Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

biz daha önce bildirim yapmayanları izinli yazıyorduk malum sebepten..

sengcim yeni üye almamız sencede iyi olmazmı.?ne dersiniz kızlar??

Son düzenleyen: Moderatör:
biz daha önce bildirim yapmayanları izinli yazıyorduk malum sebepten..

O uygulama yarışma geneli için pek etik olmuyor ne yazık ki... :) Birkaç hafta önce benzer durumlar yüzünden paylaşım alanında kıyametler koptu, belki haberiniz olmuştur.

Bir de bir takımın üyesi bildirim yapmaya bile gelmiyorsa bence ona kolaylık sağlamaya gerek yok zaten. Takıma zararı olan üyenin takımda ne işi var, öyle değli mi?

Acil bir durum olmuş olma ihtimaline karşı zaten diskalifiye için gerekli belli bir sayı var. 3 kere bildirim yapmayan insanın 3 cuma da acil bir durum yaşamış olma ihtimali de herhalde pek düşüktür. :)

Ay benim çenem çok düştü bugün, bütün gün sizin takıma sizin üyelerden fazla yazdım. Yavaş yavaş toparlanayım artık da gideyim. :)

selam kızlar tebrikederim herkezi.. süper 3.olmuşsunuz demekki
ececim adetim geldi sonunda ama karnım acaip şiş bu hafta tartımı alırım ve kilo bildiriminde inşallah bulunurum
herkeze iyi akşamlar
birde bende kuralların uygulanmasına katılıyorum çünkü diet olayında disiplin çok önemli ve sürekli burayla yazışmakta çok iyi geliyor:)

nagişimmmm canımm tebrik ederim, işte azmin elinden hiç birşey kurtulmuyor, geöen hafta artılardaydın bu hafta birinci oldun. Maşallah bizim takım bu aralar baya iyi gidiyor, genel sıralamada bireyselde derece görüyoruz

Herkese günaydın bayanlar nasılsınız??? çok mutluyum ben nişanlım temelli ankarada olacak artık görüşebileceğiz yaşasın :) burada iş buldu sadece sınavlara gidecek afyona :) oda aürekli burada diye diyeti bozmakta yok :) bugün diyetisyenle 2. Randevum ve bugün yiyebileceklerime göre liste hazırlayacağız :):):)

gunaydiiiin (biraz gec mi oldu?) ben de simdi diyetisyenimden geldim. gecen cumadan beri 2.5 kg gitmis 4 kg daha verdikten sonra benim de listem degisecek eklemeler yapilacak kalori arttirilacak heyecanla bekliyorum sen de listeni paylasmayi unutma, merak ederim cunku :80:
nisanlin da artik temelli yaninda olacakmis hadi gozun aydin

kaynanamlar gezmeye gitti ikizler amcasına pc bana kaldı dr gidecegim günler azaldı kilolarımda halen duruyor.dün dr gittim antideprasanlar gözümü bozmuş dr gözlük verdi gözünden hiç çıkarmadan 6 ay sonra tekrar gel dedi .ilaçların yan etkisi yapmış gözlükle dolaşmak çok zor sabah 1 saat yürüyüş yaptım yagmur yagdı gözlükler hep su eve zor geldim kaç günde alışırım acaba

maşallah kız ne güzel veriyorsun bende dr gidicem veremiyorumki gideyim
eşim diyorki özel diyetisyene git devlet hastanesi fazla ilgilenmez bizim burda var dr dogum iznine çıkmış ocak ayında gelcekmiş

alisirsin canim ya ben ilk gozluklerimi aldigimda birkac gun inanilmaz tuhaf hissetmistim kafami cevirince ozellikle sanki odaklanamiyorum gibi, biliyorum pek anlatamadim ama oyle iste ben pcye bakarken bir de okurken takiyorum sadece astigmat var cunku ve dusuk numara.

