- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.161
Kız diyetisyenle alakası yok sen kendini tutuyorsun o listeyi uygulayabildiğin için kendi alnından öpDiyetisyenin alnından öpğcem nerdeyse üstelik çok güzel incelme yaptı bugün 5. Gün olmasına rağmen giydiklerinden anlıyorum
Demiii resmen aç yaşıyorKız diyetisyenle alakası yok sen kendini tutuyorsun o listeyi uygulayabildiğin için kendi alnından öp
Şimdi sen emziriyorsun canım o yüzden bişey diyemiyorum eğer emzirmemiş olsan tepene çöker zebani gibi beklerdim başındaHadiii insallahhh. Bugün biraz abrttim galiba ama burda bitiriyorum bir daha kaçamak yok. Bitti
Kıyafetle mi tartıldın canımEki Görüntüle 2724335
Kızlar çok üzgünüm,sabitim bu haftadün eksi -200 deydim bugün daha güzel bir sonuç bekliyrodum,şaşırdım açıkçası,ödem de yok,menum de yazdığım gibiydi
Yapacaksın canım mecbur. Yol uzadıkça insan daha fazla yoruluyor çünküInsallahhh yaa. Senin gibi istikrarli bir şekilde soor yapmam lazim. Spor yapamiyorum. Bu hafta dışarı çıktık yürüdük 2 defa onun dışında hiç spor yok.
Bebeğim ben zaten çokmyemek yemiyorum ki. Akşamları azalttım o kadar. Yani öylede açım böylede en azından kilo gidiyorKız diyetisyenle alakası yok sen kendini tutuyorsun o listeyi uygulayabildiğin için kendi alnından öp
Yani. O listeyi uygulayabildiği için kesinlikle kendini tebrik etmeli. Diyetisyen de ben kilo verdiriyorum diyo hey yavrumDemiii resmen aç yaşıyor1 yk salata mi olur
Kız salata yeşillik sınırsız serbest benim canım istemiyor ondan yemiyorum salatalıkta sınırsızDemiii resmen aç yaşıyor1 yk salata mi olur
Ben normalde kilo almıyorummki gebelik tiroiti canımı okudu. Ben normal zamanda da pek yemem bana göre diyet yaniYani. O listeyi uygulayabildiği için kesinlikle kendini tebrik etmeli. Diyetisyen de ben kilo verdiriyorum diyo hey yavrum
Ama zaten az yiyorum diyo ya baştan beri. Onun kilo alması yemekten değilmiş
Ben söylemicem artık valla. Sürekli söylüyorum o listeler emziren anne listesi değil. Aşırı az. Sağlıklı olandan yeterli yemektir diyet. E vücut napsın kitliyor kendini. Olanı vermiyor. Çünkü çifte enerjiye ihtiyacı varKıyafetle mi tartıldın canım
Guzel canim persembe menusu bence19.KASIM MENUM:
Ac karnına ödem suyu ile 1 kuru kayisi
10:00 kahve yarım muz
12:30 2 dilim eksi maya ekmegi, 7 zeytin, 3 cecil peynir, 1tk labne, 1ck salca, 1 hasl yumurta, kayisi erik cayı
15:00 kahve , 10 badem
17:15 2 adet kabak ile sote, Ayran
Yatmam gecikirse sutlu turk kahvesi icebillirim
1.5lt su 1lt odem suyu
Spor yok
Guzel canim afiyet olsunSabah 09.45
1 has.yumurta
Domates salatalik yesillik
3 dilim peynir
Ara
Sütlü türk kahvesi
K.cekirdeki
Öğle 13 30
6 y.k yeşil fasulye
Ara
Yeşil çay 2 kayisi 5 badem
Akşam 17.00
1 bardak smoothie (2.5 y.k yulaf ezmesi, 1 yeşil elma, 1 kaşık chia 1 bardak kefir)
Yeni baslangic icin guzel menu canim19 Kasım Perşembe Menüm
11:30 Kahvaltı =yulaf unu (yulafı robotton geçirip yaptım)ile yapılmış iki adet krep beyaz peynir domates salatalık 1 tk bal
