- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.621
Sende üst gövdede kilo var gibi.
Canım sen nasıl 88 kilosun
Aynen canım kalcam göbeğimde kiloma göre çok yok üst bedenim sikjnti onun içinde spor sartSende üst gövdede kilo var gibi.
Parmaklarından kolundan kilon belli oluyor ama bacaklar ince
Herkesin kilosunun toplandığı yer farklı cnm işte ondan degiisyor benim üst bedenimin incelmesi lazımCanım sen nasıl 88 kilosunbenim bacaklarım senden kalın zaten 70 duruyorsun
Ben çorba ve köfte yapıcam sanırım mal gibiyim uykusuzluktan bugünBen hala mutfağa giremedim parmağımdan sebep
Bizim menüde tuzda tavuk var bugün
Bakalım akîbeti nasıl olacak
Sizin menülerde ne yemek var kızlar
Aboo hiç karşılaşmadım böyle bi durumla ne cesaret vallaBaşkasının yerine giren adaya eksik işlem yaptık canım, tabi bina başkanının yanlış yönlendirme yapması ile yaptık bu hatayı
Olabilir aslında öyle bir alistirilmisiz ki tatlıya şekere hamur işine sanki bıraksak hayatımız bitecek depresyona girecekmisiz gibi geliyor... Yani aslında mutsuz oluyoruz bu işin bir çaresini bulsak keşkeAhhh ahh tatlı konusunda çok dertliyim neler denemedim ki şekersiz 21 gün yaptım.Normalde yediğim şeylerin aşırı tatlı olduğunu farkettim.Çünkü damak lezzeti normale dönmeye başlıyor.Fakat yavaş yavaş eski halime geri döndüm.Bir ara yemin ettim 1 ay boyunca tatlı yersem 3 gün oruç tutacağım diye (oruç tutmak nefsine zor geliyor en zorunu deneyeyim dedim)1 ay hiç yemedim.Ama yasak kalkınca yine tatlıya hücum başlıyordu .Sonra anladım ki bu iş yasaklarla olmayacak az ve ölçülü yemeye karar verdim.Cuma günleri 1 öğünde çikolata ya da hafif tatlı yemeyi düşünüyorum
Ben de geçen öncesi sonra yapmak için resim aradım 1 tane bulabildimMerhaba kızlar
Kahvaltı ev toplama işi bitti çamaşırları asıp dışarı çıkacağım market alışverişi için..
Dönüşte Spor banyo sonrasi resim cekinip 70kiloya dustugumde öncesi sonrası yapacağım
AA başkasının yerine miiiBaşkasının yerine giren adaya eksik işlem yaptık canım, tabi bina başkanının yanlış yönlendirme yapması ile yaptık bu hatayı
Merakla bekliyorumBen de geçen öncesi sonra yapmak için resim aradım 1 tane bulabildimhiç çekinmemişim
Mezun olurken sizle paylaşıcam inşallah
Valla otururken buldum bi tane. Felaketmişim. Ama o dönem o kadar kilolu olduğumu hiç fark etmemiştimMerakla bekliyorum
Kaç kiloyken fotoğrafınValla otururken buldum bi tane. Felaketmişim. Ama o dönem o kadar kilolu olduğumu hiç fark etmemiştim
Valla otururken buldum bi tane. Felaketmişim. Ama o dönem o kadar kilolu olduğumu hiç fark etmemiştim
Fırında köfte battis ve vecivek (kızım küçükken öyle diyordu mercimeğe)Ben hala mutfağa giremedim parmağımdan sebep
Bizim menüde tuzda tavuk var bugün
Bakalım akîbeti nasıl olacak
Sizin menülerde ne yemek var kızlar
82 83 falanım işteKaç kiloyken fotoğrafın
Kız sen nasıl 88 kilosun boyun 1.80 fln mi?