eşim diyorki özel diyetisyene git devlet hastanesi fazla ilgilenmez bizim burda var dr dogum iznine çıkmış ocak ayında gelcekmiş

devlet hastanesinde ben de ilgileneceklerini hic zannetmem gideceksen ozele git canim bence de. her hafta diyetisyende tartilmak bana cok yaradi sahsen. tabi diyetisyene gore de degisir bazen kafalar uyusmayinca olmuyor ankarada yillar yillar once 150 tl vererek gittigim diyetisyen kadindan adeta nefret etmistim, parasi odendigi halde 2. ay hic ugramamistim bosa gitmisti hep cunku surekli eksi bir suratla o hafta yediklerime bakardi (menuyu kendimiz yaziyorduk kacamaklar dahil) surekli elestirecek bir sey bulur, kilo versem bile memnun olmazdi meymenetsiz kadin... bu seferki cok tatli biri ama o yuzden cok daha iyi gidiyor bu sefer 2.5 aydir zerre kacamak yapmadim tabi onun da etkisi buyuk

Bence de maşallah fulya bir örnek menünü paylaşır mısın bizimle? ya ben başta çok güzel devam ediyordum şimdi yine kaçamaklarım arttı

Bence de maşallah fulya bir örnek menünü paylaşır mısın bizimle? ya ben başta çok güzel devam ediyordum şimdi yine kaçamaklarım arttı

ben su an doktor kontrolunde dusuk kalorili bir diyet uyguluyorum canim 12 hafta suruyor sonra yavas yavas gunluk kaloriyi arttiriyorlar benim de sadece iki haftam kaldi. 2.5 ayda 22 kg verdim
normal yemek yemiyorum malesef sadece bu diyete ozel hazirlanan corbalar vs.. onlarin haricinde de yulaf lapasi, kucuk cikolata kapli ici komple lif dolu tatsiz tuzsuz barlar falan :26: bunlarin hepsini diyetisyenden satin aliyorum kendim evde yapabilecegim bir sey degil. cunku kalori cok dusuk olmasina ragmen asiri vitamin mineral yuklemesi yapilmis urunler.. vucut her ihtiyaci olan besini 100% karsilasin diye.

sonraki etapta 400 kalorilik protein agirlikli normal yemeklerden ekleyecekler su anki menume. et balik sut yumurta vs (vejeteryan oldugum icin tabi benim secenekler daha kisitli) bir de 80 gr sebze (sadece yesillerden)
sonra her 3-4 kiloda sanirim 200 kalori daha ekliyorlar gidisata gore de degisiyor tabi. yavas yavas once renkli sebzeler, sonra meyveler, patates, makarna, sonra cikolatalar vs. hepsi grami gramina hesapli oluyor tabi :26: neyse sonuc olarak 2-3 ay icinde artik tamamen normal yemekleri yiyor olacagim o zaman paylasirim artik gunluk menumu her gun

ornek menu yazayim yine de, bu sabah bir kase yulaf lapasi yedim (su ile yapilmis) icine sadece tarcin koyarak. oglen fistikli (fistik aromali desek daha dogru olur) lifli barlardan bir tane yedim 2 kupa portakalli cay ile birlikte. simdilik bu kadar. aksama da domates corbasi icmeyi planliyorum. tuz vs yok sadece baharat serbest. gunde 2-3 lt su en az.. cay kahve ve su disinda baska icecek de yok. ikinci etap baslayinca coke zero serbest oluyor ama ben hic icmeyi dusunmuyorum kolayi birakali 3.5 ay oldu asiri bagimliydim oncesinde gunde 2 kutu icmezsem olmuyordu. yine o hale gelmek istemiyorum o yuzden hic baslamamam en iyisi

