Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hmm ayy ben oyle dusurdm bikere oglani o gunden beri biz yer minderinde yatiyoruz koca yatakta esime kaldı
Benimki ilk emeklerden düşmüştü sonra baya dikkat ettim ama 1 saat önce emziriyordum yatakta. Uyuyordu telefon çaldı konuşmaya gittim 10 s içinde düştü Uykusunda düştüğü ve bizim yatak da çok yüksek olduğu için çok korktu ve çok ağladı

Cikolata zayif noktammmmm ama bu hafta 1 tane bile yemiycem
Bi de öyle dene canım
Gecen cuma 75.5
Bu cuma 74.8
Fark -700
Yuzde %0.927
Eki Görüntüle 2724430
Tebrik ederim canım eksi candır
Kız o kadar da üzülme verirsin
Böyle böyle bi düzen oluşturacaksın

Bu hafta sürekli ip sektim bildirim yapmayı unuttugumda oldu bacaklarım ağrıyor hareketli bı haftaydi menulerimde abartı bişey yoktu tek sıkıntım su miktarim bence cidden içmekte zorlanıyorum kış gelince hep unutup içmiyorum bu hafta suya çok dikkat etmek planım hepinizden özür dilerim kızlar
Geçen hafta: 88.2
Bu hafta: 88.3
Fark: +100
Yüzde: %-0.113

Eklentiler

• IMG_20201120_131523.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 38
Sağol canım geçti 2 taş var ama hiç ağrımadı şimdiye kadar bende ona yordum ama değildi herhalde adet yakın ondan olabilir.

Zaten doğduğundan beri yoktu canım bir şırınga anca çıkıyordu zorla onu 30 çıkartmıştım o da büyük kızım hasta olunca gitti. Canı sağ olsun bapayım. İnşallah sende en kısa zamanda istedipin kiloya ulaşırsın. Emziren anne diyeti daha güzel olur bence.
Yaparsın canım sen sporda yapıyorsun bana bu ay yasak . Diyetisyen ne zaman derse o zaman yapıcam. Şnşallah haftaya güzel eksiler gelecek senden
Gecen cuma 75.5
Bu cuma 74.8
Fark -700
Yuzde %0.927
Eki Görüntüle 2724430
Çoraplar olmamış Tebrikler canım

Kas kütlen artmış olabilir mi

Çok değil canım hal edersin. En azından eksiğini biliyorsun

Ayyy hadiii insallahhh bebegim. Sen ne yaptin sabit misin eksi de mi
65,3 canım yarım kilo kadar vermişim benim psikolojik sınırım 65 galiba bunu korumam da yeterli benim için 40 beden üstüne çıkmak istemiyorum artık
@Beyazkugu87
@Ucmelekannesi
U UcanSupurge

sizlerinde bildirimlerini bekliyorum kızlar
65.3 tü canım
merhaba kızlar. nasılsınız

geçen pazartesi 62,5 kilo
bugün 61,7 kilo
fark: 0,800 gr
şuan izindeyim.
Güzel başlangıç canım devam
Hemencecik kurtulacaksın canım nasıl oldun var mı ağrın ?
Aynen çok az kaldı sakın vazgeçme canım üçüncü mezuniyetini kutlayacağız
Gecen cuma 75.5
Bu cuma 74.8
Fark -700
Yuzde %0.927
Eki Görüntüle 2724430
Oh oh devam devam

Canım vücut bazen o düzene alışıyor ve artık gitmiyor bazen şaşırtmak gerek. Bende 1 aydır takılıp kalmıştım biliyorsunuz sonra yemek listesini değiştirdim şimdi gidiyor çok şükür. Sende bazı şeyleri değiştirmeyi denesen

Kızlar cok özür
Neden veremedıgımin cevabı: ben genelde bir hafta iyi verip bi sonrakıhafta sabit kalıyorum menulerım aynı aslında sporum az . Hatamı bılıyorum haftaya telafi etcem inş
Gecen cuma:71.8
Bu cuma: 73.3
Fark:-500
Yüzde:-0.06

Eklentiler

• IMG_20201120_081407.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 36
72.8 gecen hafta yanlış yazmısım

Spora yeni başladığın için belki de ödem oldu canım haftaya 87yi es geçip 86 yı görmeni bekliyoruz

Yanlış yazmışsın canım artı gibi yazmışsın. Olsun artı olmaktan iyidir haftaya halledersin canım

Haftaya güzel bir yüzde bekliyoruz o Zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…