- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.221
İnan hiç fikrim yok,dün sabsh -200 du,hem menüm çok uyiydi,hem de çok yürüdüm dün,ödem olacak bir şeyde yemedim,aksam su da içmedim.Niye veremedin sence canım
Ay inşallah yaaaSenin yüzdeyle kesin
Çok heyecanlıyım ilk defa bireyselde birinci olucamSenin bireyselde 1.olduğun kesin canım
Muhtemelen takım olarakta 1.oluruz
Mrb cnm iyiyim şükür sen nasılsın güzel eksi ne zmn ayrilmistn kacla ayrilmistn iznemerhaba kızlar. nasılsınız
geçen pazartesi 62,5 kilo
bugün 61,7 kilo
fark: 0,800 gr
şuan izindeyim.
Yemediğini biliyorum ye diyorum işteCanım inan tatlı hamur işiyi birsk ekmek bile yemiyorum,yazdıklarım dışında bir şey yemiyorum zaten,pazar sabshi su böreği yedim o kadar,haftaici asla kaçamak yapmadım,Allah'ta şahidim yani
Benim herşey evde salon masasının üstündeBen de okula gidip kitap dosyamı vs alıcam malum yeniden uzaktan yapıcaz
bende iyiim teşekkür ederim. 7 eylül gibi ayrılmıştım. ayrılırken 58,8 kiloydumMrb cnm iyiyim şükür sen nasılsın güzel eksi ne zmn ayrilmistn kacla ayrilmistn izne
3 ay dolmadığı için artı kilo ile listeye giremiyorsun canım.bende iyiim teşekkür ederim. 7 eylül gibi ayrılmıştım. ayrılırken 58,8 kiloydum
bilmiyordum bunu. umarım verebilirim3 ay dolmadığı için artı kilo ile listeye giremiyorsun canım.
3 haftan var ama sen zaten o zamana kadar izin kilona gelirsin
Sen burada ol yeterki verirsin canımbilmiyordum bunu. umarım verebilirim
Çok çok da değil bence aldığın kilo az sıksan gider hemen cnmbende iyiim teşekkür ederim. 7 eylül gibi ayrılmıştım. ayrılırken 58,8 kiloydum
Hmm pamuk denemedm hic ama islak mendili saf su olandan aliyorm cok zararlı olucagni duusnmuyorm o şekildeCanim ben ıslak mendil yerine pamuk alıyorum. Normal kuru temizleme pamuğu. Evde kendim ıslatıp siliyorum. Ayni hesaba geliyor bence. Denemeye değer. Ben ikisine de pamuk kullandim hep
Hmm ayy ben oyle dusurdm bikere oglani o gunden beri biz yer minderinde yatiyoruz koca yatakta esime kaldıYok kuzum genelde 30 dk taş çatlasa 1.5 saat o da çok çok nadir
Sürekli ordan oraya koşturuyor
Biraz genetik sanırım. Eşim de ben de aşırı hareketli çocuklarmışız ona bağlıyorum artıkÇünkü ağlama bağırma yok oyun istiyor
Gece aramızda yastığı alıp bi oraya bi buraya atıyordu yatağın bi ucundan diğerine kaçıyordu biz de uyuyakalmayalım da düşmesin diye mala bağladık yine tabi
Sabitsin oda guzel cnm haftaya guzel olcak insllahGünaydın kızlar
bildirimimi yapayım ama @UcanSupurge kusura bakma lütfen bu haftayı kötü geçirmenin bedelini ödüyorum
Aslında salıya göre 1 kg eksideyim ama geçen haftaya göre eksiye geçemedim
geçen hafta: 69
Bugün: 69,05
Fark: 0,05
Yüzde: -0,07
SaEki Görüntüle 2724241
Muhtesemmmm cok guzl boyle eksiler gorunce bende yaparm diyip gaza geliyorm insallah haftaya benimde olurEver bu eksimi elaya armağan ediyorum
geçen cuma :73.1
Cuma:70.9
Fark:2.2
Yüzde.3.0
küllerimden doğarak geliyorum
Cok guzel
Acikladm cnm azonce malesefÇok şaşırdım canim. Neden böyle oldu ki
Wuuu supersin cnm nasl 4 gofret yiyip haftasonu sonra telafi ediyorsn ya ben 1taneyle fiyasko olurumBen de bildirmimi yapayım Kızlar benimki uyumayacak belli oldu
Geçen cuma:62.3
Bugün:61.2
Fark:1.1
Yüzde:1.765
son 4 inşallahhh
Cok guzel cnm tbrkler ne kaldi ki 6 laraGeçen cuma 72.5
Bugün 71.8
Fark 0.7
Yüzde 0.966
Cikolata zayif noktammmmmMinik bi fark var canım. Dengeli ve düzenli beslenirsen devamı gelir inş
Şaşırdım. Niye böyle oldu sence. Aşırı bi Yemen yok. Ama çikolatalar devamsa ordan kesinti yap bence. Malum benim hafta sonu çikolataları pzt artı 700 getirmiştiçikolatanın azı çoğu yok canım. Bırakman lazım sekteye uğramamak için
Tebrik ederim bebem. Diyetisyenden parayı geri istemene gerek kalmadı
Teşekkür ederim canım inşallah. Bekliyorum valla. Çok yoruldum o kadar işin arasına kilo vermeyi sıkıştırmaya çalışmaktan
Teşekkür ederim kaptaniçem inşallah
kasım hedefim 59.7 idi yani bu haftaki hedefim 1.4 olmalı. İnşallah başarırım
Görürsün kuzum devam
Haftaya daha iyi olur insallah cnm neden boyle oldu pekiEki Görüntüle 2724335
Kızlar çok üzgünüm,sabitim bu haftadün eksi -200 deydim bugün daha güzel bir sonuç bekliyrodum,şaşırdım açıkçası,ödem de yok,menum de yazdığım gibiydi
Gecmis olsun cokÇok şiddetli bir bel ağrısı bastırdı böbreğimde taşlar var ondan mı bilmiyorum ama bu mesajı zor yazıyorum şu an.Bugün giremeyebilirim buraya
Ben de uzaktan sürecinde öyleydimBenim herşey evde salon masasının üstünde
Kızların çalışma odasına 2 masa daha eklemeyi düşünüyoruz
Bakalım canım,bu hafta yine üç ana öğüne döneyim ben,diyetisyen menusunun iki ana öğün değiştirilmiş şekilde yaptim aslında,aksamlari salatam da yoğurdum da vardı,diyetisyenin verdiği sekilde,hatta iki aksam yemekten sonra ara öğün bile yapmadim,demekki çokta ac kalmamak lazimmis.Sen ve papatyanin menülere göz atayim ben,sizde emziren annesinin sonuçta,bu hafta menü oluşturmada fikir olsun bana.Yemediğini biliyorum ye diyorum işte
Kaçamaklarını cuma cmt yap ama diğer günler doyarak ye. Senin enerjiye ihtiyacın var
Et balık baklagil salata meyve kuruyemiş kefir
Serpiştir bunları gün içine
Çok geç saatte yemeden Azcık yürüsen ve düzenli beslensen zaten verirsin göreceksin
Diyetisyen listen noldu
Senin haftada maks 1 kilo vermen lazım zaten şu an hatta ideali 500 g
500 ile 1 arası versen zaten birkaç ayda tamam
Süper cnm tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?