- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.261
Vuhhuuuuu harikaaaa
Supersinnn harikaaaa masallahhhh
Hadi bakalım altmişlara bir şey kalmadı,harika vermişsin,tebrikler.
Harikasın kaptanım
Kolay gelsin canımBende biraz temizlik yapmaya gidiyorum kızım ayaklarima yapışıyor birakiyorumbi sıkıntısı var belli ama çözemiyorum
Sana özel olarak yazmıştım canım su miktarın az diye.Bu hafta sürekli ip sektim bildirim yapmayı unuttugumda oldu bacaklarım ağrıyor hareketli bı haftaydi menulerimde abartı bişey yoktu tek sıkıntım su miktarim bence cidden içmekte zorlanıyorum kış gelince hep unutup içmiyorum bu hafta suya çok dikkat etmek planım hepinizden özür dilerim kızlar
Geçen hafta: 88.2
Bu hafta: 88.3
Fark: +100
Yüzde: %-0.113
Ohhh işte çayın tadı bu havada olurKar yağdığını söylemiş miydim ?Eki Görüntüle 2724450
Neresi orası?hangi ildeydin?Kar yağdığını söylemiş miydim ?Eki Görüntüle 2724450
Erzurum canımNeresi orası?hangi ildeydin?
Bence deEee o zaman gec bile kalmış kar
Artı olmak kayıp 2 hafta demek canımKızlar cok özür
Neden veremedıgımin cevabı: ben genelde bir hafta iyi verip bi sonrakıhafta sabit kalıyorummenulerım aynı aslında sporum az . Hatamı bılıyorum haftaya telafi etcem inş
Gecen cuma:71.8
Bu cuma: 73.3
Fark:-500
Yüzde:-0.06
En sevdiğimKar yağdığını söylemiş miydim ?Eki Görüntüle 2724453
Yok kız tam tersi uykusuzluk bende ödem yapıyordenizbenimadim uykusuzluk sana yarıyor galıba:)) tebrıkler ıkı haftadır coştunnn
@Papatya harikasın tebrıklerr
Harika canım
4. Ay sonunda bitiyor canımKızlar iki üç gündür bebeğim çok huysuz,uyutuyorum uykusunda ağlıyor,tekrar dalıyor,ağlıyor dalıyor,ateşi de yok,bitmedi mi şu gazlar
Ancak paylasabildim girip girip cikiyorum. Esim bugunde evde teli elimde gordugu anda delleniyor adam
Ay süpersin canım yaaaa biz yüzdelerle kesin birinciyiz
Afiyet olsun canım ohh ne güzelKar yağdığını söylemiş miydim ?Eki Görüntüle 2724453
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?