Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim ben de normalde senin gibiyim. Ac kalabilirim yani ama işte emzirme olunca mecburenuzun olmal zorunda

Canim ben de normalde senin gibiyim. Ac kalabilirim yani ama işte emzirme olunca mecburenuzun olmal zorunda
Aynen canım sen süte odaklan. Ama haftaya gümbür gümbür gelicez inanıyorum veeeeeeee kaptanım Handandandan bu hafta birinciyiz dimi

Canım çok haklısın,banada az demiştin,ben çok fazla açlık hissetnedigim için bu şekilde devam edeyim dedim,diğer haftalar daha fazla yememe rağmen az da olsa veriyordum,bakalım güzel bir planlana yapmam lazım,sizin menülere göz atayım.

Canım hamur işi ve tatlıyı cuma cmt dışında yeme gece de atıştırma
Onun dışında aşırı abartmadan sebzeni meyveni etini yoğurdunu ye.

Ödem olacak bir şey yemedim,dün çok yürüdüm bir tık etkilemiş olabilir,çünkü dün sabah eksideydim

Yaa benimde tatlıdan çok bulgur pilavı ekmek vs mahfediyor az yesem gene sıkıntı yok bosverdigim zaman en çok onlara abaniyorum hatanı biliyorsun telafi edersn insAllah
Kızlar cok uzgunum ozur dilerim hepinizden

Gecen cuma: 68.1
Bugun: 68.5
Fark +400gr

Eki Görüntüle 2724302
Menülerin güzeldi diue hatrliyorum neden böyle oldu acaba çok değil gerçi ama telafi edersin insAllah
Ever bu eksimi elaya armağan ediyorum
geçen cuma :73.1
Cuma:70.9
Fark:2.2
Yüzde.3.0

küllerimden doğarak geliyorum
waoooowww süper cnm tebrikler cosmussun
Çok şiddetli bir bel ağrısı bastırdı böbreğimde taşlar var ondan mı bilmiyorum ama bu mesajı zor yazıyorum şu an.Bugün giremeyebilirim buraya
Çok geçmiş olsun doğum sancısına eş değer derler Rabb'im şifa versin bı hastaneye gitme şansım var mi
gunaydin kizlar
kizimi.okula biraktim geldim biraz bekliycem tarti icin
Günaydın canım bende bekliyorum simdilik
Tamamen bitti mi cnm emzirme durumun senin bazen naparsak yapalım olmuyor nasip bence insAllah hedefledigin kilona ulasirsn en kısa zamanda

Canım hamur işi ve tatlıyı cuma cmt dışında yeme gece de atıştırma
Onun dışında aşırı abartmadan sebzeni meyveni etini yoğurdunu ye.
Canım inan tatlı hamur işiyi birsk ekmek bile yemiyorum,yazdıklarım dışında bir şey yemiyorum zaten,pazar sabshi su böreği yedim o kadar,haftaici asla kaçamak yapmadım,Allah'ta şahidim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…