Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

anam anammm ne ettiniz siz böle ++lardasınız dur şu yemeğimi yiyeyim hen kontrol ederim sağolsun sengcim bugün tarif etti

Eve gidicm şimdi. Hanımlar kardeş takımın listesine bakın bakalım eksik var mi :) en sonda yüzdeleri toplayıp orada kaç kişinin bildirimi varsa o sayiya bölüyoruz

bireysel hesaplamalar doğru ama tunituni -1,76 olan oran sengin söylediğine göre 5 ve üzeri olunca yuvarlıyoruz yani 1,77 olması gerekiyo sanırım
birde ben elli kez hesapladım ortalamanız -0,49 çıkıyo (matemetiğim kıttır idare ediverin )

benden bu kadar fundacım bugün ilk defa yaptım sen yinede bir bak benim hesapta hepten kafanı karıştırmasın :26:

anam anammm ne ettiniz siz böle ++lardasınız dur şu yemeğimi yiyeyim hen kontrol ederim sağolsun sengcim bugün tarif etti

Pek bir şey etmedik...

Takımca en büyük hatamız bir gün içinde 10 kere tartılmak. Sonra da rejim+spora rağmen tartı stresinden şişiyoruz.

Siz siz olun, sakın sık tartılmayın. İnanın rejim yapan biri için haftada 1 kere yeterince sık zaten... Ne güzel yüzdelerimiz vardı, tartıla tartıla düştü yüzdeler... Sakın tartılmayın ya...

Teşekkür ederim canım, bekliyorum senin cevabını o zaman...

Teşekkür ederim canım.

5 ve üzeri olursa yuvarlanır, evet. Ama bireysel yüzdelerde de, takım yüzdesinde de tamsayıdan sonraki küsüratı hep 2 rakamlı yazıyoruz. Yani 5 ve üzerinden yuvarlanan rakam küsüratın 3. rakamı... Böyle belki karışık oldu, şöyle yazayım:

Tuninin yüzdesi: 0,761517... = 0,76 çıkıyor. Küsüratın 3. rakamı ise 1. Eğer o rakam 5 ve üzeri olsa yuvarlanırdı, yani:

Tuninin yüzdesi: 0,765126 olsa idi; 0,77 ye yuvarlanırdı.

Umarım anlatabilmişimdir. :)

-----

Ortalamada da bir yerde karıştırıyorsun sanırım hesapları... Muhtemelen -0,81'i topluyorsun. :)

Son düzenleme:

tşk ederim hemde süper anlatmışsın

9. Takım Cuma zayıflama yarışması 285. Etap

zehra_s 63/ bildirimde bulunmadı
fadime02 96,8/bildirimde bulunmadı
nagieymen 67,5/66,1/-1,4/ %2,07
btlbetul 65,3/65,7/+0,4/-%0,61
NoRaaa 71,6/71,6/0/%0
hoppidicik 92/91,5/-0,5/%0,54
bsrmhmmt 70,8/bildirimde bulunmadı
TrulyScrumtions bildirim yaptı 80,5 kg geçenlerde kunuşulmuştu bu sıklıkta girebilmemi kabul ederseniz benide alın takıma ocaktan sonra hep buralardayım dedi

sengcim yardımı olurmu bilmem sabahtan beri forumdayım geçmişe gitme diye bildiren bildirmeyenleri yazayım dedim :26:

Son düzenleme:

Kızlar kusura bakmayın oğlum hasta dün geceden beri hastanedeyiz. Bronşit atağı geçirdi bu 2. oluyor malesef.. Saat 15:30 da tahlil sonuçlarını alıp doktora göstereceğiz yatırabilirim dedi.. Bir süre gelemem dün 62.7 çıkmıştım bugün tartılmadım. Olmazsa 63 olarak alın bu hafta..

benimde heryerim acıyor fulya..arka baldırlar , sırt kaslarım , kollarım, ayak bileklerim heryerim heryerim..bende su tutumuş olabilirmiyim acep?..500 gr. dan daha fazla vermeyi ümit ediyordur netekim..

aciyorsa kesin su tutmustur hic tereddut bile etmeden soyluyorum. yalniz sen o borekleri asureleri yemesen demek ne kadar cok vericeksin onu dusun

Kızlar ben geldim umaım geç kalmamışımdır kilo bildirimini nasıl bildireceğim edeki tartı bozuk ve cumartesileri gidicem diyetisyene o yüzden onun tartısına göre bildirim yapayım. 72.5 Olarak kaydeder misiniz???

Kızlar ben geldim umaım geç kalmamışımdır kilo bildirimini nasıl bildireceğim edeki tartı bozuk ve cumartesileri gidicem diyetisyene o yüzden onun tartısına göre bildirim yapayım. 72.5 Olarak kaydeder misiniz???

geçmiş olsun..

aciyorsa kesin su tutmustur hic tereddut bile etmeden soyluyorum. yalniz sen o borekleri asureleri yemesen demek ne kadar cok vericeksin onu dusun
evet..değilmi..

kızlar bizim hesaplamalar ne oldu şimdi..?seng anlatmışsın ama benim yerime zaten nagiş yapmış sağolsun....de benin anlamadığım paylaşım alanına bizmi yapıştıracaktık..

canım diyetisyenin tartısıyla senin tartın arasın epey fark mı var.Yoksa kilo almış olabilir misin.Ben seni bildirim yapmadı olarak yazmalıyım bence..

Arkadaşlar lütfen bildirim yaparken dikkat edelim. Tartılamıyorsanız bildirim yapmayın mesela sonra karışıyor. dünkünü bildirsem ayrı, yaklaşık olarak soyleneni bildirsem ayrı.

Ececim nedir durum?

Başka tartıda tartılan arkadaşların yakın zamanda bildirdiği başka bir kilo var mı?

Kilo bildirmedi yazmaktan bahsetmişsin ama 3 kere kilo bildirmeyen diskalifiye ediliyor. Öyle yazmak bence iyi olmaz.

zehra arkadaşımız dün 62,7 çıkmış. bsrmhmmt arkadaşımızda diyetisyenin tartısında 72,5 çıkmış. geçen haftaki kilosu 70,8..Bir fark olmaz gibi geliyor ama bilemedim işte..

bir de canım 251. etapta ayrılan üyenin kilosunu 32ye böldüm doğru di mi :18::18:
çok sıkıntım var benimde yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…