Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhabalar canlar

Bugundr gec kalktik canli dersler oncesi yatiyoruz kizlarla minik de uydu bize. Tabi esim kalkip bizi kaldirana kadaracikmis

Esimde yuruyus yaptik 1 saat kadar. Ye ic yika derken aksam oldu. Pazartesi gelsede esim ise gitse bi ne istegi bitiyor ne caninin cektigi.benim diyet yapmama da soyleniyor falan filan.

Sizler nasilsiniz

Evet canım aynen öyle.... İstanbul farklı bir diyar ....
bende 3 gun gezdim ama doyamadim gercekten
merak ettigim okadar yer vardiki
bitiremedik
en az 10 gun daha gidip.gezmeyi cok istiyorum
Sagol cnm yapicam sirke de olur diyorlar dmi
onu bilmiyorum canim
Kızlar kefirin zayıflamaya bir katkısı var mı sizce, deneyimlediniz mi hiç?
Bir de aç karnına öğün niyetine mi tüketmeli yoksa yemeklerle birlikte mi?
ben 1 kere aldim ama icemedim seveemedim niyeyse
ayyy cok mutlu oldum 1.lik bende
Slm kızlar 100erli set halinde ip atlıyorum bklm atlatabildigim kadar atlayıp bı duş alicam ardından yemek yerim günü erken kapatmak niyetim bklm yeniden sıkı sıkı sarilmaliyim yoksa olmayacak
harikasin canimm
Allahım sana geliyorum kızım pasta yapmak istiyor

Benim de kardeşim çok istiyor şuan yaparsak ya kendimi tutamaz yersem diye korkuyorum

Benim kızlar da keke merak saldılar, bebeğimi de alıştırdılar, hergün yapıyorlar, yapmadıkları günde bebeğim "kek,kek" diye dolanıyor, ona acıyıp yapıyorlar bu defa da
yaptinizmi kekleri merak ettim
Bugün benimde hedefim 1000 ama bakalım inşallah
yeni basliyosan birden o kadar atlama canim
gun asiri atla
Yemek sonrasi kardesimin kizina bezden pasta yapacağım pazartesi 40 çıkıyor
1haftalikken kıyafet vs takisini takmıştık
Buda icimden geldi guzel olursa resim atarim
bezden pastami
kotu olsa bile kesin resim at
merak ettim:)

bun bende kizimla beraber 4 cocuk vardii
yoruldum valla

bun bende kizimla beraber 4 cocuk vardii
yoruldum valla
Aman yarabbi senin 1 cocuga aliskin oldugunu dusununce baya yorulmussundur canim.

Bende uc tane ama misafir gelen 1 tane cocukla benimkilerde kuduracagi icin bende senin kadar yorulurdum

Gitilermi dinlen bari

İpe takılınca Birkaç saniye soluklanıp devam ediyorum yoksa ayaklarımın ağrısını hissediyorum daha fazla yapamıyorum
1000 kez ip atlamak mı gerçekten uçuyorsun ya sana kimsenin yetişebileceğini sanmam bu işin profu olmuşsun helal olsun

Kronoloji iyi olmuş sevabımız günahımız ortada tam mahşer yeri denizbenimadim seni etiketliyecektim aslında değil mi kronolojiyi kim yspmıştı ay yine birikmiş mesajlar birbirine girdi alışamadım hala acemiliklerim var neyse elinize emeğinize sağlık kızlar kim yaptıysa

Ben maske bile takamıyorum mesela, nefes almakta zorluk çekiyorum, neden listede yok anlamış değilim
Seninki baya ileri o zaman canım geçmiş olsun Şifa bulursun inşallah hayat kalitesini düşürüyor gerçekten .ben de mantığını anlamış değilim bir arkadaşım çok fazla astım hastası olduğu için böyle yaptılar dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum.Keçi boynuzu kürü yapacağım ben de rahatlatıyormuş baya ama kalorisi var mıdır bilmiyorum.keçi boynuzlarını kaynatıp suyunu içiyorsun 21 gün

Çorbanın yanına ekmek olmasaymış iyiymiş
1 kepçe çorba= 1 dilim ekmek olduğu için 4 dilim ekmek gibi olmuş, beyaz ekmekse zaten çok fena :))
Sabahı edemem diye yedim ekmeği yarına daha güzel menüm olacak inşAllah
Enistemde seviyor yemeyi
Güzel olmuş canım emegine sağlık

Bu hafta dediklerimi uygula bakalım, yoksa sittin sene toparlayamazsın kendini

Yanlız 2 kg vermezsen dilime düşersin haberin ola

Ucmelekannesi dürt şu bacını biraz canım
Benim durtmeme gerek kalmadan bugun harekete gecmis canim zaten
Kizlar tebrikler 3 . olmusuz.
papatya_2014 1. Ligini kutlarim canim
Handandandan canim sende 3. Olmussun dereceni kutlarim

Hadi kizlar haftaya 3 derecede bizde ilsun ins

Canim bence guzel olur. Bende yarindan itibaren sayi yazmaya baslayacagim
Bence ince de olsa ort canim. Demekki azda olsa usuyor
100 mü Ben 1000 tane atlıyorum

Benim kızlar da keke merak saldılar, bebeğimi de alıştırdılar, hergün yapıyorlar, yapmadıkları günde bebeğim "kek,kek" diye dolanıyor, ona acıyıp yapıyorlar bu defa da
Hergunmu hergun bitirebiliyorlarmi yaptiklarini
İpe takılınca Birkaç saniye soluklanıp devam ediyorum yoksa ayaklarımın ağrısını hissediyorum daha fazla yapamıyorum
Haklisin gercekten duraklayinca sekmek daha zor oluyor. Bacaklarim titremeye basliyor
Yemek sonrasi kardesimin kizina bezden pasta yapacağım pazartesi 40 çıkıyor
1haftalikken kıyafet vs takisini takmıştık
Buda icimden geldi guzel olursa resim atarim

Guzel olmus canim. Tatli gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…