Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gözünaydın diyelim:)

çok iyi 2.5 kilo tebrikler:)

geçmişolsun..bugun hava istanbulda çok yağmurluydu
baya zorlayıcı bir diet yapıyorsun ama sonucunu alıyorsun ne güsel dietisyenin nerde senin?
gayet güsel bir diete benziyor sağlıklı görünüyor
bende meraklandım bakalım haftaya kaç kilo gidicek:)

uzaktan olmaz ki ama.Sende konuş karışmam deneme süreni 3 haftaya çıkarırım
canın sağolsun ececim önemli olan listeye girmem değil:)
önemli olan buraya yazarak hem destek hemde keyif alıp kendimi diette yalnız hissetmemek:)
Nasılsın iyimisin?

bende yarın sizlerle menümü paylaşıcam kızlar umarım her hafta kilo verebilirim çünkü bazı haftalar kilo gitmiyor ve bu sinir bozucu olup insanın iradesinin ayarını bozabiliyor desteklerinizi bekliyorum banada inşallah kurtulurum kilolardan geçen hafta bir pantalon aldım içinde çok rahat değilim hatta hiç değilim ama bikaç haftada içine rahatlıkla girebilceğimi umutediyorum:)

canın sağolsun ececim önemli olan listeye girmem değil:)
önemli olan buraya yazarak hem destek hemde keyif alıp kendimi diette yalnız hissetmemek:)
Nasılsın iyimisin?

idare eder diyelim canım.Sınav hazırlığı, çevre falan epey yıprattı şu ara. Canım çok sıkılıyor.

sengcim yeni üye almamız sencede iyi olmazmı.?ne dersiniz kızlar??
o zamaaan katılmak isteyenler topiğini hep beraber takip ediyoruz. Takıma yararı olacağını düşündüğümüz adayları davet ediyoruz yeni başvurular gelir yavaş yavaş..
sakinim ama bak ise yaradi dikkati cekmeyi basardim tamam canim sen bir sey demeyince ben de emin olamadim listede miyim degil miyim diye tesekkur ederim
:) canım cevap verecektim ama hep başka şeylerle uğraşmaktan kaynadı. sende haklısın.

gözün aydııın :)

idare eder diyelim canım.Sınav hazırlığı, çevre falan epey yıprattı şu ara. Canım çok sıkılıyor.

tam depresyon havaları bu havalar dikkatetmek gerekli ama malesef olmuyor işte bugunlerde bende bunalmış durumdayım dieti salmıştım tekrardan motive olup buralara dönmek zamanımı çok aldı

bsrmhmmt canım sen artık diyetisyenin tartısıyla tartılacağını söyledin ama cumartesiyle bir sonraki cuma arasında epey fark var.Sonuçta yarışmanın kuralı cuma. Bir de tartı farkını bilmek gerekli ona göre bildiriliyor.

tam depresyon havaları bu havalar dikkatetmek gerekli ama malesef olmuyor işte bugunlerde bende bunalmış durumdayım dieti salmıştım tekrardan motive olup buralara dönmek zamanımı çok aldı

hiç sorma canım.Ben ki daha önce o kadar yaşadım böyle karamsar dönemler. Ama kolay dikkat edilmiyor. Ayrıca bilirim o tekrardan motive olma durumunu..

diyeceksiniz bu ne yapmış böyle konuşmuş durmuş kendi kendine.Ama bırakın hazır çenem aılmışken döktüreyim :) maway bilir 5. takımda takım aktifken suskunluk gelirdi.Kimse yazmayınca bir başlardım en az 4 sayfanın 4te3ü benim mesajlarımla dolardı

teşekkürler canımmm :):):) çok mutlu mesut dolaşıyorum ortalıklardaaa :):):)

sağol şekerimm :) denemek istersen dene ancak sporunu ihmal etmezsen yüklü gelebilir. sağlık açısından çok çok iyi yani :)

yaz yaz seng cim :) eskiler kendi aralarında konuşunca çok dışlanmış hissediyorum bende kendimi giremiyorum konuşmalara öyle kenardan okuyup duruyorum. bazen onca yazı yazıyorum kimsenin baktığı tepki verdiği olmuyor moralim bozuluyor.

oiy yok busracim oyle bisey ben de ilk geldigimde eskiler haric kimse benimle konusmuyordu ama zaman zaman oluyor oyle seyler yani paylasimlar herkese hitap etmeyebiliyor o zaman sadece konuya hakim olanlar cevapliyor vs vs. kimse bilerek ve isteyerek oyle birsey yapmaz asla. moralini bozma boyle ufak tefek seylere

iyi pazarlar herkese
birazdan evden cikmam gerek ise gidiyorum yine bir pazar sabahi...

buralar bugun bombos olur zaten neyse fazla bir sey kacirmamis olacagim

hadi ben kactim, sonra gorusuruz topigim :122:

1 yılı geçti senle tanışıyoruz ece şaka gibi:) evet özellikle yaz akşamları çok yazardın:)

zaten buna benzer bir dietim var benimde :)zamanla menülerimi gördükçe anlarsın canım:)
zaten menü yazdıkca insan örnek alıyor arkdaşının menülerini burda çok faydalı

evet sonuclari gormekti zaten irademi guclendiren
ben ingiltere'de yasadigim icin diyetisyenim de burada canim ozele gidiyorum ama aile hekimimizle beraber calisiyorlar ikisi de birbirinden haberli yani devamli.
çok güzel kaç kilosun toplamda kaç kilo verdin bu zamana kadar

çok haklısın insan yazıyor yazıor bakıor hiç tınlıyan olmuyor o topikte durmuor ki fazla okuyup gidiyor bence en azından sohbetetmesek bile menülerimize yorum etsek yine muhabbet cıkar bize

iyi pazarlar herkese
birazdan evden cikmam gerek ise gidiyorum yine bir pazar sabahi...

buralar bugun bombos olur zaten neyse fazla bir sey kacirmamis olacagim

hadi ben kactim, sonra gorusuruz topigim :122:
iyi çalışmalar canım görüşürüz

selam güzel ve çıtır kızlar
bende bugun itibariyle başladım dietime hayırlı olsun diyeyim
vakti zamanında 5.takımda 6 kilo filan vermiştim o zamanlar ece yine kaptandı
ecenin kaptanlıgında ipleri sıkı tutuyorduk hepimiz topikte kızlarla umarım yine öyle olur çünkü ben kilolarımı geri almış bulunmaktayım
yazın çok iyiydim ama kışa doğru bazı sıkıntılarım oldu ve kilo aldım

öğle yemeğini yedim üstüne birde kahve içtim ve şimdi hareket zamanı evde işler bitti gidip yürüyüş yapayım 1 2 saat çarşı pazar dolaşmalı bugun görüşürüz

tek ben değilmişim yani kendi kendine konuşan:13:

eskilerden beni kastettin değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…