- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.701
Elo nassı dayandınBen bir kaç kere kattim
Kiz hindistan cevizi yağı koyuyolar ya bende onu denedim gayet iyiElo nassı dayandın
1 tene yedim kizYeme yeme
Yarın başlıyorum cnm insAllah yemin edicem tatlı çikolata paketli gıda yemiycemBaşladın mı canim 21 güne
Ya ben hiç arastrmadm şu Karatay diyetini acaba onu mu arastrsam bı bana uyar miAslında bizde karatayciyiz. Sadece kahvaltıda tam buğday yiyoruz o bozuyor
Ketojenik kahvelerim terayağı ve hindistan cevizi yağı ile mükemmel oluyorduKaratay ablacılar duymasın çaya tereyağı katın diyor
Can çekmesi değil de tadına bakma diyelimKahvaltı cok gec geldi, geç mi kalkıyorsun ondan mı ?
Bademi biraz daha ortada yesen iyi okurdu sanki , atıyorum saat 3 yada 4 te.
Yumurta ne kadar yagda ?
Offfcanım arabaşı çekti nerelisiniz?
Süper menü
Orti muzun yarısı çürümesin gönder bana:))
Beşamel sos hariç gusel
Sporun harika
Ah bu kayınvalideler gelinleri şişmanlatmak için ugrasıyorlar resmen
Güsel canım afiyetolsun, keki aksam yerıne erken saatlerde yoyebılırdın belki cok canın cektoyse
Biz ilkbaşladığımızda, esimle 40 günde 10 kilo vermiştik bi bak bencede. 2 sene önce yaptik sonra alışkanlık oldu1 tene yedim kiz
Yarın başlıyorum cnm insAllah yemin edicem tatlı çikolata paketli gıda yemiycem
Ya ben hiç arastrmadm şu Karatay diyetini acaba onu mu arastrsam bı bana uyar mi
Var değişik gorusler:) ben çok kullanmamaktan yanayımYeme yeme
Karatay ablacılar duymasın çaya tereyağı katın diyor
Yapmayabilirsin canım, ödülü hedefine bırakCuma günleri yaptığım kaçamak aşırı derecede motivasyonumu bozuyor. ne yapsam bilmiyorum yaa
Evett ben sadece cuma için yemin ediyorum sonrası gelmiyor ama cuma günü abartiyorum galiba gözüm donmuş gibi saldırıyorum bir türlü doymuyorum.Yapmayabilirsin canım, ödülü hedefine bırak
Geçen yıl seviye-2 yi yaparken serbest günden sonra dikiş tutturamadım maalesef
Ödül yapmazsam 21 gün boyunca suratim asik gergin dolaşırım bunu da yapmak istemiyorum.Yapmayabilirsin canım, ödülü hedefine bırak
Geçen yıl seviye-2 yi yaparken serbest günden sonra dikiş tutturamadım maalesef
Caya mi kahveye duymustum ama cayda nasil oldu diBen bir kaç kere kattim
Yemin sikinti ya. Ya bozarsan. Ben cesaret edemiyomYarın başlıyorum cnm insAllah yemin edicem t
Yaaaa bı bakayım duBiz ilkbaşladığımızda, esimle 40 günde 10 kilo vermiştik bi bak bencede. 2 sene önce yaptik sonra alışkanlık oldu
Evet ya o kötü cidden yapmasak mi hicCuma günleri yaptığım kaçamak aşırı derecede motivasyonumu bozuyor. ne yapsam bilmiyorum yaa
Bozmayın diye deniycem başka türlü iflah olmamCaya mi kahveye duymustum ama cayda nasil oldu di
Yemin sikinti ya. Ya bozarsan. Ben cesaret edemiyom
Kahveye kattim canim. Güzel oldu.Caya mi kahveye duymustum ama cayda nasil oldu di
Yemin sikinti ya. Ya bozarsan. Ben cesaret edemiyom
Yaaaa süperKızlar motivasyon için çok etkili olacağını düşünerekseaBahAR 'ın mesajını burada paylaşıyorum..
Az önce bir mesaj okudum.. Haftanın birincisi hamilelik öncesi kot pantolunu tekrar giyebilmek umudu ile motive ediyormuş kendisini..
Benim de var böyle bir pantolon hikayem. Daha çılgın tabii..
Buralarda dolandığım ilk günlerde daha diyetin çok başındayken, kilom 90 a yaklaşmışken bir hafta sonu alışverişe çıktım. Hiç unutmuyorum Koton mağazası. Gri bir kumaş pantolon aldım. 38 beden. Dizimle kasığımın arasında bir yerde kalıyordu. Bir de kumaş, sıfır esneme. Zorlayamazsın. İlla 38 bedene inmen lazım.
Şimdi hatırlamıyorum ama dünyanın parasını verdim.
Yatak odamın duvarına (televizyonun asılı olduğu aparatın hemen altına) bir çivi çaktım. Pantolonu oraya astım. Kiloyu verene kadar her gün ona baktım.
Şimdi mi.. pantolon hala duruyor, hala sağlam. Biraz bol.
Güncel kilo: 59.2
Kızlar motivasyon için çok etkili olacağını düşünerekseaBahAR 'ın mesajını burada paylaşıyorum..
Az önce bir mesaj okudum.. Haftanın birincisi hamilelik öncesi kot pantolunu tekrar giyebilmek umudu ile motive ediyormuş kendisini..
Benim de var böyle bir pantolon hikayem. Daha çılgın tabii..
Buralarda dolandığım ilk günlerde daha diyetin çok başındayken, kilom 90 a yaklaşmışken bir hafta sonu alışverişe çıktım. Hiç unutmuyorum Koton mağazası. Gri bir kumaş pantolon aldım. 38 beden. Dizimle kasığımın arasında bir yerde kalıyordu. Bir de kumaş, sıfır esneme. Zorlayamazsın. İlla 38 bedene inmen lazım.
Şimdi hatırlamıyorum ama dünyanın parasını verdim.
Yatak odamın duvarına (televizyonun asılı olduğu aparatın hemen altına) bir çivi çaktım. Pantolonu oraya astım. Kiloyu verene kadar her gün ona baktım.
Şimdi mi.. pantolon hala duruyor, hala sağlam. Biraz bol.
Güncel kilo: 59.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?