- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.141
Wawww supersinBen de bildirmimi yapayım Kızlar benimki uyumayacak belli oldu
Geçen cuma:62.3
Bugün:61.2
Fark:1.1
Yüzde:1.765
son 4 inşallahhh
Ever bu eksimi elaya armağan ediyorum
geçen cuma :73.1
Cuma:70.9
Fark:2.2
Yüzde.3.0
küllerimden doğarak geliyorum
Muhteşemsiniz kızlar, ikinizide tebrik ediyorumBen de bildirmimi yapayım Kızlar benimki uyumayacak belli oldu
Geçen cuma:62.3
Bugün:61.2
Fark:1.1
Yüzde:1.765
son 4 inşallahhh
Niye böyle oldu ki canım, en iyi sen bilirsinKızlar cok uzgunum ozur dilerim hepinizden
Gecen cuma: 68.1
Bugun: 68.5
Fark +400gr
Eki Görüntüle 2724302
Resimli ve nickli ve tarihli bildirim yapar mısın canımgünaydın :) ayy bildirimler gelmis bile -1 -2 leri görünce çok mutlu oldum bende umuyorum bir an önce 70in altına inebilirim en son tartıldığımda 74.9 dum bugün 73.1 i görünce çok mutlu oldum önümüzdeki iki hafta çok dikkat edip 69u görmek istiyorum inşallah başarırım
Sabitsin ayol ne artısı :))Günaydın kızlar
bildirimimi yapayım ama @UcanSupurge kusura bakma lütfen bu haftayı kötü geçirmenin bedelini ödüyorum
Aslında salıya göre 1 kg eksideyim ama geçen haftaya göre eksiye geçemedim
geçen hafta: 69
Bugün: 69,05
Fark: 0,05
Yüzde: -0,07
SaEki Görüntüle 2724241
%1 i yakalamışsın, tebrik ederimGeçen cuma 72.5
Bugün 71.8
Fark 0.7
Yüzde 0.966
Sütüm azalmayacaksa Nedennn olmasinnnn%1 i yakalamışsın, tebrik ederim
Bakalım haftaya kaç yapacaksın, istersen 6 'ları bile görürsün
Hadiii senide bekliyorummmm meraklaaaa%1 i yakalamışsın, tebrik ederim
Bakalım haftaya kaç yapacaksın, istersen 6 'ları bile görürsün
Minik bi fark var canım. Dengeli ve düzenli beslenirsen devamı gelir inşGünaydın kızlar
bildirimimi yapayım ama @UcanSupurge kusura bakma lütfen bu haftayı kötü geçirmenin bedelini ödüyorum
Aslında salıya göre 1 kg eksideyim ama geçen haftaya göre eksiye geçemedim
geçen hafta: 69
Bugün: 69,05
Fark: 0,05
Yüzde: -0,07
SaEki Görüntüle 2724241
Şaşırdım. Niye böyle oldu sence. Aşırı bi Yemen yok. Ama çikolatalar devamsa ordan kesinti yap bence. Malum benim hafta sonu çikolataları pzt artı 700 getirmiştiKızlar cok uzgunum ozur dilerim hepinizden
Gecen cuma: 68.1
Bugun: 68.5
Fark +400gr
Eki Görüntüle 2724302
Tebrik ederim bebem. Diyetisyenden parayı geri istemene gerek kalmadıEver bu eksimi elaya armağan ediyorum
geçen cuma :73.1
Cuma:70.9
Fark:2.2
Yüzde.3.0
küllerimden doğarak geliyorum
Teşekkür ederim canım inşallah. Bekliyorum valla. Çok yoruldum o kadar işin arasına kilo vermeyi sıkıştırmaya çalışmaktanHelalll adamım tebrikler çok az kaldı mezuniyete
Teşekkür ederim kaptaniçem inşallahMuhteşemsiniz kızlar, ikinizide tebrik ediyorum
sayenizde 1. gelir bu hafta
Haftaya da aynı performansı bekliyoru sizlerden
Görürsün kuzum devamgünaydın :) ayy bildirimler gelmis bile -1 -2 leri görünce çok mutlu oldum bende umuyorum bir an önce 70in altına inebilirim en son tartıldığımda 74.9 dum bugün 73.1 i görünce çok mutlu oldum önümüzdeki iki hafta çok dikkat edip 69u görmek istiyorum inşallah başarırım
Tebrik ederim canım az kaldı 6 lara inşallahGeçen cuma 72.5
Bugün 71.8
Fark 0.7
Yüzde 0.966
Vay süpersin canım tebriklerGeçen cuma 72.5
Bugün 71.8
Fark 0.7
Yüzde 0.966
Alışverişe çıktık canım, döner dönmez tartılacağımHadiii senide bekliyorummmm meraklaaaa
Insallahhh yaa. Senin gibi istikrarli bir şekilde soor yapmam lazim. Spor yapamiyorum. Bu hafta dışarı çıktık yürüdük 2 defa onun dışında hiç spor yok.Tebrik ederim canım az kaldı 6 lara inşallah
Diyetisyenin alnından öpğcem nerdeyse üstelik çok güzel incelme yaptı bugün 5. Gün olmasına rağmen giydiklerinden anlıyorumMinik bi fark var canım. Dengeli ve düzenli beslenirsen devamı gelir inş
Şaşırdım. Niye böyle oldu sence. Aşırı bi Yemen yok. Ama çikolatalar devamsa ordan kesinti yap bence. Malum benim hafta sonu çikolataları pzt artı 700 getirmiştiçikolatanın azı çoğu yok canım. Bırakman lazım sekteye uğramamak için
Tebrik ederim bebem. Diyetisyenden parayı geri istemene gerek kalmadı
Teşekkür ederim canım inşallah. Bekliyorum valla. Çok yoruldum o kadar işin arasına kilo vermeyi sıkıştırmaya çalışmaktan
Teşekkür ederim kaptaniçem inşallah
kasım hedefim 59.7 idi yani bu haftaki hedefim 1.4 olmalı. İnşallah başarırım
Görürsün kuzum devam
Hadiii insallahhh. Bugün biraz abrttim galiba ama burda bitiriyorum bir daha kaçamak yok. BittiVay süpersin canım tebriklerhaftaya gümbür gümbür geliyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?