Ara
15:00 1 SB süt 2 ceviz 2 hurma
18:45 :Akşam yemeği
: Tavuk sote( 5 kaşık sanırım)2 dilim TB ekmeği 1 bardak ayran
Spor yok
Guzel canim afiyet olsun19 kasım prş
09.00
1yumurta
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 dilim ekmek
14.00
1 yumurta
Domates
Salatalık
6 tane zeytin
2 dilim ekmek
19.00 ( dışarı çıkmam gerekti gecikti)
6 tane kanat
3 yk yoğurt
2 lt su
Nohut persembe icin iyi bir tercih degil sanki. Ama sana sislik yapmiyorsa iyi canim19 Kasım perşembe
Sabah aç karnına su ve sade kahve
kahvaltı 12.30
Labne peyniri
5 adet zeytin
Salatalık
Mısır gevreği
Ara öğün 15.30
Sade kahve
akşam yemeği 18.00
5 yk nohut
Bir kase yoğurt
su:2 litre
Spor:yok
Yeni baslangic icin guzel canim.19 Kasım PERŞEMBE
(bugün dershaneler kapanacağından dolayı son deneme yapıldı ve son anda yetişebildim uyuyakalınca gün çok düzensiz geçti üzgünüm
Kahvaltı 12:30
yarım simit
1 bardak çay
2 dilim peynir
Akşam 17.00
yarım tabak pilav
salata
1 bardak ayran
-2 lt su içtim
-yarım saat yürüyüş
(yarın telafisi olacak inşallah :)
Guzel canim afiyet olsunBugünkü menum
Sabah bir yeşil elma,iki bardak sıcak su
Kahvaltı 11.30
Dört kasik lor peyniri salatası
1 haşlanmış yumurta
İki dilim ananas
Bir çay bardağı süt
Ara 15.00
Bir avuç kuru üzüm 10 tane badem
Aksam 17.30
İki parça hindi göğsü haşlama
Bol salata ve bir bardak ayran
2.5 litre su,50 dk yürüyüş
İlk cocuk gercekten acemilik canim. Hele virde kv yanindaysan herkesin bir fikri oluyor. Cocugun uyumasindan diyup doymadigina dair. Benim ilk kizim emmedi simdi bakiyorumda diger ikisininde meme reddi oldu. Ama israrla emzirince emmeye devam ettiler. Ama buyuk emmedikce kv ,kp ,kayinlarim dahil cocuk doymuyor ac diye diye mamaya alistirdilar. Hazir mamaya alisan kizima emerek sut getirmek zor geldi ve tamamen birakti emmeyi. Yani demem oki ilk cocuk acemilik ,ikinci ciraklik ,ucuncu ustalik oluyorEvet stresten ağladığım cok olmuştur. Senin gibi kolumu morarttiginda cok ağlamışımdır. Keşke fotom dursaydı da atsaydım sana. Uykusu cok problemliydi. Gündüz asla uyumazdi beyaz gürültü ayağım da sallamayla uyuturdum. Gece yatağa koyar odadan cikardim 10 dk sonra ağlardı gelip salla salla cok yıpranmıştım cok. Bir cok gece ayağıma aliyordum biraz ayağımda uyurken bende uyuyayım diye. Sonra işte gece emmesini kesince yavaş yavaş uykulari düzene girmeye başladı. Yemek yemez tlf açardım, şimdi kızıma bir kere bile tlf dan bir şey acmadim. Tam nefes alacağım derken hamile olduğumu öğrendim. Ilk duyunca cok ağladım eşim isyan gibi oluyor ağlama dedi sonra bebeğim doğduğunda bi baktim ki uykusuzluğa da alışmışım istahsizliga da... strste yapmiyorum gerginlikte.....
Tecrübeli anneler varr eminim ilklerde hep hi gerginlil stres olmustur. Kendime o yuzden cok kızıyorum. Stresten gerginlikten oğlumu hiç istediğim gibi buyutememisim. Keşke onu da uyutmak için uğraşmasaydım uykulari gelince uyuyorlarmis zaten, keşke o kadar sallamasaydim, keşke o gürültüleri o videolari açmasaymışım diyorum.
