- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.181
Aynen. Baştan beri söylüyorum hem bebeğe hem anneye sıkıntıBu hafta çok azalttı, birden azaltınca sonradan azaltacak birşey kalmıyor
Oluyor merak etme. Kilonun yerleşmesi için en az 48 saat geçmeli. O sırada biraz dikkat biraz spor tamamBöyle oluyormu gerçekten. Ben izindeyken 3 ay korudum ama çok cok dikkat ederek. Gerci o zaman da spor yoktu. Neyse dediğin gibi yapayim bakalim bi koruma gelsin de
1 hafta kaybın var ama en azından artın yok ona odaklanöyle de kuzum, üzüldüğüm şu, salı gününe göre -1 kg aslında şu anda, yani hafta başında da dikkat etseydim belki şu anda 68 olmuştum
O zaman bugün ve yarın cok hafif olmalı ve sporda olmaliOluyor merak etme. Kilonun yerleşmesi için en az 48 saat geçmeli. O sırada biraz dikkat biraz spor tamam
Aynen bebişimO zaman bugün ve yarın cok hafif olmalı ve sporda olmaliönce sabah aldığım kiloyu gondereyim sonra eksiye geceyim
google den giripte dene canim500 Gr almışım malesef asıl olay haftaya cuma başlıyor benim için.
Beyaz Leylak 20 Kasım cuma 74.3
Fotoğrafı galerimden sol alt köşede olan dosya ekle kısmından eklemeye çalıştım olmadı
Canim bende uygulamadan ekleyemoyorum. Googlle den gir ekle500 Gr almışım malesef asıl olay haftaya cuma başlıyor benim için.
Fotoğrafı galerimden sol alt köşede olan dosya ekle kısmından eklemeye çalıştım olmadı
0.5 e cok guldumGünaydın kızlar
bildirimimi yapayım ama U UcanSupurge kusura bakma lütfen bu haftayı kötü geçirmenin bedelini ödüyorum
Aslında salıya göre 1 kg eksideyim ama geçen haftaya göre eksiye geçemedim
geçen hafta: 69
Bugün: 69,05
Fark: 0,05
Yüzde: -0,07
SaEki Görüntüle 2724241
niye boyle olduki canimKızlar cok uzgunum ozur dilerim hepinizden
Gecen cuma: 68.1
Bugun: 68.5
Fark +400gr
Eki Görüntüle 2724302
vay vay vayyyy superrEver bu eksimi elaya armağan ediyorum
geçen cuma :73.1
Cuma:70.9
Fark:2.2
Yüzde.3.0
küllerimden doğarak geliyorum
cok az kaldi 5 lereeeBen de bildirmimi yapayım Kızlar benimki uyumayacak belli oldu
Geçen cuma:62.3
Bugün:61.2
Fark:1.1
Yüzde:1.765
son 4 inşallahhh
hadi bismillah ozaman:))günaydın :) ayy bildirimler gelmis bile -1 -2 leri görünce çok mutlu oldum bende umuyorum bir an önce 70in altına inebilirim en son tartıldığımda 74.9 dum bugün 73.1 i görünce çok mutlu oldum önümüzdeki iki hafta çok dikkat edip 69u görmek istiyorum inşallah başarırım
harikaa tebrikler canimGeçen cuma 72.5
Bugün 71.8
Fark 0.7
Yüzde 0.966
belkide odem olmustur canimEki Görüntüle 2724335
Kızlar çok üzgünüm,sabitim bu haftadün eksi -200 deydim bugün daha güzel bir sonuç bekliyrodum,şaşırdım açıkçası,ödem de yok,menum de yazdığım gibiydi
Seni geçemem baby aramızda fark var sen de iyi veriyorsun olduğun yerde kalmıyorsun kicok az kaldi 5 lereee
bu arada benide gececen gittikce
Kendine göre bi düzen kur bencede. Emziriyorsun sen baba bakma ben zaten az yerdim . Ben yiyenlerin menülerine bakıyorum 3 de meyve 6 da akşam yemeği bide çeşit çeşit vallaha ben 100 kg olurum ama ben bu yapıdayım vücudumu tanıyorum. Demekki onlarda öyle veriyorlar. Bu yıl sonuna kadar inşallah bitircem hedef koydum bakalım ne kadar giderse.Kiz senin kocan seni zaten 57 ile gormedi mi. Görmüştü sanki öyle hatirliyorum. Hatta cok zayifsin böyle biraz al dememismiydi
Yaa aslinda ben cok iyi ilerliyordum nedenaz yemeye başladım hiç bilmiyorumm. Tekrar eski düzenime dönmem lazimmm.