gordugun gibi oldukca zor bir diyet ama simdiye kadar hic kacamak yapmadim kirinti derecesinde bile. simdiye kadarki kacamaksiz diyet rekorum sanirim sadece 10 gun civariydi :26: mutlaka kacamak yapardim sonra artik diyet o eski cazibesini kaybeder her gun bir baska kacamak en sonunda da berbat eder bitirirdim tamamen. hayatim boyle gecti resmen. bu diyete baslamadan once de ayni 10 kiloyu alip vermekten gina gelmisti ve artik pes etmek uzereydim. bir gun esimin cektigi bir fotoda kendimi arkadan gorunce kucuk bir sok gecirdikten sonra son bir gayretle diyet arastirmasina girdim. o sirada bir sekilde bir yerde bu diyete rastladim 40 yildir ingiltere'de oldukca populer olmus saglikli doktor kontrolunde vs vs.... tamam dedim bu benim son sansim kiloyu bununla verdim verdim... o yuzden ilk kez bu kadar iradeliyim yemek konusunda (tabi haftada 130 lira oduyorum o da bir etken :26:) 30 yasima incecik girmek istiyorum :) dogum gunume tam 9 ay 1 hafta var, ve de verilecek 19 kilom :))

sağol canım benim :) gittim bugün kilo kaybım 0 ama su oranım artmış yağ parçalamışım kas arttırmışım ama hafta içerisinde tatlı tüketimim olduğu için tutmuş yağımı atmamışım vücuttan :) haftaya çikolata tüketmeden gidicem hiç şeker almayacağım yaklaşık 2 kg gitmiş olacak benden diyetisyenimin dediğine göre :)

canım devlet hastanesine gitmeni tavsiye etmem ben denedim tek yaptığı kontrol kan tahliliydi. ne yağ ölçümü ne kas ölçümü ne su ölçümü yaptı ayda 1 çağırıyor daha önceden hazırlanan listeye rakam yazıp gönderiyor. hiç memnun kalmamıştım. kendi yaptığım diyetle bile daha fazla kilo verdim. hiç senin şartlarına uygun diyetler vermiyorlar..

bugün diyetisyen günümdü sabah yazmıştım :) gittim kilo vermemişim ama çok memnun kaldı sonuçtan :) kilo vermememin sebebi olarak şeker tüketimini söyledi bu hafta hiç tüketmeyeceğim şeker :) 1700 kaloriye devam hala :) 1300 ü geç 1300 altına düşmediğin sürece problem değil dedi :)birde okul için dershane için ayrı menüler düzenledi bana :) kas kütlem 2.3 kg artmış yağ kütlem 1.6 kg azalmış su kütlemde artmış 3 kg ye yakın :) haftaya kadar şeker tüketmez sporumuda ihmal etmezsem çok başarılı bir şekilde 2 kg ye yakın kg çıkıcak senden dedi tartıda istediğin rakamları görüceksin dedi birde güzelce moral verdi uğurladı beniii :) şüphelerim vardı okulda dershanede ne yiycem die ama gitti çok şükür :) gelelim trulyscrumptions un istediği örnek menüye :)

sabah:
2 ince dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
4 - 5 adet zeytin ( 1 yağ)

ben kepek ekmeğine beyaz peynirli tost yapıyorum.

ara 1:
2 mandalina

öğlen:
3 köfte
4 yemek kaşığı prinçli ıspanak
1 kase yoğurt
1 kase tarhana çorbası
1 ince dilim ekmek ( ben ekmek yemiyorum )

ara 2 :
2 mandalina

akşam:
1 kase yoğurt
4 yemek kaşığı pirinçli ıspanak
1 kase tarhana çorbası

ara 3:
1 adet büyük greyfurt

buyrun bayanlar bu diyet 1700 kalorilik sporcu diyeti. kilo vermem için bana hazırlananı budur :) bu hafta kilo veremesemde iyi sonuçlar aldığım için bu haftada devam edeceğiz :) olmazsa haftaya değişecek. bunun yanında salı ve perşembe voleybol idmanım var kalan günlerin 2 sinide spor günü seçip düzenli olarak 1 saat yürüyorum.

NOT: bu dyet sadece örnek bir menüdür. benim yaşam koşullarım ile uyumlu olarak düzenlendi uygulayıpta ben kilo aldım ben kilo vermedim diyen olursa mesuliyet kabul etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…