- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.521
Kullanıyorum ama astım kronik hastalıklar listesinden çıkarılmış çok saçma değil miRaporlu ilaç kullanmıyor musun astım ile ilgili
bende 3 gun gezdim ama doyamadim gercektenEvet canım aynen öyle.... İstanbul farklı bir diyar ....
onu bilmiyorum canimSagol cnm yapicam sirke de olur diyorlar dmi
ben 1 kere aldim ama icemedim seveemedim niyeyseKızlar kefirin zayıflamaya bir katkısı var mı sizce, deneyimlediniz mi hiç?
Bir de aç karnına öğün niyetine mi tüketmeli yoksa yemeklerle birlikte mi?
ayyy cok mutlu oldum 1.lik bende20 KASIM 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) I Ilyusa (60.5)
- )
denizbenimadim (61.2) - ) @strontium (64.4)
- ) @Furha63 (66.1)
- ) @Pnrrr-20 (68.5)
- ) @Jasminium84 (69)
- )
papatya_2014 (70.9) - )
Handandandan (71) - ) E ela_2019 (71.8)
- ) @evseem (73.1)
- )@pamukseker11 (73.3)
- )
Beyaz leylak (74.3) - )
Ucmelekannesi (74.8) - ) @masal3487 (75.8)
- )
Pembe Lotus (86) - )
Fit mutlu anne (88.3)
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
harikasin canimmSlm kızlar 100erli set halinde ip atlıyorum bklm atlatabildigim kadar atlayıp bı duş alicam ardından yemek yerim günü erken kapatmak niyetim bklm yeniden sıkı sıkı sarilmaliyim yoksa olmayacak
Allahım sana geliyorum kızım pasta yapmak istiyor
Benim de kardeşim çok istiyor şuan yaparsak ya kendimi tutamaz yersem diye korkuyorum
yaptinizmi kekleri merak ettimBenim kızlar da keke merak saldılar, bebeğimi de alıştırdılar, hergün yapıyorlar, yapmadıkları günde bebeğim "kek,kek" diye dolanıyor, ona acıyıp yapıyorlar bu defa da
yeni basliyosan birden o kadar atlama canimBugün benimde hedefim 1000ama bakalım inşallah
bezden pastamiYemek sonrasi kardesimin kizina bezden pasta yapacağım pazartesi 40 çıkıyor
1haftalikken kıyafet vs takisini takmıştık
Buda icimden geldi guzel olursa resim atarim
bun bende kizimla beraber 4 cocuk vardiiMerhabalar canlar
Bugundr gec kalktik canli dersler oncesi yatiyoruz kizlarla minik de uydu bize. Tabi esim kalkip bizi kaldirana kadaracikmis
Esimde yuruyus yaptik 1 saat kadar. Ye ic yika derken aksam oldu. Pazartesi gelsede esim ise gitse bine istegi bitiyor ne caninin cektigi.benim diyet yapmama da soyleniyor falan filan.
Sizler nasilsiniz
Aman yarabbi senin 1 cocuga aliskin oldugunu dusununce baya yorulmussundur canim.bun bende kizimla beraber 4 cocuk vardii
yoruldum valla
1000 kez ip atlamak mıİpe takılınca Birkaç saniye soluklanıp devam ediyorum yoksa ayaklarımın ağrısını hissediyorum daha fazla yapamıyorum
Kronoloji iyi olmuş sevabımız günahımız ortada tam mahşer yeribende 3 gun gezdim ama doyamadim gercekten
merak ettigim okadar yer vardiki
bitiremedik
en az 10 gun daha gidip.gezmeyi cok istiyorum
onu bilmiyorum canim
ben 1 kere aldim ama icemedim seveemedim niyeyse
ayyy cok mutlu oldum 1.lik bende
harikasin canimm
yaptinizmi kekleri merak ettim
yeni basliyosan birden o kadar atlama canim
gun asiri atla
bezden pastami
kotu olsa bile kesin resim at
merak ettim:)
Çözdük çok şükür canim. Bu seferde Ishal oldu
Iyiyim canım Sağol ❤Pembe Lotus nasil oldun canim bugun daha iyimisin.