Ha benim boyum da 1.58, 86 kiloluk bir halim var atsam gozlerin kanar
Evet ya benim bı şekersiz 21 gün yapmam lazım vala ha acayip cnm tatlı istiyor nefsini terbiye etmem gerek
Valla bende bu hafta için yemin ettim tatlı. reçel çikolata yemiyecegime yoksa dayanamayıp illaki yiyorum az da olsa.Ya benim yoktu tatlı takıntım ama nolduysa hamilelikte yemekle oldu sanki tutan bı dal vardı kırıldı sanki çikolata şerbetli tatlı ne varsa cnm istiyor bu hafta ekside gelsem artıda gelsem izne ayrılmak istiycem sürekli tartilmak modumu düşürüyor şu sıra tartimi ortadan kaldırmak 21 günü kacamasiz geçirmek istiyorum kendime söz verip yeminli niyetlenmem gerek olmayacak
Ne kadar fitmis yaa birde çok seksiGörenlere günaydın
domatesli yumurtaya laf yokk1 yumırtalı en kucuk tava canım ,yagsız( domatesin suyu ile pişıyo)
Yaa ben mi yanlış anlıyorum acaba üst üste hiç durmadan hiç takılmadan nasil o kadar çok atliyorsun yaaAynen canım Ortalama 25 dakikada atlıyorum
Cok şükür iyi canim.Kuzum yaa.
Neyse yarina duzelir ins canim
Bende öyle ya yaptimmi tam yaomadim mi yapamıyorum.Yok kuzum
Daha iyi şükür canım çok inatçı şu sıra sabrımı sınıyor
Kız yok takımın çoğu harika spor yapıyor ben yaptım mı sağlam yapıyorum yapmayınca da sağlam salıyorum
Niye canım gayet güzel olmuş eline emeğine sağlık
Maşalllah canım 5 tanesi 1 puan toplam 200 puan
Yemin candirYa benim yoktu tatlı takıntım ama nolduysa hamilelikte yemekle oldu sanki tutan bı dal vardı kırıldı sanki çikolata şerbetli tatlı ne varsa cnm istiyor bu hafta ekside gelsem artıda gelsem izne ayrılmak istiycem sürekli tartilmak modumu düşürüyor şu sıra tartimi ortadan kaldırmak 21 günü kacamasiz geçirmek istiyorum kendime söz verip yeminli niyetlenmem gerek olmayacak
Bende eline oyuncak vererek durduruyorum yoksa sürekli boyleyiz. Hastalik dönemin de ekstra zorluyorlar canim. Ama bence biraz kızıp sinirlendiğin için vicdan yapıp ağlaman bile şanslı olduğunu gösteriyor ne vicdansiz anneler görüyoruz o kadar da olur yani bunun için sıkma bu kadar kendini.Kızımın hırçınlıklarıyla uğraştım onu uyuttum bi tur da hem pişmanlığımdan hem sinirimden ağladım ishali var biraz zıbınına değmişti üstünü çıkardım değiştirmek için giyinmek istemedi ben de hasta olacak daha fazla üşümesin diye giydirmeye çalıştım öyle bi çığlık ata ata bağırıp ağladı ki anlatamam dışardan biri duysa çocuğun etinden et koparıyoruz sanırdı tabi bu durum beni aşırı gerdi kızgınlıkla sert sert giydirdim sonra pişman oldum çok inatçı çok
Yatabildin mi diyeyim bariCanlar benim yarın sınav görevim var sabah erken kalkacağım öğlen anca gelirim yatayım ben
Kötü olmuş yaa.Kolay gelsin canım, ben nota yedim uzunca bir süre görev alamam
Okul yokken iyi de okul varken haftasonunun harcanması pek keyifli olmuyor.Mesleğe olumsuz bir etkisi yok canım.
Sınav görevlerini seviyorum nedense, dinleniyorum, düşünüyorum, terapi gibi geliyor bana.
İyi yönünden bakalım evdeyim, sıcak çayımı yudumluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?