- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.201
Canim ben de normalde senin gibiyim. Ac kalabilirim yani ama işte emzirme olunca mecburenuzun olmal zorundaSağol bebeğim haftaya daha iyi olacak 5 gündür bu diyeti yapıyorum
Sen çok uzun vadeye böldün ben o kadar uzatınca bunalıyorum. Sadede diyet değil herşeyde bi iş uzasın sıkılıyorum depresyona giriyorum resmen. Bişey yapacaksam en iyi şekilde en hızlı şekilde yapman gerek sonra ağzıma bir lokma alayım offf siyer vardı diyorum bitsin kurtulayım. Sen süte önem ver canım keşke benimde olsaydı bende senin gibi yapsaydım. İki memeden anca 25-30 cc bile zor çıkıyordu oda gitti zaten
Aynen canım sen süte odaklan. Ama haftaya gümbür gümbür gelicez inanıyorum veeeeeeee kaptanımCanim ben de normalde senin gibiyim. Ac kalabilirim yani ama işte emzirme olunca mecburenuzun olmal zorunda
Senin yüzdeyle kesinAynen canım sen süte odaklan. Ama haftaya gümbür gümbür gelicez inanıyorum veeeeeeee kaptanımHandandandan bu hafta birinciyiz dimi
Olacak olacak merak etmeCanim ben de normalde senin gibiyim. Ac kalabilirim yani ama işte emzirme olunca mecburenuzun olmal zorunda
Senin bireyselde 1.olduğun kesin canımAynen canım sen süte odaklan. Ama haftaya gümbür gümbür gelicez inanıyorum veeeeeeee kaptanımHandandandan bu hafta birinciyiz dimi
İç çamaşırı vardı sadeceKıyafetle mi tartıldın canım
Niye veremedin sence canımİç çamaşırı vardı sadece
Takımın yarısı duruyor daha :))Kimler kaldı bildirim yapmayan çok meraktayım hadi Kızlar
Canım çok haklısın,banada az demiştin,ben çok fazla açlık hissetnedigim için bu şekilde devam edeyim dedim,diğer haftalar daha fazla yememe rağmen az da olsa veriyordum,bakalım güzel bir planlana yapmam lazım,sizin menülere göz atayım.Ben söylemicem artık valla. Sürekli söylüyorum o listeler emziren anne listesi değil. Aşırı az. Sağlıklı olandan yeterli yemektir diyet. E vücut napsın kitliyor kendini. Olanı vermiyor. Çünkü çifte enerjiye ihtiyacı varGeçen haftaki menüleri doyurucuydu mesela ve geçen hafta güzel verdi
Canım hamur işi ve tatlıyı cuma cmt dışında yeme gece de atıştırmaCanım çok haklısın,banada az demiştin,ben çok fazla açlık hissetnedigim için bu şekilde devam edeyim dedim,diğer haftalar daha fazla yememe rağmen az da olsa veriyordum,bakalım güzel bir planlana yapmam lazım,sizin menülere göz atayım.
Ödem olacak bir şey yemedim,dün çok yürüdüm bir tık etkilemiş olabilir,çünkü dün sabah eksideydim0.5 e cok guldum
yani sabitsin:))
niye boyle olduki canim
vay vay vayyyy superr
cok az kaldi 5 lereee
bu arada benide gececen gittikce
hadi bismillah ozaman:))
harikaa tebrikler canim
belkide odem olmustur canim
yeni yuruyuse baslamistin
belkide ondan
Yaa benimde tatlıdan çok bulgur pilavı ekmek vs mahfediyor az yesem gene sıkıntı yok bosverdigim zaman en çok onlara abaniyorum hatanı biliyorsun telafi edersn insAllahevet canım 5 gr
ama salı günü aslında +1dim
ne yaptım, regl oldum ve regl olduğumu hafta gözüm dönüyor millet tatlıya saldırır ben ekmeğe saldırıyorum ve beni basit karbonhidrat mahvediyor pazar pazartesi salı gözüm dönmüş gibi ekmek yedim o yüzden epey şiştim
şimdi bu hafta bunu dengeleyeceğim
karbonhidratı epey azaltacağım
Menülerin güzeldi diue hatrliyorum neden böyle oldu acaba çok değil gerçi ama telafi edersin insAllahKızlar cok uzgunum ozur dilerim hepinizden
Gecen cuma: 68.1
Bugun: 68.5
Fark +400gr
Eki Görüntüle 2724302
Ever bu eksimi elaya armağan ediyorum
geçen cuma :73.1
Cuma:70.9
Fark:2.2
Yüzde.3.0
küllerimden doğarak geliyorum
Çok geçmiş olsun doğum sancısına eş değer derler Rabb'im şifa versin bı hastaneye gitme şansım var miÇok şiddetli bir bel ağrısı bastırdı böbreğimde taşlar var ondan mı bilmiyorum ama bu mesajı zor yazıyorum şu an.Bugün giremeyebilirim buraya
Günaydın canım bende bekliyorum simdilikgunaydin kizlar
kizimi.okula biraktim geldim biraz bekliycem tarti icin
Tamamen bitti mi cnm emzirme durumun senin bazen naparsak yapalım olmuyor nasip bence insAllah hedefledigin kilona ulasirsn en kısa zamandaSağol bebeğim haftaya daha iyi olacak 5 gündür bu diyeti yapıyorum
Sen çok uzun vadeye böldün ben o kadar uzatınca bunalıyorum. Sadede diyet değil herşeyde bi iş uzasın sıkılıyorum depresyona giriyorum resmen. Bişey yapacaksam en iyi şekilde en hızlı şekilde yapman gerek sonra ağzıma bir lokma alayım offf siyer vardı diyorum bitsin kurtulayım. Sen süte önem ver canım keşke benimde olsaydı bende senin gibi yapsaydım. İki memeden anca 25-30 cc bile zor çıkıyordu oda gitti zaten
Canım inan tatlı hamur işiyi birsk ekmek bile yemiyorum,yazdıklarım dışında bir şey yemiyorum zaten,pazar sabshi su böreği yedim o kadar,haftaici asla kaçamak yapmadım,Allah'ta şahidim yaniCanım hamur işi ve tatlıyı cuma cmt dışında yeme gece de atıştırma
Onun dışında aşırı abartmadan sebzeni meyveni etini yoğurdunu ye.
Ben de okula gidip kitap dosyamı vs alıcam malum yeniden uzaktan yapıcazTakımın yarısı duruyor daha :))
Bende eve geçmek üzereyim, eşimin Cumadan çıkmasını bekliyorum
Henüz bende yapamadım çok ümitli değilim amaKimler kaldı bildirim yapmayan çok meraktayım hadi Kızlar
Merhabalar
Geçen cuma 65.5
Bu cuma 66.1
+600
Bugünden başlıyorum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?