice s aldım elime menümü hemen yazıyorum yarın herkes için güzel bir gün olsun insAllah iyi geceler tekrar yarın grsrz

Kız ben bu yeni yetmeleri bilmiyorum sen hepsini biliyorsun
Ah elo beni anlatmışsın resmen şimdi kızıma sarılıyorum yanında uzanıyorum kendi kendine uyuyor oysa saatlerce salladığım günleri biliyorum ne çok yormuşum ne kadar tecrübesizmişim

Bı üst mesajda bende günün özetini çıkarmıştım
Evett gördüm canim hayırlısı olsun. Bir şey olmuyorsa gerçekten hayırlısı öyle olduğu için olmuyordur buna çok inaniyorummm.

Evettt yaaa 2 yıl gerekliymiş ama bilmiyormuşuzz

Var mı senin öncesi sonrası halin ya masallahh ibretlikkk

Hey maşallah. Çok iyi vermişsin canım inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın

Kızımın 120 defa uyanmasına rağmen sporumu yaptım evi topladım
Banyo yapıp yatıcam
İyi geceler gençler
Bunu yazdım. Banyoya girip çıktım baktım benim hatun beşikte dikmiş kafayı mirket gibi beni bekliyor
Bu gece de sabahlıcaz yine bana hüsran

Kızlarrr günaydınn,
Ela yazmış cocuk konusunda bircogunu bende yaşadm gercekten sonradn tecrübeleniyor insan.
Benim oglanda inat var cok mesela bende 4-5 aydan sonra hicbirsekilde uyutamadigm icin sallamaya basldm ama en fazla 2-3 ay sallamisimdir izin vermezdi donerdi sallatmazdi. Basta sallamiycam diye inat ettim ama baktm uyumuyor bebek haliyle 10 saati gecik uykusuz kalıyor mecburen salladım. Simdi olsa inat etmezdim okadar nasl uyuyorsa oyle uyusun derdim diyorm kendimi yıpratmışım.
Yalancı memeyi bi anda istememeye basladi 7 aylikti sanrm normalde uyurken emerdi sadece zatn ama bi anda kesti attı.
Bu ara da inadimiz oyuncaklarla istedigi olmayinca agliyor firlatiyor bagiriyor bazen diyorm agreasif mi cocuk ama yok o biseyi istiyorsa olcak yoksa deliriyor :/
Bu ara sorunumuz meme surekli memede olmak istiyor gece de gunduzde napicam bilmiyorm uyuyor koyuyorm hemen agliyor gunduzde surekli meme demesinden sorunumuzu buldm napariz bilmem daha 16 ayligiz memeyi kesmeyede cok var binduzene oturtmam gerek. Oncelikle emerek uyuyor onu cozebilsem ama cok zor.

Son olarak en buyuk pismanligim sirf yesin diye cizgifilm izletiyorm alisti da artk baya. Gun icindede cok izliyor bazen tvyi gosterip ac diyor bende kiyamiyorm ama aslında iyilik yapmiyorm biliyorm bende cok bunaliyorm isim oldugunda aciyorm genelde. Mesela evde teksem hayatta namaz kildirmaz direk gelip uzerime cikiyor basortusunu cekiyor. Bayaa dertliymisim ya yazdım rahatladm :)) benmki uyuyor bende sabaha kalktım biraz daha uyuyim uyanmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…