Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O diyetisyenin tartısında daha önce tartılmış mıydın? Yani kendi tartın ve diyetisyenin tartısı arasında nasıl bir oynama olduğunu biliyor musun?

Bir de bence yeni bir tartı alıp bildirimini onla ve cuma günleri yapmalısın. Çünkü cumatesi diyetisyende tartıldığın sonuç tam 1 hafta öncesinin olacak. Sağlıklı olacağını düşünmüyorum.

*** 9. Takım 285. Etap ***

zehra_s (63/ 62,7 / 0,3 / 0,48)
fadime02 (96,8)bildirimde bulunmadı
nagieymen 67,5/66,1/-1,4/ %2,07
btlbetul 65,3/65,7/+0,4/-%0,61
NoRaaa 71,6/71,6/0/%0
hoppidicik 92/91,5/-0,5/%0,54
bsrmhmmt (70,8) bildirimde bulunmadı

TrulyScrumtions bildirim yaptı 80,5 kg geçenlerde kunuşulmuştu bu sıklıkta girebilmemi kabul ederseniz benide alın takıma ocaktan sonra hep buralardayım dedi

---------------

Bu liste üzerinden gidin. Zehra'nın güncel kilosu varsa, onu öyle yazın. Zaten ben yazdım.
bsrmhmmt de benim soruma cevap veremeyecek olursa mecburen bildirimde bulunmadı yazılacak. Benim de aklıma başka bir şey gelmiyor. Elde ne başka bir kilo var, ne de iki tartı arasındaki fark...

slm kızlar sabahtan beri topiği takip ediyorum bildirimler yapılmıyo yapılsada bir karışıklık var bu durumda takımda kaptanda zor durumda kalıyo sonuçta seng hedefine ulaşmış ve sırf takımı toparlamak için aramızda (sağ olsun) yoğun döneminde bizim için burda olduğuna göre işini biraz kolaylaştırmakta fayda var diye düşünüyorum bunun için yapılacaklar (benim düşüncem bu eleştiriye açıktır)
1- her gün 1-2 msjda olsa üyelerin aktif olması
2- hergün menü paylaşımı
3- cuma günleri en geç 13:00 a kadar kg bildirimi
4- bildirimlerin yüzde oranları alınarak yapışması (seng bugün anlattı msjlara göz atalım lütfen )

Zehra'yı öyle yaz canım. Zaten ben yazdım şimdi sizin listeye... Diğer arkadaşla ilgili açıklamayı da orda yaptım.

2 birleşik etabı hesapladığımız zaman 32'ye bölünecek canım, evet.

teşekkür ederim canım

zehracım çok geçmiş olsun cnm Allah şifalar versin bu çocuklar büyücekte bizde göçüp gidicez inş çabucak iyileşir senide kendinide çok üzmez paşa

Zehra'yı öyle yaz canım. Zaten ben yazdım şimdi sizin listeye... Diğer arkadaşla ilgili açıklamayı da orda yaptım.

2 birleşik etabı hesapladığımız zaman 32'ye bölünecek canım, evet.

tşk ediyoruz kardeş kaptan sabahtan beri ellerin üzerimizde

teşekkür ederim canım

ececim bende sana tşk ediyorum ben bu bildirimsiz geçen günlere acıyorum yani perşembeden yaparız yine yaparız birde bir çoğumuz facedende ekliyiz bişekilde haberleşebiliriz yeni gelen üyelerdende ses yok millet cee diyip kaçıyo ne varsa eskilerde var ( bit pazarına nur yağdı )

maway reglinin bitmesini bekliyor sanırım. 5. takımın kaptanıyken ben o da vardı.

Başka bir takımın iç işlerinize karışması gibi algılamazsanız eğer ben de bu konuda bir şeyler söylemek istiyorum. :)

Biliyorsunuz, 5. takımın şuanki kaptanı benim. 4-5 aydır da böyleyim. Bir takımda her üye kendinden sorumludur ama kaptanlar tüm üyelerden sorumludur, o yüzden en çabuk yorulan hep kaptan oluyor. Bunu engellemek ve kaptana ve takıma yardım etmek için takımda bazı kurallar olması gerekiyor.

Ece 5. takımın kaptanıyken (bel gelmeden önce) gayet güzel kurallar konulmuş aslında. Ama sanırım şu aralar eskisi kadar vakit bulamıyor ya da takım bu konuda organize olamıyor.

nagieymen, sana kesinlikle katılıyorum. Yazdığın kurallar zaten bir takımın olmazsa olmaz kurallarıdır, bu kurallar olmadan takım dağılır gider. Hatta ben günlük mesaj alt limitini 5 yapmanızı öneririm ama siz bilirsiniz.

Bence herkes kural önerisini takıma yazsın, üzerinde tartışın, karara bağlayın ve yazılı kural haline getirin. Aksi takdirde hepiniz için çok zor olur.

Fikir almak isterseniz, 13. takımın ve 5. takımın ilk sayfasında (ve ilk mesajında) takımların güncel kuralları yazıyor. Aynısını uygulayamazsınız tabi ki, hatta bizim kurallarımız size oldukça sert gelebilir. :) Ama o kurallara bakarak, onları örnek alarak kendi kurallarınızı oluşturabilirsiniz.

Benim önerilerim bunlardır kızlar.

listemiz böyle;

9. Takım Cuma zayıflama yarışması 285. Etap

zehra_s 63/62,7/0,3/%0,48
fadime02 96,8///%
bildirimde bulunmadı.
nagieymen 67,5/66,1/1,4/%2,07
btlbetul 65,3/65,7/0,4/%-0,61
NoRaaa 71,6/71,6/0,0/%

0,00
hoppidicik 92/91,5/0,5/%0,54
bsrmhmmt 70,8//% bildirimde bulunmadı.
TrulyScrumptious 87/80,5/0,2/%0,23 251. etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 32ye bölündü.

9. takım toplam yüzdesi %0,34

haftasonu pek giremiyorum biliyosunuz bugün çok çene çaldım menümü unuttum hemen yazıyorum :)
uyanınca limonlu ılık su ( zamanında diyetisyen iç demmişti )
sabah
1 domates - 1 salatalık
1 haş.yumurta
2 dilim ekmek

ara
1 yeşil elma

öğlen
kıymalı pırasa kavrulmuş
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

ara
3 mandalina
beşi biryerde çay

akşam
1 tabak makarna (paşamın siparişi pişirmem şart ee pişincede yemek şart)

uyuyakalmazsam bugün ki sporum eliptik bisiklette 30 dk- 50 mekik vs vs olabilir
herkese mutlu huzurlu hafta sonları diliyorum

canım diyetisyenin tartısıyla senin tartın arasın epey fark mı var.Yoksa kilo almış olabilir misin.Ben seni bildirim yapmadı olarak yazmalıyım bence..

canım geçen hafta 70.8 dim cumartesi günü diyetisyenin tartısında 72.5 çıktım. yarında gidip sonucu öğrenicem 1 haftada ne kadar gitmiş diye. evdeki tartıyla ne kadar fark var inan bilmiyorum ve ayın 7 sinde bursumu alır almaz ilk iş tartı alıcam eve. cumartesi günü öğrendiklerimle bildirim yapıcam çünkü yağ kas olarak ölçüm aldığı için çok daha doğru veriyor o tartı sonucu. ister tartı değişimi yaz istersende kilo almış olarak göster canım sen daha iyi bilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…