- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.661
Fenni sünnetçi diyorsun canım, her yerde var onlardan, bende oğlumun sünnetini fenni sünnetçi yaptı, hiç sıkıntı olmadı, @Furha63 'ün dediği gibi doktorlardan daha iyi yapıyorlar, onların tek işi bu çünkü, bir günde onlarca çocuğu sünnet ediyorlar, korkma sıkıntı çıkmaz İnşallahBurdan söylemek sıkıntı olur mu ki bilemedm belki de aynı kişidir cnm baya bilindik biri sanki
Senin yöntem koca menüsü mu yoksaGünün raporunu yazayım :))
Tuzda tavuk güzel olmuştu, akıbeti güveç gibi olmadı şükürler olsun.
Ancak kötü olan birşey varki bizimki acaip gaza geldi.
"Yarın da künefe yapacağımseni şişmanlatacağım" diyor
Yok gizli ve illegalSenin yöntem koca menüsü mu yoksa
Aynen cnm insAllahFenni sünnetçi diyorsun canım, her yerde var onlardan, bende oğlumun sünnetini fenni sünnetçi yaptı, hiç sıkıntı olmadı, @Furha63 'ün dediği gibi doktorlardan daha iyi yapıyorlar, onların tek işi bu çünkü, bir günde onlarca çocuğu sünnet ediyorlar, korkma sıkıntı çıkmaz İnşallah
YaaaaGünün raporunu yazayım :))
insllh canim:)Burdan söylemek sıkıntı olur mu ki bilemedm belki de aynı kişidir cnm baya bilindik biri sanki
Saol cnm insAllah hedef kilomuza ulaştığımızi görürüz hepimiz
bi arada sen esini sismanlatmaya calisiyodun beraber yuruyelim diyeGünün raporunu yazayım :))
a.slm canim:)Selam iyi akşamlar herkese
Künefeyi çok seviyordun değil mi ? Ben de hiç dayanamamGünün raporunu yazayım :))
Bence deSenin yöntem koca menüsü mu yoksa
Aman Allahım künefe miGünün raporunu yazayım :))
Ben de Ramazanlar da hiç kilo veremedim su içmediğimiz için de yavaşlıyor metabolizmaSanırım öyle Ramazan da kilo alıyorum hep. sahur yapıp üzerine uyudugum için gece yemem direk kilo yapıyor bana
İyi akşamlarSelam iyi akşamlar herkese
Gözüm görürse yemek isterim ama görmezsem aramam, tüm tatlılar için geçerliKünefeyi çok seviyordun değil mi ? Ben de hiç dayanamam
Hoşgeldin canımSelam iyi akşamlar herkese
Yarın kilo bildirimi var canımKızlar eskiden Pazartesi de kilo bildirimi yapıyorduk değişti mi o uygulamadevam ediyorsa yarın bildirim yapacağız çok meraktayım ve heyecanlıyım acaba iki günde bi kaç yüz gram vermişmiyimdir.
Hatay'ın yöresel yemeği canımAman Allahım künefe miçok çok severim hatta dışarıda yemek yediysek mutlaka üstüne künefe yerim .Tarihin en iyi icadlarından Tuzda tavuğu ilk defa duydum
Niran yazmış zaten canım yarın da tartı bildirimi yapıyoruzKızlar eskiden Pazartesi de kilo bildirimi yapıyorduk değişti mi o uygulamadevam ediyorsa yarın bildirim yapacağız çok meraktayım ve heyecanlıyım acaba iki günde bi kaç yüz gram vermişmiyimdir.
Yiyeceğiz inşallah beraber cağnımGözüm görürse yemek isterim ama görmezsem aramam, tüm tatlılar için geçerli
Sen gel hele birlikte yeriz peynirli künefemizi
Bu arada künefe Hatay'da yenir, burada yemediyseniz künefe yedim demeyin
Ayrı bir tadı olmuştur canım ne güzel.İyi aksamlar canlarr.
Sabah kahvaltiya kvye gittik. Bizim erkeklerin(iki kaynim ve esimin) cani mangal istedi. Hava serindi . onlar pisirdi biz arabada yedik macera oldu
Simdi eve yenice girdik . bugunun ozeti boyleydi.
Spor gene yapamadim ama yatmadan kesin ip atlayacagim. 500 tane buraya yaziyimda yapmak zorunda oluyum.
Oyle oldu canim .Ayrı bir tadı olmuştur canım ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?