- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.121
Ayyy heyecanlaaaa bekliyorum hadiii yappp yappppEloşşş kız burdamıaın bildirim yapıcam seni bekliyorum
Emzirme işi süpermiş,bende emzirip sonra tartilayimMisafirler şimdi gitti. Son hazırlıkları yapiyorum. Emzirip göğsü boşaltma lavaboya gitme işlerini halledeyim cekeyim
Ee uyku moduna geçti bi yarim saat emer artik 100 gr da 100 grdirEmzirme işi süpermiş,bende emzirip sonra tartilayim
Şakaaaamiiii buuuuuu harikasinnnn dostummmm, ortağım canim cigerim. Biliyorsun bireysel rakip değiliz ortagizEver bu eksimi elaya armağan ediyorum
geçen cuma :73.1
Cuma:70.9
Fark:2.2
Yüzde.3.0
küllerimden doğarak geliyorum
Cokkk cokkk tebriklerrr ben 71 göreyim diye zorlarken senin 70 i görmen muhtesem
Şakaaaamiiii buuuuuu harikasinnnn dostummmm, ortağım canim cigerim. Biliyorsun bireysel rakip değiliz ortagiz
Çok şükür canım haftaya inşallah 6 lar geliyorCokkk cokkk tebriklerrr ben 71 göreyim diye zorlarken senin 70 i görmen muhtesem
Wayyyy superrrr. Ben den önce 6lari görecek olman da hiç kiskandirmadi kiiiÇok şükür canım haftaya inşallah 6 lar geliyor
Dur kızımi koydum yatağa tuvaletim yok ama ne olur ne olmaz bi gideyim sonra üst baş ne varsa cikarayim en fazla 71.9 olurum gibi geliyor
wc ye çıkmadım daha çıksam temizinden bi 500 gr daha giderdi bence
Tabiki ortimmmm. Haydi şekerim gönder bakim kaçsın
Çok şaşırdım canim. Neden böyle oldu kiKızlar cok uzgunum ozur dilerim hepinizden
Gecen cuma: 68.1
Bugun: 68.5
Fark +400gr
Eki Görüntüle 2724302
Kuzum sen emziriyorsun normal senin böyle gitmesiWayyyy superrrr. Ben den önce 6lari görecek olman da hiç kiskandirmadi kiii
Hadi hayırlısı gel bakalım bende wc olursa bakıcam eğer eksiklikse hemen güncellicemDur kızımi koydum yatağa tuvaletim yok ama ne olur ne olmaz bi gideyim sonra üst baş ne varsa cikarayim en fazla 71.9 olurum gibi geliyor
Helalll adamım tebrikler çok az kaldı mezuniyete₺Ben de bildirmimi yapayım Kızlar benimki uyumayacak belli oldu
Geçen cuma:62.3
Bugün:61.2
Fark:1.1
Yüzde:1.765
son 4 inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?