Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şuanda duzene oturdu cnm hatta 1 yasindan sonra duzeldi gibi, o aylarda bizimde oyleydi aha oldu derken hersey tepetaklak oluyordu biraz daha zaman lazım cnm. Ben uyku egitimi vermedm emerek uyuyor genelde bi dönem salladm ama iste 2-3 ay civari. Kendi tercihi emerek uyumak bende saygı duydum artk :) bence kendini yıpratma o nasl daha kolay uyuyorsa seninde isine hangisi geliyorsa oyle yap.
Zamanla olur insallah cnm
Yok cnm bileklik degldi oglanin bezleri camasir deterjani vs geldi.
Bu arada bileklik birisi yazmisti alintilamadm sanrm ucuz olanlar dogru deglmis pek diye. Bende yorumlara guvenip aldm zaten saat alasm vardi bu sekil olsun dedm. Yani gidipde okadar ucuk fiyat vermek bana mantikli gelmedi 250tl civariydi aldigim. Artik nekadar dogru bakicam :)
Supersim cok sevindm cnm suan kac kiloydun
İyiyim canım çok şükür geldim minnoşum da daha iyi elhamdulillah
Cok sevindm cnm :) grcmis olsun kuzuya twkrardan

Oda bi süreç canim, her dönem farkli bir şey çıkmış şimdi meme dönemi olmuş. Insan o an o durumun içindeyken hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama dönüp baktığında başka şeylerde geçmiş anliyorsun. 2 yaşından sonra neden bunun için bu kadar stres yapmışım ki mememde dursaymış diyeceksin.
Ben oğlumda Cok mecbur kalınca açıyordum senin gibi. Ama cok üzülyyordum sonra oyunlarla kitaplarla ywdirmeye çalıştım baktim yiyor açmadım sonra. Şimdi de bazen hiç açmıyorum bazen egitici şeyler açıyorum. Baya şarkı falan söylemeye başladı. Sende acarken hep egitici seylwr ac işe yarıyor

Bizde bez stoğu yaptik , koyacak yer yok artik
Aynen bilekligi de ben söylemiştim canim. Insallah memnun kalirsin

Aynen haklısın cnm oda bi surec yatarak emmeyr alisamadk herseferinde kalkip kucagima almak zor gelyr cnku bu gecede en az 20kez kalkmisdir meme icin. Ama yapcak bisi yok gecicek insallah yeterki saglikli olsun da.
Tv olayini bende cozerm insallah. Kitaplar cok ilgisini cekiyor aslinda oyle deniyeyim bende
Bizde bez stoğu yaptik , koyacak yer yok artik
Aynen bilekligi de ben söylemiştim canim. Insallah memnun kalirsin
Hahha aynenn bendede bi 300tane vardir suanda bide islak mendil tabi en az 20
Insallah cnm bakalim

Göz kapaklarımın arasına kürdan koymak istiyorum çünkü cidden gözümü açamıyorum. Gece 1 buçukta uyanıp 6 da uyuyan kızım 7 buçukta yeniden uyandı Gözlerimi açamıyorum cidden
gece gunduz mu karıstırıyor acaba ya gunduz nasl uyuyor cok mu

Göz kapaklarımın arasına kürdan koymak istiyorum çünkü cidden gözümü açamıyorum. Gece 1 buçukta uyanıp 6 da uyuyan kızım 7 buçukta yeniden uyandı Gözlerimi açamıyorum cidden
Eşine verip biraz uyusan olmaz mı canım
Nasıl akşam edeceksin ki böyle uykusuz

Canim ben ıslak mendil yerine pamuk alıyorum. Normal kuru temizleme pamuğu. Evde kendim ıslatıp siliyorum. Ayni hesaba geliyor bence. Denemeye değer. Ben ikisine de pamuk kullandim hep

Evde ki son bezi şimdi taktım, birazdan markete gidip bez alacağım
Hiç marketten almiyorum. Bulamiyorum da zaten. Nette de kampanyalı oluyor aliyorum. Elimin altında ki son paketi açtım mi strese giriyorum ben
Gerçi nettenne zaman geleceği belli olmuyor ondan. Marketten olsa hemen alinabilir

Bende eskiyen kıyafetleri el büyüklüğünde kesip ıslatarak kullanıyorum.
Ya ben birileri i kiyafetlerden yararlansin istiyorym. Pek kimse de yok ama yine de kullanmaya kiyamiyorum. Geçen verdim gerçi bir poşet ama henuz butmedi.

Ya ben birileri i kiyafetlerden yararlansin istiyorym. Pek kimse de yok ama yine de kullanmaya kiyamiyorum. Geçen verdim gerçi bir poşet ama henuz butmedi.
Verilemeyecek olanlar oluyor canım, lekenen, yırtılanları vermek hoş olmuyor, direk atmakta olmuyor.
Yeni gibi olanlara zaten yazık etmiyorum

Hiç marketten almiyorum. Bulamiyorum da zaten. Nette de kampanyalı oluyor aliyorum. Elimin altında ki son paketi açtım mi strese giriyorum ben
Gerçi nettenne zaman geleceği belli olmuyor ondan. Marketten olsa hemen alinabilir
Marketten niye bulamıyorsun ki canım, 6 numara mı kullanıyorsun

Gece babannede kaldı mı hiç, ondada da mı geceleri boyle, sana mı yapıo acep özlediği için vs? Cokzor ya uykuszluk, Allah kolaylık versın, haftasonu eşin baksın sen dinlen

Canim ben ıslak mendil yerine pamuk alıyorum. Normal kuru temizleme pamuğu. Evde kendim ıslatıp siliyorum. Ayni hesaba geliyor bence. Denemeye değer. Ben ikisine de pamuk kullandim hep
Ben de pamuk kullanıyorum kaynamış su ile.sadece dısarı cıktuysak ıslan mendil

Eşine verip biraz uyusan olmaz mı canım
Nasıl akşam edeceksin ki böyle uykusuz
Eşimi de uyutmadı ki
eşim de uyandı odasına gitti az önce. Onun da uykusuzluktan başı ağrıyor. Gece Ortamıza geçti zıplaya zıplaya yatakta bi o yana bi bu yana. Baktım olacak gibi değil 4 te alıp başka odaya geçtim biraz uyudu getirip beşiğe koydum işte 7 buçukta yine dikildi ayağa. Neyin enerjisi bu cidden anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…