Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Diyetisyenin alnından öpğcem nerdeyse üstelik çok güzel incelme yaptı bugün 5. Gün olmasına rağmen giydiklerinden anlıyorum
Kız diyetisyenle alakası yok sen kendini tutuyorsun o listeyi uygulayabildiğin için kendi alnından öp

Demiii resmen aç yaşıyor 1 yk salata mi olur
Yani. O listeyi uygulayabildiği için kesinlikle kendini tebrik etmeli. Diyetisyen de ben kilo verdiriyorum diyo hey yavrum
Ama zaten az yiyorum diyo ya baştan beri. Onun kilo alması yemekten değilmiş

Yani. O listeyi uygulayabildiği için kesinlikle kendini tebrik etmeli. Diyetisyen de ben kilo verdiriyorum diyo hey yavrum
Ama zaten az yiyorum diyo ya baştan beri. Onun kilo alması yemekten değilmiş
Ben normalde kilo almıyorummki gebelik tiroiti canımı okudu. Ben normal zamanda da pek yemem bana göre diyet yani

Kıyafetle mi tartıldın canım
Ben söylemicem artık valla. Sürekli söylüyorum o listeler emziren anne listesi değil. Aşırı az. Sağlıklı olandan yeterli yemektir diyet. E vücut napsın kitliyor kendini. Olanı vermiyor. Çünkü çifte enerjiye ihtiyacı var Geçen haftaki menüleri doyurucuydu mesela ve geçen hafta güzel verdi

Guzel canim persembe menusu bence
Guzel canim afiyet olsun
Yeni baslangic icin guzel menu canim
19 kasım prş
09.00
1yumurta
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 dilim ekmek

14.00
1 yumurta
Domates
Salatalık
6 tane zeytin
2 dilim ekmek

19.00 ( dışarı çıkmam gerekti gecikti)
6 tane kanat
3 yk yoğurt

2 lt su
Guzel canim afiyet olsun
Nohut persembe icin iyi bir tercih degil sanki. Ama sana sislik yapmiyorsa iyi canim
Yeni baslangic icin guzel canim.
Ama ozellikle persembe gunleri bulgur pek tercih etmesek iyi olur.
Guzel canim afiyet olsun
İlk cocuk gercekten acemilik canim. Hele virde kv yanindaysan herkesin bir fikri oluyor. Cocugun uyumasindan diyup doymadigina dair. Benim ilk kizim emmedi simdi bakiyorumda diger ikisininde meme reddi oldu. Ama israrla emzirince emmeye devam ettiler. Ama buyuk emmedikce kv ,kp ,kayinlarim dahil cocuk doymuyor ac diye diye mamaya alistirdilar. Hazir mamaya alisan kizima emerek sut getirmek zor geldi ve tamamen birakti emmeyi. Yani demem oki ilk cocuk acemilik ,ikinci ciraklik ,ucuncu ustalik oluyor
Yani ucuncuyu dusunun siz bi
19 kasım

09.00 haslanmıs yumurta ,1 dilim tb ekmek,1 dilim peynir

11.00 1 hurma 1 ceviz

13.00 domatesli yumurta

15.00 aptamil süt

17.00 1 kase tarhana corbası, 7 kaşık kabak yemegi

Spor :30 dk *2:60 point

Su :2 litre
Guzel bence canim
19 kasim peesembe

14.00
1avuc kabak cekirdegi
1 avuc kuru uzum

18.00
1but
salata

2lt su
spor 90 dk yuruyus 270 puan @Pnrrr-20
Az degilmi canim . persembe icin bile az sanki
Guzel menu canim
Genelde ayni donemleri bizde yasadik canim. Ben sadece biseyler yediriken video acmadim. Yemiyorsa yemesin dedim. Zaten emerken pek bisey yemek istemiyorlar. Uykuda ancak memeden kesilince duzene girdi. Bizde gece hep emerek uyurduk ve surekli gogsumdeydi .

Kiz senin kocan seni zaten 57 ile gormedi mi. Görmüştü sanki öyle hatirliyorum. Hatta cok zayifsin böyle biraz al dememismiydi

Şimdi sen emziriyorsun canım o yüzden bişey diyemiyorum eğer emzirmemiş olsan tepene çöker zebani gibi beklerdim başında arkadaşa öyle yapıyorum
Yaa aslinda ben cok iyi ilerliyordum nedenaz yemeye başladım hiç bilmiyorumm. Tekrar eski düzenime dönmem lazimmm.
Yapacaksın canım mecbur. Yol uzadıkça insan daha fazla yoruluyor çünkü
Evettt böyle düşünüp yapmam lazim. Ama hep yapmamnlazim koruma donemini sporsuz koruyamam yoksa.
Bebeğim ben zaten çokmyemek yemiyorum ki. Akşamları azalttım o kadar. Yani öylede açım böylede en azından kilo gidiyor
Evet sen cok yemeyerek zayiflayamiyordun ama böyle zayifliyorsun. Sen bundan sonra nasil yiyeceğini öğren iyice. Püf noktalari kap.

3 gelsinn diyorsunnn

Evet söylemiştin. Sen çabuk verirsin o yüzden merak etme
İnşallah canım kilo verdikçe mutlu oluyorum mutlu oldukça neşeli oluyorum o yüzden az kaldı. Bi tane kotum var onun içine girdiğim an diyeti bırakıcam yani korumaya geçicem 3-5 de zamanla öyle gider tamam işte allah bereket versin

Bu hafta çok azalttı, birden azaltınca sonradan azaltacak birşey kalmıyor maalesef

Sabitsin ayol ne artısı :))
Virgülden sonraki 2.rakamı saymıyoruz
ayyyy ne biliyim, başta sabit yazdım ama sonra gr farkı içim elvermedi

öyle de kuzum, üzüldüğüm şu, salı gününe göre -1 kg aslında şu anda, yani hafta başında da dikkat etseydim belki şu anda 68 olmuştum

Korumada yakmak önemli canım. Çok mu kaçırdın yarım saat yürü ertesi gün çok kaçırma tamam
Böyle oluyormu gerçekten. Ben izindeyken 3 ay korudum ama çok cok dikkat ederek. Gerci o zaman da spor yoktu. Neyse dediğin gibi yapayim bakalim bi koruma gelsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…