Icimi dökeceğim varmışbir msj bekliyormuşum
Guzel bence canim19 kasım
09.00 haslanmıs yumurta ,1 dilim tb ekmek,1 dilim peynir
11.00 1 hurma 1 ceviz
13.00 domatesli yumurta
15.00 aptamil süt
17.00 1 kase tarhana corbası, 7 kaşık kabak yemegi
Spor :30 dk *2:60 point
Su :2 litre
Az degilmi canim . persembe icin bile az sanki19 kasim peesembe
14.00
1avuc kabak cekirdegi
1 avuc kuru uzum
18.00
1but
salata
2lt su
spor 90 dk yuruyus 270 puan @Pnrrr-20
Guzel menu canim19 Kasım Perşembe
Kahvaltı 11:30
2 kepçe şehriye çorbası
Öğle 14
Salata
1 kepçe şehriye çorbası
Akşam 19:30
3 kaşık soğanlı kuru biber kavurması
2 kaşık menemen
3 kaşık yoğurt
Salata
Su 3lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş 135 puan @Pnrrr-20
Genelde ayni donemleri bizde yasadik canim. Ben sadece biseyler yediriken video acmadim. Yemiyorsa yemesin dedim. Zaten emerken pek bisey yemek istemiyorlar. Uykuda ancak memeden kesilince duzene girdi. Bizde gece hep emerek uyurduk ve surekli gogsumdeydi .Kızlarrr günaydınn,
Ela yazmış cocuk konusunda bircogunu bende yaşadm gercekten sonradn tecrübeleniyor insan.
Benim oglanda inat var cok mesela bende 4-5 aydan sonra hicbirsekilde uyutamadigm icin sallamaya basldm ama en fazla 2-3 ay sallamisimdir izin vermezdi donerdi sallatmazdi. Basta sallamiycam diye inat ettim ama baktm uyumuyor bebek haliyle 10 saati gecik uykusuz kalıyor mecburen salladım. Simdi olsa inat etmezdim okadar nasl uyuyorsa oyle uyusun derdim diyorm kendimi yıpratmışım.
Yalancı memeyi bi anda istememeye basladi 7 aylikti sanrm normalde uyurken emerdi sadece zatn ama bi anda kesti attı.
Bu ara da inadimiz oyuncaklarla istedigi olmayinca agliyor firlatiyor bagiriyor bazen diyorm agreasif mi cocuk ama yok o biseyi istiyorsa olcak yoksa deliriyor :/
Bu ara sorunumuz meme surekli memede olmak istiyor gece de gunduzde napicam bilmiyormuyuyor koyuyorm hemen agliyor gunduzde surekli meme demesinden sorunumuzu buldm napariz bilmem daha 16 ayligiz memeyi kesmeyede cok var binduzene oturtmam gerek. Oncelikle emerek uyuyor onu cozebilsem ama cok zor.
Son olarak en buyuk pismanligim sirf yesin diye cizgifilm izletiyorm alisti da artk baya. Gun icindede cok izliyor bazen tvyi gosterip ac diyor bende kiyamiyorm ama aslında iyilik yapmiyorm biliyormbende cok bunaliyorm isim oldugunda aciyorm genelde. Mesela evde teksem hayatta namaz kildirmaz direk gelip uzerime cikiyor basortusunu cekiyor. Bayaa dertliymisim ya yazdım rahatladm :)) benmki uyuyor bende sabaha kalktım biraz daha uyuyim uyanmazsa
Evet söylemiştin. Sen çabuk verirsin o yüzden merak etmeBen normalde kilo almıyorummki gebelik tiroiti canımı okudu. Ben normal zamanda da pek yemem bana göre diyet yani
Kiz senin kocan seni zaten 57 ile gormedi mi. Görmüştü sanki öyle hatirliyorum. Hatta cok zayifsin böyle biraz al dememismiydiBugün çok kararlıyım incecik olmak istiyorum eşimin karşısına çıktığımda şok olmasını istiyorum çünkü diyete ilk başladığım sıralar veremeyeceğimi söylemişti hatta 78 kg iken bana "sen 65 ol sana telefon alacağım" demişti inanmıyordu pek bana ama ben kendime inanınca başardım 65 degil 57 kg bile oldumyarından itibaren buraya daha sık uğramaya çalışacağım bu aralar biraz hareketsizim yeniden ip atlamayı düşünüyorum kizlar imkanınız varsa bence ip atlayin baseni olanlara özellikle şiddetle tavsiye ediyorum
Yaa aslinda ben cok iyi ilerliyordum nedenaz yemeye başladım hiç bilmiyorumm. Tekrar eski düzenime dönmem lazimmm.Şimdi sen emziriyorsun canım o yüzden bişey diyemiyorum eğer emzirmemiş olsan tepene çöker zebani gibi beklerdim başındaarkadaşa öyle yapıyorum
Evettt böyle düşünüp yapmam lazim. Ama hep yapmamnlazim koruma donemini sporsuz koruyamam yoksa.Yapacaksın canım mecbur. Yol uzadıkça insan daha fazla yoruluyor çünkü
Evet sen cok yemeyerek zayiflayamiyordun ama böyle zayifliyorsun. Sen bundan sonra nasil yiyeceğini öğren iyice. Püf noktalari kap.Bebeğim ben zaten çokmyemek yemiyorum ki. Akşamları azalttım o kadar. Yani öylede açım böylede en azından kilo gidiyor
Korumada yakmak önemli canım. Çok mu kaçırdın yarım saat yürü ertesi gün çok kaçırma tamamEvettt böyle düşünüp yapmam lazim. Ama hep yapmamnlazim koruma donemini sporsuz koruyamam yoksa.