Evettt böyle düşünüp yapmam lazim. Ama hep yapmamnlazim koruma donemini sporsuz koruyamam yoksa.
Evet sen cok yemeyerek zayiflayamiyordun ama böyle zayifliyorsun. Sen bundan sonra nasil yiyeceğini öğren iyice. Püf noktalari kap.
Bu hafta menülere hiç bakamadım sence nerde hata yaptın geçen hafta spora yüklenip bu hafta bırakmış olman da etki etmiş olabilir mi ?Kızlar cok uzgunum ozur dilerim hepinizden
Fark +400gr
Eki Görüntüle 2724302
Allahım bu ne bu ne harikaaaaaEver bu eksimi elaya armağan ediyorum
Yüzde.3.0
Hey maşallahBen de bildirmimi yapayım Kızlar benimki uyumayacak belli oldu
son 4 inşallahhh
Elom balım kaymağım en geç iki haftaya 6lardasınGeçen cuma 72.5
Bugün 71.8
Fark 0.7
Yüzde 0.966
Vardır bi sebebi canım sana ve sütüne hangi yöntem iyi geliyorsa ona devam etmelisin bence diyetisyen menüsü kullanmıyor muydun kuzum ?Eki Görüntüle 2724335
Kızlar çok üzgünüm,sabitim bu haftadün eksi -200 deydim bugün daha güzel bir sonuç bekliyrodum,şaşırdım açıkçası,ödem de yok,menum de yazdığım gibiydi
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun doktora gidebilecek misin ?Çok şiddetli bir bel ağrısı bastırdı böbreğimde taşlar var ondan mı bilmiyorum ama bu mesajı zor yazıyorum şu an.Bugün giremeyebilirim buraya
Yokk canim mümkün değil ben senin kadar az yiyemem zaten az dedigin de yine günde 3 meyvevardir yani. Bi çar şamba perşembe az yiyorum onu da düzelteceğim insallah. Öncelik süt tabikiii. Ama cok şükür süt etkilenmeden 25 kilo verdim gerisini de veririm insallahKendine göre bi düzen kur bencede. Emziriyorsun sen baba bakma ben zaten az yerdim . Ben yiyenlerin menülerine bakıyorum 3 de meyve 6 da akşam yemeği bide çeşit çeşit vallaha ben 100 kg olurum ama ben bu yapıdayım vücudumu tanıyorum. Demekki onlarda öyle veriyorlar. Bu yıl sonuna kadar inşallah bitircem hedef koydum bakalım ne kadar giderse.
Ayyy hadiii insallahhh bebegim. Sen ne yaptin sabit misin eksi de miBu hafta menülere hiç bakamadım sence nerde hata yaptın geçen hafta spora yüklenip bu hafta bırakmış olman da etki etmiş olabilir mi ?
Allahım bu ne bu ne harikaaaaa
Hey maşallahdostum harikasın
Elom balım kaymağım en geç iki haftaya 6lardasın
Vardır bi sebebi canım sana ve sütüne hangi yöntem iyi geliyorsa ona devam etmelisin bence diyetisyen menüsü kullanmıyor muydun kuzum ?
