- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.241
Benimki ilk emeklerden düşmüştü sonra baya dikkat ettim ama 1 saat önce emziriyordum yatakta. Uyuyordu telefon çaldı konuşmaya gittim 10 s içinde düştüHmm ayy ben oyle dusurdm bikere oglani o gunden beri biz yer minderinde yatiyoruz koca yatakta esime kaldı
Tebrik ederim canım eksi candır
Kız o kadar da üzülme verirsinBakalım canım,bu hafta yine üç ana öğüne döneyim ben,diyetisyen menusunun iki ana öğün değiştirilmiş şekilde yaptim aslında,aksamlari salatam da yoğurdum da vardı,diyetisyenin verdiği sekilde,hatta iki aksam yemekten sonra ara öğün bile yapmadim,demekki çokta ac kalmamak lazimmis.Sen ve papatyanin menülere göz atayim ben,sizde emziren annesinin sonuçta,bu hafta menü oluşturmada fikir olsun bana.
Sağol canım geçti 2 taş var ama hiç ağrımadı şimdiye kadar bende ona yordum ama değildi herhalde adet yakın ondan olabilir.Yaa benimde tatlıdan çok bulgur pilavı ekmek vs mahfediyor az yesem gene sıkıntı yok bosverdigim zaman en çok onlara abaniyorum hatanı biliyorsun telafi edersn insAllah
Menülerin güzeldi diue hatrliyorum neden böyle oldu acaba çok değil gerçi ama telafi edersin insAllah
waoooowww süper cnm tebrikler cosmussun
Çok geçmiş olsun doğum sancısına eş değer derler Rabb'im şifa versin bı hastaneye gitme şansım var mi
Günaydın canım bende bekliyorum simdilik
Tamamen bitti mi cnm emzirme durumun senin bazen naparsak yapalım olmuyor nasip bence insAllah hedefledigin kilona ulasirsn en kısa zamanda
Zaten doğduğundan beri yoktu canım bir şırınga anca çıkıyordu zorla onu 30 çıkartmıştım o da büyük kızım hasta olunca gitti. Canı sağ olsun bapayım. İnşallah sende en kısa zamanda istedipin kiloya ulaşırsın. Emziren anne diyeti daha güzel olur bence.Yaa benimde tatlıdan çok bulgur pilavı ekmek vs mahfediyor az yesem gene sıkıntı yok bosverdigim zaman en çok onlara abaniyorum hatanı biliyorsun telafi edersn insAllah
Menülerin güzeldi diue hatrliyorum neden böyle oldu acaba çok değil gerçi ama telafi edersin insAllah
waoooowww süper cnm tebrikler cosmussun
Çok geçmiş olsun doğum sancısına eş değer derler Rabb'im şifa versin bı hastaneye gitme şansım var mi
Günaydın canım bende bekliyorum simdilik
Tamamen bitti mi cnm emzirme durumun senin bazen naparsak yapalım olmuyor nasip bence insAllah hedefledigin kilona ulasirsn en kısa zamanda
Yaparsın canım sen sporda yapıyorsun bana bu ay yasak . Diyetisyen ne zaman derse o zaman yapıcam. Şnşallah haftaya güzel eksiler gelecek sendenHmm pamuk denemedm hic ama islak mendili saf su olandan aliyorm cok zararlı olucagni duusnmuyorm o şekilde
Hmm ayy ben oyle dusurdm bikere oglani o gunden beri biz yer minderinde yatiyoruz koca yatakta esime kaldı
Sabitsin oda guzel cnm haftaya guzel olcak insllah
Muhtesemmmm cok guzl boyle eksiler gorunce bende yaparm diyip gaza geliyorm insallah haftaya benimde olur
Cok guzel
Acikladm cnm azonce malesef
Wuuu supersin cnm nasl 4 gofret yiyip haftasonu sonra telafi ediyorsn ya ben 1taneyle fiyasko olurum
Cok guzel cnm tbrkler ne kaldi ki 6 lara
Cikolata zayif noktammmmmama bu hafta 1 tane bile yemiycem
Haftaya daha iyi olur insallah cnm neden boyle oldu peki
Gecmis olsun cok
Çoraplar olmamış
Kas kütlen artmış olabilir miBu hafta sürekli ip sektim bildirim yapmayı unuttugumda oldu bacaklarım ağrıyor hareketli bı haftaydi menulerimde abartı bişey yoktu tek sıkıntım su miktarim bence cidden içmekte zorlanıyorum kış gelince hep unutup içmiyorum bu hafta suya çok dikkat etmek planım hepinizden özür dilerim kızlar
Geçen hafta: 88.2
Bu hafta: 88.3
Fark: +100
Yüzde: %-0.113
Çok değil canım hal edersin. En azından eksiğini biliyorsunBu hafta sürekli ip sektim bildirim yapmayı unuttugumda oldu bacaklarım ağrıyor hareketli bı haftaydi menulerimde abartı bişey yoktu tek sıkıntım su miktarim bence cidden içmekte zorlanıyorum kış gelince hep unutup içmiyorum bu hafta suya çok dikkat etmek planım hepinizden özür dilerim kızlar
65,3 canım yarım kilo kadar vermişim benim psikolojik sınırım 65 galiba bunu korumam da yeterli benim için 40 beden üstüne çıkmak istemiyorum artıkAyyy hadiii insallahhh bebegim. Sen ne yaptin sabit misin eksi de mi
65.3 tü canım
Güzel başlangıç canım devammerhaba kızlar. nasılsınız
geçen pazartesi 62,5 kilo
bugün 61,7 kilo
fark: 0,800 gr
şuan izindeyim.
