- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.861
biz daha önce bildirim yapmayanları izinli yazıyorduk malum sebepten..Ececim nedir durum?
Başka tartıda tartılan arkadaşların yakın zamanda bildirdiği başka bir kilo var mı?
Kilo bildirmedi yazmaktan bahsetmişsin ama 3 kere kilo bildirmeyen diskalifiye ediliyor. Öyle yazmak bence iyi olmaz.
biz daha önce bildirim yapmayanları izinli yazıyorduk malum sebepten..
Sonuçlar açıklanmış :) 3. Olmuşuz. Nagiş bireyselde 1. Olmuş tebrik ediyorum herkesi..
canım sen listedesinsakin ol lütfen..
Herkese günaydın bayanlar nasılsınız??? çok mutluyum ben nişanlım temelli ankarada olacak artık görüşebileceğiz yaşasın :) burada iş buldu sadece sınavlara gidecek afyona :) oda aürekli burada diye diyeti bozmakta yok :) bugün diyetisyenle 2. Randevum ve bugün yiyebileceklerime göre liste hazırlayacağız :):):)
gunaydiiiin (biraz gec mi oldu?)ben de simdi diyetisyenimden geldim. gecen cumadan beri 2.5 kg gitmis 4 kg daha verdikten sonra benim de listem degisecek eklemeler yapilacak kalori arttirilacak heyecanla bekliyorum sen de listeni paylasmayi unutma, merak ederim cunku :80:
nisanlin da artik temelli yaninda olacakmis hadi gozun aydin
kaynanamlar gezmeye gitti ikizler amcasına pc bana kaldı dr gidecegim günler azaldı kilolarımda halen duruyor.dün dr gittim antideprasanlar gözümü bozmuş dr gözlük verdi gözünden hiç çıkarmadan 6 ay sonra tekrar gel dedi .ilaçların yan etkisi yapmış gözlükle dolaşmak çok zor sabah 1 saat yürüyüş yaptım yagmur yagdı gözlükler hep su eve zor geldim kaç günde alışırım acaba
maşallah kız ne güzel veriyorsun bende dr gidicem veremiyorumki gideyim
eşim diyorki özel diyetisyene git devlet hastanesi fazla ilgilenmez bizim burda var dr dogum iznine çıkmış ocak ayında gelcekmiş
gunaydiiiin (biraz gec mi oldu?)ben de simdi diyetisyenimden geldim. gecen cumadan beri 2.5 kg gitmis 4 kg daha verdikten sonra benim de listem degisecek eklemeler yapilacak kalori arttirilacak heyecanla bekliyorum sen de listeni paylasmayi unutma, merak ederim cunku :80:
Bence de maşallahfulya bir örnek menünü paylaşır mısın bizimle? ya ben başta çok güzel devam ediyordum şimdi yine kaçamaklarım arttı
maşallah kız ne güzel veriyorsun bende dr gidicem veremiyorumki gideyim
eşim diyorki özel diyetisyene git devlet hastanesi fazla ilgilenmez bizim burda var dr dogum iznine çıkmış ocak ayında gelcekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?