- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.841
Kızlar ben geldim umaım geç kalmamışımdırkilo bildirimini nasıl bildireceğim edeki tartı bozuk ve cumartesileri gidicem diyetisyene o yüzden onun tartısına göre bildirim yapayım. 72.5 Olarak kaydeder misiniz???
bu arada ben listeye girecek miyim girmeyecek miyim bilmiyorum :26: 2 kere burada konusu gecti ama kaptanlardan henuz ses yok :44:
Bakalim, kaptandan hala ses yok bu 3. oluyor girmek istedigimi belirttigim daha da soylemem(null)
zehra arkadaşımız dün 62,7 çıkmış. bsrmhmmt arkadaşımızda diyetisyenin tartısında 72,5 çıkmış. geçen haftaki kilosu 70,8..Bir fark olmaz gibi geliyor ama bilemedim işte..
bir de canım 251. etapta ayrılan üyenin kilosunu 32ye böldüm doğru di mi :18::18:
çok sıkıntım var benimde yahu.
slm kızlar sabahtan beri topiği takip ediyorum bildirimler yapılmıyo yapılsada bir karışıklık var bu durumda takımda kaptanda zor durumda kalıyosonuçta seng hedefine ulaşmış ve sırf takımı toparlamak için aramızda (sağ olsun) yoğun döneminde bizim için burda olduğuna göre işini biraz kolaylaştırmakta fayda var diye düşünüyorum bunun için yapılacaklar (benim düşüncem bu eleştiriye açıktır)
1- her gün 1-2 msjda olsa üyelerin aktif olması
2- hergün menü paylaşımı
3- cuma günleri en geç 13:00 a kadar kg bildirimi
4- bildirimlerin yüzde oranları alınarak yapışması (seng bugün anlattı msjlara göz atalım lütfen )
Kızlar kusura bakmayın oğlum hasta dün geceden beri hastanedeyiz. Bronşit atağı geçirdi bu 2. oluyor malesef.. Saat 15:30 da tahlil sonuçlarını alıp doktora göstereceğiz yatırabilirim dedi..Bir süre gelemem dün 62.7 çıkmıştım bugün tartılmadım. Olmazsa 63 olarak alın bu hafta..
Zehra'yı öyle yaz canım. Zaten ben yazdım şimdi sizin listeye... Diğer arkadaşla ilgili açıklamayı da orda yaptım.
2 birleşik etabı hesapladığımız zaman 32'ye bölünecek canım, evet.
Bakalim, kaptandan hala ses yok bu 3. oluyor girmek istedigimi belirttigim daha da soylemem
Zehra'yı öyle yaz canım. Zaten ben yazdım şimdi sizin listeye... Diğer arkadaşla ilgili açıklamayı da orda yaptım.
2 birleşik etabı hesapladığımız zaman 32'ye bölünecek canım, evet.
teşekkür ederim canım
tşk ediyoruz kardeş kaptan sabahtan beri ellerin üzerimizde
ececim bende sana tşk ediyorumben bu bildirimsiz geçen günlere acıyorum yani perşembeden yaparız yine yaparız birde bir çoğumuz facedende ekliyiz bişekilde haberleşebiliriz yeni gelen üyelerdende ses yok millet cee diyip kaçıyo ne varsa eskilerde var ( bit pazarına nur yağdı )
slm kızlar sabahtan beri topiği takip ediyorum bildirimler yapılmıyo yapılsada bir karışıklık var bu durumda takımda kaptanda zor durumda kalıyosonuçta seng hedefine ulaşmış ve sırf takımı toparlamak için aramızda (sağ olsun) yoğun döneminde bizim için burda olduğuna göre işini biraz kolaylaştırmakta fayda var diye düşünüyorum bunun için yapılacaklar (benim düşüncem bu eleştiriye açıktır)
1- her gün 1-2 msjda olsa üyelerin aktif olması
2- hergün menü paylaşımı
3- cuma günleri en geç 13:00 a kadar kg bildirimi
4- bildirimlerin yüzde oranları alınarak yapışması (seng bugün anlattı msjlara göz atalım lütfen )
saol canım sende olmasan..
tşk ediyoruz kardeş kaptan sabahtan beri ellerin üzerimizde
Rica ederim. :) Bugünler için varız, değil mi ama?
Ececim listeyi tamamla istersen, biliyorsun 16:30 listeleri son yayınlama saati...
canım diyetisyenin tartısıyla senin tartın arasın epey fark mı var.Yoksa kilo almış olabilir misin.Ben seni bildirim yapmadı olarak yazmalıyım bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?