Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Böyle oluyormu gerçekten. Ben izindeyken 3 ay korudum ama çok cok dikkat ederek. Gerci o zaman da spor yoktu. Neyse dediğin gibi yapayim bakalim bi koruma gelsin de
Oluyor merak etme. Kilonun yerleşmesi için en az 48 saat geçmeli. O sırada biraz dikkat biraz spor tamam

öyle de kuzum, üzüldüğüm şu, salı gününe göre -1 kg aslında şu anda, yani hafta başında da dikkat etseydim belki şu anda 68 olmuştum
1 hafta kaybın var ama en azından artın yok ona odaklan 1 hafta ara verdiğin için de daha hızlı gider merak etme

Oluyor merak etme. Kilonun yerleşmesi için en az 48 saat geçmeli. O sırada biraz dikkat biraz spor tamam
O zaman bugün ve yarın cok hafif olmalı ve sporda olmali önce sabah aldığım kiloyu gondereyim sonra eksiye geceyim

500 Gr almışım malesef asıl olay haftaya cuma başlıyor benim için.
Beyaz Leylak 20 Kasım cuma 74.3
Fotoğrafı galerimden sol alt köşede olan dosya ekle kısmından eklemeye çalıştım olmadı
Canim bende uygulamadan ekleyemoyorum. Googlle den gir ekle

0.5 e cok guldum
yani sabitsin:))
Kızlar cok uzgunum ozur dilerim hepinizden

Gecen cuma: 68.1
Bugun: 68.5
Fark +400gr

Eki Görüntüle 2724302
niye boyle olduki canim
Ever bu eksimi elaya armağan ediyorum
geçen cuma :73.1
Cuma:70.9
Fark:2.2
Yüzde.3.0

küllerimden doğarak geliyorum
vay vay vayyyy superr
Ben de bildirmimi yapayım Kızlar benimki uyumayacak belli oldu

Geçen cuma:62.3
Bugün:61.2
Fark:1.1
Yüzde:1.765

son 4 inşallahhh
cok az kaldi 5 lereee
bu arada benide gececen gittikce
hadi bismillah ozaman:))
Geçen cuma 72.5
Bugün 71.8
Fark 0.7
Yüzde 0.966
harikaa tebrikler canim
Eki Görüntüle 2724335
Kızlar çok üzgünüm,sabitim bu haftadün eksi -200 deydim bugün daha güzel bir sonuç bekliyrodum,şaşırdım açıkçası,ödem de yok,menum de yazdığım gibiydi
belkide odem olmustur canim
yeni yuruyuse baslamistin
belkide ondan

Kendine göre bi düzen kur bencede. Emziriyorsun sen baba bakma ben zaten az yerdim . Ben yiyenlerin menülerine bakıyorum 3 de meyve 6 da akşam yemeği bide çeşit çeşit vallaha ben 100 kg olurum ama ben bu yapıdayım vücudumu tanıyorum. Demekki onlarda öyle veriyorlar. Bu yıl sonuna kadar inşallah bitircem hedef koydum bakalım ne kadar giderse.

Fark +400gr

Eki Görüntüle 2724302
Bu hafta menülere hiç bakamadım sence nerde hata yaptın geçen hafta spora yüklenip bu hafta bırakmış olman da etki etmiş olabilir mi ?
Yüzde.3.0

Allahım bu ne bu ne harikaaaaa

son 4 inşallahhh
Hey maşallah dostum harikasın
Geçen cuma 72.5
Bugün 71.8
Fark 0.7
Yüzde 0.966
Elom balım kaymağım en geç iki haftaya 6lardasın
Eki Görüntüle 2724335
Kızlar çok üzgünüm,sabitim bu haftadün eksi -200 deydim bugün daha güzel bir sonuç bekliyrodum,şaşırdım açıkçası,ödem de yok,menum de yazdığım gibiydi
Vardır bi sebebi canım sana ve sütüne hangi yöntem iyi geliyorsa ona devam etmelisin bence diyetisyen menüsü kullanmıyor muydun kuzum ?
Çok şiddetli bir bel ağrısı bastırdı böbreğimde taşlar var ondan mı bilmiyorum ama bu mesajı zor yazıyorum şu an.Bugün giremeyebilirim buraya
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun doktora gidebilecek misin ?

Yokk canim mümkün değil ben senin kadar az yiyemem zaten az dedigin de yine günde 3 meyvevardir yani. Bi çar şamba perşembe az yiyorum onu da düzelteceğim insallah. Öncelik süt tabikiii. Ama cok şükür süt etkilenmeden 25 kilo verdim gerisini de veririm insallah

Ayyy hadiii insallahhh bebegim. Sen ne yaptin sabit misin eksi de mi

Göz kapaklarımın arasına kürdan koymak istiyorum çünkü cidden gözümü açamıyorum. Gece 1 buçukta uyanıp 6 da uyuyan kızım 7 buçukta yeniden uyandı Gözlerimi açamıyorum cidden
Off o bir bebek ve bu kadar uykusuzluga nasil dayaniyor. Gun icinde uyur ins canim sende biraz rahatlarsin
En azindan arti degilsin canim. Haftaya vuzel eksi gelecek oyle dusun

Fark +400gr

Eki Görüntüle 2724302
Menulerinde sikinti yoktu diye hatirliyorum. Degisiklige gitmen gerekiyor demekki. Sporumu cok yaptin acaba bu hafta
Yüzde.3.0

Masallah canim tebrikler

son 4 inşallahhh
Super canim istikrarla devam ediyorsun

Geçen cuma 72.5
Bugün 71.8
Fark 0.7
Yüzde 0.966
Tebrikler canim yuzde bir yapmissin
Eki Görüntüle 2724335
Gecen haftaki kilonu hatirlayamdim canim. Artimisin sen simdi
3 gelsinn diyorsunnn
Tabiki 3 candir
Çok şiddetli bir bel ağrısı bastırdı böbreğimde taşlar var ondan mı bilmiyorum ama bu mesajı zor yazıyorum şu an.Bugün giremeyebilirim buraya
Off dogum sancisi gibi derler tas agrisina. Gecmis olsun canim

Sağol bebeğim haftaya daha iyi olacak 5 gündür bu diyeti yapıyorum
Sen çok uzun vadeye böldün ben o kadar uzatınca bunalıyorum. Sadede diyet değil herşeyde bi iş uzasın sıkılıyorum depresyona giriyorum resmen. Bişey yapacaksam en iyi şekilde en hızlı şekilde yapman gerek sonra ağzıma bir lokma alayım offf siyer vardı diyorum bitsin kurtulayım. Sen süte önem ver canım keşke benimde olsaydı bende senin gibi yapsaydım. İki memeden anca 25-30 cc bile zor çıkıyordu oda gitti zaten

500 Gr almışım malesef asıl olay haftaya cuma başlıyor benim için.
Beyaz Leylak 20 Kasım cuma 74.3
Fotoğrafı galerimden sol alt köşede olan dosya ekle kısmından eklemeye çalıştım olmadı
Foto eklemeden olmaz canım
Foto galerinden değil, yazdığın mesajın altındaki "dosya ekle" kısmından eklemen lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…