- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.501
İpe takılınca Birkaç saniye soluklanıp devam ediyorum yoksa ayaklarımın ağrısını hissediyorum daha fazla yapamıyorumHiç ara vermeden mi atliyorsun cnm yoksa bı iki dakikalık molalar veriyor msn
Aynen cnm durmadan atlansa sıkıntı yok dinlendikce yorulduğunu hissedyor insan yapması gelmiyor bi kaç gündür fazla atlamiyordjm ama sayı hedefi koycam önüme artık birakmiycam ip atlamayi MaşAllah sanaİpe takılınca Birkaç saniye soluklanıp devam ediyorum yoksa ayaklarımın ağrısını hissediyorum daha fazla yapamıyorum
Oh miss ben yedm bile karnibahar bitanede kofte oglumada yediriyorm suanda esim uyuyor gececi bugn onada ek olark salata yapicam. Oglen brnde sporumu yaptm dusumu aldimAkşama yemek planlarınız ne kızlar benim spor bitti oğlumu emziriyorum birazdan hepimiz banyo yaparız ardından çorba salata yicem eşime ne yaparım yemek henüz düşünmedim
Afiyet olsun canımOh miss ben yedm bile karnibahar bitanede kofte oglumada yediriyorm suanda esim uyuyor gececi bugn onada ek olark salata yapicam. Oglen brnde sporumu yaptm dusumu aldim
Afiyet olsun canımBende bugünü hafif kapattım
Sabah bazlamaya niyet yoğrulan hamurundan Adana Sıkma 'sı yaptık, 1 tane yedim.
Akşam da 1 kase çorba ve 1 kase salata yedim.
Bebeği erkenden uyutmayı başarırsam yürüyüşe çıkacağız
Afiyet olsun canımEve geldim kızlar
bende mercimek çorbası yoğurt yiyeceğim yogurda biraz yulaf kepeği eklerim
Oo kolay gelsin MaşAllah kuzucugaYemek sonrasi kardesimin kizina bezden pasta yapacağım pazartesi 40 çıkıyor
1haftalikken kıyafet vs takisini takmıştık
Buda icimden geldi guzel olursa resim atarim
Bugün benimde hedefim 1000ama bakalım inşallah
Yok canım öyle olur demek istediğim hiç kesintisiz takılmadan 1000 tane atlamak.Aynen canım Ortalama 25 dakikada atlıyorum
Miktarları yazmamışsın canım :))20 kasım
09.00 1 galeta 1 hurma
13.00 domatesli yumurta
18.00 dökümde balık,salata
Spor yok
Su 2 litre
Çorbanın yanına ekmek olmasaymış iyiymişAkşam 17:00
2 kepçe tarhana çorbası
2 dilim ekmek
Salata
Hadi bakalım canim. Benim hedefimde 1000 taneBugün benimde hedefim 1000ama bakalım inşallah
Yok canım nerde takılmadan o kadar atlamak imkansız benim içinYok canım öyle olur demek istediğim hiç kesintisiz takılmadan 1000 tane atlamak.imkansız gibi bisey
Seminer zamanı izinliydim bir de benim okul köy okulu her gün gidiyordum müdüre söyledim e nabızda kronik hastalık olarak çıkmadığı için izinli sayılmıyormuşum.Vermediler yani.Ben de öğretmenler odasına hiç girmedim çünkü çok kalabalıktı.bahçede oturdum.çift kat maske bazen de sperlik taktım kendimi korumaya çalıştım .ama çocuklarda vaka çıktı hem de pozitif olduklarını bilmeden gelip gidenler oldu .zor bir dönemdi tekrar uzaktan olmasına sevindimAstım bende de var, merdiven çıkamam, yokuş tırmanamam, yürüyüş yaparken hep nefes nefes tıkanmış haldeyimdir.
Astımdan dolayı idari izin alabildin mi canım, merak ettim
Kış geldıgınden beri su ıcemez oldum, artırcam kaptanım . Balık bir cupra, yumurtada bir yumurtayla en minik tava ileMiktarları yazmamışsın canım :))
Yediklerimiz kadar miktarları da önemli
Senin için 2 lt su yeterli değil, emzirdiğin için 2 lt sana çok az
Sporda yok
Raporlu ilaç kullanmıyor musun astım ile ilgiliSeminer zamanı izinliydim bir de benim okul köy okulu her gün gidiyordum müdüre söyledim e nabızda kronik hastalık olarak çıkmadığı için izinli sayılmıyormuşum.Vermediler yani.Ben de öğretmenler odasına hiç girmedim çünkü çok kalabalıktı.bahçede oturdum.çift kat maske bazen de sperlik taktım kendimi korumaya çalıştım .ama çocuklarda vaka çıktı hem de pozitif olduklarını bilmeden gelip gidenler oldu .zor bir dönemdi tekrar uzaktan olmasına sevindim
Nasil yani ben sok. Hic durmadan duraksamadan takilmadan 1000 tanemiAynen canım Ortalama 25 dakikada atlıyorum
Sana da yazayım madem, su içmezsen kilo veremezsinKış geldıgınden beri su ıcemez oldum, artırcam kaptanım . Balık bir cupra, yumurtada bir yumurtayla en minik tava ile
20 KASIM 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @medine66 (60.5)
- )
denizbenimadim (61.2) - ) @strontium (64.4)
- ) @Furha63 (66.1)
- )
Pnrrr-12 (68.5) - ) @Jasminium84 (69)
- ) @papatya_2014 (70.9)
- )
Handandandan (71) - )@ela_2019 (71.8)
- ) @evseem (73.1)
- ) M Manolya15 (73.3)
- )
Beyaz leylak (74.3) - )
Ucmelekannesi (74.8) - ) @masal3487 (75.8)
- )
Pembe Lotus (86) - )
Fit mutlu anne (88.3)
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
Hayıııır en zor imtihan tatlıAllahım sana geliyorum kızım pasta yapmak istiyor
Yağ yanınca açığa su çıkar kimyasal tepkime sonucunda da açığa su çıkar ama biz seni anladıkSana da yazayım madem, su içmezsen kilo veremezsin
Listedeki kimya derslerinden hatırlayın, her kimyasal tepkime için su gerekir.(yağ yakma da bir kimyasal tepkime)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?