Hemencecik kurtulacaksın canım nasıl oldun var mı ağrın ?Handandandan dosya ekle kısmından yaptım zaten ama uygulamadan olmadı Google'ın girdim bu sefer sürekli uyarı yazısı çıktı foruma hiç giremedim .Şimdi başka telefondan yapabildim şükür (20 Kasım Cuma)Eki Görüntüle 2724410
Aynen çok az kaldı sakın vazgeçme canım üçüncü mezuniyetini kutlayacağızKızlar niye boyle oldu diye sormussunuz aciklama yapaym topluca dedim. Hatirlarsaniz pazartesi sabah tartilmayi unutmustm salı tartildm ve +1kg gordm neden bilmiyorm menulerm iyidi spor da vardi ona sinir olmanin ve esimin bu hastane durumları yuzune moral bozukluguyla agzıma ara ar biseyler attım bi kac kasik cikolata yedimsalı menumu yazmadm zatn hatirlayamadm bile nezmn ne yedim ama cok asiri da kacirmadim yine carsamba persembe cok dikkat edip sporla anca bukadr gitti cok mahcubum hatta izine ayrilmayi dusundm takima 2 haftadir kotu etkiliyorm diye ama hedefe az kaldı ve bidaha olmiycak kendimede söz verdim sizede veriyorm suanda insallah haftaya en az 1.5kg vermek hedefim cok cabaliycam bunun icin
Oh oh devam devam
Canım vücut bazen o düzene alışıyor ve artık gitmiyor bazen şaşırtmak gerek. Bende 1 aydır takılıp kalmıştım biliyorsunuz sonra yemek listesini değiştirdim şimdi gidiyor çok şükür. Sende bazı şeyleri değiştirmeyi denesenBu hafta sürekli ip sektim bildirim yapmayı unuttugumda oldu bacaklarım ağrıyor hareketli bı haftaydi menulerimde abartı bişey yoktu tek sıkıntım su miktarim bence cidden içmekte zorlanıyorum kış gelince hep unutup içmiyorum bu hafta suya çok dikkat etmek planım hepinizden özür dilerim kızlar
72.8 gecen hafta yanlış yazmısımKızlar cok özür
Neden veremedıgımin cevabı: ben genelde bir hafta iyi verip bi sonrakıhafta sabit kalıyorummenulerım aynı aslında sporum az . Hatamı bılıyorum haftaya telafi etcem inş
Gecen cuma:71.8
Bu cuma: 73.3
Fark:-500
Yüzde:-0.06
Spora yeni başladığın için belki de ödem oldu canım haftaya 87yi es geçip 86 yı görmeni bekliyoruzBu hafta sürekli ip sektim bildirim yapmayı unuttugumda oldu bacaklarım ağrıyor hareketli bı haftaydi menulerimde abartı bişey yoktu tek sıkıntım su miktarim bence cidden içmekte zorlanıyorum kış gelince hep unutup içmiyorum bu hafta suya çok dikkat etmek planım hepinizden özür dilerim kızlar
Yanlış yazmışsın canım artı gibi yazmışsın. Olsun artı olmaktan iyidir haftaya halledersin canımKızlar cok özür
Neden veremedıgımin cevabı: ben genelde bir hafta iyi verip bi sonrakıhafta sabit kalıyorummenulerım aynı aslında sporum az . Hatamı bılıyorum haftaya telafi etcem inş
Sağol canım ben 1 aydır gram gram veriyordum çok şükür düzene girdi darısı haftayadenizbenimadim uykusuzluk sana yarıyor galıba:)) tebrıkler ıkı haftadır coştunnn
P Papatya harikasın tebrıklerr
Haftaya güzel bir yüzde bekliyoruz o ZamanKızlar cok özür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?