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun doktora gidebilecek misin ?
Off o bir bebek ve bu kadar uykusuzluga nasil dayaniyor. Gun icinde uyur ins canim sende biraz rahatlarsinGöz kapaklarımın arasına kürdan koymak istiyorum çünkü cidden gözümü açamıyorum. Gece 1 buçukta uyanıp 6 da uyuyan kızım 7 buçukta yeniden uyandıGözlerimi açamıyorum cidden
En azindan arti degilsin canim. Haftaya vuzel eksi gelecek oyle dusunGünaydın kızlar
bildirimimi yapayım ama U UcanSupurge kusura bakma lütfen bu haftayı kötü geçirmenin bedelini ödüyorum
Aslında salıya göre 1 kg eksideyim ama geçen haftaya göre eksiye geçemedim
geçen hafta: 69
Bugün: 69,05
Fark: 0,05
Yüzde: -0,07
SaEki Görüntüle 2724241
Menulerinde sikinti yoktu diye hatirliyorum. Degisiklige gitmen gerekiyor demekki. Sporumu cok yaptin acaba bu haftaKızlar cok uzgunum ozur dilerim hepinizden
Fark +400gr
Eki Görüntüle 2724302
Masallah canim tebriklerEver bu eksimi elaya armağan ediyorum
Yüzde.3.0
Super canim istikrarla devam ediyorsunBen de bildirmimi yapayım Kızlar benimki uyumayacak belli oldu
son 4 inşallahhh
Tebrikler canim yuzde bir yapmissinGeçen cuma 72.5
Bugün 71.8
Fark 0.7
Yüzde 0.966
Gecen haftaki kilonu hatirlayamdim canim. Artimisin sen simdiEki Görüntüle 2724335
Tabiki 3 candir3 gelsinn diyorsunnn
Off dogum sancisi gibi derler tas agrisina. Gecmis olsun canimÇok şiddetli bir bel ağrısı bastırdı böbreğimde taşlar var ondan mı bilmiyorum ama bu mesajı zor yazıyorum şu an.Bugün giremeyebilirim buraya
Sağol bebeğim haftaya daha iyi olacak 5 gündür bu diyeti yapıyorumBu hafta menülere hiç bakamadım sence nerde hata yaptın geçen hafta spora yüklenip bu hafta bırakmış olman da etki etmiş olabilir mi ?
Allahım bu ne bu ne harikaaaaa
Hey maşallahdostum harikasın
Elom balım kaymağım en geç iki haftaya 6lardasın
Vardır bi sebebi canım sana ve sütüne hangi yöntem iyi geliyorsa ona devam etmelisin bence diyetisyen menüsü kullanmıyor muydun kuzum ?
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun doktora gidebilecek misin ?
Sen çok uzun vadeye böldün ben o kadar uzatınca bunalıyorum. Sadede diyet değil herşeyde bi iş uzasın sıkılıyorum depresyona giriyorum resmen. Bişey yapacaksam en iyi şekilde en hızlı şekilde yapman gerek sonra ağzıma bir lokma alayım offf siyer vardı diyorum bitsin kurtulayım. Sen süte önem ver canım keşke benimde olsaydı bende senin gibi yapsaydım. İki memeden anca 25-30 cc bile zor çıkıyordu oda gitti zatenYokk canim mümkün değil ben senin kadar az yiyemem zaten az dedigin de yine günde 3 meyvevardir yani. Bi çar şamba perşembe az yiyorum onu da düzelteceğim insallah. Öncelik süt tabikiii. Ama cok şükür süt etkilenmeden 25 kilo verdim gerisini de veririm insallah
Ah bilsemOff o bir bebek ve bu kadar uykusuzluga nasil dayaniyor. Gun icinde uyur ins canim sende biraz rahatlarsin
Foto eklemeden olmaz canım500 Gr almışım malesef asıl olay haftaya cuma başlıyor benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?