Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İpe takılınca Birkaç saniye soluklanıp devam ediyorum yoksa ayaklarımın ağrısını hissediyorum daha fazla yapamıyorum
Aynen cnm durmadan atlansa sıkıntı yok dinlendikce yorulduğunu hissedyor insan yapması gelmiyor bi kaç gündür fazla atlamiyordjm ama sayı hedefi koycam önüme artık birakmiycam ip atlamayi MaşAllah sana

Akşama yemek planlarınız ne kızlar benim spor bitti oğlumu emziriyorum birazdan hepimiz banyo yaparız ardından çorba salata yicem eşime ne yaparım yemek henüz düşünmedim
Oh miss ben yedm bile karnibahar bitanede kofte oglumada yediriyorm suanda esim uyuyor gececi bugn onada ek olark salata yapicam. Oglen brnde sporumu yaptm dusumu aldim

Oh miss ben yedm bile karnibahar bitanede kofte oglumada yediriyorm suanda esim uyuyor gececi bugn onada ek olark salata yapicam. Oglen brnde sporumu yaptm dusumu aldim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Eve geldim kızlar
bende mercimek çorbası yoğurt yiyeceğim yogurda biraz yulaf kepeği eklerim
Afiyet olsun canım
Yemek sonrasi kardesimin kizina bezden pasta yapacağım pazartesi 40 çıkıyor
1haftalikken kıyafet vs takisini takmıştık
Buda icimden geldi guzel olursa resim atarim
Oo kolay gelsin MaşAllah kuzucuga

20 kasım

09.00 1 galeta 1 hurma

13.00 domatesli yumurta

18.00 dökümde balık,salata

Spor yok

Su 2 litre
Miktarları yazmamışsın canım :))
Yediklerimiz kadar miktarları da önemli

Senin için 2 lt su yeterli değil, emzirdiğin için 2 lt sana çok az

Sporda yok

Astım bende de var, merdiven çıkamam, yokuş tırmanamam, yürüyüş yaparken hep nefes nefes tıkanmış haldeyimdir.
Astımdan dolayı idari izin alabildin mi canım, merak ettim
Seminer zamanı izinliydim bir de benim okul köy okulu her gün gidiyordum müdüre söyledim e nabızda kronik hastalık olarak çıkmadığı için izinli sayılmıyormuşum.Vermediler yani.Ben de öğretmenler odasına hiç girmedim çünkü çok kalabalıktı.bahçede oturdum.çift kat maske bazen de sperlik taktım kendimi korumaya çalıştım .ama çocuklarda vaka çıktı hem de pozitif olduklarını bilmeden gelip gidenler oldu .zor bir dönemdi tekrar uzaktan olmasına sevindim

Miktarları yazmamışsın canım :))
Yediklerimiz kadar miktarları da önemli

Senin için 2 lt su yeterli değil, emzirdiğin için 2 lt sana çok az

Sporda yok
Kış geldıgınden beri su ıcemez oldum, artırcam kaptanım . Balık bir cupra, yumurtada bir yumurtayla en minik tava ile

Raporlu ilaç kullanmıyor musun astım ile ilgili

Kış geldıgınden beri su ıcemez oldum, artırcam kaptanım . Balık bir cupra, yumurtada bir yumurtayla en minik tava ile
Sana da yazayım madem, su içmezsen kilo veremezsin
Listedeki kimya derslerinden hatırlayın, her kimyasal tepkime için su gerekir.(yağ yakma da bir kimyasal tepkime)

Pembe Lotus balım sen ne ara 86 oldun

Sana da yazayım madem, su içmezsen kilo veremezsin
Listedeki kimya derslerinden hatırlayın, her kimyasal tepkime için su gerekir.(yağ yakma da bir kimyasal tepkime)
Yağ yanınca açığa su çıkar kimyasal tepkime sonucunda da açığa su çıkar ama biz seni anladık
Mesleki deformasyon kaptaniçem yazmadan duramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…