- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.601
Yöresel bir tür börek canımAfiyet olsn cnm hafif olmus adana sıkma nedir bilmiyorm gerci
Sanırım bende öyle yapacağım.Onun iyiligi icin oldugunu muhtemelen cok sonra anliycak, şuanda anlamıyor anlatsan anlasada icinde kalıcaktır yiyemedikleri, o yuzden bende olsam haftada 1 de olsa istedigi birşeyi yapardım cok aşırı yemezse birsey olmaz insallah cnm
Suyu artırdın mı pekiBiliyorum elbette ama odaklanamiyorum 85 gördüğümde ödül vericem kendime cuma yaptığım ödülü ertesi gün tartilinva artı görüyorum toparlayamiyorum bı de böyle deniycem bklm daha önce verdiğinde 5 kg hedefim vardı yine öyle ilerliycem önce 85 sonra 80
Aynen cnm arka arkaya daha iyi oluyorInsallah atlayabillrsn cnm aslinda her 1 saate 100kere atlanabillr tabi arka arkaya yapinca daha iyi terletiyor
insAllah güzel olur da yersinizBen hala mutfağa giremedim parmağımdan sebep
Bizim menüde tuzda tavuk var bugün
Bakalım akîbeti nasıl olacak
Sizin menülerde ne yemek var kızlar
Artirdim cnmSuyu artırdın mı peki
Özellikle bu kısma dikkat edin kızlarÖzellikle gün içinde sürekli çay ve kahve tüketenler, bu içeceklerde de su bulunduğunu düşünerek günlük ihtiyaçlarını karşıladıklarını düşünüyorlar. Aksine fazla çay ve kahve tüketimi, diüretik etki yaparak vücuttan daha fazla su atılmasına sebep oluyor. Bu yüzden sık sık çay ve kahve tüketenlerin daha fazla su içmesi gerekiyor.
Kuru fasulye salata var benim menumdeBen hala mutfağa giremedim parmağımdan sebep
Bizim menüde tuzda tavuk var bugün
Bakalım akîbeti nasıl olacak
Sizin menülerde ne yemek var kızlar
insAllah güzel olur da yersiniz
Bnede sana yazacaktım naptın çektin mi resim diyeMerhaba kızlar
Kahvaltı ev toplama işi bitti çamaşırları asıp dışarı çıkacağım market alışverişi için..
Dönüşte Spor banyo sonrasi resim cekinip 70kiloya dustugumde öncesi sonrası yapacağım
Islerimi halledip cekinecegim ❤Bnede sana yazacaktım naptın çektin mi resim diye
Ben çektimIslerimi halledip cekinecegim ❤
Ben senden fazla görünüyorumBen çektimtartıya cikamadim ama tuvalate çıkmayınca sabah aç karnına çektim bklm 70 kg olunca fark ne kadar olcak
Tartılar fazla tartıyor HafizeyiBen senden fazla görünüyorum
Benim kemiklerim iri snrm cnm önden çekip Atayim bı de benim yandan değilde önden çekince daha geniş gözüküyor malesef ki o da gitmiyor ne kadar zayiflasam daBen senden fazla görünüyorum
Kemikler kalın olduğu için, muhtemelen en zayıf halinde bile 38 bedenin altını görmemişsindir.Benim kemiklerim iri snrm cnm önden çekip Atayim bı de benim yandan değilde önden çekince daha geniş gözüküyor malesef ki o da gitmiyor ne kadar zayiflasam da
valla kilonu hiç göstermiyorsunBen çektimtartıya cikamadim ama tuvalate çıkmayınca sabah aç karnına çektim bklm 70 kg olunca fark ne kadar olcak
Ya benim en zayıf halim 18-19 yaşındayken 70 kg idi 6li rakamlarj ortokulda görmüşumdr yani hep kiloluydum 44 beden giyiyordum 38 bedenen bana hayal sanki küçükken kemik iğnesi vurunmusum ben kemiklerim zayıf diye egriymis bacaklarım güneş gormemekten ondan kaynaklıdr belki de kemiklerinin iriliği bilmiyorum ama ben hep derim hahhahaha benim kemiklerim iri iğne vurunmusum yoksa kilolu değilim diyeKemikler kalın olduğu için, muhtemelen en zayıf halinde bile 38 bedenin altını görmemişsindir.
Saol cnmvalla kilonu hiç göstermiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?