Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım inan tatlı hamur işiyi birsk ekmek bile yemiyorum,yazdıklarım dışında bir şey yemiyorum zaten,pazar sabshi su böreği yedim o kadar,haftaici asla kaçamak yapmadım,Allah'ta şahidim yani
Yemediğini biliyorum ye diyorum işte
Kaçamaklarını cuma cmt yap ama diğer günler doyarak ye. Senin enerjiye ihtiyacın var
Et balık baklagil salata meyve kuruyemiş kefir
Serpiştir bunları gün içine
Çok geç saatte yemeden Azcık yürüsen ve düzenli beslensen zaten verirsin göreceksin
Diyetisyen listen noldu
Senin haftada maks 1 kilo vermen lazım zaten şu an hatta ideali 500 g
500 ile 1 arası versen zaten birkaç ayda tamam

Kızlar niye boyle oldu diye sormussunuz aciklama yapaym topluca dedim. Hatirlarsaniz pazartesi sabah tartilmayi unutmustm salı tartildm ve +1kg gordm neden bilmiyorm menulerm iyidi spor da vardi ona sinir olmanin ve esimin bu hastane durumları yuzune moral bozukluguyla agzıma ara ar biseyler attım bi kac kasik cikolata yedim salı menumu yazmadm zatn hatirlayamadm bile nezmn ne yedim ama cok asiri da kacirmadim yine carsamba persembe cok dikkat edip sporla anca bukadr gitti cok mahcubum hatta izine ayrilmayi dusundm takima 2 haftadir kotu etkiliyorm diye ama hedefe az kaldı ve bidaha olmiycak kendimede söz verdim sizede veriyorm suanda insallah haftaya en az 1.5kg vermek hedefim cok cabaliycam bunun icin

Canim ben ıslak mendil yerine pamuk alıyorum. Normal kuru temizleme pamuğu. Evde kendim ıslatıp siliyorum. Ayni hesaba geliyor bence. Denemeye değer. Ben ikisine de pamuk kullandim hep
Hmm pamuk denemedm hic ama islak mendili saf su olandan aliyorm cok zararlı olucagni duusnmuyorm o şekilde
Hmm ayy ben oyle dusurdm bikere oglani o gunden beri biz yer minderinde yatiyoruz koca yatakta esime kaldı
Sabitsin oda guzel cnm haftaya guzel olcak insllah
Ever bu eksimi elaya armağan ediyorum
geçen cuma :73.1
Cuma:70.9
Fark:2.2
Yüzde.3.0

küllerimden doğarak geliyorum
Muhtesemmmm cok guzl boyle eksiler gorunce bende yaparm diyip gaza geliyorm insallah haftaya benimde olur
Cok guzel
Çok şaşırdım canim. Neden böyle oldu ki
Acikladm cnm azonce malesef
Ben de bildirmimi yapayım Kızlar benimki uyumayacak belli oldu

Geçen cuma:62.3
Bugün:61.2
Fark:1.1
Yüzde:1.765

son 4 inşallahhh
Wuuu supersin cnm nasl 4 gofret yiyip haftasonu sonra telafi ediyorsn ya ben 1taneyle fiyasko olurum
Geçen cuma 72.5
Bugün 71.8
Fark 0.7
Yüzde 0.966
Cok guzel cnm tbrkler ne kaldi ki 6 lara
Cikolata zayif noktammmmm ama bu hafta 1 tane bile yemiycem
Eki Görüntüle 2724335
Kızlar çok üzgünüm,sabitim bu haftadün eksi -200 deydim bugün daha güzel bir sonuç bekliyrodum,şaşırdım açıkçası,ödem de yok,menum de yazdığım gibiydi
Haftaya daha iyi olur insallah cnm neden boyle oldu peki
Çok şiddetli bir bel ağrısı bastırdı böbreğimde taşlar var ondan mı bilmiyorum ama bu mesajı zor yazıyorum şu an.Bugün giremeyebilirim buraya
Gecmis olsun cok

Kızlar oglan uyumusken biraz islere bakicam etrafi toparliycam oglene dogru spor sonuclarni acikliycam ama bu hafta katilim gecen haftaki gbi bol degildi umarm onumuzdeki hafta daha iyi olurr 2 haftaya incelme tablosunu yenileriz ona gore spor yapin daha cok olsun incelmeler kızlar

Bakalım canım,bu hafta yine üç ana öğüne döneyim ben,diyetisyen menusunun iki ana öğün değiştirilmiş şekilde yaptim aslında,aksamlari salatam da yoğurdum da vardı,diyetisyenin verdiği sekilde,hatta iki aksam yemekten sonra ara öğün bile yapmadim,demekki çokta ac kalmamak lazimmis.Sen ve papatyanin menülere göz atayim ben,sizde emziren annesinin sonuçta,bu hafta menü oluşturmada fikir olsun bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…