Guzel canim persembe menusu bence
Guzel canim afiyet olsun
Yeni baslangic icin guzel menu canim
Guzel canim afiyet olsun
Nohut persembe icin iyi bir tercih degil sanki. Ama sana sislik yapmiyorsa iyi canim
Yeni baslangic icin guzel canim.
Ama ozellikle persembe gunleri bulgur pek tercih etmesek iyi olur.
Guzel canim afiyet olsun
İlk cocuk gercekten acemilik canim. Hele virde kv yanindaysan herkesin bir fikri oluyor. Cocugun uyumasindan diyup doymadigina dair. Benim ilk kizim emmedi simdi bakiyorumda diger ikisininde meme reddi oldu. Ama israrla emzirince emmeye devam ettiler. Ama buyuk emmedikce kv ,kp ,kayinlarim dahil cocuk doymuyor ac diye diye mamaya alistirdilar. Hazir mamaya alisan kizima emerek sut getirmek zor geldi ve tamamen birakti emmeyi. Yani demem oki ilk cocuk acemilik ,ikinci ciraklik ,ucuncu ustalik oluyor
Yani ucuncuyu dusunun siz bi
Guzel bence canim
Az degilmi canim . persembe icin bile az sanki
Guzel menu canim
Genelde ayni donemleri bizde yasadik canim. Ben sadece biseyler yediriken video acmadim. Yemiyorsa yemesin dedim. Zaten emerken pek bisey yemek istemiyorlar. Uykuda ancak memeden kesilince duzene girdi. Bizde gece hep emerek uyurduk ve surekli gogsumdeydi .
İnşallah canım kilo verdikçe mutlu oluyorum mutlu oldukça neşeli oluyorum o yüzden az kaldı. Bi tane kotum var onun içine girdiğim an diyeti bırakıcam yani korumaya geçicem 3-5 de zamanla öyle gider tamam işte allah bereket versinEvet söylemiştin. Sen çabuk verirsin o yüzden merak etme
Bu hafta çok azalttı, birden azaltınca sonradan azaltacak birşey kalmıyor maalesefBen söylemicem artık valla. Sürekli söylüyorum o listeler emziren anne listesi değil. Aşırı az. Sağlıklı olandan yeterli yemektir diyet. E vücut napsın kitliyor kendini. Olanı vermiyor. Çünkü çifte enerjiye ihtiyacı varGeçen haftaki menüleri doyurucuydu mesela ve geçen hafta güzel verdi
ayyyy ne biliyim, başta sabit yazdım ama sonra gr farkı içim elvermediSabitsin ayol ne artısı :))
Virgülden sonraki 2.rakamı saymıyoruz
öyle de kuzum, üzüldüğüm şu, salı gününe göre -1 kg aslında şu anda, yani hafta başında da dikkat etseydim belki şu anda 68 olmuştumMinik bi fark var canım. Dengeli ve düzenli beslenirsen devamı gelir inş
Şaşırdım. Niye böyle oldu sence. Aşırı bi Yemen yok. Ama çikolatalar devamsa ordan kesinti yap bence. Malum benim hafta sonu çikolataları pzt artı 700 getirmiştiçikolatanın azı çoğu yok canım. Bırakman lazım sekteye uğramamak için
Tebrik ederim bebem. Diyetisyenden parayı geri istemene gerek kalmadı
Teşekkür ederim canım inşallah. Bekliyorum valla. Çok yoruldum o kadar işin arasına kilo vermeyi sıkıştırmaya çalışmaktan
Teşekkür ederim kaptaniçem inşallah
kasım hedefim 59.7 idi yani bu haftaki hedefim 1.4 olmalı. İnşallah başarırım
Görürsün kuzum devam
Böyle oluyormu gerçekten. Ben izindeyken 3 ay korudum ama çok cok dikkat ederek. Gerci o zaman da spor yoktu. Neyse dediğin gibi yapayim bakalim bi koruma gelsin deKorumada yakmak önemli canım. Çok mu kaçırdın yarım saat yürü ertesi gün çok kaçırma tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?