Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benimle bütünleşti yemin etmek. Ne yapayim yeminle 25 kilo verdim yoksa tutamazdim bu kadar kendimi
Canim akşamları porsiyonunu azaltirsan verirsin bence

82 83 falanım işte
insAllah bende hedefime ulaşınca öncesi sonrası yaparım merakla bekliyorum seninkini
Kız sen nasıl 88 kilosun boyun 1.80 fln mi?
E ben 70 kiloyum seninle aynı görünüyorum şu an

Ha benim boyum da 1.58, 86 kiloluk bir halim var atsam gozlerin kanar telefonumda yok şu direkt atardım yoksa..
Senin tartı bozuk ciğerim... Git başka bir yerde tartıl....mümkün değil 88 imkansız dostum
159 cnm benim de boyum Niran da diyor ya benim kemiklerimden kaynaklı bence yoksa maalesef tartı doğru keşke yanlış olsa

Demek ki senin vücudun iki öğün ya da tek ogunle veremiyor cnm
Yemin candir ama madem 21 gun yapacaksin hatada hir tartil takimi eksilerinden mahrum birakma.
Diyosun yarın başlıycam bklm
Şu göbeğe çok gıcık oluyorum
Ben groemiyom fotoyu kız

Fit mutlu anne canım kilonunu hiç göstermiyorsun.

Aklıma gelmişken sünnet etmeyi düşünüyordun bebeğini değil mi. Ben de iki oğlumu da 40 li iken sünnet etmiştim. Büyüğünü bi klinikte küçüğünü de eve çağırmıştık sünnetçi. Eve çağırdığımiz çok daha güzel etmişti memnun kaldım.
Ertelemek istemiyorsan işin ehli iyi bi sünnetçi eve çağırıp da yapabilirsin daha rahat oluyor. Bebek iken daha hızlı iyilesiyor

Saol cnm
Evet haftaya yaptrcaz insAllah cnm bulduğumuz kişi de işinin ehli senelerdir sünnet yapan bı adam nette baya baktım yurtdışına falan da gidiyor biz goturcez ama eve gelmeyecek
Sanırım öyle Ramazan da kilo alıyorum hep. sahur yapıp üzerine uyudugum için gece yemem direk kilo yapıyor bana
Gece yiyince hemen uyumasan mi cnm

Resimlerden anladığım kadarıyla hemen hemen hepimizde bende dahil üst gövde kısmında fazla kilo var
Neden acaba
Benimki üst bacak ve göbekte oluyor genelde
Şu an da mesela az kaldı hedefime ama göbek ve üst bacak hala istediğim gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…