Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Burdan söylemek sıkıntı olur mu ki bilemedm belki de aynı kişidir cnm baya bilindik biri sanki
Fenni sünnetçi diyorsun canım, her yerde var onlardan, bende oğlumun sünnetini fenni sünnetçi yaptı, hiç sıkıntı olmadı, @Furha63 'ün dediği gibi doktorlardan daha iyi yapıyorlar, onların tek işi bu çünkü, bir günde onlarca çocuğu sünnet ediyorlar, korkma sıkıntı çıkmaz İnşallah

Senin yöntem koca menüsü mu yoksa

Aynen cnm insAllah
Yaaaa afiyet olsun

Burdan söylemek sıkıntı olur mu ki bilemedm belki de aynı kişidir cnm baya bilindik biri sanki

Saol cnm insAllah hedef kilomuza ulaştığımızi görürüz hepimiz
insllh canim:)
bi arada sen esini sismanlatmaya calisiyodun beraber yuruyelim diye
sanki oyle hatirliyorum
ee kendi yemiyomu sismalamiycakmi sanki oda
Selam iyi akşamlar herkese
a.slm canim:)

Künefeyi çok seviyordun değil mi ? Ben de hiç dayanamam
Senin yöntem koca menüsü mu yoksa
Bence de

Aman Allahım künefe mi çok çok severim hatta dışarıda yemek yediysek mutlaka üstüne künefe yerim .Tarihin en iyi icadlarından Tuzda tavuğu ilk defa duydum

Künefeyi çok seviyordun değil mi ? Ben de hiç dayanamam
Gözüm görürse yemek isterim ama görmezsem aramam, tüm tatlılar için geçerli
Sen gel hele birlikte yeriz peynirli künefemizi

Bu arada künefe Hatay'da yenir, burada yemediyseniz künefe yedim demeyin

Kızlar eskiden Pazartesi de kilo bildirimi yapıyorduk değişti mi o uygulama devam ediyorsa yarın bildirim yapacağız çok meraktayım ve heyecanlıyım acaba iki günde bi kaç yüz gram vermişmiyimdir.
Yarın kilo bildirimi var canım

İyi aksamlar canlarr.
Sabah kahvaltiya kvye gittik. Bizim erkeklerin(iki kaynim ve esimin) cani mangal istedi. Hava serindi . onlar pisirdi biz arabada yedik macera oldu

Simdi eve yenice girdik . bugunun ozeti boyleydi.

Spor gene yapamadim ama yatmadan kesin ip atlayacagim. 500 tane buraya yaziyimda yapmak zorunda oluyum.

Kızlar eskiden Pazartesi de kilo bildirimi yapıyorduk değişti mi o uygulama devam ediyorsa yarın bildirim yapacağız çok meraktayım ve heyecanlıyım acaba iki günde bi kaç yüz gram vermişmiyimdir.
Niran yazmış zaten canım yarın da tartı bildirimi yapıyoruz
Gözüm görürse yemek isterim ama görmezsem aramam, tüm tatlılar için geçerli
Sen gel hele birlikte yeriz peynirli künefemizi

Bu arada künefe Hatay'da yenir, burada yemediyseniz künefe yedim demeyin
Yiyeceğiz inşallah beraber cağnım

Ayrı bir tadı olmuştur canım ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…