Ben maske bile takamıyorum mesela, nefes almakta zorluk çekiyorum, neden listede yok anlamış değilimKullanıyorum ama astım kronik hastalıklar listesinden çıkarılmış çok saçma değil mi
Seninki baya ileri o zaman canım geçmiş olsun Şifa bulursun inşallah hayat kalitesini düşürüyor gerçekten .ben de mantığını anlamış değilim bir arkadaşım çok fazla astım hastası olduğu için böyle yaptılar dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum.Keçi boynuzu kürü yapacağım ben de rahatlatıyormuş baya ama kalorisi var mıdır bilmiyorum.keçi boynuzlarını kaynatıp suyunu içiyorsun 21 günBen maske bile takamıyorum mesela, nefes almakta zorluk çekiyorum, neden listede yok anlamış değilim
Kuzum yaa.Çözdük çok şükür canim. Bu seferde Ishal oldu
Fazla yükleme oldu galiba
Sabahı edemem diye yedim ekmeğiÇorbanın yanına ekmek olmasaymış iyiymiş
1 kepçe çorba= 1 dilim ekmek olduğu için 4 dilim ekmek gibi olmuş, beyaz ekmekse zaten çok fena :))
Enistemde seviyor yemeyiMerhabalar canlar
Bugundr gec kalktik canli dersler oncesi yatiyoruz kizlarla minik de uydu bize. Tabi esim kalkip bizi kaldirana kadaracikmis
Esimde yuruyus yaptik 1 saat kadar. Ye ic yika derken aksam oldu. Pazartesi gelsede esim ise gitse bine istegi bitiyor ne caninin cektigi.benim diyet yapmama da soyleniyor falan filan.
Sizler nasilsiniz
Güzel olmuş canım emegine sağlık
Benim durtmeme gerek kalmadan bugun harekete gecmis canim zatenBu hafta dediklerimi uygula bakalım, yoksa sittin sene toparlayamazsın kendini
Yanlız 2 kg vermezsen dilime düşersin haberin ola
Ucmelekannesi dürt şu bacını biraz canım
Kizlar tebrikler 3 . olmusuz.CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 701. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (5.TAKIM) ==> % 0.859
2. (6.TAKIM) ==> % 0.703
3. (9.TAKIM) ==> % 0.675
BİREYSEL DERECELER
1.papatya_2014 ==> %3.010==> 9. TAKIM
2. @Pain Killer ==> %2.427 ==> 5. TAKIM
3.Handandandan ==> %2.069 ==> 9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@moni ==> %-1.741==> 10.TAKIM
Canim bence guzel olur. Bende yarindan itibaren sayi yazmaya baslayacagimKızlar dikkat dikkat bu hafta icin Spor yarışmasına asılalım spor olmadan incelme olmaz!! Ben 2 haftadir kilo veremesemde kotlarımdan bol geldiklerini anlıyorum spor yapiyorm incelme var bence bu hafta tartıdada karsılıgnı alicam insallah
Özellikle ip atlama yarışı mı yapsak sayı olark bikez dha yapmistk herkez ozelden bildirmisti supriz sonuclu :) ne dersiniz?
Veyatta bu şekilde devam ama rekabet icin ortilerimizle puanlarmiz bir olabillr 2li birincilikler felan sizde fikir verin bi degisiklik yapalm bu hafta herkez yorum yaparsa bende cogunluga gore karar vericem.
Bence ince de olsa ort canim. Demekki azda olsa usuyorOglan uyudu bende yatiyorm kızlar. Tulum aldım waikikiden ilkdefa onunla uyuyor insallah rahat uyur icine kisakollu zibin tulum hic ortmedim ayaklarida acik baktm sicaklar baya insallah terlemez ev de 23 derece civarinda acaba cok ince ortsemmi kararsiz kaldim
100 müBen 1000 tane atlıyorum
Hergunmu hergun bitirebiliyorlarmi yaptiklariniBenim kızlar da keke merak saldılar, bebeğimi de alıştırdılar, hergün yapıyorlar, yapmadıkları günde bebeğim "kek,kek" diye dolanıyor, ona acıyıp yapıyorlar bu defa da
Haklisin gercekten duraklayinca sekmek daha zor oluyor. Bacaklarim titremeye basliyorİpe takılınca Birkaç saniye soluklanıp devam ediyorum yoksa ayaklarımın ağrısını hissediyorum daha fazla yapamıyorum
Yemek sonrasi kardesimin kizina bezden pasta yapacağım pazartesi 40 çıkıyor
1haftalikken kıyafet vs takisini takmıştık
Buda icimden geldi guzel olursa resim atarim
Guzel olmus canim. Tatli gorunuyor
Normal seyler de sevmiyor. Hep avur cuburEnistemde seviyor yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?