Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Can çekmesi değil de tadına bakma diyelim dikkate alı cam

1 tene yedim kiz

Yarın başlıyorum cnm insAllah yemin edicem tatlı çikolata paketli gıda yemiycem

Ya ben hiç arastrmadm şu Karatay diyetini acaba onu mu arastrsam bı bana uyar mi
Biz ilkbaşladığımızda, esimle 40 günde 10 kilo vermiştik bi bak bencede. 2 sene önce yaptik sonra alışkanlık oldu

Cuma günleri yaptığım kaçamak aşırı derecede motivasyonumu bozuyor. ne yapsam bilmiyorum yaa
Yapmayabilirsin canım, ödülü hedefine bırak

Geçen yıl seviye-2 yi yaparken serbest günden sonra dikiş tutturamadım maalesef

Evett ben sadece cuma için yemin ediyorum sonrası gelmiyor ama cuma günü abartiyorum galiba gözüm donmuş gibi saldırıyorum bir türlü doymuyorum.

Ödül yapmazsam 21 gün boyunca suratim asik gergin dolaşırım bunu da yapmak istemiyorum.

Kızlar motivasyon için çok etkili olacağını düşünerek seaBahAR 'ın mesajını burada paylaşıyorum..

Az önce bir mesaj okudum.. Haftanın birincisi hamilelik öncesi kot pantolunu tekrar giyebilmek umudu ile motive ediyormuş kendisini..

Benim de var böyle bir pantolon hikayem. Daha çılgın tabii..
Buralarda dolandığım ilk günlerde daha diyetin çok başındayken, kilom 90 a yaklaşmışken bir hafta sonu alışverişe çıktım. Hiç unutmuyorum Koton mağazası. Gri bir kumaş pantolon aldım. 38 beden. Dizimle kasığımın arasında bir yerde kalıyordu. Bir de kumaş, sıfır esneme. Zorlayamazsın. İlla 38 bedene inmen lazım.

Şimdi hatırlamıyorum ama dünyanın parasını verdim.

Yatak odamın duvarına (televizyonun asılı olduğu aparatın hemen altına) bir çivi çaktım. Pantolonu oraya astım. Kiloyu verene kadar her gün ona baktım.

Şimdi mi.. pantolon hala duruyor, hala sağlam. Biraz bol.

Güncel kilo: 59.2

Caya mi kahveye duymustum ama cayda nasil oldu di

Yemin sikinti ya. Ya bozarsan. Ben cesaret edemiyom
Kahveye kattim canim. Güzel oldu.
Bozmuyorum canim. Mesela cuma günü 1 kek hakkım var başka yememeye yemin ediyorum başka da yemiyorum

Yaaaa süper

Yine çok değerli bulduğum koruma fikri içeren mesajını paylaşırken seaBahAR 'a teşekkür ediyorum

Epeydir yazmamışım buraya..

Gerçi ben hedefime ulaşalı 4-5 yıl oldu sanırım.
Kilo koruma disiplinimi zaten oturttum.

Son zamanlarda 59-60 bandında gidip geliyorum. Ağır olmasa da genelde diyet yapar gibi yaşıyorum. Çok sevdiğim ve kalorili gıdalar var. Onları yeme işinde disiplin olmazsa bir çok insanda olan bana da olurdu. Kiloyu geri almış olurdum.

Yaptığım şu:
Canım pizza-şarap ikilisini çeker sıklıkla. 59 kilo değilsem 59 olana kadar beklerim yemek için.
59 olduğum gün bu yemeği yer, bol su ve soda içer, kalan öğünlerde yememeye yakın minik atıştırmalarla günü bitiririm.
Ertesi gün bu sefer katılaştırılmış diyet. Minimum 2 gün böyle.
Bu arada hiç tartılmam moral bozmamak için. 3. gün sabahı tartılırım ve duruma göre ya katılaştırılmış ya da gevşetilmiş diyet haline geri dönerim.

Bir sonraki kaçamak tekrar 59 olunca.

Mesela son günlerde kıymalı börek vınlıyor beynimde.. vınnn. vınnnn. Yanında da cola. (ki hiç sevmem)
neyse işte.. 400 gr daha verirsem 59 olurum ve gelsin kıymalı börekler.

Tempom böyle, memnunum.

Kızlar herkes giymek istediği bir kıyafeti hergün göreceği bir yere assın bence, süper motivasyon olur hakkaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…