Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben hala mutfağa giremedim parmağımdan sebep
Bizim menüde tuzda tavuk var bugün
Bakalım akîbeti nasıl olacak

Sizin menülerde ne yemek var kızlar
Ben çorba ve köfte yapıcam sanırım mal gibiyim uykusuzluktan bugün

Olabilir aslında öyle bir alistirilmisiz ki tatlıya şekere hamur işine sanki bıraksak hayatımız bitecek depresyona girecekmisiz gibi geliyor... Yani aslında mutsuz oluyoruz bu işin bir çaresini bulsak keşke

Ben de geçen öncesi sonra yapmak için resim aradım 1 tane bulabildim hiç çekinmemişim
Mezun olurken sizle paylaşıcam inşallah

Ben hala mutfağa giremedim parmağımdan sebep
Bizim menüde tuzda tavuk var bugün
Bakalım akîbeti nasıl olacak

Sizin menülerde ne yemek var kızlar
Fırında köfte battis ve vecivek (kızım küçükken öyle diyordu mercimeğe) çorbası + belki makarna olabilir ve salata veya turşu düşünüyorum ama pek halim yok maalesef .....
Aslında artık girişsem anca yetiştiririm....

Ben iyisi böyle atayım cnm @Beyazkugu87 yandan ve önden olarak
Ha benim boyum da 1.58, 86 kiloluk bir halim var atsam gozlerin kanar telefonumda yok şu direkt atardım yoksa..
Senin tartı bozuk ciğerim... Git başka bir yerde tartıl....mümkün değil 88 imkansız dostum

Evet ya benim bı şekersiz 21 gün yapmam lazım vala ha acayip cnm tatlı istiyor nefsini terbiye etmem gerek

Valla bende bu hafta için yemin ettim tatlı. reçel çikolata yemiyecegime yoksa dayanamayıp illaki yiyorum az da olsa.
Yemin deyince aklıma E ela_2019 cnm sen geliyorsun nedense.

Bugün kaza orucuma niyet ettim. Dün de tuttum. Yarın da tutacağım inşallah.
Ben oruçKen kilo veremiyorum ya aksine alıyorum. Nasıl bişey ya

Görenlere günaydın
Ne kadar fitmis yaa birde çok seksi
1 yumırtalı en kucuk tava canım ,yagsız( domatesin suyu ile pişıyo)
domatesli yumurtaya laf yokk
Aynen canım Ortalama 25 dakikada atlıyorum
Yaa ben mi yanlış anlıyorum acaba üst üste hiç durmadan hiç takılmadan nasil o kadar çok atliyorsun yaa
Kuzum yaa.
Neyse yarina duzelir ins canim
Cok şükür iyi canim.
Bende öyle ya yaptimmi tam yaomadim mi yapamıyorum.
Yemin candir ama madem 21 gun yapacaksin hatada hir tartil takimi eksilerinden mahrum birakma.
Bende eline oyuncak vererek durduruyorum yoksa sürekli boyleyiz. Hastalik dönemin de ekstra zorluyorlar canim. Ama bence biraz kızıp sinirlendiğin için vicdan yapıp ağlaman bile şanslı olduğunu gösteriyor ne vicdansiz anneler görüyoruz o kadar da olur yani bunun için sıkma bu kadar kendini.
Canlar benim yarın sınav görevim var sabah erken kalkacağım öğlen anca gelirim yatayım ben
Yatabildin mi diyeyim bari
Kolay gelsin canım, ben nota yedim uzunca bir süre görev alamam
Kötü olmuş yaa.
Mesleğe olumsuz bir etkisi yok canım.
Sınav görevlerini seviyorum nedense, dinleniyorum, düşünüyorum, terapi gibi geliyor bana.
İyi yönünden bakalım evdeyim, sıcak çayımı yudumluyorum
Okul yokken iyi de okul varken haftasonunun harcanması pek keyifli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…